Captain America 4 má údajně rozpočet jen 180 milionů dolarů. Po všech těch přetáčkách mi to číslo přijde jako absolutně vycucané z prstu a mimo realitu
|
reagují:
DarkSith
|
reagovat
|
. 
Vlastně i ve srovnání, co se dělo v první Párty Hard jsou ty dva následující kousky, což nemyslím jako výtku, mírnější. Spíš bych se pozastavil nad tím, že Marty Pohl jako aktuálně snad jediný umí a používá v českém filmu třeba něco jako running gag. To je vlastně stejně smutné jako když mi dojde, že na první díl seriálu od jednoho z největších žijících tuzemských tvůrců, který má asi také být plný různorodých satirických postaviček, koukám s přestávkami přes týden.
, ale pak mě trochu zamrzí, že to víc nešlápne např. do roztržek mezi dalšími, co si chtějí ukrojit taky kousek toho dealerského koláče jako ... právě třeba v těch ranných Ritchieho filmech, co v souvislosti s tímhle někteří zmiňují. A poté dojde na finále, které má fajn nástup a ... už nic, prostě jen tak proběhne a najednou tu máme závěrečný titulek. Těch posledních cca 10 minut je jako kdyby to bylo nutné rychle už ukončit. I tak ale zůstávám na 4/5 a rád se k tomu někdy vrátím, přeju tomu každý dukát.