|
reagují:
pepo
|
reagovat
|
Diskuzní fórum FILMY
příspěvky 26821 - 26840
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 1341
- 1342
- 1343
- .
- 2891
- 2892
reaguje na:
pepo
Aneb Pepo a 50 dalších filmů před SW. Přemýšlím že bychom si tu ten článek napsali dohromady. Co si každý napsat jeden trochu opomíjený film, který je ale obrovskou peckou. Takže vykopávám:
Millerova křižovatka (1990)
Pocta černobílému Noiru vpasovaná na gangsterský opus o jednom městě s dvěma kohouty mezi kterými je plno mrtvol a jeden vychytralý kličkující chytrolín držící se svého klobouku jako klíště Gabriel Byrne. Je to ukecané, je to dlouhé, je to filmařsky lahodné a k tomu s jednou úctyhodnou akční scénou vystřiženou jak z Terminátora. Pokud bych měl volit mezi Kmotrem a dalším zhlédnutím Křižovatky, tak sáhnu po ní, až tak mě svým nenuceným občas směšným a i hodně drsným způsobem zasáhla. Krystalických 10/10
A nezapomínejte zavírat okna...nebo mít alespoň větrem vlnící se záclony.
Millerova křižovatka (1990)
Pocta černobílému Noiru vpasovaná na gangsterský opus o jednom městě s dvěma kohouty mezi kterými je plno mrtvol a jeden vychytralý kličkující chytrolín držící se svého klobouku jako klíště Gabriel Byrne. Je to ukecané, je to dlouhé, je to filmařsky lahodné a k tomu s jednou úctyhodnou akční scénou vystřiženou jak z Terminátora. Pokud bych měl volit mezi Kmotrem a dalším zhlédnutím Křižovatky, tak sáhnu po ní, až tak mě svým nenuceným občas směšným a i hodně drsným způsobem zasáhla. Krystalických 10/10
A nezapomínejte zavírat okna...nebo mít alespoň větrem vlnící se záclony.
|
reagují:
pepo
|
reagovat
|
- Kým sa skončí táto noc (1965)
Velmi podareny filmik. Danciak aj Labuda su lahodkovi, ale celu show si pre seba kradne dokonaly Pantik. 8/10
- Paprika (2006)
Satosi Kon bol velky macher. Nabombovane tolkymi uzasnymi napadmi, ze by vystacili na desat normalnych celovecerakov. Medzi tou fascinujucou snovou kreativitou vsak neostava priestor na skutocne strhujuci pribeh. A o ten by malo ist v prvom rade. 8/10
- Malý navigátor (1986)
Mam rad tieto filmy. Akurat skoda, ze po vynikajucom prvom akte ide uz iba o cisto detske dobrodruztvo. Ale je to svizne, prijemne a zabavne. 7/10
- Identita (2003)
Klasicky Mangold. Velmi dobra jednohubka, ktora vsak nevyuziva naplno potencial a mohla byt v sikovnejsich rukach (nad)zanrovou klasikou. Ale inak spokojnost. Atmosfera je husta, herci na urovni a (velmi prekvapiva aj velmi dobre vymyslena) pointa tomu dava hlbsi rozmer. 8/10
- Mušketier (2001)
Roth a niektore akcne sceny su cool. Inak bieda. Vyzera to lacno, pribeh je nuda, hyams mal lepsie chvilky (ale aj omnoho horsie) a casting sa, az na spomentu vynimku, kruto nepodaril 4/10
|
reagují:
Axis
|
reagovat
|
reaguje na:
TedGeorge
Do TOP 20 bych si to nehodil, ale za 7/10 taková letní stylovka se skvělym OST, co je dost dobrá na to, jak vlastně zapadla.
gaboo, poděl se pak s hvězdičkama, pokud dojdeš až na konec Revolveru
gaboo, poděl se pak s hvězdičkama, pokud dojdeš až na konec Revolveru

|
reagovat
|
reaguje na:
TedGeorge
Třetí.
Měl jsem problém to dokoukat.
Jinak Impossible Mission Force mám takto: 3 (to je fakt top)... 5... 1&4... 2.
A jsem ready na šestku.
Měl jsem problém to dokoukat.
Jinak Impossible Mission Force mám takto: 3 (to je fakt top)... 5... 1&4... 2.
A jsem ready na šestku.
|
reagovat
|
Avengers Infinity war
Rovnou mezi top 3 marveloviny. Bavilo mě to v podstatě celou dobu, což se o predeslejch pokusech krom Wintera a gotg 1 říct nedá. Letištní emo pošťuchovaná budiž odpuštěna 9/10
|
reagovat
|
reaguje na:
TedGeorge
jediný film od ritchieho čo som videl a dal som mu menej jak 4/5
revolver a trosecnikov musím dohnat
revolver a trosecnikov musím dohnat |
reagovat
|
The Man from U.N.C.L.E.
Uz sem to videl potreti a miluju to cim dal vic. Rozhodne v moji TOP 20 nejoblibenejsich filmu... link
|
reagovat
|
OST - MI: Fallout
To je tak skvělý i sousedi mi buší na radiátor do rytmu jak se jim to líbí. Skoro se až zdráhám hodit tu jednu hvězdu navíc, ale ne ty 7,5 za film stačí...
|
reagovat
|
5, 6, 3, 4, 1, 2 (ale třeba kdybych se znova kouknul na 1 posunul bych jí vejš)
|
reagovat
|
M:I
Dala jsem si opacko vsech dilu, protoze jsem si jednicku a dvojku moc nepamatovala, a mam to takto 5,3,6,1,4,2. Dvojka je rozhodne nejslabsi, ale i na ni se daji najit pozitiva: ma bozi intro, krasnou Thandie Newton a zapletku ukradenou od Hitchcocka (vcetne sceny na dostizich, mimochodem ten film by se skvele hodil do druheho dilu clanku, ktery nesmime jmenovat
). Mam Hunta rada a doufam ze tu s nami jeste chvilku bude.
). Mam Hunta rada a doufam ze tu s nami jeste chvilku bude. |
reagovat
|
Avengers: Infinity War
Tohle jsem nečekal. Za mojí maličkost zatím zřejmě nejlepší marvelovka. Až na Wakandu, která nudila už v trailerech, jsem se výborně bavil prakticky po celou stopáž. Akce skvělá, humor seděl a bylo ho tak akorát, konečně výraznej záporák a poprvé za celou historii MCU to vypadalo skutečně velkolepě. Feige by měl Russoovcům líbat ruce, protože takhle dobře to nešlapalo ani za Whedona. 8,5/10
|
reagovat
|
TOP Diskuze
55Avatar: Oheň a popel: Recenze 43Avengers: Doomsday: Kinorip teaseru 39Den odhalení: Teaser 27Zemřel Rob Reiner, režisér Když Harry potkal Sally a Misery nechce zemřít 23První dojmy: třetí Avatar 23Téma: Rozbor Supergirl aneb proč bychom neměli dostat Strážce Galaxie 4 20Víkendový výplach #850 o Indym a Hvězdné pěchotě 13The Sheep Detectives: Trailer 54Odyssea: KINORIP Prolog 12Deník shopaholičky: Recenze