Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 32241 - 32260 Napsat příspěvek
the white ribbon (2009)
95% - libil se mi koment americkyho recenzenta, ze je to jako m night with phd or ma. je to opravdu profesorska zalezitost. haneke je naprostej genius. kubrick dneska a tohle je jeho barry lyndon. da se to lehce oznacit za freak show, ale tohle je tak detailne zpracovany, ze se neda najit chybicka na jediny motivaci. problem je, ze si clovek musi prvne dat jeho kratsi kousky a zvyknout si na jeho styl, a pak se teprve pustit do tohodle kolosu. za celou dobu je jen jedna scena, kde si clovek muze smichem ulevit nad jeho ubersadismem. kdo nema rad art, tak at se radsi podiva na sherlocka holmse dvojku, kterej me osobne taky hodne sednul. pro milovniky ww1 povinost ;)
653170
the white ribbon (2009) 95% - libil se mi koment americkyho recenzenta, ze je to jako m night with phd or ma. je to opravdu profesorska zalezitost. haneke je naprostej genius. kubrick dneska a tohle je jeho barry lyndon. da se to lehce oznacit za freak show, ale tohle je tak detailne zpracovany, ze se neda najit chybicka na jediny motivaci. problem je, ze si clovek musi prvne dat jeho kratsi kousky a zvyknout si na jeho styl, a pak se teprve pustit do tohodle kolosu. za celou dobu je jen jedna scena, kde si clovek muze smichem ulevit nad jeho ubersadismem. kdo nema rad art, tak at se radsi podiva na sherlocka holmse dvojku, kterej me osobne taky hodne sednul. pro milovniky ww1 povinost *;)*
0 0
reagovat
axis
to si pis, ze dam. uz jen proto, ze refna a hanekeho chci mit komplet.
653168
axis to si pis, ze dam. uz jen proto, ze refna a hanekeho chci mit komplet.
0 0
reagovat

The Scorch Trials (2015)

Scorch Trials je i na domácím nosiči skvělý, dokonce ještě lepší než Maze Runner. Fakt jenom doufám, že třetí díl nazvaný Death Cure režisér Wes Ball nepokazí, byla by to škoda.
653167
Scorch Trials je i na domácím nosiči skvělý, dokonce ještě lepší než Maze Runner. Fakt jenom doufám, že třetí díl nazvaný Death Cure režisér Wes Ball nepokazí, byla by to škoda.
The Scorch Trials (2015)
0 0
reagovat

Sausage party

Apokalypsa se mi nelibila, ale tohle. Neda se to popsat, tohle se musi zazit. Strasne mi to sedlo a mam novy party film... Par veci jsem ale pomalu nerozdychal:
Kondom, kukurice v hovnu, tampon, vyplachovac, zvykackovy Hawking, orgie na mrtvolach...
653164
Apokalypsa se mi nelibila, ale tohle. Neda se to popsat, tohle se musi zazit. Strasne mi to sedlo a mam novy party film... Par veci jsem ale pomalu nerozdychal: [spoiler]Kondom, kukurice v hovnu, tampon, vyplachovac, zvykackovy Hawking, orgie na mrtvolach...[/spoiler]
Sausage party
0 0
reagovat
Zrodila se hvězda s Lady Gaga :D:-
653141
Zrodila se hvězda s Lady Gaga *:D**:-*
0 0
reagovat

GuidoA.

Doufám že dáš celou trilogii.
653126
Doufám že dáš celou trilogii.
GuidoA.
0 0
reagovat
pusher (1996)
80% - mads mikkelsen :D
653117
pusher (1996) 80% - mads mikkelsen *:D*
0 0
reagovat

The Maze Runner (2014)

Pořád mě to baví. Výborný dobrodružný snímek. Wes Ball je obrovský režisérský talent. Zítra si dám druhý díl nazvaný The Scorch Trials. Mám tuhle filmovou sérii rád a jsem zvědavý, zda se ji podaří zdárně dokončit. Bylo by to super. :)
653115
Pořád mě to baví. Výborný dobrodružný snímek. Wes Ball je obrovský režisérský talent. Zítra si dám druhý díl nazvaný The Scorch Trials. Mám tuhle filmovou sérii rád a jsem zvědavý, zda se ji podaří zdárně dokončit. Bylo by to super. *:)*
The Maze Runner (2014)
0 0
reagovat
Sausage Party
Jop, je to Rogenovská komédia v netradičnom háve. Jednu vec ale poviem, ak neviete po anglicky, asi to ani nemá zmysel pozerať. Taká 3/4 vtipov je založená na slovných hračkách, punoch a innuende. Animácia je dostačujúca, ale to snáď nieje dúvod prečo ten film chcú ľudia vidieť. A častý až príliš seriózny tón (so zabíjaním jedla, funguje to raz, možno dvakrát, potom je to už trápne a nehodí sa k žánru) to tiež posúva nižšie. 6/10 (a prirátajte si bod ak pre vás Apokalypsa v Holywoode bola komédiou roku)

Keanu
Tažké sklamanie. Akoby len dali dokopy scenár, a zabudli doň zakomponovať aj nejaké vtipy alebo humorné dialógy. Celé je to také nemastné neslané a krásne koťátko to nezachráni. 4/10

Suicide Squad
Iným slovom ten film ako "bordel" ani neviem opísať. Žiadna z postáv ma nezaujímala, niektoré dokonca i otravovali. Hento je snáď len paródia na Jokera, lebo to nemoholo nikto myslieť vážne. Ten origin som ani vobec nepochopil, vykúpali sa v oleji či čo a zrazu Harley preplo? A vôbec celé to ich prepnutie na klaďasov akoby z prstu vyfúknuté. Ani akcia s výnimkou jednej scény kvôli divným PG-13 protivníkom za nič nestála. Proste bordel a mišmaš. 5/10
653094
[b]Sausage Party[/b] Jop, je to Rogenovská komédia v netradičnom háve. Jednu vec ale poviem, ak neviete po anglicky, asi to ani nemá zmysel pozerať. Taká 3/4 vtipov je založená na slovných hračkách, punoch a innuende. Animácia je dostačujúca, ale to snáď nieje dúvod prečo ten film chcú ľudia vidieť. A častý až príliš seriózny tón (so zabíjaním jedla, funguje to raz, možno dvakrát, potom je to už trápne a nehodí sa k žánru) to tiež posúva nižšie. 6/10 (a prirátajte si bod ak pre vás Apokalypsa v Holywoode bola komédiou roku) [b]Keanu[/b] Tažké sklamanie. Akoby len dali dokopy scenár, a zabudli doň zakomponovať aj nejaké vtipy alebo humorné dialógy. Celé je to také nemastné neslané a krásne koťátko to nezachráni. 4/10 [b]Suicide Squad[/b] Iným slovom ten film ako "bordel" ani neviem opísať. Žiadna z postáv ma nezaujímala, niektoré dokonca i otravovali. Hento je snáď len paródia na Jokera, lebo to nemoholo nikto myslieť vážne. Ten origin som ani vobec nepochopil, vykúpali sa v oleji či čo a zrazu Harley preplo? A vôbec celé to ich prepnutie na klaďasov akoby z prstu vyfúknuté. Ani akcia s výnimkou jednej scény kvôli divným PG-13 protivníkom za nič nestála. Proste bordel a mišmaš. 5/10
0 0
reagovat
653067
[link="https://vimeo.com/178087108"]when words fail in movies[/link]
0 0
reagovat

Perfektní den (2015)

Na Balkáně by chtěl žít každý, teda mimo mě...7,5/10
Po shlédnutí mě ještě víc štve konec seriálu Brink
653064
Na Balkáně by chtěl žít každý, teda mimo mě...7,5/10 Po shlédnutí mě ještě víc štve konec seriálu Brink
Perfektní den (2015)
0 0
reagovat

5 to 7

Pamatuji si, že když jsem viděl trailer na tento film, tak jsem ho nechtěl vidět. Prostě mě to nebavilo a nezajímalo. Teprve po smrti hlavního představitel jsem se k tomuto filmu odhodlal a fakt mě mrzí, že mě k tomu musel dokopat až jeho skon. Protože je to opravdu moc hezký a povedený film. Film, ve kterém je tolik pravdy až to není hezké. Režisér a scénárista Victor Levin odvedl moc dobrou práci, protože to co se filmu stane působí nenuceně a příjemně přirozeně. To netlačení na pilu jsem ocenil o to více, jelikož díky tomu je i závěr o dost silnější. Anton Yelchin hraje velmi dobře a svojí roli zvládl bezchybně. Bérénice Marlohe je nádherná a ještě k tomu velmi dobře hraje a díky tomu velmi snadno dokážeme pochopit hlavního hrdinu a jeho náklonnost k této francouzské múze. Olivia Thrilby byla velmi příjemná a ta role jí dost sedla. Lambert Wilson je hodně sympatický a krásně doplňuje zbylou trojici. Film má velmi příjemnou zamilovanou atmosféru, která pomalinku plyne a nikam nespěchá. A proto to taky funguje co se stane v poslední třetině filmu, jelikož to není vynucené a dané argumenty fungují, jak po emoční stránce, tak poté logické. Od pěti do sedmi je krásný romantický film. 8/10
653061
Pamatuji si, že když jsem viděl trailer na tento film, tak jsem ho nechtěl vidět. Prostě mě to nebavilo a nezajímalo. Teprve po smrti hlavního představitel jsem se k tomuto filmu odhodlal a fakt mě mrzí, že mě k tomu musel dokopat až jeho skon. Protože je to opravdu moc hezký a povedený film. Film, ve kterém je tolik pravdy až to není hezké. Režisér a scénárista Victor Levin odvedl moc dobrou práci, protože to co se filmu stane působí nenuceně a příjemně přirozeně. To netlačení na pilu jsem ocenil o to více, jelikož díky tomu je i závěr o dost silnější. Anton Yelchin hraje velmi dobře a svojí roli zvládl bezchybně. Bérénice Marlohe je nádherná a ještě k tomu velmi dobře hraje a díky tomu velmi snadno dokážeme pochopit hlavního hrdinu a jeho náklonnost k této francouzské múze. Olivia Thrilby byla velmi příjemná a ta role jí dost sedla. Lambert Wilson je hodně sympatický a krásně doplňuje zbylou trojici. Film má velmi příjemnou zamilovanou atmosféru, která pomalinku plyne a nikam nespěchá. A proto to taky funguje co se stane v poslední třetině filmu, jelikož to není vynucené a dané argumenty fungují, jak po emoční stránce, tak poté logické. Od pěti do sedmi je krásný romantický film. 8/10
5 to 7
0 0
reagovat

Independence day 2

Mam za sebou teprve dvacet minut, ale s tim product placementem si delaji prdel, ne? To je fakt jak v nejakem ceskem filmu. V Transformerech to bylo to same.... Jako jedna vec je srat do vseho Cinu a Cinany, to se jeste i pri vsi te moji nevoli da pochopit, ale tohle strkani cinskych znacek do zaberu a jeste pro jistotu zminovani jejich jmen......
653059
Mam za sebou teprve dvacet minut, ale s tim product placementem si delaji prdel, ne? To je fakt jak v nejakem ceskem filmu. V Transformerech to bylo to same.... Jako jedna vec je srat do vseho Cinu a Cinany, to se jeste i pri vsi te moji nevoli da pochopit, ale tohle strkani cinskych znacek do zaberu a jeste pro jistotu zminovani jejich jmen......
Independence day 2
0 0
reagovat

KARLOS

Pardon...
653051
Pardon...
KARLOS
0 0
reagovat
allied - teaser
krzysztof kieslowski's dekalog - trailer
653045
[link="https://youtu.be/-NSJ12-7Ulo"]allied - teaser[/link] krzysztof kieslowski's [link="https://vimeo.com/178495846"]dekalog[/link] - trailer
0 0
reagovat
LIFTY: Ještě jednou - trojka NEMÁ režisérský sestřih, je to Workprint sestavený z poznámek Finchera a dalších věcí. Oficiálně je jen jedna verze, druhá je spíš bonusová.
653034
LIFTY: Ještě jednou - trojka NEMÁ režisérský sestřih, je to Workprint sestavený z poznámek Finchera a dalších věcí. Oficiálně je jen jedna verze, druhá je spíš bonusová.
0 0
reagovat

hroubek

Viděl jsem na plátně, geniální film. :+
653031
Viděl jsem na plátně, geniální film. *:+*
hroubek
0 0
reagovat

Kluk ve světě příšer

Tak tohle mě hodně moc sedlo. Moc jsem si o filmu nezjišťoval a o to více jsem byl překvapený, jak moc si mě získal. Něco podobného se loni povedlo Písni moře, ze které jsem byl taky hodně nadšený. Kluk ve světě příšer má zajímavý příběh, který sice není úplně neoriginálnější, ale to je ten nejmenší problém. Osobně bych příběh popsal jako kombinaci Cesty do fantazie a Kung fu pandy. Vím, že to přirovnání zní zvláště, ale takhle nějak bych film popsal. Režisér Mamoru Hosoda výborně vystavěl příběh na odcizení a ztrátě rodiny a celé to zaobalil do paralely výcviku, vztahu s náhradním otce/mistrem, který zažil to samé. Hodně tomu pomohlo i to, že film má dvě rozdílné poloviny. Zatím co první je o výcviku a přijetí do nového prostředí, tak ta druhá je o tom, přijmout za sebe zodpovědnost a zkusit si jít svou cestou. A tohle film prodává strašlivě lehce a nenuceně, a krom několika slabších momentů, je to skoro krasojízda. Říkám skoro, protože film je zbytečně dlouhý, akční finále je super, ale obešel bych se bez něho(ale bez závěrečného souboje ne) a hlavně ztráta tempo v druhé půli filmu je ze začátku dost znát. Je vidět ten odklon a hlavně posunutí v příběhu. Naštěstí je to udělané neurážejícím způsobem a má to několik krásně vygradovaných scén plný emocí. O to více pak funguje zvrat v druhé půlce a samotný smysl závěrečného souboje. Film je vizuálně krásný a dost se mi líbilo, že není dokonalý, a že některé postavy nejsou úplně nejhezčí a místy vypadají jako příšery, kterými mají být. Velkou pochvalu si zaslouží práce s postavy, která je zde výborná. Ať už jde o hlavního hrdinu Kyuta, Iozena nebo nejlepší a nezajímavější postavu filmu mistra Kumatetsu, kterého jsem si hned zamiloval. Nejsem velký znalec anime a prakticky vše co jsem viděl měl vždy na starosti Mijazaki. Ale i přes tento nedostatek mohu všemi deseti doporučit Kluka ve světě příšer, protože je to velká pecka. 9/10
653030
Tak tohle mě hodně moc sedlo. Moc jsem si o filmu nezjišťoval a o to více jsem byl překvapený, jak moc si mě získal. Něco podobného se loni povedlo Písni moře, ze které jsem byl taky hodně nadšený. Kluk ve světě příšer má zajímavý příběh, který sice není úplně neoriginálnější, ale to je ten nejmenší problém. Osobně bych příběh popsal jako kombinaci Cesty do fantazie a Kung fu pandy. Vím, že to přirovnání zní zvláště, ale takhle nějak bych film popsal. Režisér Mamoru Hosoda výborně vystavěl příběh na odcizení a ztrátě rodiny a celé to zaobalil do paralely výcviku, vztahu s náhradním otce/mistrem, který zažil to samé. Hodně tomu pomohlo i to, že film má dvě rozdílné poloviny. Zatím co první je o výcviku a přijetí do nového prostředí, tak ta druhá je o tom, přijmout za sebe zodpovědnost a zkusit si jít svou cestou. A tohle film prodává strašlivě lehce a nenuceně, a krom několika slabších momentů, je to skoro krasojízda. Říkám skoro, protože film je zbytečně dlouhý, akční finále je super, ale obešel bych se bez něho(ale bez závěrečného souboje ne) a hlavně ztráta tempo v druhé půli filmu je ze začátku dost znát. Je vidět ten odklon a hlavně posunutí v příběhu. Naštěstí je to udělané neurážejícím způsobem a má to několik krásně vygradovaných scén plný emocí. O to více pak funguje zvrat v druhé půlce a samotný smysl závěrečného souboje. Film je vizuálně krásný a dost se mi líbilo, že není dokonalý, a že některé postavy nejsou úplně nejhezčí a místy vypadají jako příšery, kterými mají být. Velkou pochvalu si zaslouží práce s postavy, která je zde výborná. Ať už jde o hlavního hrdinu Kyuta, Iozena nebo nejlepší a nezajímavější postavu filmu mistra Kumatetsu, kterého jsem si hned zamiloval. Nejsem velký znalec anime a prakticky vše co jsem viděl měl vždy na starosti Mijazaki. Ale i přes tento nedostatek mohu všemi deseti doporučit Kluka ve světě příšer, protože je to velká pecka. 9/10
Kluk ve světě příšer
0 0
reagovat

lifty

Zase na druhou stranu, kdyz se pak objevil v cele sve krase, tak si clovek rekl: "No ty kravo!"
653027
Zase na druhou stranu, kdyz se pak objevil v cele sve krase, tak si clovek rekl: "No ty kravo!"
lifty
0 0
reagovat
Trojka má luxusní režisérský sestřih... Ale nesedí mi ten porod z krávy. Protože jsem vždy myslel, že Vetřelci se chovají podle svého hostitele - v tomto díle byl Vetřelec mrštný jako pes, který byl v kino verzi a ne pomalý jak kráva.
653026
Trojka má luxusní režisérský sestřih... Ale nesedí mi ten porod z krávy. Protože jsem vždy myslel, že Vetřelci se chovají podle svého hostitele - v tomto díle byl Vetřelec mrštný jako pes, který byl v kino verzi a ne pomalý jak kráva.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se