Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 29221 - 29240 Napsat příspěvek
reaguje na: pepo
Ehm ?)
671601
Ehm *?)*
671593
2 -1
reagují: Axis, pepo
reagovat
Na koukání na telku není nic špatného. Taky běžně koukám, i když mi jede hlavně ČT24. Mimo zpravodajské ČT24 jedu Dabing Street a Vyprávěj.
671599
Na koukání na telku není nic špatného. Taky běžně koukám, i když mi jede hlavně ČT24. Mimo zpravodajské ČT24 jedu Dabing Street a Vyprávěj.
0 -6
reagovat
reaguje na: Axis
Kukanie na telku v mojom ponímaní rozhodne nie je to najnormálnejšie :D:D:D
671597
Kukanie na telku v mojom ponímaní rozhodne nie je to najnormálnejšie *:D**:D**:D*
671594
0 -1
reagovat
Oukej takže koukání na telku je to nejnormálnější....nu počkáme na co se zeptá TED, ten je tu teď za hlavního zvrhlíka :)
671594
Oukej takže koukání na telku je to nejnormálnější....nu počkáme na co se zeptá TED, ten je tu teď za hlavního zvrhlíka *:)*
671593
2 -1
reagují: pepo
reagovat
reaguje na: Axis
Dobrovolne nie, ale odkedy mam frajerku musim robit aj divne veci :D:D:D8)
671593
Dobrovolne nie, ale odkedy mam frajerku musim robit aj divne veci *:D**:D**:D**8)*
671592
4 -2
reagují: kikush777, Axis
reagovat
Ty koukáš ve volném čase na televizi? To ti nestačí ta gubernie v práci?
671592
Ty koukáš ve volném čase na televizi? To ti nestačí ta gubernie v práci?
671590
0 0
reagují: kikush777, pepo
reagovat
reaguje na: Memphis
Ani ja:D ale ak si sa pytal, tak som vcera na to nahodou narazil v telke a doslo mi, ze som to nikdy nevidel a v case premiery som to mal na zozname?)
671590
Ani ja*:D* ale ak si sa pytal, tak som vcera na to nahodou narazil v telke a doslo mi, ze som to nikdy nevidel a v case premiery som to mal na zozname*?)*
671589
2 -1
reagují: Memphis, Axis
reagovat
Nevím, proč jsem to psal. :D
671589
Nevím, proč jsem to psal. *:D*
0 -1
reagovat
Frailty je pecka. Ten film jsem viděl několikrát a dal bych tomu možná i 9/10.
671585
Frailty je pecka. Ten film jsem viděl několikrát a dal bych tomu možná i 9/10.
0 0
reagovat
zrovna frailty se casto objevuje dost vysoko v zebriccich nejlepsich horroru.
671583
zrovna frailty se casto objevuje dost vysoko v zebriccich nejlepsich horroru.
0 0
reagovat
Došly dobrý filmy? :D
671577
Došly dobrý filmy? *:D*
671574
0 0
reagovat

Frailty (2001)

Slusne aj ked trochu monotonne B-cko s WTF zaverom 6/10
671574
Slusne aj ked trochu monotonne B-cko s WTF zaverom 6/10
Frailty (2001)
0 0
reagují: Memphis
reagovat
reaguje na: speta.jr
Ty jsi asi neviděl miniatury k novýmu Blade Runnerovi viz Výplach 2-3 týdny zpět. A z filmem souhlas, asi nejlepší film s Batfleckem. Atomovka a konec rullez. Zajimavý je, že v původní scénáři se mělo jednat o teroristy z blízkého východu, po 11. září to jaksi nešlo.
671497
Ty jsi asi neviděl miniatury k novýmu Blade Runnerovi viz Výplach 2-3 týdny zpět. A z filmem souhlas, asi nejlepší film s Batfleckem. Atomovka a konec rullez. Zajimavý je, že v původní scénáři se mělo jednat o teroristy z blízkého východu, po 11. září to jaksi nešlo.
671485
2 0
reagovat

Sum of all fears 9/10

Není to na devět, ale vzhledem k tomu, že 95% filmu by skončilo tam, kde teprve začal třetí akt, tak tomu ty první pomalejší 2/3 odpustím. K tomu skvělá hudba, kamera, herci (Freeman tu hraje a nedělá Freemana) a ultimátní production values. No jako ty vole, kolik to mělo rozpočet? Jo aha... vrchol miniatur a zároveň jejich labutí píseň.
671485
Není to na devět, ale vzhledem k tomu, že 95% filmu by skončilo tam, kde teprve začal třetí akt, tak tomu ty první pomalejší 2/3 odpustím. K tomu skvělá hudba, kamera, herci (Freeman tu hraje a nedělá Freemana) a ultimátní production values. No jako ty vole, kolik to mělo rozpočet? Jo aha... vrchol miniatur a zároveň jejich labutí píseň.
Sum of all fears 9/10
3 0
reagují: Axis
reagovat

The Disaster Artist

Franco si ten Golden Globe zaslouzil. Tommyho zahral skoro do puntiku, a celkova story muze znit jako trochu klise, ale ve skutecnosti je to skoro az dojemny a vsechno to do sebe hezky zapada. Nasmal jsem se vic nez jsem predpokladal, zaslouzenejch hodne silnejch 8/10 :+
671454
Franco si ten Golden Globe zaslouzil. Tommyho zahral skoro do puntiku, a celkova story muze znit jako trochu klise, ale ve skutecnosti je to skoro az dojemny a vsechno to do sebe hezky zapada. Nasmal jsem se vic nez jsem predpokladal, zaslouzenejch hodne silnejch 8/10 *:+*
The Disaster Artist
0 0
reagovat

Já, Tonya

Slušný životopisný film, s parádním obsazením kterému vládne Allison Janney. Film má dobrou retro atmosféru, fajn písničkový soundtrack. Funguje u něj jak sportovní rovina, tak i dramaticko-komediální rovina. Jediná nevýhoda je ta, že je to tak o dvacet minut delší, než by mělo a některé věci se začnou pak opakovat. 7/10
671447
Slušný životopisný film, s parádním obsazením kterému vládne Allison Janney. Film má dobrou retro atmosféru, fajn písničkový soundtrack. Funguje u něj jak sportovní rovina, tak i dramaticko-komediální rovina. Jediná nevýhoda je ta, že je to tak o dvacet minut delší, než by mělo a některé věci se začnou pak opakovat. 7/10
Já, Tonya
0 0
reagovat
reaguje na: kubqo
Ovšem teď se silným mužským charakterem :D:D:D
671444
Ovšem teď se silným mužským charakterem *:D**:D**:D*
671427
0 0
reagovat
  • spíš to není "přímá parodie" jako např. Scary Movie nebo Hot Shots, ale nepřímá ne ? neparoduje scény a jednotlivé filmy, ale žánr a děj jako takový 8)

zahron, 2018
671443
[list][*]spíš to není "přímá parodie" jako např. Scary Movie nebo Hot Shots, ale nepřímá ne ? neparoduje scény a jednotlivé filmy, ale žánr a děj jako takový *8)* [/*][/list] zahron, 2018
671437
1 0
reagovat
reaguje na: naigoto
V Tropic thunder  sa neparodujú konkrétne scény ale skôr postupy. Odbornejšie to po mne nechci. :D:D:D ale ja by som TT nazval skôr satirou
671439
V Tropic thunder  sa neparodujú konkrétne scény ale skôr postupy. Odbornejšie to po mne nechci. *:D**:D**:D* ale ja by som TT nazval skôr satirou
671438
1 -1
reagovat
Jaké typy parodií máme?
671438
Jaké typy parodií máme?
671437
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se