Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 30701 - 30720 Napsat příspěvek

pepo

Ty osmdesátkové sequely jsou stejně jen vlhké sny Ronalda Reagana. Dnes jsou nechtěně vtipné. Vlastně úplně směšné.
659005
Ty osmdesátkové sequely jsou stejně jen vlhké sny Ronalda Reagana. Dnes jsou nechtěně vtipné. Vlastně úplně směšné.
pepo
0 0
reagovat
Jj. Ten je cool
659004
Jj. Ten je cool
0 0
reagovat

pepo

Baví ještě remake od Wana Rozsudek smrti, ale ten už jsi viděl.
659002
Baví ještě remake od Wana Rozsudek smrti, ale ten už jsi viděl.
pepo
0 0
reagovat

Disketa1

dik. čítaš my myšlienky, nejako som sem zabudol z FB skopírovať tú otázku :D:D:D
659001
dik. čítaš my myšlienky, nejako som sem zabudol z FB skopírovať tú otázku *:D**:D**:D*
Disketa1
0 0
reagovat

pepo

Na další části Přání smrti už ale raději nekoukej. Ty už jaksi nejsou dobré. Obstojí snad jenom jako půlnoční filmy. :))
659000
Na další části Přání smrti už ale raději nekoukej. Ty už jaksi nejsou dobré. Obstojí snad jenom jako půlnoční filmy. *:))*
pepo
0 0
reagovat

speta.jr

Na film o filmu se dívat nebudu, ale našel jsem tohle:

"The beginning and end shots of the car crash were shot in-camera on location at Greenwich and on the Longcross Studios backlot. Everything in between was digital including the environment, the car and the majority of Strange for the interior car shots during the crash." link

Ten předěl mezi CGI a skutečnýma záběrama byl podle mě docela zřetelnej. Každopádně nezáleží na tom, jakým způsobem výsledku dosáhneš, když to nakonec vypadá takhle blbě. :D

Čím víc o tom filmu přemejšlím, tím víc mě štve. Potenciál byl docela velkej.
658999
Na film o filmu se dívat nebudu, ale našel jsem tohle: "The beginning and end shots of the car crash were shot in-camera on location at Greenwich and on the Longcross Studios backlot. Everything in between was digital including the environment, the car and the majority of Strange for the interior car shots during the crash." http://www.artofvfx.com/doctor-strange-chad-wiebe-vfx-supervisor-method-studios/ Ten předěl mezi CGI a skutečnýma záběrama byl podle mě docela zřetelnej. Každopádně nezáleží na tom, jakým způsobem výsledku dosáhneš, když to nakonec vypadá takhle blbě. *:D* Čím víc o tom filmu přemejšlím, tím víc mě štve. Potenciál byl docela velkej.
speta.jr
0 0
reagovat

Memphis

Co kdyz ti reknu, ze ta bouracka je z vetsiny real in-cam action? Cumis co?Taky jsem cumel, kdyz jsem videl film o filmu. 8)8)8)
658995
Co kdyz ti reknu, ze ta bouracka je z vetsiny real in-cam action? Cumis co?Taky jsem cumel, kdyz jsem videl film o filmu. *8)**8)**8)*
Memphis
0 0
reagovat

Death Wish (1974)

Ďalší veľký rest doplnený a... je to super. Bronson je cool a aj príbeh to má prekvapivo viac než dobrý. Mám proste pre tieto 70´s thrillery slabosť. 9/10
658994
Ďalší veľký rest doplnený a... je to super. Bronson je cool a aj príbeh to má prekvapivo viac než dobrý. Mám proste pre tieto 70´s thrillery slabosť. 9/10
Death Wish (1974)
0 0
reagovat

Doctor Strange

Už ani nevím, proč jsem to podle ukázek čekal lepší. Vlastně mnohem lepší. Nuda a šeď. Na Batmanův nebo i ten Iron Manův origin se Strange dívá se setsakra velkým odstupem. Tady nefungovalo téměř nic - příběh, humor, logika ani efekty (bouračka, docela zásadní scéna, a oni ji takhle zmršili). Zase jednou mrhání skvělým castem. Spolu s druhým Thorem asi nejhorší Marvelovka, ze který si už druhej den nepamatuju prakticky nic. 5/10
658993
Už ani nevím, proč jsem to podle ukázek čekal lepší. Vlastně mnohem lepší. Nuda a šeď. Na Batmanův nebo i ten Iron Manův origin se Strange dívá se setsakra velkým odstupem. Tady nefungovalo téměř nic - příběh, humor, logika ani efekty (bouračka, docela zásadní scéna, a oni ji takhle zmršili). Zase jednou mrhání skvělým castem. Spolu s druhým Thorem asi nejhorší Marvelovka, ze který si už druhej den nepamatuju prakticky nic. 5/10
Doctor Strange
0 0
reagovat

JohnyD

Vůbec ne. Je to hodně dobře rozdělené na tři holky, co nějakým způsobem ovlivňují život jednoho kluka. Podle mě mají prostoru cca stejně. Bening má možná o píď víc, ale to už je asi o tom, co si z toho každej vytáhne. Čistě na screen time je to, myslím, dost spravedlivě.

Btw. Elle (2016) je věc, co jsem si chtěl pustit původně :) jdu dohánět
658991
Vůbec ne. Je to hodně dobře rozdělené na tři holky, co nějakým způsobem ovlivňují život jednoho kluka. Podle mě mají prostoru cca stejně. Bening má možná o píď víc, ale to už je asi o tom, co si z toho každej vytáhne. Čistě na screen time je to, myslím, dost spravedlivě. Btw. Elle (2016) je věc, co jsem si chtěl pustit původně :) jdu dohánět
JohnyD
0 0
reagovat

Elle (2016)

Skvelá žánrovka od Verhovena s ešte skvelým castom. Som rád, že sa Isabelle dostalo uznania aspoň na Glóboch. Človek ocení jej herectvo ešte viac, keď si číta, že Verhoven jej dal úplnú voľnosť pri hraní a tvorbe charakteru postavy.

Provokatívne, netradičné, skvelo natočené a zahrané. Nevadí, že človek vie odhanúť hneď, kto sa skrýva pod maskou, ale ten film na tom, ale aj tak vôbec nestojí. Som rád, že Verhoven sa nesnaží o lacnú provokáciu typu Gaspara Noého.

Teším sa, že si budem môcť Isabellu užiť na nadchádzajom Creme De La Creme aj v starších snímkoch a na plátne.

8/10.
658990
Skvelá žánrovka od Verhovena s ešte skvelým castom. Som rád, že sa Isabelle dostalo uznania aspoň na Glóboch. Človek ocení jej herectvo ešte viac, keď si číta, že Verhoven jej dal úplnú voľnosť pri hraní a tvorbe charakteru postavy. Provokatívne, netradičné, skvelo natočené a zahrané. Nevadí, že človek vie odhanúť hneď, kto sa skrýva pod maskou, ale ten film na tom, ale aj tak vôbec nestojí. Som rád, že Verhoven sa nesnaží o lacnú provokáciu typu Gaspara Noého. Teším sa, že si budem môcť Isabellu užiť na nadchádzajom Creme De La Creme aj v starších snímkoch a na plátne. 8/10.
Elle (2016)
0 0
reagovat
Carlito
Z celého filmu si pamätám iba ten skvelý casting. Inak pre mňa slušné Bčko na piatkový večer s partiou a pivom.

Bachy
Super, že tu dal niekto prvé dojmy na 20th Century na to sa už nehorázne teším a chcem aby sa mi to páčilo. Čo Elle? Má možnosť sa tam herecky ukázať, či je to celé o Annette?
658988
[b]Carlito[/b] Z celého filmu si pamätám iba ten skvelý casting. Inak pre mňa slušné Bčko na piatkový večer s partiou a pivom. [b]Bachy[/b] Super, že tu dal niekto prvé dojmy na 20th Century na to sa už nehorázne teším a chcem aby sa mi to páčilo. Čo Elle? Má možnosť sa tam herecky ukázať, či je to celé o Annette?
0 0
reagovat

RIP Chuck Berry

658987
https://www.youtube.com/watch?v=S1i5coU-0_Q
RIP Chuck Berry
0 0
reagovat
20th century women
za mě spolu s Manchesterem nejlepší film loňska. Mám tam výhrady, ale je to jako kdybych z tlustý knížky rád vytrhnul 2 papíry a to beru. Annette Bening pro mě na stejný úrovni jako Casey Affleck v Moři. Tady je moje místo, ale naprosto chápu, že to balancuje přesně na té hraně, která už je pro někoho nalajnovaná v pozici "póza" 9/10

Logan
Za mě pořád stejnej Mangold. Úplně všechno, co jsem od něj viděl, dobře vypadalo, vcelku mě to lákalo, ale nikdy mě to emočně nestrhlo, protože moc rád šlape na jistotu. Rkovej rating neberu jako extra velkou odvahu. Vůbec to není špatný, ale v tomhle žánru je tak easy bejt králem. 6/10

Twin Peaks - Fire Walk With Me
Po 7mi letech jsem si střelil opakování včetně seriálu a zapadlo to ještě víc. :+ Lynch :+
658986
[b]20th century women[/b] za mě spolu s Manchesterem nejlepší film loňska. Mám tam výhrady, ale je to jako kdybych z tlustý knížky rád vytrhnul 2 papíry a to beru. Annette Bening pro mě na stejný úrovni jako Casey Affleck v Moři. Tady je moje místo, ale naprosto chápu, že to balancuje přesně na té hraně, která už je pro někoho nalajnovaná v pozici "póza" [b]9/10[/b] [b]Logan[/b] Za mě pořád stejnej Mangold. Úplně všechno, co jsem od něj viděl, dobře vypadalo, vcelku mě to lákalo, ale nikdy mě to emočně nestrhlo, protože moc rád šlape na jistotu. Rkovej rating neberu jako extra velkou odvahu. Vůbec to není špatný, ale v tomhle žánru je tak easy bejt králem. [b]6/10[/b] [b]Twin Peaks - Fire Walk With Me[/b] Po 7mi letech jsem si střelil opakování včetně seriálu a zapadlo to ještě víc. *:+* Lynch *:+*
0 0
reagovat

Assault on Precinct 13 (2005)

Tak tohle ovšem byla krasojízda. Věděl jsem o tom jen, že se jedná o remake staršího filmu, základní premisu a že tam hraje Hawke a Fishburne. Kromě nich se tam objeví ještě plno známejch ksichtů, mj. Maria Bello coby sexy psycholožka nebo výbornej junkie John Leguizamo.
Hawke jako přeřazenej polda s traumatem z poslední akce naprosto skvělej, nikdy jsem pořádně nedocenil, jak parádní to je herec. Pro sebe si ovšem krade film Fishburne , kterej si svojí postavu nejednoznačnýho gangstera náležitě užívá.
Kromě solidní akce dojde i na slušnou psychologii postav a jejich vzájemnou konfrontaci. Vůbec celej scénář je v rámci žánru vysokej nadprůměr, dojde i na více či méně očekávané zvraty. I na slušné emoce. A jelikož to je Rko a odehrává se to v zimě, dojde i na obligátní propichování rampouchem.
Zkrátka velmi pěkná prácička, která už dneska s takovýmhle obsazením asi nemá šanci vzniknout.

Sarge, I didn'teven recognize you tonight. You were like a whole different badass, motherfucker back there, huh?
Well, get used to it.
658984
Tak tohle ovšem byla krasojízda. Věděl jsem o tom jen, že se jedná o remake staršího filmu, základní premisu a že tam hraje Hawke a Fishburne. Kromě nich se tam objeví ještě plno známejch ksichtů, mj. Maria Bello coby sexy psycholožka nebo výbornej junkie John Leguizamo. Hawke jako přeřazenej polda s traumatem z poslední akce naprosto skvělej, nikdy jsem pořádně nedocenil, jak parádní to je herec. Pro sebe si ovšem krade film Fishburne , kterej si svojí postavu nejednoznačnýho gangstera náležitě užívá. Kromě solidní akce dojde i na slušnou psychologii postav a jejich vzájemnou konfrontaci. Vůbec celej scénář je v rámci žánru vysokej nadprůměr, dojde i na více či méně očekávané zvraty. I na slušné emoce. A jelikož to je Rko a odehrává se to v zimě, dojde i na obligátní propichování rampouchem. Zkrátka velmi pěkná prácička, která už dneska s takovýmhle obsazením asi nemá šanci vzniknout. Sarge, I didn'teven recognize you tonight. You were like a whole different badass, motherfucker back there, huh? Well, get used to it.
Assault on Precinct 13 (2005)
0 0
reagovat

Gonzi

Presne takéto pocity som z toho mal.
658954
Presne takéto pocity som z toho mal.
Gonzi
0 0
reagovat

kubqo

Myslím že jen chtěli vypadat cool. Ostatně moje výtka k filmu (který je celý spíše mehtastic) byla že jejich akce byla naprosto zaměnitelná a o ničem a v 95% případů by vypadala a fungovala naprosto stejně i kdyby tam ty CGI orgie nebyly. Naprosto tam chyběly jakékoli kreativní scény, kdy by to ohýbání časoprostoru byl prvek souboje a ne jen pozadí. Naprosto nulová kreativita.
Holt ne každý umí točit akci jako v Avengers 1... Hulk vs housenka, Hulk vs Loki, Thor vs Hulk (a moment s kladivem), Iron Man vs Thor v lese a pak štít od Capa... Do toho filmu si tady hodně lidí s oblibou kope, ale myslím že by se podle něj dalo učit jak má vypadat takový souboj se superschopnostmi.
658951
Myslím že jen chtěli vypadat cool. Ostatně moje výtka k filmu (který je celý spíše mehtastic) byla že jejich akce byla naprosto zaměnitelná a o ničem a v 95% případů by vypadala a fungovala naprosto stejně i kdyby tam ty CGI orgie nebyly. Naprosto tam chyběly jakékoli kreativní scény, kdy by to ohýbání časoprostoru byl prvek souboje a ne jen pozadí. Naprosto nulová kreativita. Holt ne každý umí točit akci jako v Avengers 1... Hulk vs housenka, Hulk vs Loki, Thor vs Hulk (a moment s kladivem), Iron Man vs Thor v lese a pak štít od Capa... Do toho filmu si tady hodně lidí s oblibou kope, ale myslím že by se podle něj dalo učit jak má vypadat takový souboj se superschopnostmi.
kubqo
0 0
reagovat
universal soldier: day of reckoning (2012)
65% - velky uznani. ambiciozni myslenka i zpracovani. moji kultovkou se to ale bohuzel nestane.
658944
universal soldier: day of reckoning (2012) 65% - velky uznani. ambiciozni myslenka i zpracovani. moji kultovkou se to ale bohuzel nestane.
0 0
reagovat
Inak ma tak napadlo, oni vystvetlili v Doctor Strange vôbec niekedy, že prečo tak ohýbajú budovy? Lebo,
oni to robia počas celej dĺžky filmu ale nikdy k žiadnemu inému efektu, než že to vyzerá cool. Obzvlášť v tej scéne kedy Mads zabije tú holohlavku tak jak ho tam naháňa dookola točí všetky budovy a neviem čo ako v práčke, ale furt necháva Strendžovi mostík po ktorom môže unikať :D to mi už doslova vyznelo smiešne
658943
Inak ma tak napadlo, oni vystvetlili v [b]Doctor Strange[/b] vôbec niekedy, že prečo tak ohýbajú budovy? Lebo, [spoiler]oni to robia počas celej dĺžky filmu ale nikdy k žiadnemu inému efektu, než že to vyzerá cool. Obzvlášť v tej scéne kedy Mads zabije tú holohlavku tak jak ho tam naháňa dookola točí všetky budovy a neviem čo ako v práčke, ale furt necháva Strendžovi mostík po ktorom môže unikať *:D* to mi už doslova vyznelo smiešne[/spoiler]
0 0
reagovat

Resident Evel Final Chapter

Nekolik strihu behem par sekund, uplne vsude. Takhle se snad naposledy strihalo v Taken 3.Hnus velebnosti.
658942
Nekolik strihu behem par sekund, uplne vsude. Takhle se snad naposledy strihalo v Taken 3.Hnus velebnosti.
Resident Evel Final Chapter
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se