Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 29221 - 29240 Napsat příspěvek

Memphis

Taky vždycky nesnášíš, když tu x měsíců dopředu lidi postujou dojmy z filmů, na které se dost těšíš? :D
664940
Taky vždycky nesnášíš, když tu x měsíců dopředu lidi postujou dojmy z filmů, na které se dost těšíš? *:D*
Memphis
0 0
reagovat

JohnyD

Kdes to viděl? :)
664938
Kdes to viděl? *:)*
JohnyD
0 0
reagovat
Three Billboards Outside Ebbing, Missouri (2017)
Toto nebude určite chýbať v mojej TOPke za posledný rok. "Najvážnejší" McDonagh s jeho svojským humorom a nezabudnuteľnými hláškami. Musím povedať, že to na mňa pôsobilo ešte lepšie ako V Brugách, ale ten som nevidel už zo pár rokov, tak ťažko súdiť. Na druhej strane ak ste trpeli pri 7. psychopatoch ako ja, tak by ste mali odchádzať z kina tentokrát spokojný.
Casting dokonalý až na ženu šerifa. Frances McDormand budem želať všetky filmové ceny tento rok a dúfam, že Rockwell si odnesie aspoň Zlatý Glóbus, lebo ten jeho rasistický hajzel je skvelý. 9/10

The Shape of Water (2017)
Najgýčovítejšia, najpredvídatelnejšia a najnudnejšia romanitka v skvelom Del Torovskom balení. Človek by si myslel, že po Hobitovi sa človek už nemôže viac nudiť, ale majster to opäť dokázal a teraz sa to už nedá zvaliť na tenkú detskú knižku. Pri muzikálovom čísle, človek nevedel či má plakať, alebo smiať sa. 5/10

Who's Afraid of Virginia Woolf? (1966)

Som rád, že som videl túto klasiku na plátne na kotúčoch a so skvelým českým dabingom (určite si to dám aj v pôvodnom znení), dodalo to tomu šmrnc a ukázalo, že naozaj niektoré snímky nestarnú. Skvelá absurdná dráma, v ktorej sa človek stráca, nevie, čo si má myslieť a záverečná scéne všetko usadí presne tak ako to má byť. Film, ktorý ide riadne hlboko a americký sen na cimpr campr.
Z toho Jirí mi ešte teraz naskakuje husia koža. Kult a kvalitka 10/10
664934
[b]Three Billboards Outside Ebbing, Missouri (2017) [/b]Toto nebude určite chýbať v mojej TOPke za posledný rok. "Najvážnejší" [url=https://www.csfd.cz/tvurce/24425-martin-mcdonagh/] McDonagh[/url] s jeho svojským humorom a nezabudnuteľnými hláškami. Musím povedať, že to na mňa pôsobilo ešte lepšie ako V Brugách, ale ten som nevidel už zo pár rokov, tak ťažko súdiť. Na druhej strane ak ste trpeli pri 7. psychopatoch ako ja, tak by ste mali odchádzať z kina tentokrát spokojný. Casting dokonalý až na ženu šerifa. [url=https://www.csfd.cz/tvurce/148-frances-mcdormand/]Frances McDormand[/url] budem želať všetky filmové ceny tento rok a dúfam, že Rockwell si odnesie aspoň Zlatý Glóbus, lebo ten jeho rasistický hajzel je skvelý. 9/10 [b]The Shape of Water (2017)[/b] Najgýčovítejšia, najpredvídatelnejšia a najnudnejšia romanitka v skvelom Del Torovskom balení. Človek by si myslel, že po Hobitovi sa človek už nemôže viac nudiť, ale majster to opäť dokázal a teraz sa to už nedá zvaliť na tenkú detskú knižku. Pri muzikálovom čísle, človek nevedel či má plakať, alebo smiať sa. 5/10 [b] Who's Afraid of Virginia Woolf? (1966)[/b] Som rád, že som videl túto klasiku na plátne na kotúčoch a so skvelým českým dabingom (určite si to dám aj v pôvodnom znení), dodalo to tomu šmrnc a ukázalo, že naozaj niektoré snímky nestarnú. Skvelá absurdná dráma, v ktorej sa človek stráca, nevie, čo si má myslieť a záverečná scéne všetko usadí presne tak ako to má byť. Film, ktorý ide riadne hlboko a americký sen na cimpr campr. Z toho Jirí mi ešte teraz naskakuje husia koža. Kult a kvalitka 10/10
0 0
reagovat
Jo, bylo to super. Samotnýho mě překvapilo, jak moc.
664926
Jo, bylo to super. Samotnýho mě překvapilo, jak moc.
0 0
reagovat

Ucitelka (2016)

Po tom co som tento rok pretrpel na festivaloch (a vcera pri evitovke), tak musim uznat, ze je to spickovy europsky film 9/10
664910
Po tom co som tento rok pretrpel na festivaloch (a vcera pri evitovke), tak musim uznat, ze je to spickovy europsky film 9/10
Ucitelka (2016)
0 0
reagovat
to bude asi spis smutne
664905
to bude asi spis smutne
0 0
reagovat
Jo, nechte ho! Ještě by v rámci práce přišel o pokračování Roseanne!
664896
Jo, nechte ho! Ještě by v rámci práce přišel o pokračování [url=https://youtu.be/TDMhiFGls48]Roseanne[/url]!
0 0
reagovat
So slovickom "sahat" prosim v tejto dobe opatrne. Nechcem si znicit karieru:D:D:D
664895
So slovickom "sahat" prosim v tejto dobe opatrne. Nechcem si znicit karieru*:D**:D**:D*
0 0
reagovat
joo Demolition bol jeden z top filmov minuleho roka, na ten mi tu nesahaj pepo 8)
664894
joo Demolition bol jeden z top filmov minuleho roka, na ten mi tu nesahaj pepo *8)*
0 0
reagovat

Wheelman

2/3 vyborne stylove a napinave b-cko, ktore nici posledny akt, kde sa to zmeni na klasicky blbe a nudne b-cko. 6/10
664893
2/3 vyborne stylove a napinave b-cko, ktore nici posledny akt, kde sa to zmeni na klasicky blbe a nudne b-cko. 6/10
Wheelman
0 0
reagovat

pepo

Souhlas.
664890
Souhlas.
pepo
0 0
reagovat

do_Od

V kontextu této diskuze (film mě nudil) ani ne :)
664887
V kontextu této diskuze (film mě nudil) ani ne *:)*
do_Od
0 0
reagovat
ovčička? tak to by se to pepovi melo libit, ne? :D
664886
ovčička? tak to by se to pepovi melo libit, ne? :D
0 0
reagovat
Demolition je právem jeden z nejlepších filmů minulého roku. Chuťovčička.
664885
Demolition je právem jeden z nejlepších filmů minulého roku. Chuťovčička.
0 0
reagovat

connor

to jsou trošku jablka a hrušky ;)
664883
to jsou trošku jablka a hrušky *;)*
connor
0 0
reagovat
:)):D8)
664882
*:))**:D**8)*
0 0
reagovat
Asi jako Bridge of Spies 8)
664881
Asi jako Bridge of Spies *8)*
0 0
reagovat
Ja som sa nudil, no8)
664880
Ja som sa nudil, no*8)*
0 0
reagovat

pepo

hejtíš jeden z mých nej filmů loňska :D ten rozklad člověka tam je udělanej samozřejmě špičkově a celkem suverénně to kráčí až do zdrcujícího konce. festivalovka asi jo, ale určitě ne nudná :)
664879
hejtíš jeden z mých nej filmů loňska *:D* ten rozklad člověka tam je udělanej samozřejmě špičkově a celkem suverénně to kráčí až do zdrcujícího konce. festivalovka asi jo, ale určitě ne nudná *:)*
pepo
0 0
reagovat

Demolition (2015)

Spociatku zaujimava, no neskor iba otravna a nudna festivalovka so super hercami 5/10
664878
Spociatku zaujimava, no neskor iba otravna a nudna festivalovka so super hercami 5/10
Demolition (2015)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se