Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 32221 - 32240 Napsat příspěvek

Demon

Asi to nejhorsi, co jsem letos videl. Utahana, artova debilita na kterou si za tyden ani nevzpomenu.
653262
Asi to nejhorsi, co jsem letos videl. Utahana, artova debilita na kterou si za tyden ani nevzpomenu.
Demon
0 0
reagovat
star trek beyond (2016)
60% - kamera je naprosto otresna, humor jak troud, spousta nudy. jediny co sem si uzival byla jaylah. ma to par momentu, ale prevlada zklamani. beastie boys miluju, ale tady byli oproti jednicce lacini. doufam ze si ve ctvrtek spravim chut sausage party.
653261
star trek beyond (2016) 60% - kamera je naprosto otresna, humor jak troud, spousta nudy. jediny co sem si uzival byla jaylah. ma to par momentu, ale prevlada zklamani. beastie boys miluju, ale tady byli oproti jednicce lacini. doufam ze si ve ctvrtek spravim chut sausage party.
0 0
reagovat
Sorry za preklepy, psamo velmi narychlo.
653259
Sorry za preklepy, psamo velmi narychlo.
0 0
reagovat

Hledam nazev filmu

Jedna se o scifi becko, patrne mozna i TV film, ktery jsem videl jako decko, takze rok vyroby bych tipoval mezi 1995-2001. Zacina to scifi bitvo ve vesmiru v budoucnosti. Proste lode, lasery a tak. A patrne zaporak se pred koncem bitvi teleportuje v case do soucasnosti (rok vyroby filmu) a v patach je mu lovec taky z budoucnosti. Co vim, tak majiv krku na siji implantovan jakysi cip, ktery posila o nich informace a pokud je vyjmut z tela tak vybouchne. Je tam prace scena, kdy ten cip na operacnim sale odstranuji a jakmile je mimo telo tak exploduje. To je vse, co vim. Proste jsem si na to nejak vzpomel. Mel jsem to z TV nahrane na VHS, ale nepomatuji si toli, ze bych to dokazal vyhledat sam pomoci indicii.
653258
Jedna se o scifi becko, patrne mozna i TV film, ktery jsem videl jako decko, takze rok vyroby bych tipoval mezi 1995-2001. Zacina to scifi bitvo ve vesmiru v budoucnosti. Proste lode, lasery a tak. A patrne zaporak se pred koncem bitvi teleportuje v case do soucasnosti (rok vyroby filmu) a v patach je mu lovec taky z budoucnosti. Co vim, tak majiv krku na siji implantovan jakysi cip, ktery posila o nich informace a pokud je vyjmut z tela tak vybouchne. Je tam prace scena, kdy ten cip na operacnim sale odstranuji a jakmile je mimo telo tak exploduje. To je vse, co vim. Proste jsem si na to nejak vzpomel. Mel jsem to z TV nahrane na VHS, ale nepomatuji si toli, ze bych to dokazal vyhledat sam pomoci indicii.
Hledam nazev filmu
0 0
reagovat

Batman: The Killing Joke

Ten hate co tu nedávno byl moc nechápu, rozhodně to patří k tomu lepšímu, co z jsem z DC animáků viděl a klidně bych to přidal na stejnou polici, kde leží i TDKR obě části, Assault on Arkham nebo Flashpoint Paradox. Jestli chcete vidět sračku tak si pusťte JL vs. Teen Titans, to je teprve zlo.

Jinak supersexy Barbara Gordon, vynikající Joker, klasicky cool Batman, příběj kopíruje silnej sešit a je to znát, proto i trochu zamrzí, že je film tak krátkej, protože některé věci by šly určitě roztáhnout a odvyprávět líp. Nicméně jako celek fakt nadprůmerný animák, fanouškům bych ho bez váhání doporučil.
653253
Ten hate co tu nedávno byl moc nechápu, rozhodně to patří k tomu lepšímu, co z jsem z DC animáků viděl a klidně bych to přidal na stejnou polici, kde leží i TDKR obě části, Assault on Arkham nebo Flashpoint Paradox. Jestli chcete vidět sračku tak si pusťte JL vs. Teen Titans, to je teprve zlo. Jinak supersexy Barbara Gordon, vynikající Joker, klasicky cool Batman, příběj kopíruje silnej sešit a je to znát, proto i trochu zamrzí, že je film tak krátkej, protože některé věci by šly určitě roztáhnout a odvyprávět líp. Nicméně jako celek fakt nadprůmerný animák, fanouškům bych ho bez váhání doporučil.
Batman: The Killing Joke
0 0
reagovat

Gaboo

Priatelka nema dvd prehravac, tak pozeram telku. A viem preco som to nikdy nerobil ;)
653249
Priatelka nema dvd prehravac, tak pozeram telku. A viem preco som to nikdy nerobil *;)*
Gaboo
0 0
reagovat

pepo

to čo je za výber filmov :D
653243
to čo je za výber filmov *:D*
pepo
0 0
reagovat

Imperium (2016)

Kterak Harry Potter oholí hlavu a jako agent FBI infiltruje gang nácků, aby zjistil, co chystaj a zabránil tomu. Nebylo to špatný, v určitých scénách tomu nechybělo napětí a na béčko to bylo i docela dobře obsazený. Až teda na Toni Collette coby Radcliffovi šéfky, ta byla dost mimo.
A samozřejmě bylo vidět menší rozpočet. A některý ty dialogy dost šustily papírem.
Ale jinak fajn béčko. 6/10
653241
Kterak Harry Potter oholí hlavu a jako agent FBI infiltruje gang nácků, aby zjistil, co chystaj a zabránil tomu. Nebylo to špatný, v určitých scénách tomu nechybělo napětí a na béčko to bylo i docela dobře obsazený. Až teda na Toni Collette coby Radcliffovi šéfky, ta byla dost mimo. A samozřejmě bylo vidět menší rozpočet. A některý ty dialogy dost šustily papírem. Ale jinak fajn béčko. 6/10
Imperium (2016)
0 0
reagovat

Telegraficky

One chance (2013)
pekná, príjemna a miliónkrát videná oddychovka na poobedie. nič viac netreba čakať, ale ani nič menej. Slabších 6/10

Shark Night 3D (2011)
to je hrozné, fakt je to kinofilm? 1/10

Kdyby byly ryby (2014)
Škoda, že na to neboli prachy. Mohlo to byť fajn. 4/10

Guilt Trip (2012)
Veľmi slabučké 4/10

Queen Christina (1933)
Greta Garbo je proste úžasná 8/10
653235
One chance (2013) pekná, príjemna a miliónkrát videná oddychovka na poobedie. nič viac netreba čakať, ale ani nič menej. Slabších 6/10 Shark Night 3D (2011) to je hrozné, fakt je to kinofilm? 1/10 Kdyby byly ryby (2014) Škoda, že na to neboli prachy. Mohlo to byť fajn. 4/10 Guilt Trip (2012) Veľmi slabučké 4/10 Queen Christina (1933) Greta Garbo je proste úžasná 8/10
Telegraficky
0 0
reagovat
exclusive trailer for voyage of time
653229
exclusive trailer for [link="https://youtu.be/QxCPWuCV834"]voyage of time[/link]
0 0
reagovat
Ještě „Fakulta“ dobrá ... pak dlouhý nic, s neopakovanym problikem v podobě „Planety Teror“. Je to velká škoda, protože zrovna Soumrak a Desperado je něco, co je boží i na xx kouknutí.
653224
Ještě „Fakulta“ dobrá ... pak dlouhý nic, s neopakovanym problikem v podobě „Planety Teror“. Je to velká škoda, protože zrovna Soumrak a Desperado je něco, co je boží i na xx kouknutí.
0 0
reagovat

From Dusk Till Dawn

Rodriguezi, co se ti ku*va po tomhle filmu stalo? Kdyby podobné pecky točil doteď, tak je dnes někde vedle Tarantina a všichni z něho pravidelně uchcáváme. Ach, to bylo tak dobré :+ :)
653210
Rodriguezi, co se ti ku*va po tomhle filmu stalo? Kdyby podobné pecky točil doteď, tak je dnes někde vedle Tarantina a všichni z něho pravidelně uchcáváme. Ach, to bylo tak dobré *:+* *:)*
From Dusk Till Dawn
0 0
reagovat

Fontána pre Zuzanu 2 (1993)

Na první pohled typické devadesátkové exploatační peklo, na druhé straně skvěle zachycená atmosféra tehdejší porevoluční doby. Hodně zachraňuje Helena Růžičková, zbytek ansámblu je vysloveně tragický. Akce směšná, scénář naivnější než bulharská prostitutka a hudba od Teamu prakticky neposlouchatelná, ale přesto zaujímá Fontána pre Zuzanu 2 místo v porevoluční kinematografii jako slovenský pokus o Nahotu na prodej. Akorát Nahota měla mnohem větší přesah a kultovní hlášky, u Zuzany něco podobného žel nenajdete. I tak je dobré tenhle snímek vidět jako doklad tehdejší doby.
653208
Na první pohled typické devadesátkové exploatační peklo, na druhé straně skvěle zachycená atmosféra tehdejší porevoluční doby. Hodně zachraňuje Helena Růžičková, zbytek ansámblu je vysloveně tragický. Akce směšná, scénář naivnější než bulharská prostitutka a hudba od Teamu prakticky neposlouchatelná, ale přesto zaujímá Fontána pre Zuzanu 2 místo v porevoluční kinematografii jako slovenský pokus o Nahotu na prodej. Akorát Nahota měla mnohem větší přesah a kultovní hlášky, u Zuzany něco podobného žel nenajdete. I tak je dobré tenhle snímek vidět jako doklad tehdejší doby.
Fontána pre Zuzanu 2 (1993)
0 0
reagovat

do_Od

Nejlepsi Nortonova role po Buchtach a klobasach.
653205
Nejlepsi Nortonova role po Buchtach a klobasach.
do_Od
0 0
reagovat

do_Od

to si videl az teraz :o , bomba to je
653204
to si videl az teraz *:o* , bomba to je
do_Od
0 0
reagovat
jedinej filmovej plakat, kterej prekonal zub casu a porad mi visi na zdi :)
653203
jedinej filmovej plakat, kterej prekonal zub casu a porad mi visi na zdi :)
0 0
reagovat

American History X

Ty vole. :o

(btw. Díky Lifty za ten impuls to konečně vidět, než si dám nácka Pottera)
653202
Ty vole. *:o* (btw. Díky Lifty za ten impuls to konečně vidět, než si dám nácka Pottera)
American History X
0 0
reagovat
Na internet uniklo Imperium - nacek Potter.
Videl uz nekdo?
653201
Na internet uniklo Imperium - nacek Potter. Videl uz nekdo?
0 0
reagovat

The Nice Guys

Tak to by šlo. Bavil jsem se. Líbilo se mi, že kadence vtipů a hlášek byla tak obrovská, že i když se nějakej vtípek ne až tak povedl, vzápětí přibyl další a ten už byl povedenej.
Crowe bouchač-dobrák, vlastně taková odnož postavy, co hrál v LA Confidential byl trochu ve stínu skoro až geniálního Goslinga, kterej navíc prostě měl lepší hlášky a momenty.
Jediným větším mínusem byla ta po čase otravná Goslingova dcera, její prostor zkrátit na polovinu a bylo by to ok.
8/10
653197
Tak to by šlo. Bavil jsem se. Líbilo se mi, že kadence vtipů a hlášek byla tak obrovská, že i když se nějakej vtípek ne až tak povedl, vzápětí přibyl další a ten už byl povedenej. Crowe bouchač-dobrák, vlastně taková odnož postavy, co hrál v LA Confidential byl trochu ve stínu skoro až geniálního Goslinga, kterej navíc prostě měl lepší hlášky a momenty. Jediným větším mínusem byla ta po čase otravná Goslingova dcera, její prostor zkrátit na polovinu a bylo by to ok. 8/10
The Nice Guys
0 0
reagovat

Očista: Anarchie

Nápad s očistou není vůbec špatný a to byl taky jeden z mála důvodů proč jsem se na jedničku koukl. A pak byl velmi naštvaný, jelikož to co ze začátku vypadalo jako klaustrofobický thriller se pak začalo lámat v něco naprosto nezajímavé. I tak si myslím, že nápad s očistou je dobré filmové téma a proto jsem se rozhodl kouknout na druhý díl, který mohl očistu pořádně předvést. A to se stalo jen z půlky. James DeMonaco se fakt snaží a to se cení. Osobně jsem nedoufal v oscarový scénář, ale tak nějak jsem si myslel, že film bude malinko chytřejší, než je. Postupování z bodu A do bodu B mě nevadilo. Spíše mě hodně moc vadily postavy. Tady to DeMonaco nezvládl. Sympatických postav je ve filmu málo a to více mě štvalo, že krom parádního Franaka Grillo, tam není nikdo normální, bez hloupých řečí a naprostého iracionálního chování. Frank Grillo doslova film táhne a jeho charisma zachraňuje slabší momenty a v akčních scénách je příjemně uvěřitelný a je to jediná postava, která nás jako diváka dokáže zajímat. DeMonaco nám ukazuje zajímavé záběry z probíhající očisty, které jsou moc dobře natočené a mají i sociální přesah, za to velký palec nahoru. Co mě naopak zklamalo, že se ve výsledku drží docela při zemi a nikdy se neurve úplně ze řetězu, aby ukázal tu pravou zvrácenost lidského chování a anarchii. Druhá Očista je fajn, akční thriller, který pobaví, ale do roka si z něho budu pamatovat jen Grilla v akčním módu. 5-6/10
653192
Nápad s očistou není vůbec špatný a to byl taky jeden z mála důvodů proč jsem se na jedničku koukl. A pak byl velmi naštvaný, jelikož to co ze začátku vypadalo jako klaustrofobický thriller se pak začalo lámat v něco naprosto nezajímavé. I tak si myslím, že nápad s očistou je dobré filmové téma a proto jsem se rozhodl kouknout na druhý díl, který mohl očistu pořádně předvést. A to se stalo jen z půlky. James DeMonaco se fakt snaží a to se cení. Osobně jsem nedoufal v oscarový scénář, ale tak nějak jsem si myslel, že film bude malinko chytřejší, než je. Postupování z bodu A do bodu B mě nevadilo. Spíše mě hodně moc vadily postavy. Tady to DeMonaco nezvládl. Sympatických postav je ve filmu málo a to více mě štvalo, že krom parádního Franaka Grillo, tam není nikdo normální, bez hloupých řečí a naprostého iracionálního chování. Frank Grillo doslova film táhne a jeho charisma zachraňuje slabší momenty a v akčních scénách je příjemně uvěřitelný a je to jediná postava, která nás jako diváka dokáže zajímat. DeMonaco nám ukazuje zajímavé záběry z probíhající očisty, které jsou moc dobře natočené a mají i sociální přesah, za to velký palec nahoru. Co mě naopak zklamalo, že se ve výsledku drží docela při zemi a nikdy se neurve úplně ze řetězu, aby ukázal tu pravou zvrácenost lidského chování a anarchii. Druhá Očista je fajn, akční thriller, který pobaví, ale do roka si z něho budu pamatovat jen Grilla v akčním módu. 5-6/10
Očista: Anarchie
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se