Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 32881 - 32900 Napsat příspěvek
Tony: JJ. Jak jsem se v úterý o CW bavil s bráchou, který to viděl den předtím, tak jsme se vlastně oba shodli, že ve výsledku jsme se víc bavili u BvS. Civil War je objektivně lepší film, ale mám pocit, že znova to už nikdy nedám (stejně jako druhého Thora a druhé Avengers, zlatá dvojka Iron Mana). :)
649390
Tony: JJ. Jak jsem se v úterý o CW bavil s bráchou, který to viděl den předtím, tak jsme se vlastně oba shodli, že ve výsledku jsme se víc bavili u BvS. Civil War je objektivně lepší film, ale mám pocit, že znova to už nikdy nedám (stejně jako druhého Thora a druhé Avengers, zlatá dvojka Iron Mana). :)
0 0
reagovat

do_Od

Carla was the prom queen! 8)
649388
Carla was the prom queen! *8)*
do_Od
0 0
reagovat

tony

v tom sa zhodneme, len som to nechcel tak sprosto napísať no :D a to som pri Civil War v kine dokonca i pil :D
649376
v tom sa zhodneme, len som to nechcel tak sprosto napísať no :D a to som pri Civil War v kine dokonca i pil *:D*
tony
0 0
reagovat
Já jsem trochu v rozpacích Winter Soldiera a Man of Steel bezmezně uctívám a Cival War s Dawn od Justice jsou podle mne sračky intergalaktických rozměrů. :D
649373
Já jsem trochu v rozpacích Winter Soldiera a Man of Steel bezmezně uctívám a Cival War s Dawn od Justice jsou podle mne sračky intergalaktických rozměrů. *:D*
0 0
reagovat
Ja som tiež bol hodne sklamaný z Civil War. Nechápem ten hype. Osobne bol Winter Soldier pre mňa fantastickou evoklúciou veľkého akčného filmu, ale Civil War bol len ako "wet fart", videl si tam tvorcovské schopnosti, ale je to také nijaké, hlúpučké a i tá akcia išla dolu vodou. Russoovcov mám rád, ale bojím sa ak majú režírovať Avengerov.
649367
Ja som tiež bol hodne sklamaný z Civil War. Nechápem ten hype. Osobne bol Winter Soldier pre mňa fantastickou evoklúciou veľkého akčného filmu, ale Civil War bol len ako "wet fart", videl si tam tvorcovské schopnosti, ale je to také nijaké, hlúpučké a i tá akcia išla dolu vodou. Russoovcov mám rád, ale bojím sa ak majú režírovať Avengerov.
0 0
reagovat
Je to nic moc, ale cuchtu zná už od Winter Soldiera.
649366
Je to nic moc, ale cuchtu zná už od Winter Soldiera.
0 0
reagovat

popik

Captain America: Civil War (2016)

To jako vážně?! Tohle je ten film, co "zadupal BvS" do země a místní redaktorská elita onanuje nad plakátem Stevena Rogerse? No jděte už s tím hajpem do prdele!
OK, uznávám, Warnerům to rozjetí komiksové "super" série od DC úplně nevyšlo, ale alespoň se snažili dělat věci trochu jinak, oddělit se od přehlcené šedi klasických..dneska už můžeme říct...klasických rodinných marvelovek.

Ale tohle, že má být něco lepšího? Celej film se nese v duchu, budeme se kočkovat, ale ne zas tak moc, téměř všechny postavy jednají naprosto iracionálně, když se z ničeho nic objeví na scéně a jsou ochotni bojovat "na život a na smrt" s lidma, se kterýma buď ještě nedávno stáli bok po boku, nebo jim celej tenhle "občanskej" spor může být u prdele. A kvůli čemu vlastně? Jo ta registrace super hrdinů, ale o tu v zásadě vůbec nejde, protože Kapitán DumbAss se raději začne řezat se svejma kolegama, než aby jim běheme pěti minut vysvětlil, proč vlastně teď na nějaký podpisy a čtení smluv není čas a musí se konat.
Nejhorší jsou na všem ty věčný vtípky typu "pořád jsme kamrádi"..."my se ještě neznáme", Kapitánovo vzplanutí pro cuchtu, kterou zná asi 5 minut apod...

Marvel zvolil perfektní taktiku, servíruje dokonalej mainstream, nějak, nevím jak, dokázal najít přesnou hranici mezi tím, nenasrat fanoušky, ukonejšit kritiku a zavděčit se obyčejným návštěvníkům kina. Tohle ale s dobrým komiksovým filmem, vlastně jakýmkoliv dobrým filmem, nemá vůbec nic společnýho.
649369
Captain America: Civil War (2016) To jako vážně?! Tohle je ten film, co "zadupal BvS" do země a místní redaktorská elita onanuje nad plakátem Stevena Rogerse? No jděte už s tím hajpem do prdele! OK, uznávám, Warnerům to rozjetí komiksové "super" série od DC úplně nevyšlo, ale alespoň se snažili dělat věci trochu jinak, oddělit se od přehlcené šedi klasických..dneska už můžeme říct...klasických rodinných marvelovek. Ale tohle, že má být něco lepšího? Celej film se nese v duchu, budeme se kočkovat, ale ne zas tak moc, téměř všechny postavy jednají naprosto iracionálně, když se z ničeho nic objeví na scéně a jsou ochotni bojovat "na život a na smrt" s lidma, se kterýma buď ještě nedávno stáli bok po boku, nebo jim celej tenhle "občanskej" spor může být u prdele. A kvůli čemu vlastně? Jo ta registrace super hrdinů, ale o tu v zásadě vůbec nejde, protože Kapitán DumbAss se raději začne řezat se svejma kolegama, než aby jim běheme pěti minut vysvětlil, proč vlastně teď na nějaký podpisy a čtení smluv není čas a musí se konat. [spoiler]Nejhorší jsou na všem ty věčný vtípky typu "pořád jsme kamrádi"..."my se ještě neznáme", Kapitánovo vzplanutí pro cuchtu, kterou zná asi 5 minut apod...[/spoiler] Marvel zvolil perfektní taktiku, servíruje dokonalej mainstream, nějak, nevím jak, dokázal najít přesnou hranici mezi tím, nenasrat fanoušky, ukonejšit kritiku a zavděčit se obyčejným návštěvníkům kina. Tohle ale s dobrým komiksovým filmem, vlastně jakýmkoliv dobrým filmem, nemá vůbec nic společnýho.
popik
0 0
reagovat
"You sure you're ready for this?"
"I'll do my best."
"Your best? Losers always whine about their best. Winners go home and fuck the prom queen." :D

Oprášit dnes Skálu nebyl vůbec špatný nápad.
649368
"You sure you're ready for this?" "I'll do my best." "Your best? Losers always whine about their best. Winners go home and fuck the prom queen." *:D* Oprášit dnes Skálu nebyl vůbec špatný nápad.
0 0
reagovat
Já myslím, že můžeš být jako nemutant v poho. :)
649356
Já myslím, že můžeš být jako nemutant v poho. *:)*
0 0
reagovat

X-Men: Budoucí minulost - Rogue Cut (2014)

Ten film s každým novým zhlédnutím zraje čím dál víc. Je to balzám pro duši. Velmi pozoruhodná je postava Bolívara Traska, až příliš připomíná současnost. Opět výborně napsané postavy, netypické finále, parádní střihové přechody (Iceman a Magneto jdou zachránit Rogue, zatímco ve stejné chvíli si mladý Magneto jde pro svou helmu). Budoucí minulost je krásný film. A nerad bych se někdy dožil vykreslené budoucnosti na začátku...
649355
Ten film s každým novým zhlédnutím zraje čím dál víc. Je to balzám pro duši. Velmi pozoruhodná je postava Bolívara Traska, až příliš připomíná současnost. Opět výborně napsané postavy, netypické finále, parádní střihové přechody (Iceman a Magneto jdou zachránit Rogue, zatímco ve stejné chvíli si mladý Magneto jde pro svou helmu). Budoucí minulost je krásný film. A nerad bych se někdy dožil vykreslené budoucnosti na začátku...
X-Men: Budoucí minulost - Rogue Cut (2014)
0 0
reagovat
jj, videl som som. veľmi fajn ale nezbláznil som sa z toho
649353
jj, videl som som. veľmi fajn ale nezbláznil som sa z toho
0 0
reagovat

pepo

Už jsem o to párkrát zakopnul, tak snad dojde i na cílovou rovinku. Jinak jestli tě brala Natálka, doporučuju This Property Is Condemned s ní a mladým Redfordem :)
649352
Už jsem o to párkrát zakopnul, tak snad dojde i na cílovou rovinku. Jinak jestli tě brala Natálka, doporučuju This Property Is Condemned s ní a mladým Redfordem :)
pepo
0 0
reagovat

Splendor in the Grass

Fantázia. Je to možno trochu prepálené, ale o správaní teenageriek z Kansasu na prelome 20. a 30. rokov minulého storočia neviem nič, takže mi to môže byť jedno. Hlavné je, že to funguje ako prvotriedna dráma a súčasne netradičný film o dospievaní. Dospelý a občas krutý , s myšlienkou na ktorú sme museli na prahu dospelosti prísť všetci, chvalabohu menej drastickým spôsobom. Silný scenár, parádna réžia a dokonalí herci. Kvôli podobným filmom sa oplatí oprašovať filmové archívy. 10/10

Ted, Tony, Karel, Disk......nemáte to ohodnotené, takže ak ste nevideli, veľmi odporúčam
649350
Fantázia. Je to možno trochu prepálené, ale o správaní teenageriek z Kansasu na prelome 20. a 30. rokov minulého storočia neviem nič, takže mi to môže byť jedno. Hlavné je, že to funguje ako prvotriedna dráma a súčasne netradičný film o dospievaní. Dospelý a občas krutý , s myšlienkou na ktorú sme museli na prahu dospelosti prísť všetci, chvalabohu menej drastickým spôsobom. Silný scenár, parádna réžia a dokonalí herci. Kvôli podobným filmom sa oplatí oprašovať filmové archívy. 10/10 Ted, Tony, Karel, Disk......nemáte to ohodnotené, takže ak ste nevideli, veľmi odporúčam
Splendor in the Grass
0 0
reagovat
ps: neil maskell a jeho cameo mi vykouzlilo usmev na tvari, narozdil od deana v capovi
649348
ps: neil maskell a jeho cameo mi vykouzlilo usmev na tvari, narozdil od deana v capovi
0 0
reagovat
captain america: civil war (2016)
75% - letiste uberpecka a par dalsich luxusnich scen, ale jako celek to u mne vubec nefungovalo. a taky je to casto pekna nuda. the winter soldier is way better.

high-rise (2015)
85% - ben wheatley proste umi. audiovisualni obzerstvi. clint mansell se vytah a portishead je tresnickou. miluju scenare amy jump. umi nadhernou kombinaci genilaniho, banalniho, vtipnyho, mrazivyho jako nikdo.
649347
captain america: civil war (2016) 75% - letiste uberpecka a par dalsich luxusnich scen, ale jako celek to u mne vubec nefungovalo. a taky je to casto pekna nuda. the winter soldier is way better. high-[link="https://vimeo.com/159592257"]rise[/link] (2015) 85% - ben wheatley proste umi. audiovisualni obzerstvi. clint mansell se vytah a portishead je tresnickou. miluju scenare amy jump. umi nadhernou kombinaci genilaniho, banalniho, vtipnyho, mrazivyho jako nikdo.
0 0
reagovat
Dva nejocekavanejsi filmy nasledujicich mesicu? Sing Street a Conjuring 2.
649325
Dva nejocekavanejsi filmy nasledujicich mesicu? Sing Street a Conjuring 2.
0 0
reagovat

Re- Animator (1985)

Ja podobné filmy moc nemusím, ale toto mi prekvapivo sadlo. Škoda šmatlavej réžie a hercov, lebo to mohla byť ešte väčšia pecka. Totálne zvrátené, choré, vtipné a navyše sú tam samozrejmosti ako úchýlné mŕtve hlavy , nahé kozy, vraždiace črevá, postava menom Hans Gruber , hudba z Psycha a podobné lahôdky. 8/10
649324
Ja podobné filmy moc nemusím, ale toto mi prekvapivo sadlo. Škoda šmatlavej réžie a hercov, lebo to mohla byť ešte väčšia pecka. Totálne zvrátené, choré, vtipné a navyše sú tam samozrejmosti ako úchýlné mŕtve hlavy , nahé kozy, vraždiace črevá, postava menom Hans Gruber , hudba z Psycha a podobné lahôdky. 8/10
Re- Animator (1985)
0 0
reagovat
10 cloverfield lane (2016)
80% - sel bych mozna i vejs, ale srazi to, ze uz to nebudu potrebovat videt nikdy znovu. najlepsi film pod ktorym je podpisany abrams. dejte uz tomu goodmanovi oscara a je uz uplne jedno za co.
649321
10 cloverfield lane (2016) 80% - sel bych mozna i vejs, ale srazi to, ze uz to nebudu potrebovat videt nikdy znovu. najlepsi film pod ktorym je podpisany abrams. dejte uz tomu goodmanovi oscara a je uz uplne jedno za co.
0 0
reagovat
649311
[link="http://3.bp.blogspot.com/-89a6ZKdX4vI/U3JRLMS5wJI/AAAAAAAAF5s/tIj9PF2XFo8/s1600/Tommy+Lee+Jones.jpg"]link[/link]
0 0
reagovat
Koukám
649310
Koukám
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se