Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 46221 - 46240 Napsat příspěvek

Bachy, Disketa

Díky. Já si říkal, u tý pro mě nejslabší části filmu, kdy to startuje snad tím nejdelším záběrem v obýváku, krátce po odchodu dua - jestli je to takhle přesně i ve filmu původním. Takže do puntíku takřka přesně. A je tam i ten dálkový ovladač a povídání do kamery, anebo tohle Haneke vložil až sem?
583511
Díky. Já si říkal, u tý pro mě nejslabší části filmu, kdy [spoiler]to startuje snad tím nejdelším záběrem v obýváku, krátce po odchodu dua - jestli je to takhle přesně i ve filmu původním. Takže do puntíku takřka přesně. A je tam i ten dálkový ovladač a povídání do kamery, anebo tohle Haneke vložil až sem? [/spoiler]
Bachy, Disketa
0 0
reagovat
Dark Shadows zase nejsou tak velkým průšvihem. Já se příjemně bavil. :)
583501
Dark Shadows zase nejsou tak velkým průšvihem. Já se příjemně bavil. *:)*
0 0
reagovat

Merlin

jestli chces kvalitni gotickej bijak, jdi na Dark Shadows. :D8):-:-:-
583500
jestli chces kvalitni gotickej bijak, jdi na Dark Shadows. *:D**8)**:-**:-**:-*
Merlin
0 0
reagovat

Merlin

:o Seriuously?
583488
*:o* Seriuously?
Merlin
0 0
reagovat

Žena v černém

Neuvěřitelné zklamání i přes malá očekávání. Každý aspekt příběhu vysloveně k smíchu, chování postav úplně mimo, Radcliffe celej film jenom chodí po baráku, a na všechny hororové zážitky vůbec nereaguje, prakticky na nic, co se děje, nemá žádný názor. Skoro veškeré strašení spočívá v tom, že se někde objeví ženská a pak zas zmizí, ani špetka nápaditosti, nevyděsilo mě skoro nic. Tahle filmová zdechlina tak zabila i velmi zajímavé prostředí a slibnou atmosféru gotického hororu. :-:-:-
583478
Neuvěřitelné zklamání i přes malá očekávání. Každý aspekt příběhu vysloveně k smíchu, chování postav úplně mimo, Radcliffe celej film jenom chodí po baráku, a na všechny hororové zážitky vůbec nereaguje, prakticky na nic, co se děje, nemá žádný názor. Skoro veškeré strašení spočívá v tom, že se někde objeví ženská a pak zas zmizí, ani špetka nápaditosti, nevyděsilo mě skoro nic. Tahle filmová zdechlina tak zabila i velmi zajímavé prostředí a slibnou atmosféru gotického hororu. *:-**:-**:-*
Žena v černém
0 0
reagovat

popicek

Konečne niekto ďalší! Už som si myslel, že som jediný, čo to tu vôbec videl. :)
583456
Konečne niekto ďalší! Už som si myslel, že som jediný, čo to tu vôbec videl. *:)*
popicek
0 0
reagovat

Devils's Double

Nenápadnej, ale výbornej film! 8)
583447
Nenápadnej, ale výbornej film! *8)*
Devils's Double
0 0
reagovat

Disketa

"Aneb dokonalé trýznění lačného diváka." LOL :D
583446
"Aneb dokonalé trýznění lačného diváka." LOL *:D*
Disketa
0 0
reagovat

PetaBlack

Je tam posunuto vyznění některých scén. V původním filmu hrají neznámí rakouští herci a v "remaku" známé hollywoodské tváře, což se nejvíce projeví ve scéně, kde se matka musí svléknout. V originále je ti rakouské herečky líto a nahou ji vlastně vidět nechceš, protože ti to přijde nesmírně ponižující. V "remaku" matku hraje Naomi Watts, kterou diváci samozřejmě chtějí vidět nahou, aniž by si uvědomili, že jde o ponižující okamžik. Touha diváků ovšem zůstane pouze touhou, protože Haneke nahou Naomi Watts neukáže. Aneb dokonalé trýznění lačného diváka.
583441
Je tam posunuto vyznění některých scén. V původním filmu hrají neznámí rakouští herci a v "remaku" známé hollywoodské tváře, což se nejvíce projeví ve scéně, [spoiler]kde se matka musí svléknout. V originále je ti rakouské herečky líto a nahou ji vlastně vidět nechceš, protože ti to přijde nesmírně ponižující. V "remaku" matku hraje Naomi Watts, kterou diváci samozřejmě chtějí vidět nahou, aniž by si uvědomili, že jde o ponižující okamžik. Touha diváků ovšem zůstane pouze touhou, protože Haneke nahou Naomi Watts neukáže. Aneb dokonalé trýznění lačného diváka.[/spoiler]
PetaBlack
0 0
reagovat
Ani malinkej. Záběr po záběru.
583439
Ani malinkej. Záběr po záběru.
0 0
reagovat

Funny Games USA

Konečně jsem se na to podíval, včerejškem v televizi, a chtěl jsem se zeptat případně na ty, co viděli i ten film původní - je tam něco jinak, nějaký rozdíl oproti tomuhle (mimo to, že jasně, jsou tam jiní účinkující :) )?
583421
Konečně jsem se na to podíval, včerejškem v televizi, a chtěl jsem se zeptat případně na ty, co viděli i ten film původní - je tam něco jinak, nějaký rozdíl oproti tomuhle (mimo to, že jasně, jsou tam jiní účinkující *:)* )?
Funny Games USA
0 0
reagovat

oprava

Sorry, spatne jsem hodil link
link
583398
Sorry, spatne jsem hodil link http://i.imgur.com/jqw5j.jpg
oprava
0 0
reagovat

Prometheus

Panove, pred chvilkou jsem vyhrabal toto.
link
Vypada to ze Prometheus nakonec bude eRko, jestli to teda neni fake
583397
Panove, pred chvilkou jsem vyhrabal toto. [link="http://url_odkazu"]http://i.imgur.com/jqw5j.jpg[/link] Vypada to ze Prometheus nakonec bude eRko, jestli to teda neni fake
Prometheus
0 0
reagovat

výlet do tesca

právě jsem se vrátil z Tesca a ve "slevove krabici trafikovejch dyvek" jsem vystrachal Old Boye, Grotesque, Alpha Dog a Catacombs v bratru za 80 kacek komplet. V zachvatu nakupovani jsem uplne zapomnel na Warriora, pro kteryho sem si sel puvodne :D
583359
právě jsem se vrátil z Tesca a ve "slevove krabici trafikovejch dyvek" jsem vystrachal Old Boye, Grotesque, Alpha Dog a Catacombs v bratru za 80 kacek komplet. V zachvatu nakupovani jsem uplne zapomnel na Warriora, pro kteryho sem si sel puvodne :D
výlet do tesca
0 0
reagovat

Pár správných chlapů

Jsem rád, že jsem ten film neviděl když ho tisíkrát opakovali na Nově (nesnášel jsem Demi, nemusel jsem Cruise a vojaky). Vedle ...and justice for all nejlepsi pravnicky film co jsem doposud videl a divim se, ze tu nema VIM. Vsichni oslavuji Nicholsona, ale Cruise si to dava mnohem vic! :+
583351
Jsem rád, že jsem ten film neviděl když ho tisíkrát opakovali na Nově (nesnášel jsem Demi, nemusel jsem Cruise a vojaky). Vedle ...and justice for all nejlepsi pravnicky film co jsem doposud videl a divim se, ze tu nema VIM. Vsichni oslavuji Nicholsona, ale Cruise si to dava mnohem vic! *:+*
Pár správných chlapů
0 0
reagovat
Okie doke xD
583314
Okie doke xD
0 0
reagovat

Hitman_47

já doufám že skončíme :)
583313
já doufám že skončíme *:)*
Hitman_47
0 0
reagovat

Ovangers

Lidi, lidi... tak projekci bohužel nestíhám, dneska zase vyjímečně lítám jak ocas s právníky a čas budu mít až večír... nicméně zkusim alespoň naklusat do toho Chachara, jestli tam teda nakonec skončíte !
583312
Lidi, lidi... tak projekci bohužel nestíhám, dneska zase vyjímečně lítám jak ocas s právníky a čas budu mít až večír... nicméně zkusim alespoň naklusat do toho Chachara, jestli tam teda nakonec skončíte !
Ovangers
0 0
reagovat

Ovangers

Hodil jsem si rezervačku na 5 lístků na 15:20. Kdo mi to do 13. potvrdí do vzkazníku, tomu lístek vyberu, i kdyby se dostavil později než půl hoďky před projekcí. Vše už vzkazník.
583304
Hodil jsem si rezervačku na 5 lístků na 15:20. Kdo mi to do 13. potvrdí do vzkazníku, tomu lístek vyberu, i kdyby se dostavil později než půl hoďky před projekcí. Vše už vzkazník.
Ovangers
0 0
reagovat
JA se z rachoty asi tezko urvu, ale pokusim se (i kdyz jsem ten narez videl dnes), ale na pokec a dymovnici dojdu snad na stopero (: Jak je na tom Hit?
583300
JA se z rachoty asi tezko urvu, ale pokusim se (i kdyz jsem ten narez videl dnes), ale na pokec a dymovnici dojdu snad na stopero (: Jak je na tom Hit?
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se