|
reagovat
|
Diskuzní fórum FILMY
příspěvky 29641 - 29660
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 1482
- 1483
- 1484
- .
- 2929
- 2930
reaguje na:
Disketa1
Singer
Bylo by na čase. Minimálně diskutující pod článkama na Hollywood Reporter, Deadline nebo Variety v tom mají jasno, ale popravdě to může bejt vlastně cokoliv. On je tím, že čas od času na pár dní někam zmizí, zjevně docela proslulej. Dělo se to údajně během natáčení Supermana nebo posledních X-Menů.
|
reagují:
Disketa1
|
reagovat
|
Beomjoidosi - The Outlaws (2017)
Parádní jihokorejská policejní akčňárna o válce gangů s ultimátním Ma Dong-Seokem (např Hodný zlý a podivný nebo Veterán či Sinsegye - hodně doporučuju), v hlavní roli vyšetřujícího policisty (facku bych od něj nechtěl dostat). Neméně dobrého a parádně ujetého záporáka si tu střihnul Yoon Kye-sang. Děj je sice hodně jednoduchý, ale stále se něco děje a akce střídá akci. Akční složka je v normálním stylu pouličního boje na sekerky a nože s velmi dobrou choreografií. Pokud vzpomínáte se slzou v oku na podobné Honk Kongské policajtské filmy (např. Město zločinu) tak se nechte zlákat. 8/10
|
reagovat
|
Z MZ twitteru...
"Bryan Singer se už nějakou dobu neobjevil na natáčení Bohemian Rhapsody. Údajně jsou za tím osobní a zdravotní problémy někoho z jeho blízkých, ale podle jiných zdrojů si nesedli s Ramim Malekem, který má hlavní roli. Mluví se i o tom, že režii převezme někdo jiný."
Hm...
Hm...
|
reagovat
|
zatoichi (2003)
90% - tohle mi zvedlo naladu. paradni souhra hudby s obrazem, narezu s komedii. chci vic.
90% - tohle mi zvedlo naladu. paradni souhra hudby s obrazem, narezu s komedii. chci vic.
|
reagovat
|
Kingsman 2
pohodová 7/10. Neni to tak cool a necekany jako minule, ale porad je to lepsi nez ty emo-parodie na bonda s Craigem a Baby Drivera si to dava k snidani
|
reagovat
|
Kingsman: Golden Circle - 6/10
Milion originálních nápadů, opět cool akce a vizuál, ale ve vážnějších momentech překvapivě vůbec nefunguje a vlastně je to místy docela nuda. Bridges, Tatum, Berry, jejich role mohl mít úplně kdokoliv. Elton John si to ukradl pro sebe.
|
reagovat
|
Hvězdné války: Epizoda VII - Síla se probouzí (2015)
Stále nádherný snímek, na který nedám dopustit. Je to láska se vším všudy. A nyní se ještě více těším na další epizodu, abych se konečně dozvěděl, jak to bylo dál.
Adam Driver je pořád hezký mládenec.
Adam Driver je pořád hezký mládenec.
|
reagovat
|
Kingsman 2: 10/10
Ježiš, to bylo tak skvělý. Jestli pro mě jednička byla TOP roku, tak tady nemůžu jinak. Vaughn to opět dokázal. Nevím co chválit víc kamera, akce, hudba vše úžasné, geniální set design a sarkasmus. Ano, scénaristicky to možná pokulhává, ale o to tady nejde, dokonalé to být nemusí. Láska na první pohled. ELTON KURVA!
|
reagovat
|
reaguje na:
Dani
genialita záporáka? Drogová boss lady co mele lidi do hamburgerů a zotročila si Eltona Johna je mnohem lepší záporák než šišlající dement v kšiltovce
za mě 9/10
za mě 9/10|
reagovat
|
reaguje na:
kubqo
Já se taky skvěle bavil, to ne že ne, ALE pár věcí mně shodily finální dojem. Nejvýraznější kritiku si zaslouží hodně viditelnej prostřih materiálu, u kterýho bylo vidět, že Vaughn měl film roztahanej na mnohem delší čas kvůli všem vedlejším linkám, ale na závěr se musel s podstatnou částí rozloučit. Druhá věc byla absence Channinga Tatuma po skoro celou stopáž, s čímž bych normálně problém neměl, ale všechny trailery hodně tahaly právě na jeho přítomnost, která nakonec tak úplně nebyla splněna. No a nakonec, zatímco jednička byla parodií na spy movies, tak dvojka byla už v hodně momentech parodií samotné jedničky a sama sebe. A jako bonus už se prostě nepovedla zopakovat genialita záporáka a zabití Merlina mi přišlo zbytečný. Zábava super, akce super, Elton John TOP, ale jako celek to mohlo být mnohem víc, takže za mě to bylo 6/10.
|
reagují:
Muf
|
reagovat
|
Paddington 2 sa vydaril. Je zábavný, svižný a vo finále príjemne dojemný. Ak vás oslovila jednotka, nevidím dôvod, prečo by tomu malo byť tentoraz inak. Za svojim predchodcom zaostáva najmä kvôli tomu, že je až druhý. V čase blížiacich sa vianoc na lepší rodinný film ťažko narazíte. Ak teda máte možnosť si požičať nejakého toho mladšieho súrodenca alebo už máte vlastné deti, tak neváhajte. Jemu urobíte radosť a vy si takisto nebudete rezať žily ako pri My Little Pony alebo Mimoňoch. 8/10
|
reagují:
hroubek
|
reagovat
|
TOP Diskuze
109Melania: Recenze 18Chystá se nová adaptace Kingovy Mlhy 13Ve věku 95 let zemřel Robert Duvall 13Někdo to rád v Plzni: Trailer 12Kdy dorazí nová Mumie? 12Grandhotel Budapešť: V.I.M. 12První dojmy: Cesta zločinu s Chrisem Hemsworthem 11Smyslné Bouřlivé výšiny startují bez fanfár, čekání na první letošní megahit pokračuje 8Víkendový výplach #859 o Star Wars a Bondovi 8Bouřlivé výšiny: Recenze

3/10*