Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 33421 - 33440 Napsat příspěvek
Psal jsem větu nebo citací?
647322
Psal jsem větu nebo citací?
0 0
reagovat
ne, pořád nic. Prosím, sniž se na mou intelektuální úroveň a vysvětli mi, co to dokazuje.
647321
ne, pořád nic. Prosím, sniž se na mou intelektuální úroveň a vysvětli mi, co to dokazuje.
0 0
reagovat
"Btw docela sranda jak jsi tu citací ze začátku i konce ostřihnul o věci co se ti dvakrát nehodily."

:o Seš vožralej?!

jsem tu větu odcitoval celou. Měl jsem sem vložit celej ten článek?!

647320
"Btw docela sranda jak jsi tu citací ze začátku i konce ostřihnul o věci co se ti dvakrát nehodily." *:o* Seš vožralej?! jsem tu větu odcitoval celou. Měl jsem sem vložit celej ten článek?!
0 0
reagovat
To je důkaz toho že ten film připravoval dávno před tím než znal Tesařovou teorii. Pořad nic?
647319
To je důkaz toho že ten film připravoval dávno před tím než znal Tesařovou teorii. Pořad nic?
0 0
reagovat
Jaké mě akademické úrovně proboha nechceš se uklidnit? Nikde se tu se svým vzděláním ani akademicnosti neohanim.
647318
Jaké mě akademické úrovně proboha nechceš se uklidnit? Nikde se tu se svým vzděláním ani akademicnosti neohanim.
0 0
reagovat
"Koura sám říká, že vám Tesaře doporučil až rok po začátku prací."

a to je důkaz koho čeho? Že ten film o režisérovi, co si po roce natáčení přečte Tesaře a přepíše scénář je ještě upřímnější a a autobiografičtější, než jsem si myslel?
647317
"Koura sám říká, že vám Tesaře doporučil až rok po začátku prací." a to je důkaz koho čeho? Že ten film o režisérovi, co si po roce natáčení přečte Tesaře a přepíše scénář je ještě upřímnější a a autobiografičtější, než jsem si myslel?
0 0
reagovat
Btw docela sranda jak jsi tu citací ze začátku i konce ostřihnul o věci co se ti dvakrát nehodily. :D
647316
Btw docela sranda jak jsi tu citací ze začátku i konce ostřihnul o věci co se ti dvakrát nehodily. *:D*
0 0
reagovat
nenapsal jsem, že se to rovná, napsal jsem, že to vzpustil, protože je to každýmu jasný: Protože to tak imho prostě bylo.

My, kteří nedosahujeme Tvé akademické a jiné úrovně tak většinou mluvíme a doufáme, že nečíháš za rohem a nechytíš nás za slovo.
647315
nenapsal jsem, že se to rovná, napsal jsem, že to vzpustil, protože je to každýmu jasný: Protože to tak imho prostě bylo. My, kteří nedosahujeme Tvé akademické a jiné úrovně tak většinou mluvíme a doufáme, že nečíháš za rohem a nechytíš nás za slovo.
0 0
reagovat
"Koura sám říká, že vám Tesaře doporučil až rok po začátku prací.":)
647314
"Koura sám říká, že vám Tesaře doporučil až rok po začátku prací."*:)*
0 0
reagovat
Protože to prostě tak bylo = imho :D
647313
Protože to prostě tak bylo = imho *:D*
0 0
reagovat
"Ano, s interpretací Jana Tesaře, která se objevuje ve filmu Ztraceni v Mnichově, se ztotožňuji, byť mám k textu pana Tesaře několik polemických poznámek. "

Petr Koura, historik

"Co tu zkoušís prosím tě? Koura to nikde nepotvrdil, jenom to označuje za zajímavé a zábavné."

TonyClifton, historik atd.
647312
"Ano, s interpretací Jana Tesaře, která se objevuje ve filmu Ztraceni v Mnichově, se ztotožňuji, byť mám k textu pana Tesaře několik polemických poznámek. " Petr Koura, historik "Co tu zkoušís prosím tě? Koura to nikde nepotvrdil, jenom to označuje za zajímavé a zábavné." TonyClifton, historik atd.
0 0
reagovat

MarvinP

Co tu zkoušís prosím tě? Koura to nikde nepotvrdil, jenom to označuje za zajímavé a zábavné.. A ty pejorativní narážky na historika v rodině jsou neskutečně ubohé.... Ještě jednou to zopakuji, historici tuhle teorii považují za něco na úrovni teorii o ploché. Ale chápu ze ty a Disketa jakožto lidí co si rádi kopnou do čehokoliv českého nebo národního se musíte chytat každé kokotiny.
647311
Co tu zkoušís prosím tě? Koura to nikde nepotvrdil, jenom to označuje za zajímavé a zábavné.. A ty pejorativní narážky na historika v rodině jsou neskutečně ubohé.... Ještě jednou to zopakuji, historici tuhle teorii považují za něco na úrovni teorii o ploché. Ale chápu ze ty a Disketa jakožto lidí co si rádi kopnou do čehokoliv českého nebo národního se musíte chytat každé kokotiny.
MarvinP
0 0
reagovat
kubqo: Naval to i do diskuze k reakcím, to chce posilnit hate. Ale fakt... film je to hroznej a prostě F U Snyder.
647308
kubqo: Naval to i do diskuze k reakcím, to chce posilnit hate. Ale fakt... film je to hroznej a prostě F U Snyder.
0 0
reagovat

Batman v Superman

Uff tak toto takmer fyzicky bolelo. Jako po tých striedmych traileroch som mal očakávania fakt nízko, ale oni to dokázali podliezť. A to pripomínam že Muž z Oceli bol pre mňa deviatkový film.
Tu sa proste strávia dve hodiny katastrofickým budovaním (antagonistického) vzťahu, ktorý je potom dementne odbytý, a nasleduje polhodina tragikomickej akcie. Jediné pozitívum je ten Lex. Eisenberg si to dáva. 4/10 (možno i nižšie na druhé pozretie)

P.S.: a 3D je absolútne zbytočné a otravné
647307
Uff tak toto takmer fyzicky bolelo. Jako po tých striedmych traileroch som mal očakávania fakt nízko, ale oni to dokázali podliezť. A to pripomínam že Muž z Oceli bol pre mňa deviatkový film. Tu sa proste strávia dve hodiny katastrofickým budovaním (antagonistického) vzťahu, ktorý je potom dementne odbytý, a nasleduje polhodina tragikomickej akcie. Jediné pozitívum je ten Lex. Eisenberg si to dáva. 4/10 (možno i nižšie na druhé pozretie) P.S.: a 3D je absolútne zbytočné a otravné
Batman v Superman
0 0
reagovat
:D:D:D
647306
*:D**:D**:D*
0 0
reagovat
...ještě teda douška. Já nechci zpochybňovat vědeckou autoritu Tonyho a jeho příbuzného, jen bych rád podotknul, že Mnichovský komplex doporučil dle svých slov Zelenkovi Petr Koura, který na filmu pracoval jako odborný konzultant.

...takže Petr Koura je za

a) směšný a neseriozní historik
c) Zelenkův komplic v dokonalé mystifikaci
b) metatroll který si vystřelil ze Zelenky

předpokládám, že vzhledem k vysokým Tonyho standardům to bude za a)

link
647305
...ještě teda douška. Já nechci zpochybňovat vědeckou autoritu Tonyho a jeho příbuzného, jen bych rád podotknul, že Mnichovský komplex doporučil dle svých slov Zelenkovi Petr Koura, který na filmu pracoval jako odborný konzultant. ...takže Petr Koura je za a) směšný a neseriozní historik c) Zelenkův komplic v dokonalé mystifikaci b) metatroll který si vystřelil ze Zelenky předpokládám, že vzhledem k vysokým Tonyho standardům to bude za a) http://www.ceskatelevize.cz/porady/10452029132-ztraceni-v-mnichove/21251212050/9116-petr-koura-historik/
0 0
reagovat

MarvinP

:D:+

Každopádně se na ten film těším, až bude v televizi, určitě se jako člověk žijící v jednom sudetském městě budu dívat. :)
647304
*:D**:+* Každopádně se na ten film těším, až bude v televizi, určitě se jako člověk žijící v jednom sudetském městě budu dívat. *:)*
MarvinP
0 0
reagovat
Tu starou diskuzi jsem si pročetl, takže jí tu opakovat nemusíme. Ale podle mě to trolling není. Zelenka mystifikuje ve svých filmech, ale nepřipadá mi, že by mu bylo podobné hrát tu mystifikační hru takhle natvrdo i mimo plac. Když řekl "protože to tak prostě bylo" dopustil se nevycvičen zjevně zdejšími diskusemi vypuštění nějaké varianty Imho, protože si (podle mě správně) myslel, že každý pochopí, že je to vyjádření jeho subjektivního přesvědčení.

Zelenka, nejsa narozdíl od Tonyho odborník na historii, si prostě na doporučení kamaráda historika přečetl čtivou knihu o mnichovu, která ho nadchla a uvěřil jí.

Nevidím v tom nic nízkého ani povýšeného. Nikdo (krom Tonyho) nejsme odborník na všechno a Zelenka si může točit skvělé filmy s názorem, i když je třeba pomýlený.
647303
Tu starou diskuzi jsem si pročetl, takže jí tu opakovat nemusíme. Ale podle mě to trolling není. Zelenka mystifikuje ve svých filmech, ale nepřipadá mi, že by mu bylo podobné hrát tu mystifikační hru takhle natvrdo i mimo plac. Když řekl "protože to tak prostě bylo" dopustil se nevycvičen zjevně zdejšími diskusemi vypuštění nějaké varianty Imho, protože si (podle mě správně) myslel, že každý pochopí, že je to vyjádření jeho subjektivního přesvědčení. Zelenka, nejsa narozdíl od Tonyho odborník na historii, si prostě na doporučení kamaráda historika přečetl čtivou knihu o mnichovu, která ho nadchla a uvěřil jí. Nevidím v tom nic nízkého ani povýšeného. Nikdo (krom Tonyho) nejsme odborník na všechno a Zelenka si může točit skvělé filmy s názorem, i když je třeba pomýlený.
0 0
reagovat

Marvin

Vždyť je to naprosto evidentní trolling viz věta. "Protože to prostě tak bylo."

Historici z téhle teorie mají prdel asi jako z Kanceláře Blaník. Zelenka je hodně hodně přemýšlivý a chytrý člověk. Fakt by do toho nešel s takhle pofidérní argumentaci. :)

A hlavně mu tyhle mystifikace nebyly v minulosti cizí... Rok ďábla i Mnaga měly hodně podobnou osu ve hře na pravdu.

btw „Zajímá mne motiv odpovědnosti intelektuála za myšlenky, které sám hlásá"
647300
Vždyť je to naprosto evidentní trolling viz věta. "Protože to prostě tak bylo." Historici z téhle teorie mají prdel asi jako z Kanceláře Blaník. Zelenka je hodně hodně přemýšlivý a chytrý člověk. Fakt by do toho nešel s takhle pofidérní argumentaci. *:)* A hlavně mu tyhle mystifikace nebyly v minulosti cizí... Rok ďábla i Mnaga měly hodně podobnou osu ve hře na pravdu. btw „Zajímá mne motiv odpovědnosti intelektuála za myšlenky, které sám hlásá"
Marvin
0 0
reagovat

Marvin

647299
[link="http://www.moviezone.cz/clanek/30064-ztraceni-v-mnichove-film-ktery-se-musi-videt/diskuze/"]Že seš to ty.[/link]
Marvin
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se