Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 21001 - 21020 Napsat příspěvek
reaguje na: Spazz
O tohle přece nejde. Podle mě je úplně jedno, zda je seriál z produkce Netflixu, Hulu nebo České televize. Důležité je, že seriál či minisérie je dobrý počin a má precizní produkční péči. Není úplně podstatné, kdo je tou produkční stanicí.
767699
O tohle přece nejde. Podle mě je úplně jedno, zda je seriál z produkce Netflixu, Hulu nebo České televize. Důležité je, že seriál či minisérie je dobrý počin a má precizní produkční péči. Není úplně podstatné, kdo je tou produkční stanicí.
767696
2 -18
reagují: Spazz, AndyKaufman, Svaťoš
reagovat
reaguje na: Disketa1
Fakt ti neni blbe neco takoveho napsat, kdyz pomalu kazda druha vec, nad kterou ses tady ve forech v posledni dobe rozplyval na Netflixu bud jenom je nebo je to primo jejich produkce? 
Fakt ti neni blbe to sem znovu psat presto, ze se z toho pro tu naprostou absurditu uz stal mistni running joke? 
767696
Fakt ti neni blbe neco takoveho napsat, kdyz pomalu kazda druha vec, nad kterou ses tady ve forech v posledni dobe rozplyval na Netflixu bud jenom je nebo je to primo jejich produkce?  Fakt ti neni blbe to sem znovu psat presto, ze se z toho pro tu naprostou absurditu uz stal mistni running joke? 
767693
19 -2
reagují: Disketa1
reagovat
Každý druhy nový seriál nebo film má téma LGBT... Zrovna ty jsi ideální divák:D
767695
Každý druhy nový seriál nebo film má téma LGBT... Zrovna ty jsi ideální divák*:D*
767683
22 -1
reagovat
reaguje na: vZeč
Jednoduše. Netflix je pro tebe a ostatní. Já nevím, jestli bych si tam něco vybral.
767693
Jednoduše. Netflix je pro tebe a ostatní. Já nevím, jestli bych si tam něco vybral.
767691
2 -17
reagují: Ne__Ty, Spazz
reagovat
Ano, protože Netflix cílí na velmi specifickou skupinu diváků. Bohužel se jim to ale moc nedaří a už byl objeven téměř 200 000 000 lidmi.
767692
Ano, protože Netflix cílí na velmi specifickou skupinu diváků. Bohužel se jim to ale moc nedaří a už byl objeven téměř 200 000 000 lidmi.
767683
10 -2
reagovat
Jak to myslis?
767691
Jak to myslis?
767683
4 -2
reagují: Disketa1
reagovat
Stupidita tohoto argumentu ma vždy zaskočí :) 
767690
Stupidita tohoto argumentu ma vždy zaskočí *:)* 
767683
17 -1
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Navíc jsem mnohokrát psal, že pro Netflix nejsem cílovým divákem.
767683
Navíc jsem mnohokrát psal, že pro Netflix nejsem cílovým divákem.
767676
2 -23
reagují: (=LIFTY=), Milosh, vZeč, SteKi
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Viděl jsem trojku, čtyřku, pětku a šestku, takže něco málo o té sérii vím.
767680
Viděl jsem trojku, čtyřku, pětku a šestku, takže něco málo o té sérii vím.
767676
2 -7
reagovat

David Attenborough: Život na našej planéte

„ Ak sa my postaráme o prírodu, príroda sa postará o nás.“
Vizuálne pútavý a emočne silný dokument z dielne D. Attenborougha, ktorý obsahuje silné posolstvo. Skvelé zábery prírody sa stretávajú s hlbšou myšlienkou jej ochrany a s nádejou na jej záchranu. Musím uznať, že som si cestu, na ktorú nás vzal D. Attenborough užil a odniesol som si z nej viac ako som čakal. 9/10
767679
„ Ak sa my postaráme o prírodu, príroda sa postará o nás.“ Vizuálne pútavý a emočne silný dokument z dielne D. Attenborougha, ktorý obsahuje silné posolstvo. Skvelé zábery prírody sa stretávajú s hlbšou myšlienkou jej ochrany a s nádejou na jej záchranu. Musím uznať, že som si cestu, na ktorú nás vzal D. Attenborough užil a odniesol som si z nej viac ako som čakal.[b] 9/10[/b]
David Attenborough: Život na našej planéte
9 0
reagovat
Tak ty si nejsi schopny předplatit Netlix a sérii, o které ani nevíš, jestli se ti bude líbit, si chces pořídit na diskach (hehe)?:D
767676
Tak ty si nejsi schopny předplatit Netlix a sérii, o které ani nevíš, jestli se ti bude líbit, si chces pořídit na diskach (hehe)?*:D*
767647
13 -1
reagují: Disketa1, Disketa1
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Obě předchozí trilogie měly jasné vedení vizionářskou pevnou rukou (lokálně se to dá kritizovat, ale globálně to má jasnou vizi a většina věcí ji podporuje).
767671
Obě předchozí trilogie měly jasné vedení vizionářskou pevnou rukou (lokálně se to dá kritizovat, ale globálně to má jasnou vizi a většina věcí ji podporuje).
767667
8 -1
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Při sledování Klony útočí by mě naopak napadalo že chybějící romantická linie v nové trilogii je hlavní výhoda oproti trilogii prequelové :D
767669
Při sledování Klony útočí by mě naopak napadalo že chybějící romantická linie v nové trilogii je hlavní výhoda oproti trilogii prequelové *:D*
767667
10 0
reagovat
Je velmi zajímavé sledovat aspoň v trailerech, kam se celá série Rychle a zběsile posunula během dvaceti let. Posuďte sami: link
767668
Je velmi zajímavé sledovat aspoň v trailerech, kam se celá série Rychle a zběsile posunula během dvaceti let. Posuďte sami: https://www.youtube.com/watch?v=MNj6Kj0n9rI
1 -2
reagovat

Co chybí ve Star wars novenove trilogii EP 7-9

Epizody 7-9 nemají romantickou linku. V předchozích trilogiich je na tom vpodstate postaven děj (Han a Leia vs Anakin a Padme) . Tohle je asi důvod proč to nefunguje jak by mělo.
Moje nová teorie 8):D co mě napadla při sledování Klony útočí teď na Nově...
767667
Epizody 7-9 nemají romantickou linku. V předchozích trilogiich je na tom vpodstate postaven děj (Han a Leia vs Anakin a Padme) . Tohle je asi důvod proč to nefunguje jak by mělo. Moje nová teorie *8)**:D* co mě napadla při sledování Klony útočí teď na Nově...
Co chybí ve Star wars novenove trilogii EP 7-9
3 -3
reagují: Gonzi, HAL
reagovat
reaguje na: Gonzi
jasne, me to jinde nerozciluje - jak rikam, je to osobni pohled, nikomu ho nenutim, no kdyz se nekdo zepta na "kvality" serie, neodolam...

asi kazdej mame nejakou serii, kterou ma plno lidi rado a vy ji nesnesete z toho nebo onoho duvodu :)
767661
jasne, me to jinde nerozciluje - jak rikam, je to osobni pohled, nikomu ho nenutim, no kdyz se nekdo zepta na "kvality" serie, neodolam... asi kazdej mame nejakou serii, kterou ma plno lidi rado a vy ji nesnesete z toho nebo onoho duvodu :)
767660
3 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Jak rozumím tvému sentimentu (mám sporťák, jezdím na okruhy a nesnáším "car culture" :D), tak nesouhlasím s tím zavěrem, resp. to můžeš říci o jakémkoli filmu, který se zaměřuje na nějakou subkulturu. Ty filmy jsou v podstatě o pouličním gangu, který ale vlastně není zas tak špatný. Tenhle sentiment je v každé druhé gangsterce, filmech o lupičích apod... a ve všem ostatním. Top Gun je touhle optikou taky banda vymetenců, která se definuje tím, jak dobře lítá se stíhačkou...
Netvrdil bych, že jmenovitě kombinace s auty je v něčem jiná.
767660
Jak rozumím tvému sentimentu (mám sporťák, jezdím na okruhy a nesnáším "car culture" *:D*), tak nesouhlasím s tím zavěrem, resp. to můžeš říci o jakémkoli filmu, který se zaměřuje na nějakou subkulturu. Ty filmy jsou v podstatě o pouličním gangu, který ale vlastně není zas tak špatný. Tenhle sentiment je v každé druhé gangsterce, filmech o lupičích apod... a ve všem ostatním. Top Gun je touhle optikou taky banda vymetenců, která se definuje tím, jak dobře lítá se stíhačkou... Netvrdil bych, že jmenovitě kombinace s auty je v něčem jiná.
767649
8 -1
reagují: TedGeorge
reagovat
link toto je lepšie ako celá Fast & Furious séria :D
767658
https://youtu.be/1deMR8Qg67Y?t=84 toto je lepšie ako celá Fast & Furious séria *:D*
2 -1
reagovat
Ze Zběsilé série za něco stojí jen pětka a spin-off, který je zábavný díky kombinaci nejdynamičtějších herců z party. Navíc funguje i bez potřeby znát zbytek. Plus má Vanessu Kirby. U ostatních si stačí pustit scény na YouTubu. Neinvetoval bych do toho. 
767656
Ze Zběsilé série za něco stojí jen pětka a spin-off, který je zábavný díky kombinaci nejdynamičtějších herců z party. Navíc funguje i bez potřeby znát zbytek. Plus má Vanessu Kirby. U ostatních si stačí pustit scény na YouTubu. Neinvetoval bych do toho. 
3 -4
reagovat
Stáhni si to a za ty prachy si kup třeba Fleshjacka. 
767655
Stáhni si to a za ty prachy si kup třeba Fleshjacka. 
767647
3 -8
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se