). Došlo mi to tak nějak v půlce, kdy ne a ne žádný Holokaust. Jenomže ono ani ten trojúhelník není zrovna zajímavý, přitom potenciál tam je. Přesněji mi chybí nějaká myšlenka a rozuzlení než jen smrt. Tomu filmu určitě chybí důležité části z knihy. Jinak nevím, proč bylo tak důležité, že hl. hrdina píše knihu o zemřelé matce a...a nic. Pochopil bych, kdyby ji nakonci přepsal o Sophii, ale místo toho se jen vrátil do Texasu a...zase nic.
reaguje na:
pytlik
Ve stejném domnění jsem žil i já, respektive tenkrát nám to ve škole učitelka takto presentovala (asi to taky nedokoukala
). Došlo mi to tak nějak v půlce, kdy ne a ne žádný Holokaust. Jenomže ono ani ten trojúhelník není zrovna zajímavý, přitom potenciál tam je. Přesněji mi chybí nějaká myšlenka a rozuzlení než jen smrt. Tomu filmu určitě chybí důležité části z knihy. Jinak nevím, proč bylo tak důležité, že hl. hrdina píše knihu o zemřelé matce a...a nic. Pochopil bych, kdyby ji nakonci přepsal o Sophii, ale místo toho se jen vrátil do Texasu a...zase nic.
). Došlo mi to tak nějak v půlce, kdy ne a ne žádný Holokaust. Jenomže ono ani ten trojúhelník není zrovna zajímavý, přitom potenciál tam je. Přesněji mi chybí nějaká myšlenka a rozuzlení než jen smrt. Tomu filmu určitě chybí důležité části z knihy. Jinak nevím, proč bylo tak důležité, že hl. hrdina píše knihu o zemřelé matce a...a nic. Pochopil bych, kdyby ji nakonci přepsal o Sophii, ale místo toho se jen vrátil do Texasu a...zase nic.|
reagovat
|
Ale imho si myslím, že je to jedno z děl o kterém má většina populace absolutně mylné povědomí co se týče děje
Napadá někoho jak takhle kolikrát zkreslené představy u knížek, filmů vznikají?
Pokud někdo ví, jak jinak se k tomu oficiálně dostat (v UK) , uvítám tuto informaci (alternativní zdroje nepoužívám, je mi líto) - jinak to tedy buď necháme na té Casablance (alespoň prozatím), nebo můžeš případně navrhnout ještě něco jiného, kdyby se ti chtělo...