Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 30721 - 30740 Napsat příspěvek

Don Quijote

že by konečně, opravdu... link
658931
že by konečně, opravdu... http://www.darkhorizons.com/gilliams-don-quixote-finally-filming-again/
Don Quijote
0 0
reagovat
Jo jasné to je ono, já jsem to viděl jako malý naposledy tak jsem vůbec netušil kdo tam hrál. Dík moc :)
658928
Jo jasné to je ono, já jsem to viděl jako malý naposledy tak jsem vůbec netušil kdo tam hrál. Dík moc :)
0 0
reagovat

Life

Murphy a lawrence?
658927
Murphy a lawrence?
Life
0 0
reagovat

Hledám film

Ahoj zdravím,
chtěl jsem se zeptat, hledám film o dvou černoších kteří vyprávějí svůj životní příběh, odehrávající se v době největšího rasismu v Americe. Časem se dostanou do vězení, v pokročilém věku založí v cele požár a pomoci na fingované smrti utečou. Film končí na fotbalovém stadionů....
Neví někdo jak se ten film jmenoval ? Děkuji
658926
Ahoj zdravím, chtěl jsem se zeptat, hledám film o dvou černoších kteří vyprávějí svůj životní příběh, odehrávající se v době největšího rasismu v Americe. Časem se dostanou do vězení, v pokročilém věku založí v cele požár a pomoci na fingované smrti utečou. Film končí na fotbalovém stadionů.... Neví někdo jak se ten film jmenoval ? Děkuji
Hledám film
0 0
reagovat

Volný pád / Freier Fall (2013)

Pořád je to výborný snímek, po letech ve mně dokonce dozrává mnohem více než v době své premiéry. Max Riemelt a Hanno Koffler tu předvádějí jedny ze svých životních hereckých výkonů a ta chemie mezi nimi, to překonala snad jen dvojice v dramatu V sedmnácti. Výborné. :+
658915
Pořád je to výborný snímek, po letech ve mně dokonce dozrává mnohem více než v době své premiéry. Max Riemelt a Hanno Koffler tu předvádějí jedny ze svých životních hereckých výkonů a ta chemie mezi nimi, to překonala snad jen dvojice v dramatu V sedmnácti. Výborné. *:+*
Volný pád / Freier Fall (2013)
0 0
reagovat
Mangold je skvělý režisér (Identita, 3:10 Vlak do Yumy), jen věřím, že u předchozího Wolvího se nemohl utrhnout ze řetězů. Po úspěchu Deadpoola měl podle mě volnější ruku.
Každopádně se mi moc líbí srovnávací čísla všech dílů - nejlevnější, jediný Rko, nejlépe hodnocený a už teď má jistotu, že vydělá víc, než předchozí díly
658911
Mangold je skvělý režisér (Identita, 3:10 Vlak do Yumy), jen věřím, že u předchozího Wolvího se nemohl utrhnout ze řetězů. Po úspěchu Deadpoola měl podle mě volnější ruku. Každopádně se mi moc líbí srovnávací čísla všech dílů - nejlevnější, jediný Rko, nejlépe hodnocený a už teď má jistotu, že vydělá víc, než předchozí [link="http://www.boxofficemojo.com/showdowns/chart/?id=wolverinetril.htm"]díly[/link]
0 0
reagovat

popik

Logan: Wolverine (2017) 10/10* :+

Po dvou totálně sračkoidních sólovkách bych nikdy nevěril, že tohle řeknu,ale Logan poslal Temnýho rytíře na párek a oficiálně se stal nejlepším super-hero komiksovým filmem všech dob! :o

James Mangold se zároveň všem posměváčkům (včetně mě) vystříkal přímo do ksichtu a nábídnul kulervoucí scény, parádní kameru i hafo nápadů.
658910
Logan: Wolverine (2017) 10/10* *:+* Po dvou totálně sračkoidních sólovkách bych nikdy nevěril, že tohle řeknu,ale Logan poslal Temnýho rytíře na párek a oficiálně se stal nejlepším super-hero komiksovým filmem všech dob! *:o* James Mangold se zároveň všem posměváčkům (včetně mě) vystříkal přímo do ksichtu a nábídnul kulervoucí scény, parádní kameru i hafo nápadů.
popik
0 0
reagovat

pepo

Diky! Zrovna o vikendu jsem na tenhle film vzpominal. Byly jsme na nem, kdyz byly "topne prazdniny" asi pred 12 lety v kine. Tehda to bylo v ramci Projektu 100 myslim.
658909
Diky! Zrovna o vikendu jsem na tenhle film vzpominal. Byly jsme na nem, kdyz byly "topne prazdniny" asi pred 12 lety v kine. Tehda to bylo v ramci Projektu 100 myslim.
pepo
0 0
reagovat

Cross

Já to musel v půlce vypnout, nezáživná a blbě nasnímaná akce, divné cgi (dokreslený výstřely a digitální krev mě hrozně ale hrozně rušily), lovestory jak z odpoledního cajdáku na Primě.

PS: Hned u úvodní scény, kdy proti sobě stojí dav vězňů a dav policistů, který se bez jakéhokoliv krytí ucedníkuje k smrti, jsem se musel smát....což bylo asi hodně špatně.
658905
Já to musel v půlce vypnout, nezáživná a blbě nasnímaná akce, divné cgi (dokreslený výstřely a digitální krev mě hrozně ale hrozně rušily), lovestory jak z odpoledního cajdáku na Primě. PS: Hned u úvodní scény, kdy proti sobě stojí dav vězňů a dav policistů, který se bez jakéhokoliv krytí ucedníkuje k smrti, jsem se musel smát....což bylo asi hodně špatně.
Cross
0 0
reagovat

Headshot

Videli jste nekdo uz headshot, kde hraje mlaticka z Raidu?Co na to rikate? Ja to videl, je to docela fajn, ale nic extra:)
658898
Videli jste nekdo uz headshot, kde hraje mlaticka z Raidu?Co na to rikate? Ja to videl, je to docela fajn, ale nic extra:)
Headshot
0 0
reagovat

O.J.: Made in America (2016)

To bylo zase dobrý.

Oproti seriálu to dokument bere časově opravdu zeširoka (v podstatě zrekapituluje celej Simpsonův dosavadní život) a ke slovu se dostane spousta postav, kterým se The People vs O. J. Simpson věnovalo trochu nebo vůbec. Překvapilo mě, že těch ochotných mluvit na kameru nakonec nebylo vůbec málo. Režisér dává dostatek prostoru všem stranám a je hodně zajímavý slyšet jejich stále diametrálně odlišný pohledy na celej případ. Měl jsem pocit, že kdyby si měli před kameru stoupnout všichni najednou, tak se asi poperou.

Pokud jste milovali seriál, silně doporučuju zkouknout i dokument. Nenechte se odradit stopáží (pět dílů přes hodinu a půl), protože místama dokáže strhnout a nenudí ani na chvilku. A je to pohled zase z trošku jinýho úhlu na několik fascinujících charakterů, osudů a jeden velkej soudní clusterfuck. 90 %
658896
To bylo zase dobrý. Oproti seriálu to dokument bere časově opravdu zeširoka (v podstatě zrekapituluje celej Simpsonův dosavadní život) a ke slovu se dostane spousta postav, kterým se The People vs O. J. Simpson věnovalo trochu nebo vůbec. Překvapilo mě, že těch ochotných mluvit na kameru nakonec nebylo vůbec málo. Režisér dává dostatek prostoru všem stranám a je hodně zajímavý slyšet jejich stále diametrálně odlišný pohledy na celej případ. Měl jsem pocit, že kdyby si měli před kameru stoupnout všichni najednou, tak se asi poperou. Pokud jste milovali seriál, silně doporučuju zkouknout i dokument. Nenechte se odradit stopáží (pět dílů přes hodinu a půl), protože místama dokáže strhnout a nenudí ani na chvilku. A je to pohled zase z trošku jinýho úhlu na několik fascinujících charakterů, osudů a jeden velkej soudní clusterfuck. [b]90 %[/b]
O.J.: Made in America (2016)
0 0
reagovat

Premature Burial (1962)

Veľmi slušné oldies B-čko síce už hlavne vďaka rozkolísanému tempu nestrhne. no ako zaujímavosť veľmi poteší 7/10
658895
Veľmi slušné oldies B-čko síce už hlavne vďaka rozkolísanému tempu nestrhne. no ako zaujímavosť veľmi poteší 7/10
Premature Burial (1962)
0 0
reagovat
To je jak když byla ta super verze The Fugees - Ready or Not u traileru na Rogue Nation.
658891
To je jak když byla ta super verze The Fugees - Ready or Not u traileru na Rogue Nation.
0 0
reagovat
Imho to nebude to cover ani re-recording, spíš jen přidaný basy a možná nějak sestříhaný pro potřeby traileru.
658890
Imho to nebude to cover ani re-recording, spíš jen přidaný basy a možná nějak sestříhaný pro potřeby traileru.
0 0
reagovat

Memphis

To jsem si myslel, ze by to mohlo byt, ale v tom traileru je to trochu jine. jestli jiny recording nebo cover, ale nesedi mi to presne. Je to spis neco, co zni velmi velmi podobne.
658888
To jsem si myslel, ze by to mohlo byt, ale v tom traileru je to trochu jine. jestli jiny recording nebo cover, ale nesedi mi to presne. Je to spis neco, co zni velmi velmi podobne.
Memphis
0 0
reagovat
658886
[link="https://www.youtube.com/watch?v=0c3d7QgZr7g"]Ted Nugent - Stranglehold[/link]
0 0
reagovat
A kdo pozna song a kapelu ma u mne plus, bo z lyrics nerozumim moc a tak si to nedokazu najit. Ale je mi to nejak povedome.
658885
A kdo pozna song a kapelu ma u mne plus, bo z lyrics nerozumim moc a tak si to nedokazu najit. Ale je mi to nejak povedome.
0 0
reagovat

Free Fire

Japonsky trailer na Beatleyho Free Fire je to nejzabavnejsi z ukazek z posledni doby a tesim se na to dost link
658883
Japonsky trailer na Beatleyho Free Fire je to nejzabavnejsi z ukazek z posledni doby a tesim se na to dost http://www.youtube.com/watch?v=13nN1o1rKQc
Free Fire
0 0
reagovat

Smith

S tím poměrně souhlas. Chytil jsem Smithovu vlnu zřejmě příliš pozdě a tak pro mě z celé té plejády fungují zřejmě jen Clerks, s tím dodatkem, že Hledá se Amy ještě doženu.
658882
S tím poměrně souhlas. Chytil jsem Smithovu vlnu zřejmě příliš pozdě a tak pro mě z celé té plejády fungují zřejmě jen Clerks, s tím dodatkem, že Hledá se Amy ještě doženu.
Smith
0 0
reagovat

Jay and Silent Bob

on taky Smithův humor, tím, že je založenej hodně na popkulturních odkazech, tak dost rychle stárne. Vlastně je to spíš na nějakou TV show než do filmu. Dokonce i to Dogma, který se věnuje docela "nadčasovýmu" tématu, bývávalo vtipnější...
658878
on taky Smithův humor, tím, že je založenej hodně na popkulturních odkazech, tak dost rychle stárne. Vlastně je to spíš na nějakou TV show než do filmu. Dokonce i to Dogma, který se věnuje docela "nadčasovýmu" tématu, bývávalo vtipnější...
Jay and Silent Bob
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se