Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 47221 - 47240 Napsat příspěvek

verbst

Áno. Carnage aj The Help sú skvelé filmy ;):+
587009
Áno. Carnage aj The Help sú skvelé filmy *;)**:+*
verbst
0 0
reagovat

The Help

Jsem rád, že po weekendu nejsem jediný, kdo ten film nemůže dostat z hlavy... Jo, za mě určitě taky 9/10...
587008
Jsem rád, že po weekendu nejsem jediný, kdo ten film nemůže dostat z hlavy... Jo, za mě určitě taky 9/10...
The Help
0 0
reagovat

Restrepo

Sledoval jste někdo Restrepo na ČT2? To dávali nějaký zkrácený televizní edit nebo co, že to trvalo sotva hodinu oproti oficiální délce 90 minut...?
587006
Sledoval jste někdo Restrepo na ČT2? To dávali nějaký zkrácený televizní edit nebo co, že to trvalo sotva hodinu oproti oficiální délce 90 minut...?
Restrepo
0 0
reagovat

The Help

Famózní záležitost. Měl jsem strach, protože Emmu fakt moc nemusím, a tohle téma je už krapet ohraný, ale bylo to podaný naprosto bezchybně! Thomas Newman dodal po Revolutionary Road špičkovej soundtrack. Ženský role byly perfektní, chlapský už tolik ne. Ale pořád to rozhodně řadím mezi překvapení roku.
9/10
586998
Famózní záležitost. Měl jsem strach, protože Emmu fakt moc nemusím, a tohle téma je už krapet ohraný, ale bylo to podaný naprosto bezchybně! Thomas Newman dodal po Revolutionary Road špičkovej soundtrack. Ženský role byly perfektní, chlapský už tolik ne. Ale pořád to rozhodně řadím mezi překvapení roku. 9/10
The Help
0 0
reagovat

Carngage

Naprosto geniální záležitost. Nečekal jsem, že by mě konverzačka v jednom pokoji mohla tak bavit. Bude to asi těma skvělejma hercama.
Škoda, že to nemá žádnej konec.
9/10
586989
Naprosto geniální záležitost. Nečekal jsem, že by mě konverzačka v jednom pokoji mohla tak bavit. Bude to asi těma skvělejma hercama. Škoda, že to nemá žádnej konec. 9/10
Carngage
0 0
reagovat
Hej, tiez som pozeral ako puk, ked som sa to dozvedel.:D
586951
Hej, tiez som pozeral ako puk, ked som sa to dozvedel.*:D*
0 0
reagovat

TedGeorge

I did not know that.
586948
I did not know that.
TedGeorge
0 0
reagovat
Polovině lidí známá trivia. Michael Sheen je bývalý manžel Kate Beckinsale. TedGeorge out
586946
Polovině lidí známá trivia. Michael Sheen je bývalý manžel Kate Beckinsale. TedGeorge out
0 0
reagovat
Jelikož mám dneska volno, tak jsem si dneska dal sérii Underworld.
První dva jsem viděl snad jen v kině a druhý dva vůbec. Nakonec to dopadlo tak, že ty první dva hrozně zestárly a vlastně jsou takový zbytečně zdlouhavý. Speedman je tragickej. A o nějakým jiskření mezi ním a Kate (HOT!) si můžem nechat zdát.
Ovšem trojka je asi nejlepší z těch čtyř. Možná je to prostředím, více Sheena a Nighyho.
Čtverka je o hodně krvavější, a akčnější. Minimum dialogů, maximum akce. A akce docela obstojně zvládnuté. Určitě nejlepší z těch čtyř.

6/10 | 6/10 | 8/10 | 7/10
586944
Jelikož mám dneska volno, tak jsem si dneska dal sérii [b]Underworld[/b]. První dva jsem viděl snad jen v kině a druhý dva vůbec. Nakonec to dopadlo tak, že ty první dva hrozně zestárly a vlastně jsou takový zbytečně zdlouhavý. Speedman je tragickej. A o nějakým jiskření mezi ním a Kate (HOT!) si můžem nechat zdát. Ovšem trojka je asi nejlepší z těch čtyř. Možná je to prostředím, více Sheena a Nighyho. Čtverka je o hodně krvavější, a akčnější. Minimum dialogů, maximum akce. A akce docela obstojně zvládnuté. Určitě nejlepší z těch čtyř. 6/10 | 6/10 | 8/10 | 7/10
0 0
reagovat
nejočekávanější filmy příštího roku budou v září a říjnu :-) hned po sobě
George Lucas nezklamal :-)
586926
nejočekávanější filmy příštího roku budou v září a říjnu :-) hned po sobě George Lucas nezklamal :-)
0 0
reagovat

Trója - režisérská verze

Bohužel ani přidané scény (40 minut!) nevyvrátí fakt, že Petersenův film má hrozný scénář. Mohl bych Davidu Benioffovi (Hra o trůny) odpustit, že je to jeho první počin, ale některé sekvence kvůli americkému publiku mu odpustit nelze. Celá linie mezi Achilleem a Bríseovnou je tu navíc, Achilleus a Patroklos jsou bratranci, aby nikdo nebyl pohoršen, trójská válka trvá snad měsíc namísto deseti let a Achilleus neměl umírat na trójské půdě. Jinak je to hodně výpravné, hodně dlouhé (195 min), přičemž to dost rychle odsýpá a jediný velký klad oproti kinoverzi je ten, že DC má mnohem lepší hudební doprovod, který mnohým scénám přidává na atmosféře a v závěru není tak patetický jako v původním filmu. 7/10
586918
Bohužel ani přidané scény (40 minut!) nevyvrátí fakt, že Petersenův film má hrozný scénář. Mohl bych Davidu Benioffovi (Hra o trůny) odpustit, že je to jeho první počin, ale některé sekvence kvůli americkému publiku mu odpustit nelze. Celá linie mezi Achilleem a Bríseovnou je tu navíc, Achilleus a Patroklos jsou bratranci, aby nikdo nebyl pohoršen, trójská válka trvá snad měsíc namísto deseti let a [spoiler]Achilleus neměl umírat na trójské půdě.[/spoiler] Jinak je to hodně výpravné, hodně dlouhé (195 min), přičemž to dost rychle odsýpá a jediný velký klad oproti kinoverzi je ten, že DC má mnohem lepší hudební doprovod, který mnohým scénám přidává na atmosféře a v závěru není tak patetický jako v původním filmu. 7/10
Trója - režisérská verze
0 0
reagovat

Disketa

ja treba zadny jiny, nez tenhle, neznam ;) rok 1994, TV NoHa zacina vysilat a v prvnim tydnu dava Obecnou skolu, Krotitele duchu a Star Wars s timto dabingem, ja v prvni tride -> zacinam milovat filmy.
586913
ja treba zadny jiny, nez tenhle, neznam *;)* rok 1994, TV NoHa zacina vysilat a v prvnim tydnu dava Obecnou skolu, Krotitele duchu a Star Wars s timto dabingem, ja v prvni tride -> zacinam milovat filmy.
Disketa
0 0
reagovat

Star Wars - Epizoda IV

První kinodabing (vznikl těsně po revoluci) je vskutku, ehm, zvláštní. Ona slavná "hláška" není žádný mýtus, fakt tam zazněla. :D
586908
První kinodabing (vznikl těsně po revoluci) je vskutku, ehm, zvláštní. Ona slavná [link="http://www.youtube.com/watch?v=dRn4iSKcfY0&feature=share&list=UUGRiG79avXVi6a-_xAker3A"]"hláška"[/link] není žádný mýtus, fakt tam zazněla. *:D*
Star Wars - Epizoda IV
0 0
reagovat
Hm, Premium Rush si na rottenech vede dobře, to mám radost... :+
586863
Hm, Premium Rush si na rottenech vede dobře, to mám radost... *:+*
0 0
reagovat
Dneska jsem dal v kine prednost Hit & Run pred Expendables a dost jsem si to pochvaloval. Krasne zabavna pohodovka, a dojde i na par moc peknejch honicek v autech :)
586860
Dneska jsem dal v kine prednost [b]Hit & Run[/b] pred Expendables a dost jsem si to pochvaloval. Krasne zabavna pohodovka, a dojde i na par moc peknejch honicek v autech :)
0 0
reagovat
Jo, Avengers Assemble je britskej název, aby se to odlišilo od britskýho seriálu The Avengers z 1961.
586848
Jo, Avengers Assemble je britskej název, aby se to odlišilo od britskýho seriálu The Avengers z 1961.
0 0
reagovat

verbst

Avengers assemble je britský názov, pokiaľ viem.
586847
Avengers assemble je britský názov, pokiaľ viem.
verbst
0 0
reagovat
Dotaz. Kolik názvů maj Avengers a kterej je ten hlavní správnej? Na coveru k soundtracku je Avengers Assemble, na coveru k blůčku je Avengers...
586846
Dotaz. Kolik názvů maj Avengers a kterej je ten hlavní správnej? Na coveru k soundtracku je Avengers Assemble, na coveru k blůčku je Avengers...
0 0
reagovat

okkac

Nechápu, co je vše možné v dnešní době natočit...
586833
Nechápu, co je vše možné v dnešní době natočit...
okkac
0 0
reagovat

Oko (verze bratrů Pangových)

Sice jsem se nebál, jak bych očekával (ale těch pár lekaček bylo excelentních), ale rozhodně jde o velmi napínavou záležitost. Představitelka hlavní role byla absolutně věrohodná. Takhle si představuji skvělou duchařinu. Asijci zkrátka umí. :)
586824
Sice jsem se nebál, jak bych očekával (ale těch pár lekaček bylo excelentních), ale rozhodně jde o velmi napínavou záležitost. Představitelka hlavní role byla absolutně věrohodná. Takhle si představuji skvělou duchařinu. Asijci zkrátka umí. *:)*
Oko (verze bratrů Pangových)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se