Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 32061 - 32080 Napsat příspěvek

The Lunchbox

Wow, prostě a jednoduše jsou filmy, který maj to "něco" a i když by to normálně nebyl ani trochu můj šálek kávy, tak jsem naprosto nadšenej. Skvěle zahraný, úžasná kamera a strašně vtahující střih.
5*
653724
Wow, prostě a jednoduše jsou filmy, který maj to "něco" a i když by to normálně nebyl ani trochu můj šálek kávy, tak jsem naprosto nadšenej. Skvěle zahraný, úžasná kamera a strašně vtahující střih. 5*
The Lunchbox
0 0
reagovat
free firefirst look review. nemuzu se dockat, co zas ben wheatley s amy jump upekli.
653722
[link="http://lwlies.com/articles/free-fire-trailer-ben-wheatley-brie-larson/"]free fire[/link] – [link="http://lwlies.com/festivals/free-fire-first-look-review/"]first look review[/link]. nemuzu se dockat, co zas ben wheatley s amy jump upekli.
0 0
reagovat

Mělčiny

Je to velmi fajn. Je hezké co se dokáže vytáhnout z velmi jednoduché zápletky - Blake Lively - žralok - a několik útesů mělčin. Režisér má řemeslo v malíku a umí pracovat s napětí(všichni kdo neviděli jeho Orphan s výbornou Verou Farmigou ať hned napraví) a prakticky nám dává všechno co potřebujeme. Krásné záběry na přírodu a Blake, adrenalinový souboj na život a na smrt a dost napětí. Pokud malinko snížíme nároky, tak je to naprosto v pohodě, a rozhodně velmi dobrá volba na film večera. Těžko říci, jestli to někdy budu chtít vidět znovu, ale rozhodně jsem spokojený. 7/10
653721
Je to velmi fajn. Je hezké co se dokáže vytáhnout z velmi jednoduché zápletky - Blake Lively - žralok - a několik útesů mělčin. Režisér má řemeslo v malíku a umí pracovat s napětí(všichni kdo neviděli jeho Orphan s výbornou Verou Farmigou ať hned napraví) a prakticky nám dává všechno co potřebujeme. Krásné záběry na přírodu a Blake, adrenalinový souboj na život a na smrt a dost napětí. Pokud malinko snížíme nároky, tak je to naprosto v pohodě, a rozhodně velmi dobrá volba na film večera. Těžko říci, jestli to někdy budu chtít vidět znovu, ale rozhodně jsem spokojený. 7/10
Mělčiny
0 0
reagovat
Jako Field In England a High-rise od Wheatleyho se mi až tak nelíbily, i když u High-rise uznávám určité kvality. Kill List a hlavně Sightseers zatím u mne vedou, ale ukázka na Free Fire, což bude sedmdesátková černá komedie a celovečerní přestřelka v jednom skladišti se skvělým obsazením, je lahůdková a sand se film povede. Čekám na ohlasy z TIFF.
link
653717
Jako Field In England a High-rise od Wheatleyho se mi až tak nelíbily, i když u High-rise uznávám určité kvality. Kill List a hlavně Sightseers zatím u mne vedou, ale ukázka na Free Fire, což bude sedmdesátková černá komedie a celovečerní přestřelka v jednom skladišti se skvělým obsazením, je lahůdková a sand se film povede. Čekám na ohlasy z TIFF. http://www.youtube.com/watch?v=oDD3I0uOlqY
0 0
reagovat
Debilismus... Jako já nevim. Každej může překvapit. Ale dyť je to nehorázný dřevo. Vim, že bude většinu času zavřenej za maskou, ale stejně.
653713
Debilismus... Jako já nevim. Každej může překvapit. Ale dyť je to nehorázný dřevo. Vim, že bude většinu času zavřenej za maskou, ale stejně.
0 0
reagovat
Manganielo je Deathstroke.
Chichichechechocho
653709
Manganielo je Deathstroke. Chichichechechocho
0 0
reagovat

Neon Demon

Vizuálně je to fakt pěkné, příběhově fakt nic moc, ale zaujalo to. Dal jsem tomu 4/5 i když bych to při druhém shlédnutí nebo po chvíli přemýšlení musel dát max. 3*. Ale jako jednohubka to funguje dobře. Hlavně Keanu překvapil. Toho mohli využít i víc.
653696
Vizuálně je to fakt pěkné, příběhově fakt nic moc, ale zaujalo to. Dal jsem tomu 4/5 i když bych to při druhém shlédnutí nebo po chvíli přemýšlení musel dát max. 3*. Ale jako jednohubka to funguje dobře. Hlavně Keanu překvapil. Toho mohli využít i víc.
Neon Demon
0 0
reagovat

hroubek

:+ pěkný koment
653689
*:+* pěkný koment
hroubek
0 0
reagovat
Drive je boží. Pusher jsem neviděl, pustím. Moc jsem se těšil na Neon Demon, ale bohužel.
653685
Drive je boží. Pusher jsem neviděl, pustím. Moc jsem se těšil na Neon Demon, ale bohužel.
0 0
reagovat

verbst

Nejlepší Refnův film je první Pusher. Ani Drive se mu nevyrovná.
653678
Nejlepší Refnův film je první Pusher. Ani Drive se mu nevyrovná.
verbst
0 0
reagovat
Marvelovka od refna. Prosiiiiiiiiiim
653677
Marvelovka od refna. Prosiiiiiiiiiim
0 0
reagovat
Já vím, že je to výkřik do prázdna a úplně zbytečnej, ale to bych nebyl já: Jestli je Drive mainstream a Refnův nejlepší film, tak jsem rád, že už nikdy od něj nic neuvidím. (Pokud všem na světě totálně nejebne a nedohodí mu nějaký SW, nebo MARVELovky... :D:D:D ) Maximálně trailer na nějakej jeho film. A i pod ním si s chutí zanadávám.
653675
Já vím, že je to výkřik do prázdna a úplně zbytečnej, ale to bych nebyl já: Jestli je Drive mainstream a Refnův nejlepší film, tak jsem rád, že už nikdy od něj nic neuvidím. (Pokud všem na světě totálně nejebne a nedohodí mu nějaký SW, nebo MARVELovky... *:D**:D**:D* ) Maximálně trailer na nějakej jeho film. A i pod ním si s chutí zanadávám.
0 0
reagovat

Neon Demon

Refn asi už nikdy nepřekročí stín Drive. A z jeho posledních filmů cítím, že o to ani nestojí. Drive byl až moc mainstreamový oproti tomu co točí teď. A tak nějak mám pocit, že o to více točí artovější tvorbu, aby ukázal svým fanouškům co ho více naplňuje. A nutno dodat, že se mu to poměrně daří. Refn je dobrý vypravěč, ale neumí vypravovat dialogy, ale vypravuje obrazem, hudbou, symbolikou, motivy atd. Na Neon Demon se kouká fakt hezky, jelikož je to audiovizuální pastva pro oči, ale po příběhové stránce to nic moc nenabídne. Prakticky se hodinu a půl nic nestane(několik zajímavě natočených scén), a pak se to rozjede až nečekaně zajímavě. Herecky je to fajn, i to že je to odtažité a na povrch prázdné má něco do sebe. Refn si točí filmy, který spoustě lidem nesednou a jemu je to jedno, jelikož má skupinu lidí, které jeho filmy ocení. Mě film celkem bavil, ale co mě nebavilo, bylo to, že je tam několik desítek symbolů, motivů a odkazů, a já bych potřeboval nějakou příručku, abych naplno pochopil Refnovi myšlenky. 6/10
653674
Refn asi už nikdy nepřekročí stín Drive. A z jeho posledních filmů cítím, že o to ani nestojí. Drive byl až moc mainstreamový oproti tomu co točí teď. A tak nějak mám pocit, že o to více točí artovější tvorbu, aby ukázal svým fanouškům co ho více naplňuje. A nutno dodat, že se mu to poměrně daří. Refn je dobrý vypravěč, ale neumí vypravovat dialogy, ale vypravuje obrazem, hudbou, symbolikou, motivy atd. Na Neon Demon se kouká fakt hezky, jelikož je to audiovizuální pastva pro oči, ale po příběhové stránce to nic moc nenabídne. Prakticky se hodinu a půl nic nestane(několik zajímavě natočených scén), a pak se to rozjede až nečekaně zajímavě. Herecky je to fajn, i to že je to odtažité a na povrch prázdné má něco do sebe. Refn si točí filmy, který spoustě lidem nesednou a jemu je to jedno, jelikož má skupinu lidí, které jeho filmy ocení. Mě film celkem bavil, ale co mě nebavilo, bylo to, že je tam několik desítek symbolů, motivů a odkazů, a já bych potřeboval nějakou příručku, abych naplno pochopil Refnovi myšlenky. 6/10
Neon Demon
0 0
reagovat

Žezelotebon (2006)

Konečně jsem se odhodlal k této poetické anime a musím podepsat Daviesův komentář. 10/10
Podle počtu hodnocení, hrozivě pohřběnej film, kterej si to vůbec nezaslouží.

Pokud by někdy někdo chtěl zpracovat komiks Hard Boiled měl by to být Michael Arias
653672
Konečně jsem se odhodlal k této poetické anime a musím podepsat [link="http://www.csfd.cz/film/230410-zezelotebon/komentare/?comment=1929111"]Daviesův komentář[/link]. 10/10 Podle počtu hodnocení, hrozivě pohřběnej film, kterej si to vůbec nezaslouží. Pokud by někdy někdo chtěl zpracovat komiks [link="http://3oneseven.com/wp-content/uploads/2013/01/HardBoiled-cover-title.jpg"]Hard Boiled[/link] měl by to být Michael Arias
Žezelotebon (2006)
0 0
reagovat
Sledujes twitter kelly family?
653669
Sledujes twitter kelly family?
0 0
reagovat
653668
[link="https://twitter.com/gemko/status/772883116633448448"]tweet[/link]
0 0
reagovat

LIFTY

Nikolaj Lie Kaas je neskutecnej sympatak a rikal mi, ze by moc radi natocili i Slozku 64 a dalsi. Ale zatim neni cas a prachy...
653666
Nikolaj Lie Kaas je neskutecnej sympatak a rikal mi, ze by moc radi natocili i Slozku 64 a dalsi. Ale zatim neni cas a prachy...
LIFTY
0 0
reagovat
Trailer na dokument Supersonic o Oasis v produkci oscarových tvůrců Amy, Senny a Exit Through the Gift Shop a režii Mata Whitecrosse (Fleming): link :+:+:+:+
653654
Trailer na dokument Supersonic o Oasis v produkci oscarových tvůrců Amy, Senny a Exit Through the Gift Shop a režii Mata Whitecrosse (Fleming): http://www.youtube.com/watch?v=9waBd3yPOLE *:+**:+**:+**:+*
0 0
reagovat

(=LIFTY=)

Tak považuju to tu komentáři za lepší místo, než csfd...
653651
Tak považuju to tu komentáři za lepší místo, než csfd...
(=LIFTY=)
0 0
reagovat

Lifty

No mal som tam Sagu v Poršátku, ale nebolo ju dobre vidieť a tak som siahol po novom avatare po 10 sekundách :D

Ja to filmom moc nezazlievam, pretože majú rozprávať prevažne ten kriminálny príbeh a moc času venovať sa postávam nemajú ako, max tej hlavnej, ak nechceme byť v kine tri hodiny. ale očakával by som tam určitý vývoj v každom filme. Takto sa proste iba prešlapuje namieste. Koniec tretieho filmu trošku naznačil, že aspoň Carlova postava sa začne vyíjať novým smerom, čo je len dobre. 8)
653649
No mal som tam Sagu v Poršátku, ale nebolo ju dobre vidieť a tak som siahol po novom avatare po 10 sekundách *:D* Ja to filmom moc nezazlievam, pretože majú rozprávať prevažne ten kriminálny príbeh a moc času venovať sa postávam nemajú ako, max tej hlavnej, ak nechceme byť v kine tri hodiny. ale očakával by som tam určitý vývoj v každom filme. Takto sa proste iba prešlapuje namieste. Koniec tretieho filmu trošku naznačil, že aspoň Carlova postava sa začne vyíjať novým smerom, čo je len dobre. *8)*
Lifty
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se