Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 46561 - 46580 Napsat příspěvek
Nechápu jak je možný, že sem ještě neviděl Los ojos de Julia, ale tuto noc to napravím. Zní to skvěle, takhle kvalitních hororů je opravdu jako šafránu, takže očekávání mám vysoký.
580874
Nechápu jak je možný, že sem ještě neviděl Los ojos de Julia, ale tuto noc to napravím. Zní to skvěle, takhle kvalitních hororů je opravdu jako šafránu, takže očekávání mám vysoký.
0 0
reagovat

TedGeorge

Ti Francouzi by ti měli poslat ňáký prachy za propagaci ;)
580852
Ti Francouzi by ti měli poslat ňáký prachy za propagaci *;)*
TedGeorge
0 0
reagovat
Tusim si to dnes pozriem. :D
580846
Tusim si to dnes pozriem. *:D*
0 0
reagovat
A lepší reklamu na ten film si člověk snad ani nemohl přát :D
580843
A lepší reklamu na ten film si člověk snad ani nemohl přát :D
0 0
reagovat

popik

Hele kucí kouknul jsem na ten FR filmeček Intouchables a musím říct, že žádná sláva. Ne, že by to byla srágora..docela fajn dialogy a rychle to uteče, ale nic převratnýho. Určitě to není komedie!

Ale hlavně je to takový pěkný francouzský politický film o tom, jak ze špinavých černochů, kteří mají stejně tolik děcek, jak je sedaček v národním divadle uděláme mávnutím proutku a s přispěním nějakých těch grošů spořádané občany.
580842
Hele kucí kouknul jsem na ten FR filmeček Intouchables a musím říct, že žádná sláva. Ne, že by to byla srágora..docela fajn dialogy a rychle to uteče, ale nic převratnýho. Určitě to není komedie! Ale hlavně je to takový pěkný francouzský politický film o tom, jak ze špinavých černochů, kteří mají stejně tolik děcek, jak je sedaček v národním divadle uděláme mávnutím proutku a s přispěním nějakých těch grošů spořádané občany.
popik
0 0
reagovat

Tomino

Jojo, minimálně od začátku roku sem lepší film rozhodně neviděl..
580784
Jojo, minimálně od začátku roku sem lepší film rozhodně neviděl..
Tomino
0 0
reagovat
Tyve, na to se asi podívám. Jsem zvědavej, jestli z toho taky zvlhnu.
580783
Tyve, na to se asi podívám. Jsem zvědavej, jestli z toho taky zvlhnu.
0 0
reagovat

TedGeorge

Chlape velký díky za TIP link Nadšen 10/10.
580782
Chlape velký díky za TIP http://www.csfd.cz/film/306731-intouchables/. Nadšen 10/10.
TedGeorge
0 0
reagovat

The Joker

Vypadá, že se mu do toho odpouštění moc nechce... :D
580775
Vypadá, že se mu do toho odpouštění moc nechce... :D
The Joker
0 0
reagovat

Only God Forgives - první foto

580753
http://d1oi7t5trwfj5d.cloudfront.net/a2/cde660634d11e19987123138165f92/file/48efeb2b-85d2-40f4-a9ff-90353bffa497-800x600.jpg
Only God Forgives - první foto
0 0
reagovat

Tintin

Včera shlédnuto a a 10/10 ... Nikdy si neodpustím, že jsem na tom nebyl v kině :(
580732
Včera shlédnuto a a 10/10 ... Nikdy si neodpustím, že jsem na tom nebyl v kině *:(*
Tintin
0 0
reagovat

War horse

díky za tipy, šel jsem na War Horse. Ačkoli stevenovy filmy bezostyšně miluju včetně války světů, tak tohle bylo docela slabé a prázdné. Řemeslně samozřejmě perfektní a scény z bojišť WWI byly dechberoucí.

Možná jsem úplně mimo, Kaminsky je génius, ale místy, zejména ze začátku, mě doslova rušilo svícení, kdy byla například venkovní scéna osvětlena pozdním odpoledním nízko položeným sluncem a do toho byly tváře herců z opačné strany nasvíceny kontrou - tvrdým, chladně bílým světlem...
580697
díky za tipy, šel jsem na War Horse. Ačkoli stevenovy filmy bezostyšně miluju včetně války světů, tak tohle bylo docela slabé a prázdné. Řemeslně samozřejmě perfektní a scény z bojišť WWI byly dechberoucí. Možná jsem úplně mimo, Kaminsky je génius, ale místy, zejména ze začátku, mě doslova rušilo svícení, kdy byla například venkovní scéna osvětlena pozdním odpoledním nízko položeným sluncem a do toho byly tváře herců z opačné strany nasvíceny kontrou - tvrdým, chladně bílým světlem...
War horse
0 0
reagovat

xxendxx

:D:D:D
580685
*:D**:D**:D*
xxendxx
0 0
reagovat
spis to zni, jako byste spolu byli tenkrat na hudebnim tabore...
580682
spis to zni, jako byste spolu byli tenkrat na hudebnim tabore...
0 0
reagovat

Disk

Ak aj mňa niekto vníma ako neschopného diletanta, tak určite ;)
580672
Ak aj mňa niekto vníma ako neschopného diletanta, tak určite *;)*
Disk
0 0
reagovat

Macejko

Zkrátka vás něco spojuje. ;):D:+
580670
Zkrátka vás něco spojuje. *;)**:D**:+*
Macejko
0 0
reagovat

Memphis

Djawadi je moja slabosť. Jeho hudbu milujem, ale sám celkom nechápem, ako som si k nemu vybudoval až takýto vzťah. Proste ma každý jeho ďalší projekt šialene poteší. To sa mi nestáva, ani keď nový projekt ohlási môj obľúbený režisér alebo herec. :)
580669
Djawadi je moja slabosť. Jeho hudbu milujem, ale sám celkom nechápem, ako som si k nemu vybudoval až takýto vzťah. Proste ma každý jeho ďalší projekt šialene poteší. To sa mi nestáva, ani keď nový projekt ohlási môj obľúbený režisér alebo herec. *:)*
Memphis
0 0
reagovat

Macejko

Upřímně ti to přeju a zároveň zavidím. Jak málo někomu stačí ke štěstí :D
580668
Upřímně ti to přeju a zároveň zavidím. Jak málo někomu stačí ke štěstí *:D*
Macejko
0 0
reagovat
Kto ma pozná, tak vie, že toto je zatiaľ vrchol môjho roka. Od šťastia skoro revem. Niekoľko dní dozadu úplne nahovno, a teraz toto. Spravodlivosť existuje. Nádej existuje :) link
580666
Kto ma pozná, tak vie, že toto je zatiaľ vrchol môjho roka. Od šťastia skoro revem. Niekoľko dní dozadu úplne nahovno, a teraz toto. Spravodlivosť existuje. Nádej existuje *:)* http://filmmusicreporter.com/2012/02/27/ramin-djawadi-to-score-guillermo-del-toros-pacific-rim/
0 0
reagovat

TedGeorge

souhlas už dlouho sem neviděl něco co by mě tak moc potěšilo
580638
souhlas už dlouho sem neviděl něco co by mě tak moc potěšilo
TedGeorge
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se