|
reagují:
SeldomSeen
|
reagovat
|
Diskuzní fórum FILMY
příspěvky 24621 - 24640
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 1231
- 1232
- 1233
- .
- 2924
- 2925
Česká filmová a televizní akademie vyslala Nabarvené ptáče do boje o Oscara. 

|
reagovat
|
Blood Machines
Tvůrci videoklipu Turbo Killer od Carpenter Brut udělali 50 minutový film inspirovaný světem a vizuálem tohoto klipu, který financovali přes Kickstarter. OST k tomu vlastně je nové album Carpenter Brut (štve mne, že jsem nebyl na Brutalu)
Trailer
Teaser
Kickstarter video
Asi jim i něco přihodím taky.
Trailer
Teaser
Kickstarter video
Asi jim i něco přihodím taky.
|
reagovat
|
reaguje na:
Memphis
To ani nemusíš. Žádná hravost, postavy ztratily značnou část své osobnosti, takže akorát běhají, křičí a plní úkoly a vesměs převládá nuda nad atrakcemi. Jediné, co si na filmu cením, je vykročení jiným směrem, které naneštěstí bylo zasypáno nezajímavým obsahem. Pár scén s napětím a dinosaury na ostrově je málo.
A podotýkám, že jedničku Jurského světa mám fakt rád.
A podotýkám, že jedničku Jurského světa mám fakt rád.
|
reagovat
|
JW umi byt skvele retro a inovativní zaroven. Dvojku beru jako prechodnik mezi prvnim a druhym dilem. Jednou vidět stačilo...
|
reagovat
|
reaguje na:
KARLOS
Battle at Big Rock
Je to fajn rozšíření událostí z konce Zániku říše. Kraťas se mi celkem líbil, dospělý herci fajn, děti otravný i na ploše osmi minut. Trikově to nebylo špatné a muselo to stát dost peněz. Dost se mi nelíbil konec, protože je takový WTF. Potitulkové scény jsou super, a pokud tímto směrem půjde trojka, tak jsem zvědavý. 7/10
|
reagovat
|
reaguje na:
do_Od
Souhlas, nesouhlas, souhlas a to je věc názoru.
FK moc rád nemám, JW rozhodně žádný majstštyk není (ale užiju si ji pokaždé a některé věci jsou tam super), ale tohle si oba nové filmy dává k snídani.
Samozřejmně, že to není ideální filmová krmně pro lidi, co nemají rádi monstr filmy.
FK moc rád nemám, JW rozhodně žádný majstštyk není (ale užiju si ji pokaždé a některé věci jsou tam super), ale tohle si oba nové filmy dává k snídani.
Samozřejmně, že to není ideální filmová krmně pro lidi, co nemají rádi monstr filmy.
|
reagovat
|
reaguje na:
KARLOS
Souhlas, kdyz jsem videl, ze v prvnim díle bude Patrick, doufal jsem, ze tam aspon neco naznaci z knihy a uplne tu postavu pohřbili...
|
reagovat
|
reaguje na:
Spazz
Ty jo, to jsem uplně odignoroval, jeho zápasy znám téměř všechny, ale tohle mi uniklo, díky 

|
reagovat
|
reaguje na:
AndyKaufman
Je to teda sice dokument, ale Manny je naprosto vyborny. I slzicka ukapla.
|
reagují:
AndyKaufman
|
reagovat
|
reaguje na:
Ash_Black
"sraz se starou paní mi pár kámošů - čtenářů líčilo jako nejhnusnější part":
Záleží, co to bylo za čtenáře. Jako "hororově" se to nevymyká knižním standartům a filmové zpracování je i celkem věrné. Klaun tam pronáší jen trošičku nechutné (a explicitní) repliky a ze strašících scén dospělých to imo fakt vede.
Nejlepší pasáž, co s člověkem hodně zacvičí je ale ta bez Pennywise (respektive ten té pasáži "nasadí korunu"), zato s Henrym, Patrickem, "originem" druhého jmenovaného a jeho finite. Pokud by si měl přečíst člověk jen úryvek z knížky, pak by to mělo být tohle. Po ní totiž za a) bude ještě o to víc milovat Beverlly, za b) nesnášet Henryho, za c) připosírat se z Klauna a za d) je to jediná pasáž knížky, která fakt funguje jako bezchybný horor.
Záleží, co to bylo za čtenáře. Jako "hororově" se to nevymyká knižním standartům a filmové zpracování je i celkem věrné. Klaun tam pronáší jen trošičku nechutné (a explicitní) repliky a ze strašících scén dospělých to imo fakt vede.
Nejlepší pasáž, co s člověkem hodně zacvičí je ale ta bez Pennywise (respektive ten té pasáži "nasadí korunu"), zato s Henrym, Patrickem, "originem" druhého jmenovaného a jeho finite. Pokud by si měl přečíst člověk jen úryvek z knížky, pak by to mělo být tohle. Po ní totiž za a) bude ještě o to víc milovat Beverlly, za b) nesnášet Henryho, za c) připosírat se z Klauna a za d) je to jediná pasáž knížky, která fakt funguje jako bezchybný horor.
|
reagují:
(=LIFTY=)
|
reagovat
|
jojo rabbit vyhral Audience Award na 2019 Toronto Film Festival
z posledných 11 rokov mal 10 krát výherný film aj oscarovú nomináciu a 4 krát vyhral
z posledných 11 rokov mal 10 krát výherný film aj oscarovú nomináciu a 4 krát vyhral
|
reagují:
Cinefil
|
reagovat
|
TOP Diskuze
85Melania: Recenze 2130 filmů, které vám v roce 2026 nesmí ujít 21Spasitel: Final Trailer 16Válečné monstrum: Trailer 16The Adventures of Cliff Booth: Teaser 12Star Wars: Mandalorian a Grogu: Super Bowl Spot 12Víkendový výplach #858 o Predátorovi a Resident Evil 12První dojmy: romance Bouřlivé výšiny 11Kdy dorazí nová Mumie? 11Zootropolis si drží první místo a uniká Avatarovi

.