Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rok v kostce 2023 – 2. část: Kdo je herečkou roku a která scéna nám přišla nejvíc cool?


ikona
krauset
2023babyloncate Blanchettoppenheimerrok v kostcesandra hullerspider-mantárvíly z inisherinu
Které herečky, scény, plakáty a postavy nás loni zaujaly nejvíc? 

Podle do_Oda nám redakční kostky trvají tak dlouho, protože jsme líná (a zaneprázdněná) banda, Cival by zase nabídl tuto interpretaci: chceme mít za uplynulým rokem poslední slovo. A tak tedy cyklus ocenění nekončí Českými lvy nebo Oscary, ale právě kostkou MovieZone. Vrhněme ji tedy do éteru podruhé v osmi dnech a pojďme se podívat, kdo byl podle redakce nejlepší herečkou uplynulého roku, která scéna nás ohromila, která vzrušila a jaký plakát nás nejvíce nalákal. Pro připomenutí první část:

 PRVNÍ REDAKČNÍ KOSTKA S NEJ HERCEM ČI NEJPŮSOBIVĚJŠÍ SCÉNOU ZDE

 

NEJEREKTIVNĚJŠÍ SCÉNA

Redakční tip – Milady de Winter svádí DArtagnana v jeskyni 

Nebýt Evy Green, asi bychom tuhle kategorii mohli letos opět celou odpískat. Naštěstí měla francouzská herečka loni rovnou dvě účasti v historickém akčním dramatu Tři mušketýři, přičemž to byla právě ta druhá část, věnovaná postavě Milady, v níž uhrančivá bývalá bondgirl opět předvedla, proč i po čtyřicítce patří mezi nejuctívanější krásky na světě. Její svádění nebohého D’Artagnana v jeskyni pumpovalo krev do všech správných míst, ačkoliv si herečka vystačila s relativním málem (rozepnutý korzet, jestli mě nešálí paměť). Přidejte fakt, že její smyslná postava byla sama o sobě senzačně napsaná a mnohem víc než jen pouhým objektem mužského zájmu, na který ji nyní tak trochu redukujeme (ale s citem!), a o vítězi za loňský rok zkrátka nemůže být pochyb. (do_Od)

Osobní tip Civala: SMS Sednu si ti na pusu" ve Fér hře – Phoebe Dynevor jsem neznal, takže jsem u Netflixu mohl zírat, jak je nádherná. A i když její sexuální laškování bylo nezřídka temné nebo něčím znepříjemněné, její sexuálně výbojná zpráva partnerovi rozhodně dávala prostor fantazii.

Osobní tip KarlaR: Li Jun Li zpívá v Babylonu – Babylon nebyl na svůdné scény skoupý, u mě ale jednoznačně vede úvodní kabaretní vystoupení s peprným textem. Jiné hollywoodské filmy by se mu určitě vyhnuly velkým obloukem.

Osobní tip Mr. Hlada: Nevím – Bohužel loňský rok byl v tomhle směru poměrně slabý, takže i přes dlouhé a intenzivní přemýšlení jsem vymyslel, že nevymyslím nic. 

Osobní tip Rimsyho: Úvodní tanec Margot Robbie v Babylonu – Není snadné oddělit jednotlivé složky strhující úvodní pasáže nedoceněného Babylonu, živelný taneční výkon Margot Robbie v nepřehlédnutelných červených šatech, kterak se vlní v rytmu skladeb Justina Hurwitze na divokém hollywoodském večírku, přece jen přebíjí všechno ostatní. 

Osobní tip do_Oda: Focení/manželský sex v #annaismissing  – Kratičká scéna a v kontextu filmu spíš něco, z čeho jde napětí/strach než erektivní puzení. Nicméně jakmile si manželka Linda (Barbora Bočková) vezme k focení Annu (Viktorie Vítová), které postupně přikazuje pózy, zatímco ji paralelně v prostřizích sledujeme v posteli s manželem Eliášem (Marek Němec), je na tom zkrátka něco smyslného a je to rozhodně věc, u které se člověku budou honit v hlavě… myšlenky.

Osobní tip TedaGeorge: Jennifer Lopez svádí manžela v Shotgun Wedding – Minulý rok jsem bohužel viděl minimum evropských filmů, takže s nejerektivnější scénou jsem trochu zápolil. Nakonec jsem si vzpomněl na nepovedenou filipínskou svatbu Jennifer Lopez s Joshem Duhamelem. Moje nejsilnější (ok, jediná) vzpomínka na film se pojí se scénou, kdy se JLo promenáduje před Joshem v kalhotkách.

Osobní tip Croma: Finále v Bez kalhot: Poslední tanec – Filmová série Bez kalhot došla loni na svůj úplný konec a ze staré party zbyl jenom Channing Tatum. Ale i ve 42 letech dokázal ze svého těla vydat maximum (pohybů) a finále v dešti vás zaujme jak povedenou choreografií, tak nesporným erotickým nábojem. Ideální scéna pro sledování ve dvou.

Osobní tip Jokola: Adèle Exarchopoulos v Míjení – Na starém kontinentu momentálně není víc sexy herečka. Míjení sice není film, který by oslňoval obří kvalitou, Adèle Exarchopoulos to ale bohatě vynahrazuje. Vyjma perfektního herectví v sobě spojuje veškeré parametry krásy, dovede být roztomile něžná i divoce sexy v rámci jednoho dialogu a v celém filmu, který je narvaný vášnivými scénami, divákovi nedá odpočinku. S nadšením vyhlížím každý její film.

Osobní tip krauseta: Vanessa Kirby v Napoleonovi – Josefína patřila ve své době k prvotřídním koketám a slavného generála ovládla do té míry, že při sebemenším špitu o paroháčství všeho nechal, přestal se střílením na pyramidy a dalšími klukovinami a honem se vypravil z Egypta domů. Věděl totiž, že lvici salonů nemůže nechat dlouho bez dozoru. Scéna, v níž ho Josefína iniciuje do moci své ženskosti, patří k psychologicky nejerotičtějším momentům loňského roku.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace