Ale aspoň
, že jsi do spoileru nedal žádný link. To už štvalo posledně i mě. Jinak to tvoje potvrzení LucasFilmem, tím myslíš co? To jako čekáš, že např. měsíc před premiérou někdo potvrdí některou z teorií a tím vykecá celý film? Ale no ták 

, že jsi do spoileru nedal žádný link. To už štvalo posledně i mě. Jinak to tvoje potvrzení LucasFilmem, tím myslíš co? To jako čekáš, že např. měsíc před premiérou někdo potvrdí některou z teorií a tím vykecá celý film? Ale no ták 
|
reagovat
|
|
reagovat
|
|
reagovat
|
|
reagovat
|
|
reagovat
|
|
reagovat
|
|
reagovat
|
|
reagovat
|
Sranda, že se se Chris Pine považuje za nadějného, charismatického, skvělého herce a utahovat si Affleckova neherectví je stejně tak moderní jako volit Karla, tady si ho Affleck dává k snídani (Pinea, ne Karla). Brigdget Moynahan byla nádherná, koukalo se na ní ještě o fous líp, než na Keiru a i když tu z děje neměla prakticky nic, její postava byla smyslupnější. Že prezidenta zahraje suprově Cromwell a ministra parádně Morgan Freeman jsme nějak věděli, ale co tam předváděl Ciarán Hinds, nad tím jsem žasnul, ten chlap je totálně boží, poprvé jsem si ho všiml v Mnichovu a hned mi herecky učaroval, prosím dejte mu nějakou pořádnou roli, štěk ve Hře o Trůny je moc málo a Political Animals nejsou o tolik horší, než House of Cards, škoda, že to nemělo takový hype. |
reagovat
|

|
reagovat
|
|
reagovat
|
|
reagovat
|
|