Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 34501 - 34520 Napsat příspěvek

kubqo

Ex Machina (to si asi videl :D), The Gift, Cop Car (to až tak neodporúčam) a jeden na ktorý sa chystám Pawn Sacrifice.
Z nižšie spomenutých som videl Stanford Experiment a to je pecka.
642803
Ex Machina (to si asi videl *:D*), The Gift, Cop Car (to až tak neodporúčam) a jeden na ktorý sa chystám Pawn Sacrifice. Z nižšie spomenutých som videl Stanford Experiment a to je pecka.
kubqo
0 0
reagovat

kubqo

room, brooklyn, diary of a teengae girl, mistress america, stanford prison experiment, infinitely polar bear niektoré z nich bohužiaľk ešte nevyšli :D
642799
room, brooklyn, diary of a teengae girl, mistress america, stanford prison experiment, infinitely polar bear niektoré z nich bohužiaľk ešte nevyšli *:D*
kubqo
0 0
reagovat

kubqo

jo
642783
jo
kubqo
0 0
reagovat

kubqo

Za sebe přihodím Turbo Kida.
xxendxx
71 je parádní, hodně doporučuju.:+
642782
Za sebe přihodím Turbo Kida. [b]xxendxx[/b] 71 je parádní, hodně doporučuju.*:+*
kubqo
0 0
reagovat
KarelR
fúha, to som aj videl trailer a ani som nevedel že to už vyšlo

xxendxx
Ten film o severoírskom konflikte? Ten som tiež mal na hľadáčiku už dlho len sa k nemu neviem dostať.
642781
KarelR fúha, to som aj videl trailer a ani som nevedel že to už vyšlo xxendxx Ten film o severoírskom konflikte? Ten som tiež mal na hľadáčiku už dlho len sa k nemu neviem dostať.
0 0
reagovat

kubqo

me se moc libilo "71"
642780
me se moc libilo "71"
kubqo
0 0
reagovat

kubqo

Hlavně dej End of the Tour, megapecka :)
642779
Hlavně dej End of the Tour, megapecka :)
kubqo
0 0
reagovat

Dotaz na MZnalcov

Doporučte nejaké dobré indie (i z produkcie Fox Searchlight a pod., nielen pravé nezávislovky) filmy z tohto roku. Mám taký pocit, že po iné roky som ich nejak viac pochytil alebo som to viac sledoval (filmy ako Short term 12, Fruitvale, Kings of Summer,...). Alebo ich je tento rok tak pomenej, alebo menej výrazné?
Čo som už videl a i sa mi páčili tak to boli Man Up, Z for Zachariah (podľa mňa strašná pecka, keď ti šmakujú klubovky), Me Early and the dying girl či Dope.
Tak ak máte nejaké dobré tipy sem s nimi pls.
642778
Doporučte nejaké dobré indie (i z produkcie Fox Searchlight a pod., nielen pravé nezávislovky) filmy z tohto roku. Mám taký pocit, že po iné roky som ich nejak viac pochytil alebo som to viac sledoval (filmy ako Short term 12, Fruitvale, Kings of Summer,...). Alebo ich je tento rok tak pomenej, alebo menej výrazné? Čo som už videl a i sa mi páčili tak to boli Man Up, Z for Zachariah (podľa mňa strašná pecka, keď ti šmakujú klubovky), Me Early and the dying girl či Dope. Tak ak máte nejaké dobré tipy sem s nimi pls.
Dotaz na MZnalcov
0 0
reagovat
Já jsem pro Christensena. Dává to mnohem větší smysl.
642742
Já jsem pro Christensena. Dává to mnohem větší smysl.
0 0
reagovat
642740
[link="http://www.a2pcinema.com/archive/PDL/themes.htm"]punch-drunk love: alien theory[/link]
0 0
reagovat
642733
[link="https://www.youtube.com/watch?v=2o0egEfLWm0"]Trailer k dokumentu Evolution of the Lightsaber.[/link]
0 0
reagovat
Ako v čom je random starý ujo o toľko lepší ako Christensen? Aspoň to je prepojené. Akože rozumiem, že by sa malo zachovať pôvodné dielo ale tak či tak celé Star Wars je Lucasov výmysel a keď to tak chce mať nech to tak je. Nechápem ako sa nad tým niekto môže rozrušovať :D
642729
Ako v čom je random starý ujo o toľko lepší ako Christensen? Aspoň to je prepojené. Akože rozumiem, že by sa malo zachovať pôvodné dielo ale tak či tak celé Star Wars je Lucasov výmysel a keď to tak chce mať nech to tak je. Nechápem ako sa nad tým niekto môže rozrušovať *:D*
0 0
reagovat
642724
http://replygif.net/i/1223.gif
0 0
reagovat

KARLOS

Počkej, to je blbý přirovnání, vždyť to nedává smysl. :D
642722
Počkej, to je blbý přirovnání, vždyť to nedává smysl. *:D*
KARLOS
0 0
reagovat
Disketa1: Inu, představa je to stejně smrtící, jako když si máš představit, že bys nabíjel svůj mobilní telefon každý den.
642721
Disketa1: Inu, představa je to stejně smrtící, jako když si máš představit, že bys nabíjel svůj mobilní telefon každý den.
0 0
reagovat
:o
642674
*:o*
0 0
reagovat
:D:D:D
642717
*:D**:D**:D*
0 0
reagovat

KARLOS

Jak to myslíš?
642716
Jak to myslíš?
KARLOS
0 0
reagovat
:D:D:D
642715
*:D**:D**:D*
0 0
reagovat

KAROS

:D
642713
*:D*
KAROS
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se