Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 33001 - 33020 Napsat příspěvek
Teď už jen doufat, že se podobně povedou Nice Guys.
648869
Teď už jen doufat, že se podobně povedou Nice Guys.
0 0
reagovat
Kiss Kiss Bang Bang je klenot svetove kinematografie.
648868
Kiss Kiss Bang Bang je klenot svetove kinematografie.
0 0
reagovat
Kiss Kiss je scenaristicka onanie s nulovou dramaturgii, ale obcas je to super. 8)
648865
Kiss Kiss je scenaristicka onanie s nulovou dramaturgii, ale obcas je to super. *8)*
0 0
reagovat
Dvojka má super Sama Rockwella, relativně v poho Rourka. A kongresmana.
Já fakt nevím, proč na to tak plivete, když ta trojka je v rámci toho univerza strašnej shit. Nesmyslný všechno.
Samotný bych to možná bral. Kdyby to nebyl Iron Man.
648864
Dvojka má super Sama Rockwella, relativně v poho Rourka. A kongresmana. Já fakt nevím, proč na to tak plivete, když ta trojka je v rámci toho univerza strašnej shit. Nesmyslný všechno. Samotný bych to možná bral. Kdyby to nebyl Iron Man.
0 0
reagovat

GuidoA

takže jako Deadpool? tak to je u filmu za 2+8 mega celkem úspěch 8)

Best Iron Man je naprosto jednoznačně ten v Avengers. IM1 je super začátek Marvelovského ovládnutí kin, IM2 odpad a IM3 je snesitelná komedie, jejíž hrdina má jeden nefunkční oblek a přepadne základnu záporáka v mikině... seriously guys?
648857
takže jako Deadpool? tak to je u filmu za 2+8 mega celkem úspěch *8)* [b]Best Iron Man[/b] je naprosto jednoznačně ten v Avengers. IM1 je super začátek Marvelovského ovládnutí kin, IM2 odpad a IM3 je snesitelná komedie, jejíž hrdina má jeden nefunkční oblek a přepadne základnu záporáka v mikině... seriously guys?
GuidoA
0 0
reagovat
hardcore henry (2015)
40% - zacnu tim dobrym. let me down easy, uvodni titulky, sharlto copley jako hipik. jinak je to neskutena blbost. akorat sem dostal chut se podivat na nejaky anime.
648850
hardcore henry (2015) 40% - zacnu tim dobrym. [link="https://youtu.be/W_9RaWjCBu8"]let me down easy[/link], uvodni titulky, sharlto copley jako hipik. jinak je to neskutena blbost. akorat sem dostal chut se podivat na nejaky anime.
0 0
reagovat
Na Avatar.
648841
Na Avatar.
0 0
reagovat
Už zase?

IM3 je dobrej, MoS je dobrej, Kiss Kiss je geniální, Skyfall a Spectre slabý, v Godzille byla jen jedna Godzilla... na co jsem zapomněl?
648839
Už zase? IM3 je dobrej, MoS je dobrej, Kiss Kiss je geniální, Skyfall a Spectre slabý, v Godzille byla jen jedna Godzilla... na co jsem zapomněl?
0 0
reagovat

Team Ted

Spokojenej? :D8)
648838
Spokojenej? *:D**8)*
Team Ted
0 0
reagovat
Kiss Kiss je perfektní film ve všech ohledech, IM3 je sračka. Říkejte tomu třeba "Team Ted" a pokud souhlasíte, máte chuť v pátek (tedy ve středu času na Vincentovské planetě :D ) prokrastinovat, tak to třeba napište do titulku postu a pak přidejte nějaký nic neříkající žvásty. Jako já teď.

Prostě klasika :D
648837
Kiss Kiss je perfektní film ve všech ohledech, IM3 je sračka. Říkejte tomu třeba "Team Ted" a pokud souhlasíte, máte chuť v pátek (tedy ve středu času na Vincentovské planetě *:D* ) prokrastinovat, tak to třeba napište do titulku postu a pak přidejte nějaký nic neříkající žvásty. Jako já teď. Prostě klasika *:D*
0 0
reagovat
xxendxx
Ok, otirat se o IM3 je jedna vec, ale rikat neco spatnyho o Kiss Kiss uz prekracuje meze!
648836
[b]xxendxx[/b] Ok, otirat se o IM3 je jedna vec, ale rikat neco spatnyho o Kiss Kiss uz prekracuje meze!
0 0
reagovat
kiss kiss je stejna nuda jako IM3 s jeste horsim koncem
648833
kiss kiss je stejna nuda jako IM3 s jeste horsim koncem
0 0
reagovat
Shane Black je borec pro Posledního Skauta a Kiss, Kiss, Bang, Bang...
648830
Shane Black je borec pro Posledního Skauta a Kiss, Kiss, Bang, Bang...
0 0
reagovat

Gorecki

To má teda silnou konkurenci:D
648827
To má teda silnou konkurenci*:D*
Gorecki
0 0
reagovat
IM3 je totální bullshit a krásně zapadá do kvality marvelovek. Nejlepší je Zimní voják a ani ten není něco extra. Shane Black je borec, ale určitě ne kvůli IM3.
648825
IM3 je totální bullshit a krásně zapadá do kvality marvelovek. Nejlepší je Zimní voják a ani ten není něco extra. Shane Black je borec, ale určitě ne kvůli IM3.
0 0
reagovat
Achjo s váma.
648824
Achjo s váma.
0 0
reagovat
IM3 je najlepsi Iron Man. S prehladom.
648823
IM3 je najlepsi Iron Man. S prehladom.
0 0
reagovat
IM3 je jedna z najlepších marveloviek, takže celkovo veľmi slušný nadpriemer. pepo má pravdu :D:D:D.
648820
IM3 je jedna z najlepších marveloviek, takže celkovo veľmi slušný nadpriemer. pepo má pravdu *:D**:D**:D*.
0 0
reagovat
verbst
Mi chces rict, ze IM1 nebo IM2 byly lepsi filmy? C'monnn
648819
[b]verbst[/b] Mi chces rict, ze IM1 nebo IM2 byly lepsi filmy? C'monnn
0 0
reagovat
V tom případě věděl, jak zničit Iron Mana...
648817
V tom případě věděl, jak zničit Iron Mana...
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se