Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 45001 - 45020 Napsat příspěvek
Od kdy je Argentina na severu?
590926
Od kdy je Argentina na severu?
0 0
reagovat

TedGeorge

Penumbra 8)
590925
Penumbra *8)*
TedGeorge
0 0
reagovat
Doporučte ne tolik známej severskej horor na noc....
Miluju sérii Fritt Vilt, tak něco podobnýho. Dead Snow už nechci vidět. Hlavně ať je tam sníh, mráz, podařená atmosféra, genius loci...
590924
Doporučte ne tolik známej severskej horor na noc.... Miluju sérii Fritt Vilt, tak něco podobnýho. Dead Snow už nechci vidět. Hlavně ať je tam sníh, mráz, podařená atmosféra, genius loci...
0 0
reagovat
:D
590923
*:D*
0 0
reagovat
Jsem si jistej, že na rande s Diskem tě tam pustí... 8)
590922
Jsem si jistej, že na rande s Diskem tě tam pustí... *8)*
0 0
reagovat
Počkat a to je fakt nějaká akce, kam můžou jenom ženský a ne chlapy? :D
590921
Počkat a to je fakt nějaká akce, kam můžou jenom ženský a ne chlapy? *:D*
0 0
reagovat
Ladies Night nebo ne, prece v dnesni dobe muze kazdej bejt co chce ne? Kdybych to chtel opravdu videt, tak me nejaka kontrola pohlavi nezastavi :D
590920
Ladies Night nebo ne, prece v dnesni dobe muze kazdej bejt co chce ne? Kdybych to chtel opravdu videt, tak me nejaka kontrola pohlavi nezastavi *:D*
0 0
reagovat
Tak tu přestaň brečet, že to neuvidíš v kině.
590910
Tak tu přestaň brečet, že to neuvidíš v kině.
0 0
reagovat
Ale já jsem chlap.
590905
Ale já jsem chlap.
0 0
reagovat
I ty v mužských tělech.
590904
I ty v mužských tělech.
0 0
reagovat
Těžko bych mohl, když Ladies Nights jsou jen pro ženy.
590903
Těžko bych mohl, když Ladies Nights jsou jen pro ženy.
0 0
reagovat

Disk

Jen se nedělej, stejně ses tam chystal :D
590902
Jen se nedělej, stejně ses tam chystal *:D*
Disk
0 0
reagovat

verbst

No to mi opravdu pomůže...
590900
No to mi opravdu pomůže...
verbst
0 0
reagovat

Silver Linings Playbook

V CinemaCity bude někdy v únoru na Ladies Night.
590898
V CinemaCity bude někdy v únoru na Ladies Night.
Silver Linings Playbook
0 0
reagovat

Silver Linings Playbook

Vincenta a scroochyho můžu podepsat - funguje to vážně nad očekávání a z nadhozeného psycho-dramatu se postupně vyklube svým způsobem nejsilnější rom-com za dlouhý čas! :+ Jen bych ještě nepropadal úplné skepsi ohledně české distribuce - podle ČSFD je v plánu na únor a jelikož tou dobou bude film dost možná sbírat různé ceny (američtí kritici vidí min. nominaci pro Jennifer Lawrence jako hotovou věc), klidně by to mohlo i vyjít...
590893
Vincenta a scroochyho můžu podepsat - funguje to vážně nad očekávání a z nadhozeného psycho-dramatu se postupně vyklube svým způsobem nejsilnější rom-com za dlouhý čas! *:+* Jen bych ještě nepropadal úplné skepsi ohledně české distribuce - podle ČSFD je v plánu na únor a jelikož tou dobou bude film dost možná sbírat různé ceny (američtí kritici vidí min. nominaci pro Jennifer Lawrence jako hotovou věc), klidně by to mohlo i vyjít...
Silver Linings Playbook
0 0
reagovat

Silver Linings Playbook

scr00chy pravdu ma. Bohuzel se Silver Linings Playbook do Ceske distribuce pravdepodobne nedostane, ale pokud nechcete prijit o jeden z nejlepsich filmu roku (Bradley Cooper a Jennifer Lawrence hrajou krasne a uz dlouho jsem nevidel takovou chemii mezi hercema), tak si to sezente jak to jen pujde ;)
590891
scr00chy pravdu ma. Bohuzel se [b]Silver Linings Playbook[/b] do Ceske distribuce pravdepodobne nedostane, ale pokud nechcete prijit o jeden z nejlepsich filmu roku (Bradley Cooper a Jennifer Lawrence hrajou krasne a uz dlouho jsem nevidel takovou chemii mezi hercema), tak si to sezente jak to jen pujde *;)*
Silver Linings Playbook
0 0
reagovat

Nesmiřitelní (1992)

Clint parádně účtuje se svou kovbojskou minulostí, vše je perfektní, ale nemůžu si pomoct, jeho o rok pozdější Dokonalý svět ze mě vydoloval mnohem více emocí.
590881
Clint parádně účtuje se svou kovbojskou minulostí, vše je perfektní, ale nemůžu si pomoct, jeho o rok pozdější Dokonalý svět ze mě vydoloval mnohem více emocí.
Nesmiřitelní (1992)
0 0
reagovat

profil E7 na csfd

link

poněkud směšný hodnocení :-D
a co jsem četl drby tak v lednu by se mělo objevit jmeno režisera a začit s preprodukcí :)
590877
http://www.csfd.cz/film/328343-star-wars-episode-vii/zajimavosti/ poněkud směšný hodnocení :-D a co jsem četl drby tak v lednu by se mělo objevit jmeno režisera a začit s preprodukcí :)
profil E7 na csfd
0 0
reagovat
" CinemaOnline reports "Jackie Chan has confirmed his involvement with Sylvester Stallone's Expendables 3 as the script is currently in works to include the international action star recently at a press conference for CZ12 in Kuala Lumpur."
:+
590872
" CinemaOnline reports "Jackie Chan has confirmed his involvement with Sylvester Stallone's Expendables 3 as the script is currently in works to include the international action star recently at a press conference for CZ12 in Kuala Lumpur." *:+*
0 0
reagovat
Já v Dublinu, on v USA.
590846
Já v Dublinu, on v USA.
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se