Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum BITVY

příspěvky 8561 - 8580 Napsat příspěvek
reaguje na: Cinefil
To je takový menší projekt, na kterém se podílel Cival, a je fakt dobrý. Zkus pár dílů. link

PS: Nenech se zmást, titulní stránkou. ;)
737476
To je takový menší projekt, na kterém se podílel Cival, a je fakt dobrý. Zkus pár dílů. [url=https://prozeny.blesk.cz/clanek/pro-zeny-branky-body-kokoti/611199/branky-body-kokoti-panenska-blana-pro-manzela-prasak-pro-hvezdu-muzikalu.html]https://prozeny.blesk.cz/clanek/pro-zeny-branky-body-kokoti/611199/branky-body-kokoti-panenska-blana-pro-manzela-prasak-pro-hvezdu-muzikalu.html[/url] PS: Nenech se zmást, titulní stránkou. *;)*
737473
3 -2
reagují: Axis
reagovat
Aha, ty jsi tu ještě nebyl, když jsem ten pořad ve vedlejší sekci pravidelně propagoval.
737474
Aha, ty jsi tu ještě nebyl, když jsem ten pořad ve vedlejší sekci pravidelně propagoval.
737473
1 -8
reagovat
reaguje na: hroubek
To je nějaký pořad, co chodí na jedničce? :D
737473
To je nějaký pořad, co chodí na jedničce? *:D*
737471
0 -1
reagují: hroubek, Disketa1
reagovat
Podle jednoho dílu Branky, body, kokoti, už se o to postaral.
737471
Podle jednoho dílu Branky, body, kokoti, už se o to postaral.
737348
1 -1
reagují: Cinefil
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
dios mío - DAT ASSS :o:o
737456
dios mío - DAT ASSS *:o**:o*
737324
6 -1
reagovat
reaguje na: Gorecki
To bylo holt v sedmdesátkách, jiná doba, tehdy to bylo skoro normální :D
737402
To bylo holt v sedmdesátkách, jiná doba, tehdy to bylo skoro normální *:D*
737359
0 -1
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Ježišmarjá, Ty seš ještě starší, než já? :o:D:D
737401
Ježišmarjá, Ty seš ještě starší, než já? *:o**:D**:D*
737387
1 0
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Takže jsi stejně starý jako já. Teď je to jasné.
737389
Takže jsi stejně starý jako já. Teď je to jasné.
737387
2 -9
reagovat
reaguje na: TedGeorge
:D:D:D:D:D:D jsem ročník 85 :D:D:D:D
a fakt tu řešíte kraviny :-
737387
*:D**:D**:D**:D**:D**:D* jsem ročník 85 *:D**:D**:D**:D* a fakt tu řešíte kraviny *:-*
737341
2 -1
reagují: verbst, Disketa1
reagovat
reaguje na: do_Od
Vidím to naprosto stejně. Už ve třetí sérii Stranger Things jsem si nemohl nevšimnout, že z ní roste moc krásná mladá holka. A dnes, kdybych nevěděl, kolik jí je rozhodně bych jí hádal minimálně o dva nebo o tři roky víc. link link ;)
737364
Vidím to naprosto stejně. Už ve třetí sérii Stranger Things jsem si nemohl nevšimnout, že z ní roste moc krásná mladá holka. A dnes, kdybych nevěděl, kolik jí je rozhodně bych jí hádal minimálně o dva nebo o tři roky víc. [url=https://www.instagram.com/p/B5djWwOg0aB/]link[/url] [url=https://www.instagram.com/p/B4M_6b1nQ76/]link[/url] *;)*
737273
1 -1
reagovat

Zhrniem to:

Jailbait.

Polanski by mohol rozpravat...
737359
Jailbait. Polanski by mohol rozpravat...
Zhrniem to:
3 -1
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: Disketa1
Správně. 
737353
Správně. 
737351
0 -1
reagovat
Což má stejnou výpovědní hodnotu, jako že Ondřej Vlček se svou třináctiletou přítelkyní nespí.
737351
Což má stejnou výpovědní hodnotu, jako že Ondřej Vlček se svou třináctiletou přítelkyní nespí.
737348
1 -4
reagují: Cinefil
reagovat
Bohuš říká, že je stále panna a má na to papíry. :+
737348
Bohuš říká, že je stále panna a má na to papíry. *:+*
737343
2 -1
reagují: hroubek, Disketa1
reagovat
jasne, vim jak to myslis, internet je divokej zapad a clovek nikdy nevi.

To nic nemeni na tom, ze Rainmaker je na MZ dyl jak ja ( ja tu zacal oxidovat nekdy 2009) a uz tenkrat mi nekdo psal, ze je starej :D
737347
jasne, vim jak to myslis, internet je divokej zapad a clovek nikdy nevi. To nic nemeni na tom, ze Rainmaker je na MZ dyl jak ja ( ja tu zacal oxidovat nekdy 2009) a uz tenkrat mi nekdo psal, ze je starej :D
737343
4 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
To klidně může být. Ale pointa mého příspěvku je snad jasná. A zvláště pro internet, kde se spoustu lidí schovává za profily, kdy nemůžeš vědět kolik danému jedinci je let pokud ho neznáš, nebo Ti to neřekl.

A navíc Rainmaker, snad není Bohuš Matuš, aby balil patnáctky, a pak se chlubil svým sexuálním životem s nimi.
737343
To klidně může být. Ale pointa mého příspěvku je snad jasná. A zvláště pro internet, kde se spoustu lidí schovává za profily, kdy nemůžeš vědět kolik danému jedinci je let pokud ho neznáš, nebo Ti to neřekl. A navíc Rainmaker, snad není Bohuš Matuš, aby balil patnáctky, a pak se chlubil svým sexuálním životem s nimi.
737341
1 -2
reagují: Cinefil, TedGeorge
reagovat
Rainmaker je starej
737341
Rainmaker je starej
737340
4 0
reagují: RainMakeR, hroubek
reagovat
reaguje na: Disketa1
A Ty víš kolik je Rainmakerovi let?? Pokud by mu bylo mezi 15-20, tak je to úplně normální, že se podělil o tom, že se mu líbí jeho vrstevnice, takže o nějakém sexuologickém vyšetření by nemohla být řeč.  A pokud mu je více, tak pouze řekl, že určitá dívka ve věku 15 let, vypadá krásně a je přitažlivá.  Což, je normální.

Ale jestli víš, že Rainmakerovi je 50 a více let, tak máš pravdu, že je na tom něco trochu uchýlnějšího, ale přesto, pořád jde jen o okomentování fotky. A

Tvá reakce byla zbytečně přehnaná, tedy pokud neplatí můj poslední bod příspěvku o vysokém věku.

Zkus se nad tímhle trochu zamyslet.
737340
A Ty víš kolik je Rainmakerovi let?? Pokud by mu bylo mezi 15-20, tak je to úplně normální, že se podělil o tom, že se mu líbí jeho vrstevnice, takže o nějakém sexuologickém vyšetření by nemohla být řeč.  A pokud mu je více, tak pouze řekl, že určitá dívka ve věku 15 let, vypadá krásně a je přitažlivá.  Což, je normální. Ale jestli víš, že Rainmakerovi je 50 a více let, tak máš pravdu, že je na tom něco trochu uchýlnějšího, ale přesto, pořád jde jen o okomentování fotky. A Tvá reakce byla zbytečně přehnaná, tedy pokud neplatí můj poslední bod příspěvku o vysokém věku. Zkus se nad tímhle trochu zamyslet.
737270
3 -1
reagují: TedGeorge
reagovat
stejně nejlepší jsou MILFky, než mladé žáby
737327
stejně nejlepší jsou MILFky, než mladé žáby
5 -2
reagují: Vincent
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Ked bola mladsia vyzerala lepsie :D
737326
Ked bola mladsia vyzerala lepsie *:D*
737324
2 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se