Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rok v kostce 2019 - 2. část


ikona
Mr. Hlad
avengersbrad pittcaptain americairon manjohn wickonce upon a time in hollywoodquentin tarantinorok v kostcescarlett johansson
Nelepší herečky, WTF momenty, erektivní a coolervoucí scény a spousta dalšího.  

První rok v kostce jsme vydali před pár dny a teď je končeně na čase ohlížení za rokem 2019 dokončit. Hollywood i čeští filmaři nám nabídli dost zajímavých věcí, takže se podíváme na nejlepší herečky, nejvíc WTF momenty, nejerektivnější scény, na scény, které bychom chtěli zažít a spoustu dalších věcí. Tak jdeme na to. 

SCÉNA, KTEROU BYCHOM CHTĚLI ZAŽÍT

Redakční tip – Finále Tenkrát v Hollywoodu

Ale vždyť se to takhle přece vůbec nestalo, volají jedni, přehlušení sykotem hladového plamenometu. Ano, u skutečného řádění pohůnků Charlese Mansona by určitě nechtěl být nikdo. Ale co když vám slíbíme, že to dobře dopadne? Zahrát si sjetého Brada Pitta, který s naprostým přehledem likviduje vyhublé fanatiky a předvádí level brutality, nad kterým v MPAA zjevně přimhouřili oči při památce Sharon Tate. Tečka s plamenometem už je opravdu jen třešnička na dortu. Ano, je to scéna jak z jiného filmu nebo vesmíru, ale čím víc na Tenkrát v Hollywoodu vzpomínám, beru jí jako takový ten vytleskaný přídavek po skvělém koncertě oblíbené kapely. (imf)

Osobní tip Civala: Sjezd na skejtu v Devadesátkách - Nikdy jsem to neuměl a vždycky mě to štvalo, protože ten pocit svobody, pocit, že jste free, cool a in a řádíte si na prkýnku, musí bejt dokonalej. Chtěl bych ho zažít. Ale teď bych si stopro leda zlomil nohu.

Osobní tip Imfa: Svezení Henryho Forda v Le Mans 66 - Krátké, ale velmi výstižné. Teď když na to koukám, tak bych mohl zaměnit scény, co jsou kulervoucí a co bych chtěl zažít. Ale za volantem nebo na sedačce spolujezdce se přeci jenom cítím trochu jistěji a bezpečněji než na skalní stěně bez jištění. Takže sorry, radši sednu do prototypu Fordu GT s Carrollem Shelbym. Už jsem měl tu čest se nechat vozit mnoha esy, od rallyových weltmeisterů po driftkingy, ale tohle by byla panečku jiná lekce. Taková ta, o které nepíšete jen na Instáč, ale vyprávíte ji svým vlastním dětem.

Osobní tip KarlaR: Party se Stevem McQueenem - Tohle bylo extrémně jednoduché. Jít na párty do Playboy Mansion a mimo jiné tam pokecat se Stevem McQueenem je jednoduše sen. Škoda, že "The King of Cool" nebyl ve filmu víc, Damian Lewis si totiž tuhle role očividně dost užíval. 

Osobní tip Mr. Hlada: Závod v Le Mans ´66 – Nejsem fanda do aut ani do závodění, ale tohle bych fakt chtěl vidět z první řady. A ideálně někde, kde bych mohl koukat i do zákulisí, aby bylo možné držet palce Baleovi na trati a zároveň sledovat Damona, jak se pokouší rozhodit konkurenci od Ferrari. 

Osobní tip Rimsyho: Jezení pizzy s papežem - Dva papežové se i přes množství chvály na celý film v těchhle našich podivných kategorií moc často neobjevují. Nehýří tolika eye candy momenty a fascinujícími scénami jako jiné kousky, to se musí nechat; přesto však třeba takové pojídání pizzy s nechápajícím Josephem Ratzingerem má něco do sebe a z určitého úhlu pohledu se jedná o nedosažitelnější scénu než množství okolo jmenovaných sci-fi absurdit. Modlitba nad čtvercovým kouskem pizzy za neutuchajícího bublání čerstvě otevřené limči je tak obskurní kombinací konzumerismu a duchovna, že bych si tenhle požehnaný junk food vychutnal víc než kdy jindy.

Osobní tip TedGeorge: První trip ve Slunovratu - Drogy jsou špatné, áno? Nechystám se sice navštívit švédské louky a pít tam halucinogenní houbový čaj, ale když už je třeba uniknout tragické realitě všedních dnů velkoměsta, dovedu si představit i horší způsoby než konzumování zakázaných plodů přírody v nádherných severských kulisách. Byť člověk riskuje špatný trip, během kterého mu začne z ruky růst tráva.

Osobní tip Spoonera: Honička ve Florencii v 6 Underground - Ano, 6 Underground není zrovna dokonalý film, úvod byl ovšem bayovinou par excellence. A který bych z fleku chtěl prožít. Ostatně, kdo by si nechtěl dát malinko adrenalinovou poznávací tour po italské Florencii, poslouchat u toho Reynoldsovy hlášky, koukat na sexy modelky na projíždějících skútrech či jenom sledovat půvabné drsňačky na zadním sedadle, že? Jen ten závěr celé honičky bych úplně nepotřeboval.

Osobní tip do_oda: Jízda po Měsíci v Ad Astra - Ve stručnosti, kdo by se sakra nechtěl projíždět ve futuristické čtyřkolce po povrchu zatracenýho Měsíce?! Dokonce bych na ní nepotřeboval ani toho depresivního Pitta, i když bychom si asi měli co říct.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace