roma (2018)
a star is born (2018)
no takto, pár dní/týždňov som si nechal na uloženie,aby som nepísal úplne p*ičoviny, aj keď asi budem
viem, že tu budem zbierať mínuská ale sklamaný som, z oboch filmoch od jesene pasovaných na oscara za najlepší film
a star is born - nebudem uberať cooperovému talentu, naozaj je to veľmi dobre zrežírovaný film, originálne, s nápadmi, živelne, a naozaj si myslím, že môže z neho byť niečo, nemám k réžií výhrady, ale ten jednoduchý príbeh končiaci s úplne z prstu vycucaného koncu, ktorý pre čo sa stal? lady gaga pasovaná za oscara za najlepšiu herečku za čo? fajn film s pekným soundtrackom nič viac
(7,5/10)
roma - nádherná kamera, práca s priestorom a zvukom naozaj nemôžem kritizovať, (aj keď kamera za revenanta, mad maxa, táto krajina nieje pre starých... , z posledných rokov, je podla mňa inde, a celé majstrovstvo založenie na pohybu z prava doľava, a z ľava do prava a točím ako tarkovsky 30 rokov dozadu..), 2 silné scény - obchod, pôrod + vlny a niektorí rumázgajú, ja si stále myslím, že je cuarón génius ale ak je tento film to najlepšie čo sa natočilo minulý rok tak to teda nebolo nič moc
(8/10)
trošku ma mrzí kam sme sa za ocenenie za najlepšie filmy dostali, od tanca s vlkmi, mlčanie jahniat, šindlerov zoznam, forrest gump, statočné srdce, titanic, americká krása, gladiátor, pán prsteňov, skrytá identita, táto krajina nieje pre starých k hurt lockerovi, artistovi, kráľovej reči, spotlightu, moonlightu, tvaru vody a rome
|
reagovat
|