Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 21361 - 21380 Napsat příspěvek
reaguje na: Ne__Ty
Ďakujem za tip! Bavilo ma to, myslím, že si to v hodnotení vystihol.
761726
Ďakujem za tip! Bavilo ma to, myslím, že si to v hodnotení vystihol.
761719
1 -2
reagovat
reaguje na: Ne__Ty
No bolo to fajn, akcie nebolo moc ale za to prehľadná a bez digitálnych efektov, len to vo mne zanechalo pocit ako keby som sa pozeral na pilotný diel k seriálu (aj kvalitatívne). Minimálne musí byť pokračovanie teda. 
761725
No bolo to fajn, akcie nebolo moc ale za to prehľadná a bez digitálnych efektov, len to vo mne zanechalo pocit ako keby som sa pozeral na pilotný diel k seriálu (aj kvalitatívne). Minimálne musí byť pokračovanie teda. 
761719
2 0
reagovat

Lost Bullet (2020)

Příjemné žánrové překvapení. Do kapse strčí The Old Guard a asi i Project Power, kdybych měl odvahu to vidět. Díky devadesáti minutám děj odsýpá a je naplněný solidní akcí, které kraluje honička na dálnici a potyčka na policejní stanici, za kterou by se nestyděl ani Terminátor. A když k tomu připočtu sympatické postavy, které neztratily celý mozek, přehlédnu i jednoduchoučký příběh. Až nebude vědět, co si dát, naordinujte si toto old schoolové ohlédnutí na Netflixu.
761719
Příjemné žánrové překvapení. Do kapse strčí The Old Guard a asi i Project Power, kdybych měl odvahu to vidět. Díky devadesáti minutám děj odsýpá a je naplněný solidní akcí, které kraluje honička na dálnici a potyčka na policejní stanici, za kterou by se nestyděl ani Terminátor. A když k tomu připočtu sympatické postavy, které neztratily celý mozek, přehlédnu i jednoduchoučký příběh. Až nebude vědět, co si dát, naordinujte si toto old schoolové ohlédnutí na Netflixu.
Lost Bullet (2020)
3 -2
reagují: BranoZ, SteKi
reagovat

Projekt Power

Ten film zacne celkem v pohode a relativne zajimave, ale hrozne rychle tomu dojde dech a az do konce je to takove dost o nicem. Ve sve podstate je to pak vlastne celkem typicky zastupce tech netflixovskych produkci. Vcetne toho, ze to ve spouste jednotlivosti neni vubec marne (ne-li vylozene dobre), ale celkove tomu chybi tah na branku a nikdy to nezuroci ten potencial, ktery tam papirove treba byl.
Pres tech 5/10 to tak asi ani u me nepreleze...
761715
Ten film zacne celkem v pohode a relativne zajimave, ale hrozne rychle tomu dojde dech a az do konce je to takove dost o nicem. Ve sve podstate je to pak vlastne celkem typicky zastupce tech netflixovskych produkci. Vcetne toho, ze to ve spouste jednotlivosti neni vubec marne (ne-li vylozene dobre), ale celkove tomu chybi tah na branku a nikdy to nezuroci ten potencial, ktery tam papirove treba byl. Pres tech 5/10 to tak asi ani u me nepreleze...
Projekt Power
5 -3
reagovat

Project Power

Vypnul jsem a celkem jsem si film užil. Je to hloupější, ale herci to dost táhnou nahoru, některé věci jsou dost fajn, ale akce je špatná. Je nezajímavá, špatně nastříhaná a taková obyčejná a přitom se s ní dalo dělat mnoho věcí. Vizuálně to není zlé a takové New Orleans není vůbec okoukané, takže se na to dobře kouká a vypadá správně špinavě. 6,5/10
761700
Vypnul jsem a celkem jsem si film užil. Je to hloupější, ale herci to dost táhnou nahoru, některé věci jsou dost fajn, ale akce je špatná. Je nezajímavá, špatně nastříhaná a taková obyčejná a přitom se s ní dalo dělat mnoho věcí. Vizuálně to není zlé a takové New Orleans není vůbec okoukané, takže se na to dobře kouká a vypadá správně špinavě. 6,5/10
Project Power
3 0
reagovat

Boxer a smrt (1958)

Ty jo, to byla nečekaná pecka a ukázka jak na tom tehdejší naše filmografie byla :o Triumf ducha s Dafoem je remakem tohoto filmu a musím říct, že originál je ve všech ohledech lepší. Kvietik kvůli roli přibral cca 20 kg a prošel si kompletním boxérským tréningem a je to vidět. Hlavně je to fakt zábavně natočený, žádné uchcané drama se nekoná. 10/10
761689
Ty jo, to byla nečekaná pecka a ukázka jak na tom tehdejší naše filmografie byla *:o* Triumf ducha s Dafoem je remakem tohoto filmu a musím říct, že originál je ve všech ohledech lepší. Kvietik kvůli roli přibral cca 20 kg a prošel si kompletním boxérským tréningem a je to vidět. Hlavně je to fakt zábavně natočený, žádné uchcané drama se nekoná. 10/10
Boxer a smrt (1958)
2 -1
reagovat

Projekt Power

Jamie Fox a Joseph Gordon-Levitt zde rozhodně nejsou špatní a akční scény se také povedli. Jenže scénář je vyloženě stupidní a extrémně předvídatelný, takže děj nestojí za moc. Ostatní postavy nejsou zajímavé a jsou zde jen z nutnosti, aby hlavní hrdinové měli koho sejmout a ta malá holka byla vyloženě protivná. Jako potenciál by tam byl, ale chtělo by to trochu invence, lepší scénář, režii a možná trochu cynického humoru, aby to nebylo tak přehnaně vážné. 
Moje hodnocení: 5/10
761685
Jamie Fox a Joseph Gordon-Levitt zde rozhodně nejsou špatní a akční scény se také povedli. Jenže scénář je vyloženě stupidní a extrémně předvídatelný, takže děj nestojí za moc. Ostatní postavy nejsou zajímavé a jsou zde jen z nutnosti, aby hlavní hrdinové měli koho sejmout a ta malá holka byla vyloženě protivná. Jako potenciál by tam byl, ale chtělo by to trochu invence, lepší scénář, režii a možná trochu cynického humoru, aby to nebylo tak přehnaně vážné.  Moje hodnocení: 5/10
Projekt Power
3 -4
reagovat
reaguje na: DarkSith
Hey vo co tady k*rva jde? :D8):o

Disku jsi jedinej uživatel na MZ koho ignorují. Tak dělej to samí. Díky
761683
Hey vo co tady k*rva jde? *:D**8)**:o* Disku jsi jedinej uživatel na MZ koho ignorují. Tak dělej to samí. Díky
761651
5 -3
reagovat
reaguje na: Disketa1
Jako divej, Rain je Rain a  a nejde o to, ze by byl vic tolerován, on jen napíše co chce (vetsinou live long Marvel) a na hejty nereaguje. Jenze ty se proste ozves a pak se to zamotava jak Lidska Stonozka:D
Nehlede na to, ze v kazdem druhém příspěvku napises, ze jsi na zajicky a jak jsi se poznal a pritelem:D
761680
Jako divej, Rain je Rain a  a nejde o to, ze by byl vic tolerován, on jen napíše co chce (vetsinou live long Marvel) a na hejty nereaguje. Jenze ty se proste ozves a pak se to zamotava jak Lidska Stonozka*:D* Nehlede na to, ze v kazdem druhém příspěvku napises, ze jsi na zajicky a jak jsi se poznal a pritelem*:D*
761659
9 -3
reagovat
Tak už mam na 29. na Tenet listky, jestli to zruší, tak mi jebne:D
761679
Tak už mam na 29. na Tenet listky, jestli to zruší, tak mi jebne*:D*
2 0
reagovat
reaguje na: mkubalikova
Což mi připomíná že za týden bude Noir film festival, jehož program vypadá opravdu parádně. Zatímco já budu mít práci na druhé straně republiky :/
761671
Což mi připomíná že za týden bude [url=https://www.noirfilmfestival.cz/cz/]Noir film festival[/url], jehož program vypadá opravdu parádně. Zatímco já budu mít práci na druhé straně republiky :/
761648
4 -1
reagovat
Děkuju Kubalikove za pěkný prispevek
761668
Děkuju Kubalikove za pěkný prispevek
9 -5
reagovat
reaguje na: Cinefil
Hele, já jsem taky dinosaurus. Píšu sem už dvanáct let. :D:o
761666
Hele, já jsem taky dinosaurus. Píšu sem už dvanáct let. *:D**:o*
761665
4 -2
reagovat
Já proti tomu třeba nic nenamítám. Sám když píšu o filmu s Armas, Johansson, Robbie nebo Daddario tak to nejde nezmínit. Rozdíl je však psát jen o tom jak vypadají vs. jak hrají. A já nechci, aby komentář vyzněl vulgárně vůči ženám. Tady to třeba problém není, ale kolikrát slyšíme jen to, jak je Chalamét v nějakém filmu k sežrání a pak hodnocení. To je pak těžké. A neboj, místní dinousauři tady netolerují daleko víc než toto.
761665
Já proti tomu třeba nic nenamítám. Sám když píšu o filmu s Armas, Johansson, Robbie nebo Daddario tak to nejde nezmínit. Rozdíl je však psát jen o tom jak vypadají vs. jak hrají. A já nechci, aby komentář vyzněl vulgárně vůči ženám. Tady to třeba problém není, ale kolikrát slyšíme jen to, jak je Chalamét v nějakém filmu k sežrání a pak hodnocení. To je pak těžké. A neboj, místní dinousauři tady netolerují daleko víc než toto.
761655
4 -3
reagují: Disketa1
reagovat
Já tedy nejsem pokrytec až na půdu, jen bych rád podotkl, že kdyby to vážně bylo jen o tom, jak někdo objevuje svou homosexuální orientaci, což by dobově a nezkresleně bylo sakra zajímavé téma, tak bych se na to s chutí podíval, jenže o tom to není, že, navíc nejsem tak úplně přesvědčený o Cinovi, zatím mě prakticky nikde nebavil, ani v Národní třídě a to ten film jinak zbožňuju. Tak aspoň zkusím první díl a uvidím.
761663
Já tedy nejsem pokrytec až na půdu, jen bych rád podotkl, že kdyby to vážně bylo jen o tom, jak někdo objevuje svou homosexuální orientaci, což by dobově a nezkresleně bylo sakra zajímavé téma, tak bych se na to s chutí podíval, jenže o tom to není, že, navíc nejsem tak úplně přesvědčený o Cinovi, zatím mě prakticky nikde nebavil, ani v Národní třídě a to ten film jinak zbožňuju. Tak aspoň zkusím první díl a uvidím.
761625
3 -5
reagovat
reaguje na: Milosh
Nepřirovnávám se k němu. Jenom mi vadí, že jemu to tolerujete a mně ne. Přitom ty moje příspěvky jsou méně časté a navíc se je snažím psát inteligentnějším způsobem, aby nepůsobily jako trapný výkřik do tmy.
761659
Nepřirovnávám se k němu. Jenom mi vadí, že jemu to tolerujete a mně ne. Přitom ty moje příspěvky jsou méně časté a navíc se je snažím psát inteligentnějším způsobem, aby nepůsobily jako trapný výkřik do tmy.
761658
6 -8
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
Palec nahoru za zdravou míru sebereflexe a přirovnávání se k Rainmakerovi:+
761658
Palec nahoru za zdravou míru sebereflexe a přirovnávání se k Rainmakerovi*:+*
761655
12 -5
reagovat
Ale božínku, tak se zase tak nerozčiluj ;) Hmmm ne, moje pokrytectví ne, nemám potřebu psát ke každému druhému filmu psát kecy jak mě tam zaujalhrudník odhalené herečky, nebo že jsem se zamiloval do rozkošné herečky a přidávat kvuli tomu filmu na hodnocení, není mi deset let :)
761656
Ale božínku, tak se zase tak nerozčiluj *;)* Hmmm ne, moje pokrytectví ne, nemám potřebu psát ke každému druhému filmu psát kecy jak mě tam zaujalhrudník odhalené herečky, nebo že jsem se zamiloval do rozkošné herečky a přidávat kvuli tomu filmu na hodnocení, není mi deset let *:)*
761655
7 -6
reagovat
reaguje na: Muf
A co jako? Spousta z vás, napadá mě jistý RainMakeR, má ve vedlejší sekci podobné statusy o ženských a také včetně chvály dámských hrudí. Když podobně píšete o ženských, nevidím důvod, proč bych podobně nemohl psát o chlapech. Já se za to nestydím. Pokud tě to uklidní, tak je mi zcela jedno, že to všichni píšete, a nijak to neřeším. Píšu to samé, akorát o chlapech. Není v tom žádný rozdíl a jenom to ukazuje vaše pokrytectví.
761655
A co jako? Spousta z vás, napadá mě [spoiler]jistý RainMakeR[/spoiler], má ve vedlejší sekci podobné statusy o ženských a také včetně chvály dámských hrudí. Když podobně píšete o ženských, nevidím důvod, proč bych podobně nemohl psát o chlapech. Já se za to nestydím. Pokud tě to uklidní, tak je mi zcela jedno, že to všichni píšete, a nijak to neřeším. Píšu to samé, akorát o chlapech. Není v tom žádný rozdíl a jenom to ukazuje vaše pokrytectví.
761653
6 -5
reagují: Cinefil, Milosh, Muf
reagovat
"Ale pojďme si kopnout do Diska, je to tak snadné" Když 80% tvých  hodnocení je na styl "rozkošný herec, uchvátil mě jeho mužný hrudník, okamžitě jsem se do něj zamiloval.." atd... tak se nediv :+:)
761653
"Ale pojďme si kopnout do Diska, je to tak snadné" Když 80% tvých  hodnocení je na styl "rozkošný herec, uchvátil mě jeho mužný hrudník, okamžitě jsem se do něj zamiloval.." atd... tak se nediv *:+**:)*
761643
8 -5
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se