Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 32841 - 32860 Napsat příspěvek

Memphis

Blesku :D Vítej v časové smyčce jménem "John Hughes".
649535
Blesku *:D* Vítej v časové smyčce jménem "John Hughes".
Memphis
0 0
reagovat

Pineapple Express (2008)

Povedená taškařice. Chemie mezi Francem a Rogenem úžasná.
Jediná vada na kráse je přílišná délka, zkrátit to o 20 minut a zbavit se některých hlušších míst, bylo by to za plný počet. Takhle 4/5
p.s. Jako bonus mladá Amber Heard.
p.s.2 Top vtip pro mě "vykopnutí" předního skla :)
649524
Povedená taškařice. Chemie mezi Francem a Rogenem úžasná. Jediná vada na kráse je přílišná délka, zkrátit to o 20 minut a zbavit se některých hlušších míst, bylo by to za plný počet. Takhle 4/5 p.s. Jako bonus mladá Amber Heard. p.s.2 Top vtip pro mě "vykopnutí" předního skla :)
Pineapple Express (2008)
0 0
reagovat

The Breakfast Club (1985)

Ono je to vážně dobrý. :D
649519
Ono je to vážně dobrý. *:D*
The Breakfast Club (1985)
0 0
reagovat

High-Rise

Výborný, ale ne zas moc. Škoda, že ten film propálí konec už v prvních záběrech a že všechny metafory vám vmete přímo do tváře. Ale ani na chvíli jsem se nenudil, částečně i díky SOS od Abby. Jdu hned kupovat Mansellův soundtrack. 8/10
649518
Výborný, ale ne zas moc. Škoda, že ten film propálí konec už v prvních záběrech a že všechny metafory vám vmete přímo do tváře. Ale ani na chvíli jsem se nenudil, částečně i díky SOS od Abby. Jdu hned kupovat Mansellův soundtrack. [b]8/10[/b]
High-Rise
0 0
reagovat
Dogville
649517
Dogville
0 0
reagovat

Sam

...mně připadal hodně divácky vstřícnej třeba Tanec v temnotách....
649516
...mně připadal hodně divácky vstřícnej třeba Tanec v temnotách....
Sam
0 0
reagovat

Sam

Dogville.
649515
Dogville.
Sam
0 0
reagovat

Lars von Trier

Jakým filmem začít?
649514
Jakým filmem začít?
Lars von Trier
0 0
reagovat

xxendxx

Taky.
649512
Taky.
xxendxx
0 0
reagovat
poslední komedie, kde jsem se smál nahlas, byli Millerovi na tripu
649511
poslední komedie, kde jsem se smál nahlas, byli Millerovi na tripu
0 0
reagovat

TonyCliffton

Oni jsou nějaký roky na komedie dobrý? Mně to vždycky přišlo jako nejslabší žánr, už ani nevím, kdy jsem se naposledy s chutí zasmál, když nepočítám pár fajn vtípků z Deadpoola.
649510
Oni jsou nějaký roky na komedie dobrý? Mně to vždycky přišlo jako nejslabší žánr, už ani nevím, kdy jsem se naposledy s chutí zasmál, když nepočítám pár fajn vtípků z Deadpoola.
TonyCliffton
0 0
reagovat
Dirty Granpa, Turecky snadno a rychle, Už je tady zas, Stážista, Orel Eddie, Deadpool, Zootropolis

Docela slabota teda, když koukám na poslední rok, dva a musel jsem to hodně lovit...
649509
Dirty Granpa, Turecky snadno a rychle, Už je tady zas, Stážista, Orel Eddie, Deadpool, Zootropolis Docela slabota teda, když koukám na poslední rok, dva a musel jsem to hodně lovit...
0 0
reagovat
Nemáte někdo tip na dobrou komedii z poslední doby ?
649508
Nemáte někdo tip na dobrou komedii z poslední doby ?
0 0
reagovat

Veteráni / Oldboys (2009)

Připojuju se k Tonymu. A na konci jsme i já tvrďák měl trochu šmíru v očích. 8,5/10
PS: Umím si představit americkej remake s Aldou a Goslingem.
649507
Připojuju se k Tonymu. A na konci jsme i já tvrďák měl trochu šmíru v očích. 8,5/10 PS: Umím si představit americkej remake s Aldou a Goslingem.
0 0
reagovat
don't breathe - official trailer: tesim se a doufam ze to bude pecka.
649505
[link="https://youtu.be/76yBTNDB6vU"]don't breathe[/link] - official trailer: tesim se a doufam ze to bude pecka.
0 0
reagovat
Bude z toho určitě záznam, tak kdybych nejel, tak se alespon na to podívám.
649501
Bude z toho určitě záznam, tak kdybych nejel, tak se alespon na to podívám.
0 0
reagovat
Ono to s jeho skutečným příběhem má společný spíš jenom námět a pár scén, než aby to byla doslovná adaptace. Ale i tak jsem rád, že se tomuhle věnuje. Když si vezmu kolik kokotů přednáší o motivaci a nedokázali v životě nic víc, než ehm přednášet o motivaci, tak bych si od něj něco podobného rád poslechl. :+
649500
Ono to s jeho skutečným příběhem má společný spíš jenom námět a pár scén, než aby to byla doslovná adaptace. Ale i tak jsem rád, že se tomuhle věnuje. Když si vezmu kolik kokotů přednáší o motivaci a nedokázali v životě nic víc, než ehm přednášet o motivaci, tak bych si od něj něco podobného rád poslechl. *:+*
0 0
reagovat

TonyClifton

To abych se na to podíval. Protože jestli pojedu na firemní konferenci do Berlína, tak tam právě jako čestný host bude vystupovat skutečný Orel Eddie. :-)
649499
To abych se na to podíval. Protože jestli pojedu na firemní konferenci do Berlína, tak tam právě jako čestný host bude vystupovat skutečný Orel Eddie. :-)
TonyClifton
0 0
reagovat

Orel Eddie (2016)

Dlouho předlouho mne žádný film tak neokouzlil. Stala se z toho okamžitě srdcovka, která opravdu patří někam mezi kultovky typu Kokosy na sněhu. Tohle si budu pouštět kdykoliv budu mít blbou náladu.
Přes to jaká to byla taškařice natřískaná cool scénama (Jackmanův skok FTW! 8)) jsem byl x krát dojatej (já nebrečím, ty brečíš!) Ono je vůbec origin neuvěřitelně tragikomický a dneska mám pocit, že by se Eddieho ujala nějaká lidskoprávní oprganizace a vysvětlila mu, že ho ostatní hrozně diskriminují a mají z něj jenom legraci. Přitom to má i hrozně silnou sporotvně motivační vrstvu, která podle mne fungovala stokrát víc jak třeba u Creeda nebo všechny ty americký plačky o outsider teamech z posledních 15 let. Co potěšilo mega byl soundtrack, na hlavní písničkový hřeb jsem čekal celý film a nebyl jsem zklamán. :) Možná to mohlo být i delší a na OH hodit came více zajímavých příběhů, které se tam odehrály. 10/10

Další skandinávský rest. A opět pecka. Někde mezi Lepší už to nebude a Magic of Belle Isle v road movie kabátku. Leckomu to bude připadat slabší, ale já si tyhle postavy neuvěřitelně zamiloval. 9/10
649489
Dlouho předlouho mne žádný film tak neokouzlil. Stala se z toho okamžitě srdcovka, která opravdu patří někam mezi kultovky typu Kokosy na sněhu. Tohle si budu pouštět kdykoliv budu mít blbou náladu. Přes to jaká to byla taškařice natřískaná cool scénama (Jackmanův skok FTW! *8)*) jsem byl x krát dojatej (já nebrečím, ty brečíš!) Ono je vůbec origin neuvěřitelně tragikomický a dneska mám pocit, že by se Eddieho ujala nějaká lidskoprávní oprganizace a vysvětlila mu, že ho ostatní hrozně diskriminují a mají z něj jenom legraci. Přitom to má i hrozně silnou sporotvně motivační vrstvu, která podle mne fungovala stokrát víc jak třeba u Creeda nebo všechny ty americký plačky o outsider teamech z posledních 15 let. Co potěšilo mega byl soundtrack, na hlavní písničkový hřeb jsem čekal celý film a nebyl jsem zklamán. *:)* Možná to mohlo být i delší a na OH hodit came více zajímavých příběhů, které se tam odehrály. 10/10 [b] Veteráni / Oldboys (2009)[/b] Další skandinávský rest. A opět pecka. Někde mezi Lepší už to nebude a Magic of Belle Isle v road movie kabátku. Leckomu to bude připadat slabší, ale já si tyhle postavy neuvěřitelně zamiloval. 9/10
Orel Eddie (2016)
0 0
reagovat
Jeste sem nemel naladu a odvahu, ale posunuli jste tp nahoru...
649488
Jeste sem nemel naladu a odvahu, ale posunuli jste tp nahoru...
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se