|
reagují:
GuidoA.
|
reagovat
|
Diskuzní fórum FILMY
příspěvky 29121 - 29140
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 1456
- 1457
- 1458
- .
- 2928
- 2929
reaguje na:
do_Od
Three Billboards
Ocekavani jsem mel tak nejak normalni a myslim, ze film samotnej je lehce prekonal. Ty kvality tam jsou videt po vsech strankach a 2 hodiny ubehly jak nic. Urcite lepsi nez Ladybird 
Velmi spokojenejch 8/10, i kdyz In Brugges se mi libilo o dost vic. Je to lepsi nez Psychopati, to zas jo.

Velmi spokojenejch 8/10, i kdyz In Brugges se mi libilo o dost vic. Je to lepsi nez Psychopati, to zas jo.
|
reagovat
|
3x kino tento tyden
3 na prvni pohled naprosto odlisne filmy, ktere ale spojuje nekolik veci:
1. V kratke dobe druhe znasilneni a vrazda devcete na americkem zapadakove, druhy Dunkerk a podruhe Jessica pred soudem
2. Fantasticke herecke vykony, ktere budou utocit na oscara
3. Soustredena rezie, i kdyz Sorkin hraje na jistotu, Wright je misty prilis teatralni a McDonagh mozna az moc nekorektni
4. Bavila jsem se a bez zavahani davam vsem 9/10
1. V kratke dobe druhe znasilneni a vrazda devcete na americkem zapadakove, druhy Dunkerk a podruhe Jessica pred soudem
2. Fantasticke herecke vykony, ktere budou utocit na oscara
3. Soustredena rezie, i kdyz Sorkin hraje na jistotu, Wright je misty prilis teatralni a McDonagh mozna az moc nekorektni
4. Bavila jsem se a bez zavahani davam vsem 9/10
|
reagovat
|
Power rangers 5/10
Mel jsem dnes naladu na nejakou sracku. Pustil jsem si Transky Posledni rytir a po peti minutach, kde zase prekopali veskerou mytologii jak se jim zachtelo, jsem naznal, ze na to nemam moral a hned to smazal. Power rangers me naopak, krome maleho petiminutoveho slofika, udrzelo v pozornosti celou dobu. Skoda ze scenar osciluje mezi debilnosti a prekvapivymi klickami a hlaskami. Skoda, ze dumyslne rezijni napady jsou potlučené nechutným CGI. Škoda, že zajímavý vývoj zajímavých postav je po púlce filmu hozen na fast-foward a do konce filmu se vlastne nic zajimavého kromě fan service nestane. Překvapivý potenciál byl promarněn a film bude zapomenut rychleji než jeho devadesátkový bráška.
|
reagovat
|
Evil Dead (2013)
Zanrove remeslo a fan servise su tu do-ko-na-le. Skoda, ze nie su vyuzite v lepsom filme. 7/10
|
reagovat
|
It vynechane sceny
Ted si je sjizdim na Blu-Rayi a vubec nechapu proc zasadni sceny, jako je Henryho vztah s otcem a jeho zabiti obou n vvynechali ve filmu... Proto mi prisli tak nevyuziti a zbytecni...
|
reagovat
|
Three billboards outside Ebbing, Missouri
Hele, moc dobrý to bylo. Dokonce se mi to líbilo ještě o chlup víc jak Bruggy. Námět sice není tak cool, jakmile se to ale rozjede a zjistíte, že ten mix černého humoru, nasranosti a osobních tragédií překvapivě funguje - tak je to hrozně šílená jízda od začátku až do konce. A McDonagh to přitom má furt pevně v rukou, ať už ve scénáři (dialogy), nebo režijně (nasranej Rockwell a vyhazov z okna, hawkes a převrácenej stůl, double date). Čekal jsem, že mě to bude bavit. Neodvažoval jsem se doufat, že tolik. 

|
reagují:
Vincent
|
reagovat
|
reaguje na:
speta.jr
pro mě byl pro pochopení Polanského důležitý film Hnus, asi nejstarší co jsem od něj viděl a zároveň je tam úplně přímočaře a čistě ten hlavní princip, který pak opakuje ve spoustě dalších svých klasických thrillerů. Všechno až po nedoceněnou Devátou bránu je to vlastně jen komplikovanější a barevnější Hnus...
|
reagovat
|
Cukrář (2017)
Nádherné melodrama, které mohu jen a jen doporučit. Herecky super, mistrovsky zachycené vztahy jednotlivých postav, skvělé klavírní melodie. Přitom se Graizerův snímek netopí v patosu a sladkobolnosti, které by se u podobných zápletek jinak daly očekávat. Milovníci sladkých dobrot si určitě přijdou na své. 

|
reagovat
|
Chinatown 9/10
Po letech viděno znovu a naprosto fantastické, asi se vrátím k plánu nakoukat Polanskoho tvorbu. Zatím se, až na pár věcí (Děťátko, Ghost writter, Pianista) míjíme. Co bych měl vidět?
|
reagují:
MarvinP
|
reagovat
|
reaguje na:
Luban
Ja som urobil masochistickú vec, a nedávno (niekdy medzi Rise a Dawn?) som si pozrel všetkých 5 tých pôvodných filmov, pričom štvrtý a piaty sú myslím už len televízne produkcie. A myslím že i napriek ich rapídne klesajúcej kvalite sú všetky od seba výrazne odlišné a určitým spôsobom zaujímavé. Propagovali veľmi progresívne a i dnes fungujúce myšlienky a témy. Najmä ten tretí a štvrtý diel ("Dobytie" a "Útek") je šialene odlišný od toho čo ťa normálne napadne pri slovách "Planéta Opíc". Ak sa neodvážiš ich skuknúť (čo ani neviem či by som sa odvážil odporúčať) tak si minimálne prečítaj ich synopsy niekde na nete.
|
reagovat
|
reaguje na:
GuidoA.
Zkus, má to své kvality, jen tak 20 min před koncem budeš bušit hlavou o zeď.
|
reagovat
|
The Darkest Hour
Vynikající, s výjimkou tý katastrofální scény v metru, která tam opravdu působí jak pěst na oko, jak vytržená z nějaký ruskýho válečnýho filmu z 50. let. Tady někomu vážně šeredně ujela ruka; silnějšího efektu dosáhla kraťoučká scéna s fotkou na stole slečny Laytonové 
Lidem, kteří nejsou kovaný v historii bych navrhnul pustit si to v těsným sledu s Nolanovým Dunkirkem - u obou filmů si pak můžete přičíst k hodnocení jeden nebo dva body.

Lidem, kteří nejsou kovaný v historii bych navrhnul pustit si to v těsným sledu s Nolanovým Dunkirkem - u obou filmů si pak můžete přičíst k hodnocení jeden nebo dva body.
|
reagovat
|
Som rád, že som si z vás urobil pokusných králikov a nemusím sa s už tým filmom zanedbávať 

|
reagovat
|
Lovec démonů (2001)
Poslední třetina je na palici....jinak by to byl "boží" film. Horší 7/10 

|
reagují:
GuidoA.
|
reagovat
|
TOP Diskuze
109Melania: Recenze 18Chystá se nová adaptace Kingovy Mlhy 12Ve věku 95 let zemřel Robert Duvall 12Kdy dorazí nová Mumie? 12Grandhotel Budapešť: V.I.M. 12První dojmy: Cesta zločinu s Chrisem Hemsworthem 12Někdo to rád v Plzni: Trailer 11Smyslné Bouřlivé výšiny startují bez fanfár, čekání na první letošní megahit pokračuje 13První dojmy: romance Bouřlivé výšiny 8Víkendový výplach #859 o Star Wars a Bondovi