|
reagovat
|
Diskuzní fórum FILMY
příspěvky 35541 - 35560
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 1777
- 1778
- 1779
- .
- 2962
- 2963
Prosím vás, Karel ten článek stejně nenapíše. Mluví o tom už tolik měsíců... 

|
reagovat
|
Spotlight
Schreiber naprosto výborný, škoda, že je ho tam tak málo. Naštěstí mu dýchají na záda perfektní Keaton, Ruffalo a Tucci. (zvláštní, že nominaci má pouze Hulk)
Jinak jak už psal Duro, je to detektivka v novinářském prostředí. Dost mi to připomínalo Zodiaca.
Vážně ten člověk natočil před tím hovadinu se Sandlerem? Doufám, že to byl jeho poslední úlet... Mrhat takto talentem je na přesdržku.
Budu si to muset pustit ještě jednou, poprvé člověk všechna ta fakta nezachytí. A schválně jsem ve výčtu míst, kde se pedofilové nacházeli, hledal ČR a naštěstí nic...
Tohle mělo
Jinak jak už psal Duro, je to detektivka v novinářském prostředí. Dost mi to připomínalo Zodiaca.
Vážně ten člověk natočil před tím hovadinu se Sandlerem? Doufám, že to byl jeho poslední úlet... Mrhat takto talentem je na přesdržku.
Budu si to muset pustit ještě jednou, poprvé člověk všechna ta fakta nezachytí. A schválně jsem ve výčtu míst, kde se pedofilové nacházeli, hledal ČR a naštěstí nic...
Tohle mělo
|
reagovat
|
TedGeorge
ak je inside info pravdivé, mali by ste začať ten článok teasovať
jedná sa totiž o najočakávanjšiu vec spojenú s kinematografiou minimálne od lumiérovcov a ich príchodu vlaku

jedná sa totiž o najočakávanjšiu vec spojenú s kinematografiou minimálne od lumiérovcov a ich príchodu vlaku

|
reagovat
|
Pickup on South Street (1953)
Trochu tomu podráža nohy nevierohodná romantická linka, ale inak výborný, napínavý a svižný noir. Postava Moe vynikajúco napísaná a ešte lepšie zahraná. 8/10
|
reagovat
|
studo
Tento rok vypisuje Fortuna zase sazky na Oskary. Nove tam pry bude zarazena bonusova sazka na Karla a jeho clanek. O kurzu si netroufam spekulovat, ale vsadim si urcite.
|
reagovat
|
Sicario
Proč mám pocit že jsem dostal na večeři naleštěné hovno na stříbrném podnose a ještě jsem si pochutnal ? Ten chlapec Villeneuve, ten je lepší než Koprfíld. 

Ta atmosféra je totálně strhující, ale plná palba to rozhodně nebude - Sicario je jako propíchnutej fotbalovej míč - něco z něj utíká, ale ty nevíš kde.
8/10

Ta atmosféra je totálně strhující, ale plná palba to rozhodně nebude - Sicario je jako propíchnutej fotbalovej míč - něco z něj utíká, ale ty nevíš kde.
8/10
|
reagovat
|
možno, že Karel zariskuje, počká, Leo nedostane Oscara a znova sa vrátime tam kde sme boli 

|
reagovat
|
Kiss of the Spider Woman (1985)
Veľmi dobré. Už len kvôli fantastickým hercom sa to oplatí pozrieť. 8/10
|
reagovat
|
TOP Diskuze
44První dojmy: očekávaný Michael o Michaelu Jacksonovi 28Kill Bill: Kompletní krvavá aféra: Recenze 25South Park: Peklo na zemi: V.I.M. 12Víkendový výplach #868 o Bondovi a Rivalech 12Texaský masakr motorovou pilou od A24 má režiséra 10Michael: Recenze 10Filmové Elden Ring od Garlanda sbírá obsazení 9Clayface: Teaser 8Magická posedlost 2: Teaser 8Coyote vs. Acme: Trailer