Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 36341 - 36360 Napsat příspěvek

poslední kusy

Is the Man Who Is Tall Happy?
Hodně povedené. Původně jsem myslel, že mě Gondryho animace bude spíše odtrhávat, ale funguje to. 7/10? možná 8/10.

Looking for Eric
Já tak moc chtěl, aby to bylo lepší. Bohužel, ale ten základní mustr s vševidoucím Cantonou funguje.

Slow West

Wow!
634611
[b]Is the Man Who Is Tall Happy?[/b] Hodně povedené. Původně jsem myslel, že mě Gondryho animace bude spíše odtrhávat, ale funguje to. 7/10? možná 8/10. [b]Looking for Eric[/b] Já tak moc chtěl, aby to bylo lepší. Bohužel, ale ten základní mustr s vševidoucím Cantonou funguje. [b]Slow West[/b] Wow!
poslední kusy
0 0
reagovat

The Joker

Ferrell snad nikdy nenatočil zábavnej film. :) Toto bych viděl tak kolem té 5/10.
634608
Ferrell snad nikdy nenatočil zábavnej film. *:)* Toto bych viděl tak kolem té 5/10.
The Joker
0 0
reagovat

Les Combattants

Když to je těžký. Člověk by to chtěl strašně moc pochválit, ale zároveň ví, že tomu filmu dělá medvědí službu. Není to francouzská romantika redefinující vaší top 10, je to jenom v rámci žánru skvělá práce s podařenými fóry, dějem kterej po pěti minutách nepustí, a naprostou úžasnou hlavní hrdinkou, do který se zamiluje úplně každej. Na facebooku MZ už mě snad potřetí někdo označil za mužského šovinistu a tak tu větu spravím tím, že se do ní zamilujou i ženský.

Už jenom kvůli těm závěrečnejm úsměvům.

9/10
634605
Když to je těžký. Člověk by to chtěl strašně moc pochválit, ale zároveň ví, že tomu filmu dělá medvědí službu. Není to francouzská romantika redefinující vaší top 10, je to jenom v rámci žánru skvělá práce s podařenými fóry, dějem kterej po pěti minutách nepustí, a naprostou úžasnou hlavní hrdinkou, do který se zamiluje úplně každej. Na facebooku MZ už mě snad potřetí někdo označil za mužského šovinistu a tak tu větu spravím tím, že se do ní zamilujou i ženský. Už jenom kvůli těm závěrečnejm úsměvům. 9/10
Les Combattants
0 0
reagovat

Get Hard

No, Other Guys mělo premiéru v roce 2010, Ferrell od té doby nenatočil žádnej zábavnej film a i tohle bylo chvílema docela peklíčko. :( 4/10
634604
No, Other Guys mělo premiéru v roce 2010, Ferrell od té doby nenatočil žádnej zábavnej film a i tohle bylo chvílema docela peklíčko. :( 4/10
Get Hard
0 0
reagovat

Just Before I Go (2014)

Nevěřím tomu, že Monice nikdo nepomáhal a jestli ne tak má holka docela našlápnuto. Samotnej film není úplně tak supr, jak někteří na CSFD píší (koukám na tebe Davies) a právě samotnej, notně protahovanej a hrozně ubulenej závěr spíš film kazí, než že by mu tak hrozně sedl. Ovšem cesta, která k němu vede, je děsně fajn. 7-/10
BTW kde jinde uvidíte masturbující Kate Walsh (zrzka z seriálového Farga) přímo před Vaším obličejem.
634601
Nevěřím tomu, že Monice nikdo nepomáhal a jestli ne tak má holka docela našlápnuto. Samotnej film není úplně tak supr, jak někteří na CSFD píší (koukám na tebe Davies) a právě samotnej, notně protahovanej a hrozně ubulenej závěr spíš film kazí, než že by mu tak hrozně sedl. Ovšem cesta, která k němu vede, je děsně fajn. 7-/10 BTW kde jinde uvidíte masturbující Kate Walsh (zrzka z seriálového Farga) přímo před Vaším obličejem.
Just Before I Go (2014)
0 0
reagovat

Láska na kari

Trochu slabší Hallstromovka. Ne, tohle se není "klasika" z ranku Pravidel moštárny nebo Čokolády. Přesto ve dvou třetinách funguje coby slušná feel-good jednohubka. Závěrečná třetina řešící jeden uměle vyhrocený vztah je trochu nadbytečná, skončit to po hodině a půl, bylo by to v rámci žánru za plný počet.
7/10
634594
Trochu slabší Hallstromovka. Ne, tohle se není "klasika" z ranku Pravidel moštárny nebo Čokolády. Přesto ve dvou třetinách funguje coby slušná feel-good jednohubka. Závěrečná třetina řešící jeden uměle vyhrocený vztah je trochu nadbytečná, skončit to po hodině a půl, bylo by to v rámci žánru za plný počet. 7/10
Láska na kari
0 0
reagovat
twoe co ja bych dal za dvojku Mastera & Commandera
634580
twoe co ja bych dal za dvojku Mastera & Commandera
0 0
reagovat
V hlavní roli Ron Jeremy :D
634579
V hlavní roli Ron Jeremy *:D*
0 0
reagovat

Michiel De Ruyter

Nizozemci si na tocili svuj velkofilm o jejich namornim admiralovi ze 17. stoleti pri namornihc bitvach s Brity. Je tu Rudger Hauer a Charles Dance (ktery hraje skoro stejnou postavu jako u Tywina Lannistera)
Teaser link
Trailer link

A jinak to reziruje nizozemsky rodak Roel Reine link Tam se clovek muze trochu obavat
634577
Nizozemci si na tocili svuj velkofilm o jejich namornim admiralovi ze 17. stoleti pri namornihc bitvach s Brity. Je tu Rudger Hauer a Charles Dance (ktery hraje skoro stejnou postavu jako u Tywina Lannistera) Teaser http://www.youtube.com/watch?t=57&v=0NCyzsZl8R8 Trailer http://www.youtube.com/watch?v=j21t1i_SiKI A jinak to reziruje nizozemsky rodak Roel Reine http://www.csfd.cz/tvurce/17119-roel-reine/. Tam se clovek muze trochu obavat
Michiel De Ruyter
0 0
reagovat

Bad Boys 3

Krouží kolem toho Joe Carnahan 8):+
634568
Krouží kolem toho Joe Carnahan *8)**:+*
Bad Boys 3
0 0
reagovat

Storm Warning (2007)

Konečně se taky někdo začne, ve vidlácko hororovém žánru, chovat rozumně a nečeká jen na porážku, či nějaké to vynucené muchlovaní a hrátky na sado maso. Též od této chvíle nevěřím francouzskám a pokud nějakou potkám, tak se k ní budu chovat sakra uctivě. 7,5/10

Vytáhni v hospodě: Seriál Haló Haló tedy moc nelhal, co se týče francouzského odboje a zástupu bojechtivých žen v něm.
634556
Konečně se taky někdo začne, ve vidlácko hororovém žánru, chovat rozumně a nečeká jen na porážku, či nějaké to vynucené muchlovaní a hrátky na sado maso. Též od této chvíle nevěřím francouzskám a pokud nějakou potkám, tak se k ní budu chovat sakra uctivě. 7,5/10 Vytáhni v hospodě: Seriál Haló Haló tedy moc nelhal, co se týče francouzského odboje a zástupu bojechtivých žen v něm.
Storm Warning (2007)
0 0
reagovat
chappie (2015)
65% - po ty nehorazny srace bylo ocekavani na nule. nakonec sem si to dost uzil. cekal sem, ze ti posuci budou dost otravny, ale nakonec byli na tom to nejlepsi. hlavne yo-landi visser byla super. to druhy nejlepsi bylo cgi.

we are still here (2015)
70% - paradni horrorova osmdesatiminutova jednohubka. tohle by si zadnej fanousek zanru nemel nechat ujit. vsechno je kvalitni od kamery pres scenar po soundtrack.

faults (2014)
75% - hrozne milej zvracenej filmecek. tohle mi fakt sedlo. leland orser byl vybornej a winstead taky nebyla spatna.

priste to vidim na kumiko.
634552
chappie (2015) 65% - po ty nehorazny srace bylo ocekavani na nule. nakonec sem si to dost uzil. cekal sem, ze ti posuci budou dost otravny, ale nakonec byli na tom to nejlepsi. hlavne yo-landi visser byla super. to druhy nejlepsi bylo cgi. we are still here (2015) 70% - paradni horrorova osmdesatiminutova jednohubka. tohle by si zadnej fanousek zanru nemel nechat ujit. vsechno je kvalitni od kamery pres scenar po soundtrack. faults (2014) 75% - hrozne milej zvracenej filmecek. tohle mi fakt sedlo. leland orser byl vybornej a winstead taky nebyla spatna. priste to vidim na kumiko.
0 0
reagovat
BlackAdder
Jojo, uzijes si to 8)
634533
[b]BlackAdder[/b] Jojo, uzijes si to *8)*
0 0
reagovat

Vincent

Tohle přesně od Vincentova světa čekám. :)
634520
Tohle přesně od Vincentova světa čekám. :)
Vincent
0 0
reagovat

Poslední z Aporveru

Nevím z jakého důvodu, ale přišla mi na FB zpráva tohoto znění:

Přátelé,

tímto si vás dovolujeme pozvat 16.7. od 18:30 do kina Lucerna Vodičkova 36, Praha 1 na premiéru dokumentu režisérky Any Prodanove:

"Nekonečný příběh Posledního z Aporveru"
….aneb jak vznikal (a zatím nevzniknul) nejdražší český film všech dob.

Těšíme se na vás!

Co tam někoho z redakce poslat inkonginto. Třeba Karla, když mu nevyšlo promítání Entourage a pak by nám poreferoval? Hm?
634516
Nevím z jakého důvodu, ale přišla mi na FB zpráva tohoto znění: Přátelé, tímto si vás dovolujeme pozvat 16.7. od 18:30 do kina Lucerna Vodičkova 36, Praha 1 na premiéru dokumentu režisérky Any Prodanove: "Nekonečný příběh Posledního z Aporveru" ….aneb jak vznikal (a zatím nevzniknul) nejdražší český film všech dob. Těšíme se na vás! Co tam někoho z redakce poslat inkonginto. Třeba Karla, když mu nevyšlo promítání Entourage a pak by nám poreferoval? Hm?
Poslední z Aporveru
0 0
reagovat

Pitch Perfect 2

V podstatě stejná analogie jako s první řadou Glee (a tímhle jedničkou), obojí jsem měl moc rád a druhou řadu jsem zabalil po pár dílech, protože mi bylo neskutečně trapně a už jsem si ani nepamatoval, co se mi líbilo u jedničky. Tohle jsem vydržel asi půl hodiny, strašná trapnost a zoufalost. :- 2/10
634501
V podstatě stejná analogie jako s první řadou Glee (a tímhle jedničkou), obojí jsem měl moc rád a druhou řadu jsem zabalil po pár dílech, protože mi bylo neskutečně trapně a už jsem si ani nepamatoval, co se mi líbilo u jedničky. Tohle jsem vydržel asi půl hodiny, strašná trapnost a zoufalost. *:-* 2/10
Pitch Perfect 2
0 0
reagovat

Čarodějnice ze Zugarramurdi (2013)

Iglesia neměl očividně jasno co vlastně chce natočit a jak se chce popasovat s motivem čarodějnic (dlouho dobu šlo jen o jakousi mteraforu). Jinak není možný, abychom 60 minut sledovali velmi hůmorným způsobem podanou krizi středního věku a pak na posledních 20 minut spadli do naprosto nehůmorného a hrozného CGI výblitku se soubojem opravdových čarodějnic. Ani to že má jedna supr figuru a boži ko.. přednosti to nezachrání. Škoda...5-6/10
634489
Iglesia neměl očividně jasno co vlastně chce natočit a jak se chce popasovat s motivem čarodějnic (dlouho dobu šlo jen o jakousi mteraforu). Jinak není možný, abychom 60 minut sledovali velmi hůmorným způsobem podanou krizi středního věku a pak na posledních 20 minut spadli do naprosto nehůmorného a hrozného CGI výblitku se soubojem opravdových čarodějnic. Ani to že má jedna supr figuru a boži ko.. přednosti to nezachrání. Škoda...5-6/10
Čarodějnice ze Zugarramurdi (2013)
0 0
reagovat

Tony

:+
Asi prubnu tu Lásku na kari, vaření mi není cizí a i ten Hector vypadá zajímavě, díky :)
634500
*:+* Asi prubnu tu Lásku na kari, vaření mi není cizí a i ten Hector vypadá zajímavě, díky *:)*
Tony
0 0
reagovat

Carlito

Hector and the Search for Happiness
Takový Walter Mitty light, ale feel good by to mohlo mít i v názvu...

Just Before I Go
Stifler v dramedy pod režií Moniky z přátel, moc fajn věc.

Láska na kari
Možná trochu moc patetické a sluníčkové. Jestli máš trochu vztah k jídlu nebo vaření, určitě doporučuju. Něco mezi Chefem a Milionářem z chatrče. :)

A kdyby ti nevadily seriály z těch novějších a bohužel ne tady tolik profláklých, tak mi moc feel-good přišel Mozart in the Jungle , Welcome to Sweden a Alpha House :)
634498
[b]Hector and the Search for Happiness [/b] Takový Walter Mitty light, ale feel good by to mohlo mít i v názvu... [b]Just Before I Go [/b] Stifler v dramedy pod režií Moniky z přátel, moc fajn věc. [b]Láska na kari [/b] Možná trochu moc patetické a sluníčkové. Jestli máš trochu vztah k jídlu nebo vaření, určitě doporučuju. Něco mezi Chefem a Milionářem z chatrče. *:)* A kdyby ti nevadily seriály z těch novějších a bohužel ne tady tolik profláklých, tak mi moc feel-good přišel [b]Mozart in the Jungle[/b] , [b]Welcome to Sweden[/b] a [b]Alpha House[/b] *:)*
Carlito
0 0
reagovat
Carlito: Entourage ;)
634496
Carlito: Entourage *;)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se