Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 3201 - 3220 Napsat příspěvek

Tajemství loňského léta (2025)

Trailer zitra, 8)
938832
Trailer zitra, *8)*
Tajemství loňského léta (2025)
0 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
WTF. To jsem ani nevěděl, že se dělá. 
938827
WTF. To jsem ani nevěděl, že se dělá. 
938818
0 0
reagovat
reaguje na: kristian.nguyen
Jo, já teď viděl teaser na Matrix 5 a vypadá to líp, jak čtvrtý díl. 
938818
Jo, já teď viděl teaser na Matrix 5 a vypadá to líp, jak čtvrtý díl. 
938712
0 0
reagují: speta.jr, verbst
reagovat
Keby to bolo ako Sin City (Vizuál a násilie) tak by som sa vôbec nesťažoval. 
938817
Keby to bolo ako Sin City (Vizuál a násilie) tak by som sa vôbec nesťažoval. 
938712
0 0
reagovat
Ja som videl tiez nejaku ukazku, co posobila tym dojmom, ale v popisku videa bolo napisane, ze je to len koncept, ako by film mohol vyzerat. Tak dufam, ze konecny vysledok bude lepsi nez ta ukazka. Avsak k spidermanovi noir by sa mi aj hodil podobny styl ako ma sin city, ale len za podmienky, ze to bude aj kvalitne prevedene.
938717
Ja som videl tiez nejaku ukazku, co posobila tym dojmom, ale v popisku videa bolo napisane, ze je to len koncept, ako by film mohol vyzerat. Tak dufam, ze konecny vysledok bude lepsi nez ta ukazka. Avsak k spidermanovi noir by sa mi aj hodil podobny styl ako ma sin city, ale len za podmienky, ze to bude aj kvalitne prevedene.
938712
2 0
reagovat

Sinners / Hřišníci

31 prosince 2025 :+vycházi 4K + Blu-ray Steelbook, tak šup, šup, předobjednat jako já :D
938716
31 prosince 2025 *:+*vycházi 4K + Blu-ray Steelbook, tak šup, šup, předobjednat jako já *:D*
Sinners / Hřišníci
4 0
reagovat

Spiderman Noir

Tak jsem twd viděl ukázku a vypadá to hůř než jsem očekával vypadá to jako Sin City a Spirit 
938712
Tak jsem twd viděl ukázku a vypadá to hůř než jsem očekával vypadá to jako Sin City a Spirit 
Spiderman Noir
1 0
reagují: (=LIFTY=), Tyller, Cobretti
reagovat
reaguje na: pepo
je. Joffé natočil na začiatku kariéry dve obrovské pecky (Mission a Killing Fields) a potom upadol v zabudnutie. 
938709
je. Joffé natočil na začiatku kariéry dve obrovské pecky (Mission a Killing Fields) a potom upadol v zabudnutie. 
938705
2 0
reagovat

Gladiator 2

Teochu jsem se bal druheho shlednuti, protoze jsemv mem okoli byl v mensine, ktera byla nadprumerne spokojena. Nastesti mohu byt konzistentni. Dokonce bych rekl, ze se mi to napodruhe libilo vic. Pokud bych mel neco vytknout, tak uspechany/horsi prolog, ve kterem se odehraji ty nejhorsi scenaristicke/dramaturgicke/vizualni preslapy, ale od Rima to slape az do konce. Hezka pohadka.
938707
Teochu jsem se bal druheho shlednuti, protoze jsemv mem okoli byl v mensine, ktera byla nadprumerne spokojena. Nastesti mohu byt konzistentni. Dokonce bych rekl, ze se mi to napodruhe libilo vic. Pokud bych mel neco vytknout, tak uspechany/horsi prolog, ve kterem se odehraji ty nejhorsi scenaristicke/dramaturgicke/vizualni preslapy, ale od Rima to slape az do konce. Hezka pohadka.
Gladiator 2
4 -2
reagovat

Život Briana (1979)

Doba se změnila a sledování montypythonovského snímku Život Brianauž už dávno není něco, za co byste coby věřící lidé mohli sklidit nevraživé reakce s hrozbou exkomunikace. Mám ten film rád a jeho sledování k Velikonocúm patří úplně stejně jako velikonoční vigilie. Teď když jsme se zaradovali, že byl Ježíš vzkříen, můžeme se také bavit i u této nesmrtelné zábavy. Mám ten film rád, protože si neutahuje z autenticky věřících lidí, ale z těch, kteří se považují za tzv. pravověrné, rouhání vidí i doma pod vlastní postelí a na všechno se dívají jenom z té horší stránky.
938706
Doba se změnila a sledování montypythonovského snímku Život Brianauž už dávno není něco, za co byste coby věřící lidé mohli sklidit nevraživé reakce s hrozbou exkomunikace. Mám ten film rád a jeho sledování k Velikonocúm patří úplně stejně jako velikonoční vigilie. Teď když jsme se zaradovali, že byl Ježíš vzkříen, můžeme se také bavit i u této nesmrtelné zábavy. Mám ten film rád, protože si neutahuje z autenticky věřících lidí, ale z těch, kteří se považují za tzv. pravověrné, rouhání vidí i doma pod vlastní postelí a na všechno se dívají jenom z té horší stránky.
Život Briana (1979)
3 0
reagovat
reaguje na: Ravenous
Cele je to.mega
938705
Cele je to.mega
938704
2 0
reagují: Ravenous
reagovat
reaguje na: pepo
ten soundtrack, do piče, TEN SOUNDTRACK! Najlepší Ennio. 
938704
ten soundtrack, do piče, TEN SOUNDTRACK! Najlepší Ennio. 
938703
2 0
reagují: pepo
reagovat
Na ct2 ide misia, ak nahodou niekto nevidel
938703
Na ct2 ide misia, ak nahodou niekto nevidel
8 0
reagují: Ravenous
reagovat

Hříšníci

Neuvěřitelně krásná óda na sílu hudby a oslava černošské kultury. Někomu budou asi ty nepříjemné historické paralely trochu vadit, já je ale sežral i s navijákem, a Coogler zase pro jednou ukázal svůj režijní um. Natočil neskutečně dynamickou pecku, která krásně vypadá a ještě lépe zní (Goränsson si tu asi dělá zálusk na třetího plešouna), a hlavně tu umně přechází z dobového drama do akčního upírského módu (paralela s Od soumraku do úsvitu se tu i díky tarantinovské pointě vysloveně nabízí). Právě ta akční upírská část mě zpočátku trochu zklamala, hlavně kvůli tomu, že do té doby je ten film opravdu bezchybně nádherný (a bavím se hlavně o TÉ jedné hudební scéně), tak film trochu ztratí jak na invenčnosti, tak i "swagger" i tempo. Naštěstí se to nakonec tvůrcům podařilo provázat s fajn první půlkou, dát do toho pár originálních konceptů, a film nakonec důstojně zakončit, takže si zas tak stěžovat nebudu. Odcházím totiž jinak naprosto spokojený s filmem, který vrší téma za tématem v neuvěřitelně estetickém kabátku...
9/10
938700
Neuvěřitelně krásná óda na sílu hudby a oslava černošské kultury. Někomu budou asi ty nepříjemné historické paralely trochu vadit, já je ale sežral i s navijákem, a Coogler zase pro jednou ukázal svůj režijní um. Natočil neskutečně dynamickou pecku, která krásně vypadá a ještě lépe zní (Goränsson si tu asi dělá zálusk na třetího plešouna), a hlavně tu umně přechází z dobového drama do akčního upírského módu (paralela s [i]Od soumraku do úsvitu [/i]se tu i díky tarantinovské pointě vysloveně nabízí). Právě ta akční upírská část mě zpočátku trochu zklamala, hlavně kvůli tomu, že do té doby je ten film opravdu bezchybně nádherný (a bavím se hlavně o TÉ jedné hudební scéně), tak film trochu ztratí jak na invenčnosti, tak i "swagger" i tempo. Naštěstí se to nakonec tvůrcům podařilo provázat s fajn první půlkou, dát do toho pár originálních konceptů, a film nakonec důstojně zakončit, takže si zas tak stěžovat nebudu. Odcházím totiž jinak naprosto spokojený s filmem, který vrší téma za tématem v neuvěřitelně estetickém kabátku... [b]9/10[/b]
Hříšníci
5 0
reagovat

Hledam cesky film

Videl jsem pred lety cesky televizni film. Byl o mladem cloveku, ktery se zivil na stavbe. Bral drogy (pervitin). Pak se mu zkomplikoval zivot (zapletka se stavebnim denikem) az se nakonec rozhodl vyloupit benzinku. Film skoncil tesne predtim, nez ji vyloupil, kdyz pred cinem vahal. To je vse co si pamatuji? Poznavate nekde tenhle film?
938702
Videl jsem pred lety cesky televizni film. Byl o mladem cloveku, ktery se zivil na stavbe. Bral drogy (pervitin). Pak se mu zkomplikoval zivot (zapletka se stavebnim denikem) az se nakonec rozhodl vyloupit benzinku. Film skoncil tesne predtim, nez ji vyloupil, kdyz pred cinem vahal. To je vse co si pamatuji? Poznavate nekde tenhle film?
Hledam cesky film
0 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Admin webu trailerzone.cz říká, že tam přibyly 2 nové modely a je aktivní email zvedasemikufr@trailerzone.cz
938656
Admin webu [url=https://www.trailerzone.cz]trailerzone.cz[/url] říká, že tam přibyly 2 nové modely a je aktivní email zvedasemikufr@trailerzone.cz
938451
7 0
reagovat

Vyšehrad Dvje

Ukázkový příklad toho, že méně je někdy více. Tvůrci se tentokrát skutečně utrhli ze řetězu a samotný film víc připomíná náhodný slepenec spousty více či méně vtipných situací, než ucelený snímek. Obsazení je našlapané, Štáfek si to pořád užívá a nováček Vaculík zapadl překvapivě dobře. Škoda že humor je tentokrát ještě absurdnější a až moc dementní, takže mi spousta rádoby vtipných situací přišla spíš trapná. Lavi a spol se stylem humoru přesunuli k vyloženým parodiím typu Scary Movie nebo Bláznivá střela, kde jim to ale funguje daleko méně, než v té přízemnější a hláškovací rovině. Kolem a kolem je toho až moc. Až moc bizáru, dějových linek, které často nikam nevedou a situací, u kterých mi bylo spíš trapně. 5/10 spíš z milosti, ale příště trochu lépe prosím 
938651
Ukázkový příklad toho, že méně je někdy více. Tvůrci se tentokrát skutečně utrhli ze řetězu a samotný film víc připomíná náhodný slepenec spousty více či méně vtipných situací, než ucelený snímek. Obsazení je našlapané, Štáfek si to pořád užívá a nováček Vaculík zapadl překvapivě dobře. Škoda že humor je tentokrát ještě absurdnější a až moc dementní, takže mi spousta rádoby vtipných situací přišla spíš trapná. Lavi a spol se stylem humoru přesunuli k vyloženým parodiím typu Scary Movie nebo Bláznivá střela, kde jim to ale funguje daleko méně, než v té přízemnější a hláškovací rovině. Kolem a kolem je toho až moc. Až moc bizáru, dějových linek, které často nikam nevedou a situací, u kterých mi bylo spíš trapně. 5/10 spíš z milosti, ale příště trochu lépe prosím 
Vyšehrad Dvje
2 0
reagovat
link
Další projekt Ryana Cooglera bude reboot Akt X
938638
[url=https://variety.com/2025/tv/news/sinners-ryan-coogler-x-files-reboot-1236373137/]https://variety.com/2025/tv/news/sinners-ryan-coogler-x-files-reboot-1236373137/ [/url]Další projekt Ryana Cooglera bude reboot Akt X
3 0
reagovat

Dvanáct úkolů pro Asterixe (1975)

Marná sláva, nejlepší animák s Asterixem je ten, který nemá oporu v komiksové předloze. Pořád mega vtipná záležitost s geniálními hláškami. "Brute, nehraj si s tím mečem, někoho můžeš probodnout." :D:+
938622
Marná sláva, nejlepší animák s Asterixem je ten, který nemá oporu v komiksové předloze. Pořád mega vtipná záležitost s geniálními hláškami. "Brute, nehraj si s tím mečem, někoho můžeš probodnout." *:D**:+*
Dvanáct úkolů pro Asterixe (1975)
9 0
reagovat

G20

Také to mám za sebou a není to žádná velká sláva. Film selhává díky strašnému scénáři, kde nic nefunguje. Kromě pár akčních scén nenabízí nic zábavného. Místo toho tady máme klišovité postavy protivných dětí hlavní hrdinky a patetické výlevy. Vše se bere extrémně vážně a to nevede ani k nechtěné komičnosti jen otravnosti. 
Viola Davis na podobnou roli nemá, i když se snaží. Taková Zoe Saldaña by za mě byla mnohem lepší volbou. Jistý potenciál by tu byl, ale chtělo by to vyhodit neschopné scénáristy a celé to přepsat. Stejně jako vyměnit režisérku, která odvedla velmi špatný výkon. Je bolestně poznat, že tvůrčí tým tvořili zapálení demokrati, kterým chybí nadhled a nejsou schopní napsat funkční děj ani zajímavé postavy a vytvořit kvalitní akční scény. Záporák je naprosto nevyužitý a Antony Starr nedostal možnost prodat svoje charisma. Hlavní hrdinka je také napsaná špatně. Takto se s ženskou akční hrdinkou nepracuje. James Cameron nebo Taylor Sheridan by mohli doslova vyučovat, jak to má správně vypadat.
G20 není v ničem zábavný ani dobrý film. Jedná se doslova o nezajímavý a zapomenutelný podprůměr na podobné kvalitativní úrovni jako například pátá Smrtonosná past. 
Moje hodnocení: 3/10
938593
Také to mám za sebou a není to žádná velká sláva. Film selhává díky strašnému scénáři, kde nic nefunguje. Kromě pár akčních scén nenabízí nic zábavného. Místo toho tady máme klišovité postavy protivných dětí hlavní hrdinky a patetické výlevy. Vše se bere extrémně vážně a to nevede ani k nechtěné komičnosti jen otravnosti.  Viola Davis na podobnou roli nemá, i když se snaží. Taková Zoe Saldaña by za mě byla mnohem lepší volbou. Jistý potenciál by tu byl, ale chtělo by to vyhodit neschopné scénáristy a celé to přepsat. Stejně jako vyměnit režisérku, která odvedla velmi špatný výkon. Je bolestně poznat, že tvůrčí tým tvořili zapálení demokrati, kterým chybí nadhled a nejsou schopní napsat funkční děj ani zajímavé postavy a vytvořit kvalitní akční scény. Záporák je naprosto nevyužitý a Antony Starr nedostal možnost prodat svoje charisma. Hlavní hrdinka je také napsaná špatně. Takto se s ženskou akční hrdinkou nepracuje. James Cameron nebo Taylor Sheridan by mohli doslova vyučovat, jak to má správně vypadat. G20 není v ničem zábavný ani dobrý film. Jedná se doslova o nezajímavý a zapomenutelný podprůměr na podobné kvalitativní úrovni jako například pátá Smrtonosná past.  Moje hodnocení: 3/10
G20
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se