Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 36361 - 36380 Napsat příspěvek
Nemá někdo nějaký tip na feel-good film z poslední doby ?
634495
Nemá někdo nějaký tip na feel-good film z poslední doby ?
0 0
reagovat

Vincent

Nejde o scrolovanie, ale radšej si to pozrem v diskusii k filmu kde by to mal všetko pokope.. ale nie to on nemôže dopustiť.
634479
Nejde o scrolovanie, ale radšej si to pozrem v diskusii k filmu kde by to mal všetko pokope.. ale nie to on nemôže dopustiť.
Vincent
0 0
reagovat
Entourage
Film byl podle ocekavani takova prodlouzena a trosku filmovejsi zabavna jizda, stejne jako bylo 8 rad serialu. Jestli se to nekomu nelibilo uz tehda, tak z toho asi bude mit mirne nadprumernej "scoop" z prostredi Hollywoodu. A jestli se to nekomu libilo v minulosti, tak si to maximalne uzije a bude strasne rad, ze se k nam chlapci vratili (asi naposledy, ale stalo to za to).

Jo a Emily Ratajkowski.. no comment.. proste ji to slusi :)

PS: Haley Joel Osmont je na odstrel celej film, evidentne si tu roli uzival.
634477
[b]Entourage[/b] Film byl podle ocekavani takova prodlouzena a trosku filmovejsi zabavna jizda, stejne jako bylo 8 rad serialu. Jestli se to nekomu nelibilo uz tehda, tak z toho asi bude mit mirne nadprumernej "scoop" z prostredi Hollywoodu. A jestli se to nekomu libilo v minulosti, tak si to maximalne uzije a bude strasne rad, ze se k nam chlapci vratili (asi naposledy, ale stalo to za to). Jo a Emily Ratajkowski.. no comment.. proste ji to slusi :) PS: Haley Joel Osmont je na odstrel celej film, evidentne si tu roli uzival.
0 0
reagovat
Me jsou Star Wars i jeho prispevky u zadku, a tak proste scrolluju dal - jestli nekdo nedokaze scrollovat dal, kdyz vidi jeho prispevek, tak si za to muze sam :)
634475
Me jsou Star Wars i jeho prispevky u zadku, a tak proste scrolluju dal - jestli nekdo nedokaze scrollovat dal, kdyz vidi jeho prispevek, tak si za to muze sam :)
0 0
reagovat
Ten štýl jakým to píše....začínam ho podozrievať že pracuje pre Disney.
634471
Ten štýl jakým to píše....začínam ho podozrievať že pracuje pre Disney.
0 0
reagovat
Takže teba 20x upozorniť nestačí?
634469
Takže teba 20x upozorniť nestačí?
0 0
reagovat

Star Wars: Síla se probouzí - ukázky nových choreografií pro souboje

V nových Hvězdných válkách bude spousta odkazů na minulost, ale přibydou i nové prvky. Například souboje (se světelnými meči ale nejen s nimi) doznají upgradu, aby byly minimálně tak poutavé jako Duel of the Fates (Qui-Gon a Obi-Wan proti Maulovi - EPI) a Battle of the Heroes (Anakin proti Obi-Wanovi - EPIII).

Rhye Copeman, který má na starosti kaskadérské kousky v The Force Awakens, zveřejnil 2 videa zachycující trénink technik pro nové souboje. Není těžké odhadnout, že se jedná o bojové styly Kylo Rena a jeho sestry (Kiry) Rey:

Ren

Rey

.

634467
V nových Hvězdných válkách bude spousta odkazů na minulost, ale přibydou i nové prvky. Například souboje (se světelnými meči ale nejen s nimi) doznají upgradu, aby byly minimálně tak poutavé jako Duel of the Fates (Qui-Gon a Obi-Wan proti Maulovi - EPI) a Battle of the Heroes (Anakin proti Obi-Wanovi - EPIII). Rhye Copeman, který má na starosti kaskadérské kousky v The Force Awakens, zveřejnil 2 videa zachycující trénink technik pro nové souboje. Není těžké odhadnout, že se jedná o bojové styly Kylo Rena a [spoiler]jeho sestry (Kiry)[/spoiler] Rey: [link="https://vimeo.com/114754889"]Ren[/link] [link="https://instagram.com/p/2rxnDonXrx/"]Rey[/link] .
Star Wars: Síla se probouzí - ukázky nových choreografií pro souboje
0 0
reagovat
Maratonce jsem se tu nedávno snažil hypovat, parádní dílko z kterýho mrazí...
634438
Maratonce jsem se tu nedávno snažil hypovat, parádní dílko z kterýho mrazí...
0 0
reagovat

Maverick

za Maratónca :+ aj keď ten film je samozrejme čistá desina ;)
634432
za Maratónca *:+* aj keď ten film je samozrejme čistá desina *;)*
Maverick
0 0
reagovat

krátky prehľad týždňa

Nočný bežec (2015) - 6,5/10
Jeden z lepších akčných filmov s Liamom, ale už som prejedený. Najviac som bol spokojný s vykreslením postáv. Najlepšia rola Eda Harrisa za posledných 5 rokov.

71 (2014) - 8/10
Prekvapenie, vynechajte Unbroken, ak vojnový film s Jackom O´Connellom tak tento. Súrové, neprevídateľné, miestami však až neprehľadné, či akciou ako aj postavami a ich konaním.

Maratónec (1976)- 8*
V rámci likvidácie restov táto klasika. Výborný thriller. Totálna esencia 70 - tych rokov. Hoffman, Roy Scheider, Olivier na vrchole síl.

634426
[b]Nočný bežec[/b] (2015) - 6,5/10 Jeden z lepších akčných filmov s Liamom, ale už som prejedený. Najviac som bol spokojný s vykreslením postáv. Najlepšia rola Eda Harrisa za posledných 5 rokov. [b]71 (2014)[/b] - 8/10 Prekvapenie, vynechajte Unbroken, ak vojnový film s Jackom O´Connellom tak tento. Súrové, neprevídateľné, miestami však až neprehľadné, či akciou ako aj postavami a ich konaním. [b]Maratónec[/b] (1976)- 8* V rámci likvidácie restov táto klasika. Výborný thriller. Totálna esencia 70 - tych rokov. Hoffman, Roy Scheider, Olivier na vrchole síl.
krátky prehľad týždňa
0 0
reagovat

Neznámý signál (2007)

Jak se zdá, tak moje oblíbená Kingovina Puls se dočkala sfilmování. Jenže tvůrci neměli tolik peněz aby se k tomuto dílu otevřeně přiznali a tak si část berou i z Shaun of the Death, 28 dní po té a podobných filmů. Není to úplně to co jsem čekal, ale má to svoje momenty a za ty dík. 7,5/10
634423
Jak se zdá, tak moje oblíbená Kingovina Puls se dočkala sfilmování. Jenže tvůrci neměli tolik peněz aby se k tomuto dílu otevřeně přiznali a tak si část berou i z Shaun of the Death, 28 dní po té a podobných filmů. Není to úplně to co jsem čekal, ale má to svoje momenty a za ty dík. 7,5/10
Neznámý signál (2007)
0 0
reagovat

Strach nad městech (1975)

Klasická francouzská kriminálka 70. let. Chvílemi to zestárlo, nicméně honička v metru a hudba Ennia Morriconeho jsou výborné i po čtyřiceti letech.
634420
Klasická francouzská kriminálka 70. let. Chvílemi to zestárlo, nicméně honička v metru a hudba Ennia Morriconeho jsou výborné i po čtyřiceti letech.
Strach nad městech (1975)
0 0
reagovat

Tony

Cafe Waiting Love mi podepsal i Phil, tak nevy....... ;) šup šup
634404
Cafe Waiting Love mi podepsal i Phil, tak nevy....... *;)* šup šup
Tony
0 0
reagovat

TedGeorge

Já jsem na tom podobně :) Ale jak říkám, víc asijských filmů jsem nedokoukal, než dokoukal, u mne je to potřeba dávkovat hodně pečlivě a opatrně. :)
634402
Já jsem na tom podobně *:)* Ale jak říkám, víc asijských filmů jsem nedokoukal, než dokoukal, u mne je to potřeba dávkovat hodně pečlivě a opatrně. *:)*
TedGeorge
0 0
reagovat

Tony

Zajímavé, píšu si, Asii poslední dobou hodně můžu :+
634401
Zajímavé, píšu si, Asii poslední dobou hodně můžu *:+*
Tony
0 0
reagovat

Jae-Young Jung

Hrozně s ním doporučuji Guns & Talks.
634400
Hrozně s ním doporučuji Guns & Talks.
Jae-Young Jung
0 0
reagovat

Kimův Ostrov / Kimssi Pyoryugi (2009)

Já jsem z toho hrozně nadšenej! Koukal jsem na to s minimem informací a vám doporučuju totéž. Nečekaně silnéve všech žánrech, ze kterých je to slepené a přitom nečekaně zábavné. Vždycky, když si řeknete: "Ale takhle by to přece nemohlo..." tak si to s vaší výtkou vtipně vytře zadnici. Jak to má u kvalitní "asie" být smál jsem se u toho, byl jsem dojatý a poměrně dost momentů se mnou pohlo. Film jako řemen.
Jae-Young Jung bude pravděpodobně můj oblíbený herec, nikdy jsem se na něj podle obličeje a už vůbec ne jména nezaměřoval a když koukám na jeho filmografii, mám tam u něj poměrně dost skvěle hodnocených filmů. 9/10
634399
Já jsem z toho hrozně nadšenej! Koukal jsem na to s minimem informací a vám doporučuju totéž. Nečekaně silnéve všech žánrech, ze kterých je to slepené a přitom nečekaně zábavné. Vždycky, když si řeknete: "Ale takhle by to přece nemohlo..." tak si to s vaší výtkou vtipně vytře zadnici. Jak to má u kvalitní "asie" být smál jsem se u toho, byl jsem dojatý a poměrně dost momentů se mnou pohlo. Film jako řemen. Jae-Young Jung bude pravděpodobně můj oblíbený herec, nikdy jsem se na něj podle obličeje a už vůbec ne jména nezaměřoval a když koukám na jeho filmografii, mám tam u něj poměrně dost skvěle hodnocených filmů. 9/10
Kimův Ostrov / Kimssi Pyoryugi (2009)
0 0
reagovat
Jo, Dead End je pecka. Škrtání sirky je výborný :D
634383
Jo, Dead End je pecka. Škrtání sirky je výborný *:D*
0 0
reagovat
Smrt přichází v bílém je perfektní záležitost. Pointu jsem sice tak nějak tušil od začátku, ale v tomto případě to ani nevadilo.
634380
Smrt přichází v bílém je perfektní záležitost. Pointu jsem sice tak nějak tušil od začátku, ale v tomto případě to ani nevadilo.
0 0
reagovat

Smrt přichází v bílém (2003)

Kurva jo! Nízkorozpočtovej, ale vysokooktanovej horor u kterýho jsem se za dlouhou dobu konečně pořádně bál, k tomu i uchechtnul a dokonce to i konec pěkně usadil do rozumnýho rámce. Jedním slovem Nirvána a něco co by nemělo chybět do sbírky žádnýmu Tedovi.
PS: Nehledat na databázích občas jsou tam spoilery. A koukat kolem jedný ráno ;) 9/10
634379
Kurva jo! Nízkorozpočtovej, ale vysokooktanovej horor u kterýho jsem se za dlouhou dobu konečně pořádně bál, k tomu i uchechtnul a dokonce to i konec pěkně usadil do rozumnýho rámce. Jedním slovem Nirvána a něco co by nemělo chybět do sbírky žádnýmu Tedovi. PS: Nehledat na databázích občas jsou tam spoilery. A koukat kolem jedný ráno *;)* 9/10
Smrt přichází v bílém (2003)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se