Nabarvené ptáče
Technicky, je to někde úplně jinde, než běžná cz tvorba. Vlastně, tím jak dlouho trvá, než se objeví z herců někdo český, anebo někdo koho bych poznal (nepočítám debutujícího a skvělýho kluka v hlavním partu), ani bych nevěřil, že je to cz film. Ty zkazky o odcházení z kina bych spíš hodil k hysterii, než k ultra explicitnímu obsahu. Nepříjemný je to z jiného směru, tj. to pálení lidí u vlaku, vypalování vesnic včetně žen i dětí, že to bylo „zcela běžný“
Nesedlo mi, po 3-4 kapitole, už jsem jen čekal, co kdo bude za úchyláka, ke kterýmu se kluk připletl tentokrát. A pak už si na to hlava zvykne, že kluk přijde, je mu nějak ublíženo - útěk, zatmívačka, kluk přijde, je mu nějak ublíženo ...
IT 2
Už první IT jsem nebral jako horor, ale především dobrodružný film o soudržnosti přátelství, kde je klaun jen takovej doplňující element, to zlo může mít jakoukoliv podobu, hlavní je přátelství. A tady? Tady je to ještě umocněno, nebo nevim, stává se ze mě třeba jen sentimentální kořen, jako když si na konci devítky řeknete, že stejně se přes léto uvidíte a vono kulový. Zbytek je vizuálně fajn lunapark. Ne horor, ale lunapark, kterýho jsem se bál kvůli stopáži, ale rád si to dám někdy zas. Uznávám, že pokud bych konečně už četl TO, koukám na to asi jinak (sraz se starou paní mi pár kámošů - čtenářů líčilo jako nejhnusnější part a to předpokladám asi není jen o bububu, jsem nahatá stará pani, čau
|
reagují:
KARLOS
|
reagovat
|

to treba u
tesim sa na to velmi. Bill je moj hrdina a vzor