Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 10321 - 10340 Napsat příspěvek
Měl bych taky dotaz pro zdejší znalce.
Kámoška shání notebook. Něco malýho cestovního, na kancelářský věci, tu tam nějaký video (bez HD se každopádně obejde). Nic víc od toho asi nechce. Hlavně aby to bylo malý a lehký.
Je tohle slušná volba: link
Nebo byste doporučili něco jinýho?
Díky :)
536741
Měl bych taky dotaz pro zdejší znalce. Kámoška shání notebook. Něco malýho cestovního, na kancelářský věci, tu tam nějaký video (bez HD se každopádně obejde). Nic víc od toho asi nechce. Hlavně aby to bylo malý a lehký. Je tohle slušná volba: http://www.alza.cz/asus-n10jc-hv012-d105186.htm Nebo byste doporučili něco jinýho? Díky :)
0 0
reagovat
Tak co, jake to bude? link
536736
Tak co, jake to bude? http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=33821&r=top
0 0
reagovat

deiwi

Jop:) ten CI slot bez DVB-C tuneru je tam pro DVB-T, ale u nás se na DVB-T nic nekóduje.
Takže ano, potřebuješ DVB-C tuner;)
536706
Jop:) ten CI slot bez DVB-C tuneru je tam pro DVB-T, ale u nás se na DVB-T nic nekóduje. Takže ano, potřebuješ DVB-C tuner;)
deiwi
0 0
reagovat
Otázka pro místní nákupní poradce: LCD TV s CI slotem (pro UPC Standard do budoucna) a bez integrovaného DVB-C je mi asi na nic, že?
536705
Otázka pro místní nákupní poradce: LCD TV s CI slotem (pro UPC Standard do budoucna) a bez integrovaného DVB-C je mi asi na nic, že?
0 0
reagovat
No já tu nabízel ten můj Acer 4810T a dal bych ho tak za 15 000 Kč - 2 měsíce starý a přidám navíc i brašnu a myš Acer.

No výhoda toho Aceru je také ve spotřebě, vydrží opravdu hodně na baterii.

Jo a MSI jsou často poslední dobou hodnocena kvalitou hůře jak Acer.
536669
No já tu nabízel ten můj Acer 4810T a dal bych ho tak za 15 000 Kč - 2 měsíce starý a přidám navíc i brašnu a myš Acer. No výhoda toho Aceru je také ve spotřebě, vydrží opravdu hodně na baterii. Jo a MSI jsou často poslední dobou hodnocena kvalitou hůře jak Acer.
0 0
reagovat
To jsem si myslel taky, ale divil by ses;) vezme to všech 5 kanálů, až na subwoofer, ale je pravda, že když jsem do zdířky subu na Geniusích dal cinch pro střeďák, tak zvuk šel (ne basovej, ale středovej;) ). Střeďák na Geniusu, ale zvuk Subu nevzal.

Přemýšlel jsem, jestli ten kabel, na to není prostě dělanej (stereo jack na 2xcinch kabel), ale našel jsem právě informace o stejném problému a nekompatibilitě některých Geniusů s DDTS100.

Kabelů jsem zkusil více, bez šance. I s dodáváným Genius kabelem 3xJack na Din.
DDTS100, ale s Creative reprákama funguje, i Sub.
536665
To jsem si myslel taky, ale divil by ses;) vezme to všech 5 kanálů, až na subwoofer, ale je pravda, že když jsem do zdířky subu na Geniusích dal cinch pro střeďák, tak zvuk šel (ne basovej, ale středovej;) ). Střeďák na Geniusu, ale zvuk Subu nevzal. Přemýšlel jsem, jestli ten kabel, na to není prostě dělanej (stereo jack na 2xcinch kabel), ale našel jsem právě informace o stejném problému a nekompatibilitě některých Geniusů s DDTS100. Kabelů jsem zkusil více, bez šance. I s dodáváným Genius kabelem 3xJack na Din. DDTS100, ale s Creative reprákama funguje, i Sub.
0 0
reagovat

Fluke

To je divný, z DDTS100 jde zvuk 3 jackama, do Geniuse pak 6 cinchema, na tom přece nemůže být nic nekompatibilního.
536663
To je divný, z DDTS100 jde zvuk 3 jackama, do Geniuse pak 6 cinchema, na tom přece nemůže být nic nekompatibilního.
Fluke
0 0
reagovat
Měl bych otázku, je tu někdo majitelem novějších 5.1 repro Genius Home Theatre?

Zjistil jsem totiž, že ta první verze, co mám doma, mi nedokáže vzít přes Creative dekodér DDTS100 subwoofer. Prostě mlčí. Na internetu jsem zjistil, že nějaká verze je s ním nekompatibilní, zřejmě ta moje první, ale podle různých příspěvků, jsou lidé, kterým tento komplet funguje. Zřejmě u novější verze.

Pochybuju, že je tu někdo majitelem tohoto kompletu, ale uvažuju, že bych ty staré prodal a koupil nové, ale potřeboval bych někde odzkoušet Creative dekodér, abych věděl, že bude fungovat a subwoofer nebude zase mlčet:)
536662
Měl bych otázku, je tu někdo majitelem novějších 5.1 repro Genius Home Theatre? Zjistil jsem totiž, že ta první verze, co mám doma, mi nedokáže vzít přes Creative dekodér DDTS100 subwoofer. Prostě mlčí. Na internetu jsem zjistil, že nějaká verze je s ním nekompatibilní, zřejmě ta moje první, ale podle různých příspěvků, jsou lidé, kterým tento komplet funguje. Zřejmě u novější verze. Pochybuju, že je tu někdo majitelem tohoto kompletu, ale uvažuju, že bych ty staré prodal a koupil nové, ale potřeboval bych někde odzkoušet Creative dekodér, abych věděl, že bude fungovat a subwoofer nebude zase mlčet:)
0 0
reagovat

Fluke

Díky, ty nevypadají špatně, ale jejich nevýhodou je že mají jen procesory Core 2 Solo, což je poněkud hloupé vzhledem k tomu, že notebooky jiných značek už mají plnohodnotná dvoujádra. Například mě zaujal tento - link
536659
Díky, ty nevypadají špatně, ale jejich nevýhodou je že mají jen procesory Core 2 Solo, což je poněkud hloupé vzhledem k tomu, že notebooky jiných značek už mají plnohodnotná dvoujádra. Například mě zaujal tento - http://www.alza.cz/msi-ex300x-010cz-c2d-d97972.htm
Fluke
0 0
reagovat

HAL

V týhle kategorii asi Timeline série od Aceru? ale mechaniky mají až 14", ale jsou do 2Kg.

mihhi: dík;)
536658
V týhle kategorii asi Timeline série od Aceru? ale mechaniky mají až 14", ale jsou do 2Kg. mihhi: dík;)
HAL
0 0
reagovat
Fluke> ne

When the source is a digital component such as a DVD / Blu-ray player / Cable Box / Satellite receiver (Set-Top Box) and is connected to the TV via HDMI, only 2 channel sound will be heard from the Home Theater receiver. If you want to hear 5.1 channel audio, connect the digital audio out jack on DVD / Blu-ray player / Cable Box / Satellite receiver (Set-Top Box) directly to an Amplifier or Home Theater, not the TV....
536657
Fluke> ne When the source is a digital component such as a DVD / Blu-ray player / Cable Box / Satellite receiver (Set-Top Box) and is connected to the TV via HDMI, only 2 channel sound will be heard from the Home Theater receiver. If you want to hear 5.1 channel audio, connect the digital audio out jack on DVD / Blu-ray player / Cable Box / Satellite receiver (Set-Top Box) directly to an Amplifier or Home Theater, not the TV....
0 0
reagovat

Trochu OT dotaz

Vybírám menší notebook pro přítelkyni - podmíky jsou aby byl lehký (max 2 kg), ale zase to nebyl vyloženě netbook (tzn. s mechanikou, normálně výkonným procesorem, rozumnou velikostí klávesnice a displaye - třeba kolem 13"), cena kolem 17k.
Máte nějaké doporučení?
536656
Vybírám menší notebook pro přítelkyni - podmíky jsou aby byl lehký (max 2 kg), ale zase to nebyl vyloženě netbook (tzn. s mechanikou, normálně výkonným procesorem, rozumnou velikostí klávesnice a displaye - třeba kolem 13"), cena kolem 17k. Máte nějaké doporučení?
Trochu OT dotaz
0 0
reagovat
Tak mě napadlo, myslíte si, že 5.1 zvuk, který vleze skrze HDMI do TV je schopen, pak pokračovat dál skrz optiku v TV třeba do reproduktorů? Jestli ho ta TV nehodí do Sterea po cestě?
536654
Tak mě napadlo, myslíte si, že 5.1 zvuk, který vleze skrze HDMI do TV je schopen, pak pokračovat dál skrz optiku v TV třeba do reproduktorů? Jestli ho ta TV nehodí do Sterea po cestě?
0 0
reagovat
No a nebo kdyz vlastne davaji tu slevu, tak tato vyjde podobne ;) link
536614
No a nebo kdyz vlastne davaji tu slevu, tak tato vyjde podobne *;)* http://www.videoexpert.cz/sirokouhle-lcd-televize-16-9-108-153-cm/samsung-le46b750
0 0
reagovat
Ja si to myslel, nejdrive jsem si rikal, ze bude stacit 40, ale mam takovy dojem, ze 46 to jisti ;) A jeste tedy k tomu, je to otazka mesice az dvou, co byste doporucovali? Jako takhle, samozrejme by se mi libila treba LED 7000 od Samsungu, ale tolik jim nedam :D Co treba tahle? link
536611
Ja si to myslel, nejdrive jsem si rikal, ze bude stacit 40, ale mam takovy dojem, ze 46 to jisti *;)* A jeste tedy k tomu, je to otazka mesice az dvou, co byste doporucovali? Jako takhle, samozrejme by se mi libila treba LED 7000 od Samsungu, ale tolik jim nedam *:D* Co treba tahle? http://www.videoexpert.cz/sirokouhle-lcd-televize-16-9-108-153-cm/samsung-le46a856
0 0
reagovat

t007

Na takovou vzdálenost můžeš mít klidně 46"-50".
536605
Na takovou vzdálenost můžeš mít klidně 46"-50".
t007
0 0
reagovat
Diky, neco jsem uz projel, na tohle take kouknu a uvidim. J si spise myslim, ze to je stejne hodne o zvyku a co komu vyhovuje... Ja mel ted doma na fakt kratkou vzdalenost 32 a zvykl jsem si rychle, kamos kdyz byl u me, chtel by to tak o metr dal ;) Spise mi jde o to, co by si pripadne na tuto vzdalenost kdo vzal... Co ty?
536604
Diky, neco jsem uz projel, na tohle take kouknu a uvidim. J si spise myslim, ze to je stejne hodne o zvyku a co komu vyhovuje... Ja mel ted doma na fakt kratkou vzdalenost 32 a zvykl jsem si rychle, kamos kdyz byl u me, chtel by to tak o metr dal *;)* Spise mi jde o to, co by si pripadne na tuto vzdalenost kdo vzal... Co ty?
0 0
reagovat

terminator007

tohle by ti mohlo pomoct link
536603
tohle by ti mohlo pomoct http://www.homeappliancegallery.com/FE_Display_Article.aspx?Content_ID=7
terminator007
0 0
reagovat
Dotaz, uz se to tady urcite probiralo, stejne tak jako vsude mozne na netu, chci si koupit nove LCDcko, budu od nej sedet, rekneme 2,5-2,7m. Jake mam zvolit? Videl jsem ruzne tabulky (dle toho na jakou kvalitu budu koukat), nekdo rika, ze to ma byt 2.5x uhlopricka, nekdo dokonce 1.5x - to bych musel mit timto vypoctem cca 70-ku :D Jak to tedy je? Rekneme, ze na tom chvilkama budu hrat, budu se divat na filmy v HD a obcas samozrejme zapnu i televizi v normalnim SD rozliseni (ikdyz HD kanaly, ktere me zajimaji, zacinaji pomalinku boptnat). Diky
536602
Dotaz, uz se to tady urcite probiralo, stejne tak jako vsude mozne na netu, chci si koupit nove LCDcko, budu od nej sedet, rekneme 2,5-2,7m. Jake mam zvolit? Videl jsem ruzne tabulky (dle toho na jakou kvalitu budu koukat), nekdo rika, ze to ma byt 2.5x uhlopricka, nekdo dokonce 1.5x - to bych musel mit timto vypoctem cca 70-ku *:D* Jak to tedy je? Rekneme, ze na tom chvilkama budu hrat, budu se divat na filmy v HD a obcas samozrejme zapnu i televizi v normalnim SD rozliseni (ikdyz HD kanaly, ktere me zajimaji, zacinaji pomalinku boptnat). Diky
0 0
reagovat
mě mp4 C2DVD bere normálně... A je to stará verze z minulého roka ;)...
536582
mě mp4 C2DVD bere normálně... A je to stará verze z minulého roka ;)...
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se