Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 46281 - 46300 Napsat příspěvek

Avengers Ostrava

Se to tu probílralo tak před měsícem a už se to celkem blíží, takže v pátek 4.5., že by se šlo. Ještě domluvit jeslti CS nebo CC Nove Karoline. Bude záležet asi na programu. Poté klasický Chachar - vodnice, pivo a bouřlivá diskuze o filmech a všem možném. Tak ať potvrdí den, kdo by v ten den šel (Nat, t_gon, Hitman, Gonzi), tuším ještě zahron se ptal a případně klidně i někdo další.
583096
Se to tu probílralo tak před měsícem a už se to celkem blíží, takže v pátek 4.5., že by se šlo. Ještě domluvit jeslti CS nebo CC Nove Karoline. Bude záležet asi na programu. Poté klasický Chachar - vodnice, pivo a bouřlivá diskuze o filmech a všem možném. Tak ať potvrdí den, kdo by v ten den šel (Nat, t_gon, Hitman, Gonzi), tuším ještě zahron se ptal a případně klidně i někdo další.
Avengers Ostrava
0 0
reagovat

Tváří v tvář

Dodnes jsem to neviděl, ale docela jsem na to zvědavý. Zase jednou si doplním vzdělání, co se týče devadesátkových akčních A-filmů. S tím, že Killer a Hard Boiled zůstanou nepřekonány a Nicholas Cage se akčním hrdinou stal omylem... 8)
583095
Dodnes jsem to neviděl, ale docela jsem na to zvědavý. Zase jednou si doplním vzdělání, co se týče devadesátkových akčních A-filmů. S tím, že Killer a Hard Boiled zůstanou nepřekonány a Nicholas Cage se akčním hrdinou stal omylem... *8)*
Tváří v tvář
0 0
reagovat
Dík, já právě našel jen zmínku o 13-ti minutách a to mi přišlo fakt hodně.
583082
Dík, já právě našel jen zmínku o 13-ti minutách a to mi přišlo fakt hodně.
0 0
reagovat

Vardant

DC verze má asi jen 5-6 minut navíc. Především tam víc blbnou s těma schopnostma + pár trikových záběrů navíc.
583081
DC verze má asi jen 5-6 minut navíc. Především tam víc blbnou s těma schopnostma + pár trikových záběrů navíc.
Vardant
0 0
reagovat

Chronicle

Nenašel někdo, co je v těch 13 extra minutách v DC verzi?
583080
Nenašel někdo, co je v těch 13 extra minutách v DC verzi?
Chronicle
0 0
reagovat

Lawless

582979
http://www.youtube.com/watch?v=NlhwCtZy7o8
Lawless
0 0
reagovat

Mantreq

Jop, dvojka je doslova neskutečná slátatnina a je o dost horší jak jednička...
582911
Jop, dvojka je doslova neskutečná slátatnina a je o dost horší jak jednička...
Mantreq
0 0
reagovat

okkac

Přesně o tomhle sem se tady před hruba 250ti příspěvkama (6.3.2012) rozepsal.
Ve zkratce. Je to lepší jak Žena v černém. Má to jenom pár lekaček, za to ta v lese (určitě víš) je jedna z nejšílenejších vůbec. Konec mi ze začátku nesednul vůbec, ale čím dál tím víc se mi to vyústění zamlouvá. Ale já to viděl už někdy před měsícem a něco...
582910
Přesně o tomhle sem se tady před hruba 250ti příspěvkama (6.3.2012) rozepsal. Ve zkratce. Je to lepší jak Žena v černém. Má to jenom pár lekaček, za to ta v lese (určitě víš) je jedna z nejšílenejších vůbec. Konec mi ze začátku nesednul vůbec, ale čím dál tím víc se mi to vyústění zamlouvá. Ale já to viděl už někdy před měsícem a něco...
okkac
0 0
reagovat

TedGeorge

Já se na něj díval dneska. Jako celkem pěkná staromódní duchařina, ale ten konec mi až tak nesedl. Jede vlastně ve stylu Těch druhých a Sirotčince a Princ bez království od Del Tora a dle ukázek i Ženy v černém, kterou chci taky zkouknout.
582909
Já se na něj díval dneska. Jako celkem pěkná staromódní duchařina, ale ten konec mi až tak nesedl. Jede vlastně ve stylu Těch druhých a Sirotčince a Princ bez království od Del Tora a dle ukázek i Ženy v černém, kterou chci taky zkouknout.
TedGeorge
0 0
reagovat
A když už sem u těch hororů, to sem tu opravdu jediněj z emzáků, co doteď viděl skvělej Awakening s Rebbecou Hall? :o
582908
A když už sem u těch hororů, to sem tu opravdu jediněj z emzáků, co doteď viděl skvělej Awakening s Rebbecou Hall? *:o*
0 0
reagovat
Aha, díky.
582906
Aha, díky.
0 0
reagovat

departed

Duch tej starej creepy ženskej sa do neho dostal, pretože jeho astrálna "duša" to nestihla a prerušilo sa v podstate akési spojenie s jeho telesnou schránkou, ktorá zostala napadnuteľná. A tá čo im tam pomáhala ho vyfotila, pretože tak sa dá zistiť, či v tele nie je nejaký iný duch. A ďalej asi už vieš čo bolo...
582905
Duch [spoiler]tej starej creepy ženskej sa do neho dostal, pretože jeho astrálna "duša" to nestihla a prerušilo sa v podstate akési spojenie s jeho telesnou schránkou, ktorá zostala napadnuteľná. A tá čo im tam pomáhala ho vyfotila, pretože tak sa dá zistiť, či v tele nie je nejaký iný duch. A ďalej asi už vieš čo bolo...[/spoiler]
departed
0 0
reagovat

Ghost Rider

Já hlavně nevěřím, že je dvojka horší jak jednička... ale dokazovat se mi to moc nechce... :D
582904
Já hlavně nevěřím, že je dvojka horší jak jednička... ale dokazovat se mi to moc nechce... *:D*
Ghost Rider
0 0
reagovat

popik

to Mildík: Ghost Rider? To je předem prohraná bitva :D
582902
to Mildík: Ghost Rider? To je předem prohraná bitva *:D*
popik
0 0
reagovat
To, jak ta starší ženská vyfotila Wilsona, ten řekl, že nemá rád, když to někdo dělá a od té chvíle jsem se během vteřiny ztratil, jak kdybych všechno předtím naprosto ignoroval. :/
582901
To, jak ta starší ženská vyfotila Wilsona, ten řekl, že nemá rád, když to někdo dělá a od té chvíle jsem se během vteřiny ztratil, jak kdybych všechno předtím naprosto ignoroval. :/
0 0
reagovat

departed

Bolo by možno dobré napísať, čomu presne nechápeš.
582900
Bolo by možno dobré napísať, čomu presne nechápeš.
departed
0 0
reagovat

yo, lidi.

Zrovna jsem dokoukal Wanovo Insidious a mám trochu obavy, že jsem tu závěrečnou pointu nepochopil. Buďto je to prostý jak žebřík a já jsem teď za vola, nebo je to sofistikovanější a nějaká hodná duše mi ten konec vysvětlí. Předem thx.
582899
Zrovna jsem dokoukal Wanovo Insidious a mám trochu obavy, že jsem tu závěrečnou pointu nepochopil. Buďto je to prostý jak žebřík a já jsem teď za vola, nebo je to sofistikovanější a nějaká hodná duše mi ten konec vysvětlí. Předem thx.
yo, lidi.
0 0
reagovat

popicek - Ghost rider

To já si dal smrtící kombo Ghost rider 1,2... A sám se divím, že sem ten druhej díl dokoukal... Ale strašně sem u toho trpěl... :-
582898
To já si dal smrtící kombo Ghost rider 1,2... A sám se divím, že sem ten druhej díl dokoukal... Ale strašně sem u toho trpěl... *:-*
popicek - Ghost rider
0 0
reagovat

popik

Haywire: Větší pí*ovinu s takovým TOP obsazením jsem snad ještě neviděl! Ty vole, já se musel jen řezat a nevěřícně kroutit hlavou :D:-
582897
Haywire: Větší pí*ovinu s takovým TOP obsazením jsem snad ještě neviděl! Ty vole, já se musel jen řezat a nevěřícně kroutit hlavou *:D**:-*
popik
0 0
reagovat

A. I.: Umělá inteligence (2001)

Konečně viděno na BD. Výjimečný zážitek s perfektním ozvučením a dokonalým HD obrazem. Film vůbec nezestárnul, pořád má co nabídnout. Animatronické loutky Stana Winstona stále vedou nad všelijakými CGI modely. Pro mě osobně jeden z nejlepších Spielbergových filmů.
582885
Konečně viděno na BD. Výjimečný zážitek s perfektním ozvučením a dokonalým HD obrazem. Film vůbec nezestárnul, pořád má co nabídnout. Animatronické loutky Stana Winstona stále vedou nad všelijakými CGI modely. Pro mě osobně jeden z nejlepších Spielbergových filmů.
A. I.: Umělá inteligence (2001)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se