Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 32041 - 32060 Napsat příspěvek

KARLOS

Práva na české vydání Mnichova vlastní Paramount. A tam je každá rada drahá.
653830
Práva na české vydání Mnichova vlastní Paramount. A tam je každá rada drahá.
KARLOS
0 0
reagovat

Carlito

Jdu shánět. Díky moc!
653829
Jdu shánět. Díky moc!
Carlito
0 0
reagovat

Rudderless (2014)

Malej film o tom, kterak se otec vyrovnává se smrtí syna, kterej se stal obětí střelby na půdě univerzitní knihovny. Jediný co mu po něm zbylo, bylo písničky, které syn složil.
Film režíruje debutující herec William H. Macy, který se obtížné látky zhostil statečně.
V jedné z vedlejších rolí, co by talentovaný kytarista, září Anton Yelchin.
p.s. Soundtrack je bez přehánění skvělej.
653828
Malej film o tom, kterak se otec vyrovnává se smrtí syna, kterej se stal obětí střelby na půdě univerzitní knihovny. Jediný co mu po něm zbylo, bylo písničky, které syn složil. Film režíruje debutující herec William H. Macy, který se obtížné látky zhostil statečně. V jedné z vedlejších rolí, co by talentovaný kytarista, září Anton Yelchin. p.s. Soundtrack je bez přehánění skvělej.
Rudderless (2014)
0 0
reagovat
Disk: Hmm, to pak jo... Ale pochybuju, že vyjde, pokud nevyšel už při prvním releasetu...
653822
Disk: Hmm, to pak jo... Ale pochybuju, že vyjde, pokud nevyšel už při prvním releasetu...
0 0
reagovat
Spy Game je hroznej nátěr.
653816
Spy Game je hroznej nátěr.
0 0
reagovat

KARLOS

V Česku bohužel nevyšel.
653809
V Česku bohužel nevyšel.
KARLOS
0 0
reagovat

Popstar: Never Stop Never Stopping

Tohle mě sedlo. Andyho Samberga jsem si oblíbil v B99 a proto jsem byl zvědavý, jak moc se urve ze řetězu a bude si dělat srandu z hudebního průmyslu. A to se tady povedlo velmi dobře. Nejvíce odpovídající srovnání je s filmem Dostaň ho tam, který si taky dělal srandu z hudební branže. Hodně moc se mi líbilo že se trio z The Lonely Island ničeho nebojí a mají fajn nápady a gagy(svatba s Sealem, podepisování autogramů, želva Maximus), trefně se trefují do daného průmyslu a není jim cizí ze sebe dělat totální blbce. Ve filmu je tolik pop-kulturních gagů, že je nestačíme ani vnímat, navíc se to celé tváří jako dokument, takže to jsou další plusové body. Jasně, film by se dal odstřelit, že jde o vulgární blbost, protože se tak tváří. Ale ten přesah tam je dost vidět a stačí mít malinko otevřené oči a uvidíte ho, a pak pokud budete naladěny na stejnou vlnu s tvůrci, tak si film užijete hodně. Krom trojice The Lonely Island je ve filmu spoustu dobrých herců ve vedlejších rolí, herců v cameo roličkách, hudebníku a další spousta lidí, kteří si ze sebe dělají srandu. Další velký plus jsou písničky, které jsou fakt vtipné a chytlavé. Popstar: Never Stop Never Stopping je fajn komedie, která dokáže pobavit a čím více znáte z hudební pop-kultury tím více se budete bavit. PS: Cameo Justina Timberlake je boží. 7/10
653808
Tohle mě sedlo. Andyho Samberga jsem si oblíbil v B99 a proto jsem byl zvědavý, jak moc se urve ze řetězu a bude si dělat srandu z hudebního průmyslu. A to se tady povedlo velmi dobře. Nejvíce odpovídající srovnání je s filmem Dostaň ho tam, který si taky dělal srandu z hudební branže. Hodně moc se mi líbilo že se trio z The Lonely Island ničeho nebojí a mají fajn nápady a gagy(svatba s Sealem, podepisování autogramů, želva Maximus), trefně se trefují do daného průmyslu a není jim cizí ze sebe dělat totální blbce. Ve filmu je tolik pop-kulturních gagů, že je nestačíme ani vnímat, navíc se to celé tváří jako dokument, takže to jsou další plusové body. Jasně, film by se dal odstřelit, že jde o vulgární blbost, protože se tak tváří. Ale ten přesah tam je dost vidět a stačí mít malinko otevřené oči a uvidíte ho, a pak pokud budete naladěny na stejnou vlnu s tvůrci, tak si film užijete hodně. Krom trojice The Lonely Island je ve filmu spoustu dobrých herců ve vedlejších rolí, herců v cameo roličkách, hudebníku a další spousta lidí, kteří si ze sebe dělají srandu. Další velký plus jsou písničky, které jsou fakt vtipné a chytlavé. Popstar: Never Stop Never Stopping je fajn komedie, která dokáže pobavit a čím více znáte z hudební pop-kultury tím více se budete bavit. PS: Cameo Justina Timberlake je boží. 7/10
Popstar: Never Stop Never Stopping
0 0
reagovat
Disk: Vždyť vyšel...
653803
Disk: Vždyť vyšel...
0 0
reagovat

Mnichov (2005)

Něco absolutně skvělého a Steven Spielberg mě mile překvapil, když natočil snímek s postupně pochybujícím hrdinou, zvláště v případě těchto událostí. Kritici mu tohle museli nejspíš omlátit o hlavu. O řemeslné a herecké stránce se nemá smysl bavit, je jako obvykle dokonalá. Jasných 10/10 a doufám, že Mnichov konečně vyjde na BDčku.
653797
Něco absolutně skvělého a Steven Spielberg mě mile překvapil, když natočil snímek s postupně pochybujícím hrdinou, zvláště v případě těchto událostí. Kritici mu tohle museli nejspíš omlátit o hlavu. O řemeslné a herecké stránce se nemá smysl bavit, je jako obvykle dokonalá. Jasných 10/10 a doufám, že Mnichov konečně vyjde na BDčku.
Mnichov (2005)
0 0
reagovat
njn, tu niekto nevidel pomstu, fanúšika alebo Pelham ;) aj ke´d prvý a tretí menovaný mám dosť rád :D
653798
njn, tu niekto nevidel pomstu, fanúšika alebo Pelham *;)* aj ke´d prvý a tretí menovaný mám dosť rád *:D*
0 0
reagovat

Spy Game 11/10

Nemám slov, Tony byl za svou kariéru fakt nezklamávající. Škoda, že jeho bráchovi podobná konzistence chybí...
653790
Nemám slov, Tony byl za svou kariéru fakt nezklamávající. Škoda, že jeho bráchovi podobná konzistence chybí...
Spy Game 11/10
0 0
reagovat

Ricki and the Flash (2015)

Bez tempa, poriadneho príbehu a osobitosti. A prvýkrát v živote som to stopercentne nežral ani Meryl Streep. 4/10
653777
Bez tempa, poriadneho príbehu a osobitosti. A prvýkrát v živote som to stopercentne nežral ani Meryl Streep. 4/10
Ricki and the Flash (2015)
0 0
reagovat

25. hodina

Velmi silný film. Chtěl tento film vidět už před několika lety, ale tak nějak jsem to stále a stále odkládal, až jsem se k tomu dokopal až dnes. A vůbec toho nelituji, jelikož na některé filmy se vyplatí si počkat až na ně budete připraveny. Lee pečlivě vystavěl příběh, perfektně zvládá prodat všechny postavy a jejich motivace a hlavně je cítit, že má co říci ke společnosti a ví co znamená mít strach. 25. hodina je plná emocí, strachu, bolesti a lásky. Nejvíce je to znát na poslední půlhodince, která je perfektní. Po herecké stránce je to velký koncert Nortona a všech zúčastněných. Parádní film, který mohu jen a doporučit všem, kteří zatím neměli tu čest. 8,5/10
653776
Velmi silný film. Chtěl tento film vidět už před několika lety, ale tak nějak jsem to stále a stále odkládal, až jsem se k tomu dokopal až dnes. A vůbec toho nelituji, jelikož na některé filmy se vyplatí si počkat až na ně budete připraveny. Lee pečlivě vystavěl příběh, perfektně zvládá prodat všechny postavy a jejich motivace a hlavně je cítit, že má co říci ke společnosti a ví co znamená mít strach. 25. hodina je plná emocí, strachu, bolesti a lásky. Nejvíce je to znát na poslední půlhodince, která je perfektní. Po herecké stránce je to velký koncert Nortona a všech zúčastněných. Parádní film, který mohu jen a doporučit všem, kteří zatím neměli tu čest. 8,5/10
25. hodina
0 0
reagovat

V zajeti demonu 2

Jednicku povazuju za jeden z nejlip natocenejch "atmosferickejch" filmu za posledni roky (horor se tomu neodvazim rikat, protoze to nebylo nijak extra desivy) a z fleku bych tomu dal 9/10.

Dvojka je v podstate to same. Akorat to ma o 40 minut delsi stopaz nez by bylo zahodno a naprosto vubec me nebavily ty radoby twisty destnikovej cgi pandulak byl vylozene k smichu. Zahrany je to tema deckama dobre, ale tak nejak jsem celou dobu koukal na hodinky a jen jsem si odskrtaval vsechno to, co uz jsem videl. Po tom hypetrainu co tu profrcel to bylo solidni zklamani a primelo me to znova docenit Cabin in the woods. Nekde jsem cetl prirovnani, ktery se k tomu strasne hodi... "Efektivni mlaceni prazdny slamy".

6/10
653766
Jednicku povazuju za jeden z nejlip natocenejch "atmosferickejch" filmu za posledni roky (horor se tomu neodvazim rikat, protoze to nebylo nijak extra desivy) a z fleku bych tomu dal 9/10. Dvojka je v podstate to same. Akorat to ma o 40 minut delsi stopaz nez by bylo zahodno a naprosto vubec me nebavily ty radoby twisty destnikovej cgi pandulak byl vylozene k smichu. Zahrany je to tema deckama dobre, ale tak nejak jsem celou dobu koukal na hodinky a jen jsem si odskrtaval vsechno to, co uz jsem videl. Po tom hypetrainu co tu profrcel to bylo solidni zklamani a primelo me to znova docenit Cabin in the woods. Nekde jsem cetl prirovnani, ktery se k tomu strasne hodi... "Efektivni mlaceni prazdny slamy". 6/10
V zajeti demonu 2
0 0
reagovat
a Memphis spolu s Guidem tomu nerozumí, Demolition je pecka! 8) :D
653754
a [b]Memphis[/b] spolu s [b]Guidem[/b] tomu nerozumí, Demolition je pecka! *8)* *:D*
0 0
reagovat

War Dogs / Týpci a zbraně (2016)

Šel jsem do kina s očekáváním, že to bude klasický Phillips. Tzn. jeden ze dvou extrémů, buď lákavá zápletka s dobrými herci, kterou režisér pojal zcela nezáživně a bez špetky humoru (Due Date) nebo naprosto přestřelená šílenost, u které se budu smát, ale zároveň je to takový ten guilty pocit, že to reálně příliš funny nebylo, nebo jsem se kvůli tomu aspoň cítil morálně lehce pošpiněný (Pařby).

Vyklubalo se z toho nicméně překvápko roku, protože takhle "v rámci mezí" snad TP ještě nikdy nebyl a nebo jsem to neviděl. Všechno bylo tentokrát akorát, přesně na míru, zápletka slušně odsýpala, postavy byly rozumné, ale i správně šílené (ono si to taky téma žádá, což je imho další důvod, proč to tentokrát klaplo - dobrý výběr námětu), přidávám neoriginální, ale přesto padnoucí písničkový soundtrack, vynikající vizuál a malé, přesto VÝZNAMNÉ plus za obsazení Any de Armas (při kontrole na ČSFD si všimněte, kdo jí zapáleně před pár měsíci psal biografii :D) a vychází mi z toho velice slušných 8/10.

Kdo má pocit, že je teď v kině nějak sucho a ještě nebyl, tak bych asi neváhal. Není to sice lepší, jak Obchodník se smrtí, ani jak Vlk z Wall Street, ale jestli tohle jsou ty filmy, ze kterých si Phillips půjčuje nejvíc (jakože jsou), tak imho pořád sakra dobrý! :+
653753
Šel jsem do kina s očekáváním, že to bude klasický Phillips. Tzn. jeden ze dvou extrémů, buď lákavá zápletka s dobrými herci, kterou režisér pojal zcela nezáživně a bez špetky humoru (Due Date) nebo naprosto přestřelená šílenost, u které se budu smát, ale zároveň je to takový ten guilty pocit, že to reálně příliš funny nebylo, nebo jsem se kvůli tomu aspoň cítil morálně lehce pošpiněný (Pařby). Vyklubalo se z toho nicméně překvápko roku, protože takhle "v rámci mezí" snad TP ještě nikdy nebyl a nebo jsem to neviděl. Všechno bylo tentokrát akorát, přesně na míru, zápletka slušně odsýpala, postavy byly rozumné, ale i správně šílené (ono si to taky téma žádá, což je imho další důvod, proč to tentokrát klaplo - dobrý výběr námětu), přidávám neoriginální, ale přesto padnoucí písničkový soundtrack, vynikající vizuál a malé, přesto VÝZNAMNÉ plus za obsazení Any de Armas (při kontrole na ČSFD si všimněte, kdo jí zapáleně před pár měsíci psal biografii *:D*) a vychází mi z toho velice slušných [b]8/10[/b]. Kdo má pocit, že je teď v kině nějak sucho a ještě nebyl, tak bych asi neváhal. Není to sice lepší, jak Obchodník se smrtí, ani jak Vlk z Wall Street, ale jestli tohle jsou ty filmy, ze kterých si Phillips půjčuje nejvíc (jakože jsou), tak imho pořád sakra dobrý! *:+*
War Dogs / Týpci a zbraně (2016)
0 0
reagovat
memphis
dobrej postreh :)
653747
memphis dobrej postreh *:)*
0 0
reagovat

Guido

Konečně ses taky trochu rozepsal. Měl jsem z filmu úplně stejný pocity, jenom bych s hodnocením asi nebyl tak příkrej. Mělo to svoje momenty a Gyllenhaala i Naomi mám rád.

Půlku filmu jsem nepřemejšlel nad ničím jiným, než odkud toho kluka znám, a nakonec jsem na to přišel.
653743
Konečně ses taky trochu rozepsal. Měl jsem z filmu úplně stejný pocity, jenom bych s hodnocením asi nebyl tak příkrej. Mělo to svoje momenty a Gyllenhaala i Naomi mám rád. Půlku filmu jsem nepřemejšlel nad ničím jiným, než odkud toho [link="http://www.hollywood-elsewhere.com/images/column/tellytor15/xjudahlewis.jpg.pagespeed.ic.4wEf3A-zSk.jpg"]kluka[/link] znám, a nakonec jsem na to [link="http://img.cinemablend.com/cb/a/a/7/1/e/4/aa71e420989e5216f3f6005bc06afdf89768eeb05e5fa3a405794171326e44a5.jpg"]přišel[/link].
Guido
0 0
reagovat
demolition (2015)
50% - zaprve jake gyllenhaal je u mne asi stejnej hereckej kalibr jako treba reese witherspoon, ktera hrala v jeho predchozim filmu wild. jinak psani dopisu je asi zpet v kurzu. ten film je casto ubohej a retardovanej, ale lidi, co bojujou s anhedonii, me zajimaj vzdycky. hned sem si u toho filmu vzpomnel na american beauty. nesmi tam chybet hledani citu skrz smutek (naomi), za hromadou frustraci zakuklenej buzerant, nahrazovani impulisivity teatralnosti, zkoumani jaky sou veci pod povrchem atd. ten film mam uplne na stejny urovni jako the invitation ze stejnyho roku. oba sou o zarmutku stejne trapne a ofenzivne.
653741
demolition (2015) 50% - zaprve jake gyllenhaal je u mne asi stejnej hereckej kalibr jako treba reese witherspoon, ktera hrala v jeho predchozim filmu wild. jinak [link="https://youtu.be/dpFyds_pS2E"]psani dopisu[/link] je asi zpet v kurzu. ten film je casto ubohej a retardovanej, ale lidi, co bojujou s anhedonii, me zajimaj vzdycky. hned sem si u toho filmu vzpomnel na [link="http://www.avclub.com/review/demolition-does-rush-job-rehabbing-american-beauty-234729"]american beauty[/link]. nesmi tam chybet hledani citu skrz smutek (naomi), za hromadou frustraci zakuklenej buzerant, nahrazovani impulisivity teatralnosti, zkoumani jaky sou veci pod povrchem atd. ten film mam uplne na stejny urovni jako the invitation ze stejnyho roku. oba sou o zarmutku stejne trapne a ofenzivne.
0 0
reagovat

Mělčiny

V rámci filmů za 8/10*, v rámci filmů s touhle tématikou 9/10*. Fakt krása a napětí, s přesně dlouhou stopáží aby to nenudilo. Blake Lively cool :+
653726
V rámci filmů za 8/10*, v rámci filmů s touhle tématikou 9/10*. Fakt krása a napětí, s přesně dlouhou stopáží aby to nenudilo. Blake Lively cool *:+*
Mělčiny
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se