Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 33061 - 33080 Napsat příspěvek
Trestný prapor mám v pořadníku, o té německé věci jsem v životě neslyšel, ale jak to tak vypadá, tak ji do seznamu taky přidám :+
648673
Trestný prapor mám v pořadníku, o té německé věci jsem v životě neslyšel, ale jak to tak vypadá, tak ji do seznamu taky přidám *:+*
0 0
reagovat
"Ale nikomu tohle nenutím, to je čistě můj pohled na věc." :+:+:+

Jako mne se to taky líbilo, tak na 8/10, hlavně nádherná výprava, triky, kamera, audiovizuál. Na blůčku a domácím kině o byl tehdy špičkový zážitek. :+

btw viděl jsi Unsere Mütter, Unsere Väter a Trestný prapor? :)
648671
"Ale nikomu tohle nenutím, to je čistě můj pohled na věc." *:+**:+**:+* Jako mne se to taky líbilo, tak na 8/10, hlavně nádherná výprava, triky, kamera, audiovizuál. Na blůčku a domácím kině o byl tehdy špičkový zážitek. *:+* btw viděl jsi Unsere Mütter, Unsere Väter a Trestný prapor? *:)*
0 0
reagovat

Tony

Pro mě osobně jo - líbilo se mi, že je tam dost stopáže věnováno i událostem v zázemí, civilnímu životu těch hrdinů, americké válečné propagandě, ... Zkrátka spousta naučného materiálu ve stylovém balení. Ale nikomu tohle nenutím, to je čistě můj pohled na věc.

Navíc Bratrstvu trochu ubližuje, že tam člověk vidí spoustu dnes už profláknutých herců. Podobný efekt jako třeba v Black Hawk Down nebo 300.

Tím ale nechci Bratrstvo nějak shazovat, obě mám na 10/10, ale každá ta minisérie je trochu jiná, což je jedině dobře.
648670
Pro mě osobně jo - líbilo se mi, že je tam dost stopáže věnováno i událostem v zázemí, civilnímu životu těch hrdinů, americké válečné propagandě, ... Zkrátka spousta naučného materiálu ve stylovém balení. Ale nikomu tohle nenutím, to je čistě můj pohled na věc. Navíc Bratrstvu trochu ubližuje, že tam člověk vidí spoustu dnes už profláknutých herců. Podobný efekt jako třeba v Black Hawk Down nebo 300. Tím ale nechci Bratrstvo nějak shazovat, obě mám na 10/10, ale každá ta minisérie je trochu jiná, což je jedině dobře.
Tony
0 0
reagovat
Pacific se tlačí ale o Generation Killu nic? A to jsem minimálně u Diska čekal, že tu začne šermovat nejlepší minisérií široko daleko.... Angels in America.
648668
Pacific se tlačí ale o Generation Killu nic? A to jsem minimálně u Diska čekal, že tu začne šermovat nejlepší minisérií široko daleko.... Angels in America.
0 0
reagovat

pepo

ty si jak schudol :D som videl fotku akurát, by som ta nespoznal :D vobec :)
648666
ty si jak schudol *:D* som videl fotku akurát, by som ta nespoznal *:D* vobec *:)*
pepo
0 0
reagovat
Cože Pacifik silnější než BOB?? Docela se mi to líbilo, ale je to totálně slabý odvar....
648665
Cože Pacifik silnější než BOB?? Docela se mi to líbilo, ale je to totálně slabý odvar....
0 0
reagovat
Nechce se mi věřit, že tu nezazněl Pacifik. Alespoň pro mě osobně ještě o něco silnější než Bratrstvo.
648664
Nechce se mi věřit, že tu nezazněl Pacifik. Alespoň pro mě osobně ještě o něco silnější než Bratrstvo.
0 0
reagovat

Kráska a zviera (1946)

Na rozprávku a na mňa trocha pomalé (aj na dobu vzniku) ale aj tak super. Pri niektorých záberoch som slintal blahom. Výborná aj keď trochu nadužívaná hudba. Marais samozrejme super 8/10

:+ Dik za všetkým tipy, okolo roku 2027 sa do toho možno pustím ;) Zatiaľ mám v pláne iba Band of Brothers, True Detective a Breaking Bad. K tomu sa odhodlám snáď do konca dekády :D
648663
Na rozprávku a na mňa trocha pomalé (aj na dobu vzniku) ale aj tak super. Pri niektorých záberoch som slintal blahom. Výborná aj keď trochu nadužívaná hudba. Marais samozrejme super 8/10 *:+* Dik za všetkým tipy, okolo roku 2027 sa do toho možno pustím *;)* Zatiaľ mám v pláne iba Band of Brothers, True Detective a Breaking Bad. K tomu sa odhodlám snáď do konca dekády *:D*
Kráska a zviera (1946)
0 0
reagovat

pepo

Dej si Looking od HBO. Je to pár půlhodinových epizod bez vaty. Doporučuje Davies a moje maličkost. :)
648660
Dej si Looking od HBO. Je to pár půlhodinových epizod bez vaty. Doporučuje Davies a moje maličkost. *:)*
pepo
0 0
reagovat

Gorecki

Hatfields & McCoyssom videl a bolo to cool, ale radšek by som si to pozrel ako celovečerálk za 100mega
648659
Hatfields & McCoyssom videl a bolo to cool, ale radšek by som si to pozrel ako celovečerálk za 100mega
Gorecki
0 0
reagovat

Gorecki

Ano, ne seriály, které jsou pořád seriály, ale spíše vymazlené produkty (čímž se blíží filmům). Tvůj seznam neznám, ale zařadil bych tam asi první řadu Farga a True Detective, určitě Breaking Bad a pravděpodobně Sherlocka.

pepo
Ad tvé "proč na seriály nekoukám" - je to silná argumentace, ale jednostranná. U seriálu ti stačí investovat délku filmu a pak máš něco do čeho se můžeš vracet. U filmu naopak s každým riskuješ že se ti prostě líbit nebude a nemyslím si, že jich moc vypneš po prvních pěti minutách... Volba je krásná věc, ale imho to není něco, čím bych se chlubil (narozdíl od "nedívám se na Ulici" :D).
Jeden příklad za všechny: Takový Pán Prstenů je prototyp kvalitního seriálu - mohl bys to nasekat na x kusů a měl bys solidní seriálové dílo. Byla by tam nějaká výplň navíc? Určitě. Byl by to vhodnější formát, než 3 filmy v kině, s velkými rozestupy, které jsou samy o sobě nekoukatelné a do kterých se nevlezl "bonusový" materiál, který odstraňuje logické lapsy? Taky určitě.
648657
Ano, ne seriály, které jsou pořád seriály, ale spíše vymazlené produkty (čímž se blíží filmům). Tvůj seznam neznám, ale zařadil bych tam asi první řadu Farga a True Detective, určitě Breaking Bad a pravděpodobně Sherlocka. [b]pepo[/b] Ad tvé "proč na seriály nekoukám" - je to silná argumentace, ale jednostranná. U seriálu ti stačí investovat délku filmu a pak máš něco do čeho se můžeš vracet. U filmu naopak s každým riskuješ že se ti prostě líbit nebude a nemyslím si, že jich moc vypneš po prvních pěti minutách... Volba je krásná věc, ale imho to není něco, čím bych se chlubil (narozdíl od "nedívám se na Ulici" *:D*). Jeden příklad za všechny: Takový Pán Prstenů je prototyp kvalitního seriálu - mohl bys to nasekat na x kusů a měl bys solidní seriálové dílo. Byla by tam nějaká výplň navíc? Určitě. Byl by to vhodnější formát, než 3 filmy v kině, s velkými rozestupy, které jsou samy o sobě nekoukatelné a do kterých se nevlezl "bonusový" materiál, který odstraňuje logické lapsy? Taky určitě.
Gorecki
0 0
reagovat
Vacsina serialov co tu pada ho len odradi svojim planovanym aj neplanovanym natahovanim, kedy sa do toho primiesavaju vyplnove diely, alebo si na koncoch serii tvorcovia nechavaju otvorene dvierka a divak ma pocit neukonceneho orgazmu.

Ja by som skor na zaciatok odporucil nejake uzavrete miniserie ako napr. John Adams, Hatfields & McCoys, Angels in America, From the Earth to the Moon, alebo aj tu prvu seriu Farga.
648655
Vacsina serialov co tu pada ho len odradi svojim planovanym aj neplanovanym natahovanim, kedy sa do toho primiesavaju vyplnove diely, alebo si na koncoch serii tvorcovia nechavaju otvorene dvierka a divak ma pocit neukonceneho orgazmu. Ja by som skor na zaciatok odporucil nejake uzavrete miniserie ako napr. John Adams, Hatfields & McCoys, Angels in America, From the Earth to the Moon, alebo aj tu prvu seriu Farga.
0 0
reagovat
Peaky Blinders. Go for it.
648654
Peaky Blinders. Go for it.
0 0
reagovat
The Fall je nuda.
Luther hrozně zevšedněl.
Broadchurch má vatovejch dílů docela dost.

To bych spíš doporučil Peaky Blinders, kde se fakt furt něco děje a žene se to kupředu tempem přímo závratným.

Za US určitě The Shield, Kings, The Wire. 24 taky jela solidně.

Jinak všude se nějaká ta vata najde, a nepamatuju film, kde bych nechtěl vystřihnout aspoň deset minut...
648653
The Fall je nuda. Luther hrozně zevšedněl. Broadchurch má vatovejch dílů docela dost. To bych spíš doporučil Peaky Blinders, kde se fakt furt něco děje a žene se to kupředu tempem přímo závratným. Za US určitě The Shield, Kings, The Wire. 24 taky jela solidně. Jinak všude se nějaká ta vata najde, a nepamatuju film, kde bych nechtěl vystřihnout aspoň deset minut...
0 0
reagovat

pepo

Pokud nechces s tim serialem travit delsi cas, tak urcite nejake britske serialy a miniserie. Jedna se hlavne o detektivky

Wallander - jsou to vlastne 90 minutove filmy, genialni Kenneth Branagh.
Broadchurch
River
Whitechapel
The Fall
Luther
The Missing
a hlavně Ripper Street, ta z hlediska výpravy snese srovnání i s mnoho filmy z Viktorianske Anglie.

Jeste zajimave vypada Shetland co tu zmonoval duro. Mam uz ho v seznamu. Vyzde je to tak tak 3, 6 nebo 8 dilu na serii a je to jen jedna nebo dve serie vetsinou.
648642
Pokud nechces s tim serialem travit delsi cas, tak urcite nejake britske serialy a miniserie. Jedna se hlavne o detektivky Wallander - jsou to vlastne 90 minutove filmy, genialni Kenneth Branagh. Broadchurch River Whitechapel The Fall Luther The Missing a hlavně Ripper Street, ta z hlediska výpravy snese srovnání i s mnoho filmy z Viktorianske Anglie. Jeste zajimave vypada Shetland co tu zmonoval duro. Mam uz ho v seznamu. Vyzde je to tak tak 3, 6 nebo 8 dilu na serii a je to jen jedna nebo dve serie vetsinou.
pepo
0 0
reagovat

pepo

Newsroom! A povinne! :)
648633
Newsroom! A povinne! :)
pepo
0 0
reagovat

pepo

taky jsem od včera přemýšlel, které seriály ten formát zajímavě využívají a napadl mě jen The Wire, který to využil k takové soustředěnější analýze, která by nebyla ve filmu možná a Doctor Who, který navzdory své naivitě a béčkovosti je vlastně seriálem par excellence, bylo by na dýl to rozpitvat, ale fakt to pro mě v dobrém i ve zlém představuje esenci seriálovosti.
648617
taky jsem od včera přemýšlel, které seriály ten formát zajímavě využívají a napadl mě jen The Wire, který to využil k takové soustředěnější analýze, která by nebyla ve filmu možná a Doctor Who, který navzdory své naivitě a béčkovosti je vlastně seriálem par excellence, bylo by na dýl to rozpitvat, ale fakt to pro mě v dobrém i ve zlém představuje esenci seriálovosti.
pepo
0 0
reagovat
Seriálový favorit: Shameless a Orange is the new black. 8)
648615
Seriálový favorit: Shameless a Orange is the new black. *8)*
0 0
reagovat
Seriálový favorit je Wire nabo Narcos.
648613
Seriálový favorit je Wire nabo Narcos.
0 0
reagovat
Serialovy favorit je Twin Peaks nebo Broen.
648611
Serialovy favorit je Twin Peaks nebo Broen.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se