Povedený návrat k hororové sérii. Mám radost, že se tento návrat povedl, a film krásně ukazuje, že má i po letech stále, co nabídnout pokud budou tvůrci kreativní a budou se snažit.
Režisérské duo Zach Lipovsky a Adam B. Stein odvedlo velmi dobrou práci a je vidět, že režiséři jsou fanoušci této série, mají jí rádi a vědí, co mají rádi její fanoušci. Hodně často se na to zapomíná, ale u této série je velmi důležitý scénář. A tady tým scénáristů odvedl parádní práci. Od kreativních smrtí, přes hezkou práci s příběhem až po samotnou práci s charaktery. Opravdu jsem si postavy oblíbil a přál jsem jim, aby vymysleli způsob, jak přežít.
Režisérské duo parádně pracuje s atmosférou, buduje správné napětí, umí být hodně kreativní a krásně se odkazuje na některé díly. Každý díl začíná nějakou katastrovou, a zde se je to výborně natočené. Od skvělého písničkového soundtracku, přes rytmus, napětí, údernost až po nekompromisní konec. Jediná opravdu výrazná vada na kráse je ta, že je to až moc digitální. A to je největší a nejzásadnější problém celého filmu. Ty digitální scény jsou místy hnusné. Většina smrtí je až moc digitálních a chybí pocit opravdovosti. Tady to chtělo více praktických efektů a nebo zkusit udělat jinak.
Po herecké stránce je to hodně fajn a taková Brec Bassinger je skvělá. Rozlučka s Tony Toddem je dost dojemná a povedená. Z mého pohledu se Nezvratný osud: Pokrevní linie povedl a pokud vzniknou další kvalitní díly, tak budu jen rád. 7/10
Nezvratný osud: Pokrevní linie
|
reagují:
(=LIFTY=)
|
reagovat
|