Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Rok v kostce 2019 - 2. část

příspěvky 1 - 9 Napsat příspěvek
nejlepsi herecka: florence pugh
nejerektivnejsi scena: viz robur
nejlepis postava: yoah ze synonym
nejvic wtf scena: the rise of skywalker
nejlepsi plakat: the last black man in san francisco, piercing
nejlepsi hlaska: ''there's a lot of imbeciles out there'' 
scena, kterou bych chtel zazit: anima
750032
nejlepsi herecka: florence pugh nejerektivnejsi scena: viz robur nejlepis postava: yoah ze synonym nejvic wtf scena: the rise of skywalker nejlepsi plakat: [url=http://www.impawards.com/2019/last_black_man_in_san_francisco_ver3.html]the last black man in san francisco[/url], [url=http://www.impawards.com/2019/piercing.html]piercing[/url] nejlepsi hlaska: ''there's a lot of imbeciles out there''  scena, kterou bych chtel zazit: anima
0 0
reagovat
  • Hérečka — Scarlett. A vyhrála by to suverénně i bez Marriage Story, který jsem doteď neviděl.
  • Erektivní scéna — Asi se divám na špatný filmy, protože mi v hlavě nic neutkvělo. Tak možná Julia Fox v Uncut Gems, ale ty u nás nešly do distribuce, takže...
  • Postava — Remíza mezi Cliffem Boothem, Jojo Betzlerem a Thomasem Wakem z Majáku, kterou si pro sebe díky diskutabilním redakčním pravidlům krade Bradův kaskadér.
  • WTF scéna — Long shot a Rogenův *** guy. Směju se ještě teď. :D
  • Plakát — OUaTiH, Keanu, Joker, ale i Knives Out nebo nová Wonder Woman měli super plakáty, nicméně můj hlas dostává Parazit.
  • Hláška — Cliff Booth na tripu a jeho "Nah, it was dumber than that." :D
  • Kulervoucí scéna — Scéna z late night show v Jokerovi.
  • Scéna, kterou bych chtěl zažít — Párty v OUaTiH nebo jakákoliv jiná párty s tehdejší uměleckou smetánkou.
748959
[list][*]Hérečka — Scarlett. A vyhrála by to suverénně i bez [i]Marriage Story[/i], který jsem doteď neviděl.[/*][*]Erektivní scéna — Asi se divám na špatný filmy, protože mi v hlavě nic neutkvělo. Tak možná Julia Fox v [i]Uncut Gems[/i], ale ty u nás nešly do distribuce, takže...[/*][*]Postava — Remíza mezi Cliffem Boothem, Jojo Betzlerem a Thomasem Wakem z [i]Majáku[/i], kterou si pro sebe díky diskutabilním redakčním pravidlům krade Bradův kaskadér.[/*][*]WTF scéna — [i]Long shot[/i] a Rogenův *** guy. Směju se ještě teď. *:D*[/*][*]Plakát — [i]OUaTiH[/i], Keanu, [i]Joker[/i], ale i [i]Knives Out[/i] nebo nová [url=https://film.moviezone.cz/wonder-woman-1984/galerie/231257#image]Wonder Woman[/url] měli super plakáty, nicméně můj hlas dostává [url=https://mymodernmet.com/wp/wp-content/uploads/2020/02/parasite-film-tribute-1.jpg]Parazit[/url][i][/i].[/*][*]Hláška — Cliff Booth na tripu a jeho [i]"Nah, it was dumber than that."[/i] *:D*[/*][*]Kulervoucí scéna — Scéna z late night show v [i]Jokerovi[/i].[/*][*]Scéna, kterou bych chtěl zažít — Párty v [i]OUaTiH[/i] nebo jakákoliv jiná párty s tehdejší uměleckou smetánkou.[/*][/list]
0 0
reagovat
reaguje na: trener83
jj :)
748937
jj :)
748933
1 0
reagovat

Nejlepší herečka: Scarlet

Scarlett Johansson měla dobrej rok a podařilo se jí naštěstí při konci finančně výhodného angažmá v Marvelu připomenout, že před Avengers platila za solidní herečku. Škoda, že jí nevyšla ani jedna nominace.

Laura Dern je ovšem taky univerzálně dobrá, když nehraje v blbostech jako Star Wars 8.
748936
Scarlett Johansson měla dobrej rok a podařilo se jí naštěstí při konci finančně výhodného angažmá v Marvelu připomenout, že před Avengers platila za solidní herečku. Škoda, že jí nevyšla ani jedna nominace. Laura Dern je ovšem taky univerzálně dobrá, když nehraje v blbostech jako Star Wars 8.
Nejlepší herečka: Scarlet
0 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
1)NEJLEPŠÍ HEREČKA - Scarlett Johansson : Loni dokonalá a mrzí mě, že jsem ji nestihnul v Žatci.
2)NEJEREKTIVNĚJŠÍ SCÉNA - Emma Appleton jako Renfri mě úplně dostala. Její scéna s Geraltem v lese i přes nedostatek odhalené kůže trumfla loni všechno.
3)NEJLEPŠÍ POSTAVA - Alita, asi proto, že si ji člověk snadno oblíbí a byla v nejlepším loňském filmu.
4)NEJVÍC WTF SCÉNA - Po skvělém Avengers assemble vyrazí všichni vpřed a "letectvo" má stejnou rychlost, jako ti na zemi. Taková blbost, ale zkazila mi finální bitvu.
5)NEJLEPŠÍ PLAKÁT - Joker - v podstatě všechny jeho postery jsou výborné.
6)NEJLEPŠÍ HLÁŠKA - "Kurvy nenažraný" - Matteo Bianci v Zombielandu 2 po zombíjačce roku.
7)NEJVÍC COOLERVOUCÍ SCÉNA - Vlak v Dark Phoenix/Motorball v Alitě - tady není o čem, ostatní jsou o třídu horší.
8)SCÉNA, KTEROU BYCHOM CHTĚLI ZAŽÍT - Tu chvíli, když si Tony Stark potvrdí reálné a řízené cestování v čase. Příval naděje i odpovědnosti. A jinak samozřejmě cokoliv s Margot Robbie, Sashou Luss neba Scarlett Johansson ;)

PS: Osobní tip KarlaR: Bránění Jean Grey v X-Menech - Už jsem toho viděl v akčních filmech hodně, ale scéna, ve které se padouši snaží PŘEJÍT PŘES SILNICI, zatímco se jim to kladní hrdinové snaží překazit, byla i na mě moc.
A co takhle scéna, kdy se několik superhrdinů snaží zabránit několika jiným superhrdinům nastoupit do letadla, aniž by ho prostě jen někdo poškodil už na zemi :D:D:D
748934
1)NEJLEPŠÍ HEREČKA - [b]Scarlett Johansson[/b] : Loni dokonalá a mrzí mě, že jsem ji nestihnul v Žatci. 2)NEJEREKTIVNĚJŠÍ SCÉNA - Emma Appleton jako [b]Renfri[/b] mě úplně dostala. Její scéna [b]s Geraltem[/b] v lese i přes nedostatek odhalené kůže trumfla loni všechno. 3)NEJLEPŠÍ POSTAVA - [b]Alita[/b], asi proto, že si ji člověk snadno oblíbí a byla v nejlepším loňském filmu. 4)NEJVÍC WTF SCÉNA - Po skvělém Avengers assemble vyrazí všichni vpřed a [b]"letectvo" má stejnou rychlost, jako ti na zemi[/b]. Taková blbost, ale zkazila mi finální bitvu. 5)NEJLEPŠÍ PLAKÁT - [b]Joker[/b] - v podstatě všechny jeho postery jsou výborné. 6)NEJLEPŠÍ HLÁŠKA - [b]"Kurvy nenažraný"[/b] - Matteo Bianci v Zombielandu 2 po zombíjačce roku. 7)NEJVÍC COOLERVOUCÍ SCÉNA - [b]Vlak v Dark Phoenix/Motorball v Alitě[/b] - tady není o čem, ostatní jsou o třídu horší. 8)SCÉNA, KTEROU BYCHOM CHTĚLI ZAŽÍT - Tu chvíli, když si Tony Stark potvrdí reálné a řízené [b]cestování v čase[/b]. Příval naděje i odpovědnosti. A jinak samozřejmě cokoliv s Margot Robbie, Sashou Luss neba Scarlett Johansson *;)* [b]PS: Osobní tip KarlaR: Bránění Jean Grey v X-Menech - [/b][i]Už jsem toho viděl v akčních filmech hodně, ale scéna, ve které se padouši snaží PŘEJÍT PŘES SILNICI, zatímco se jim to kladní hrdinové snaží překazit, byla i na mě moc.[/i] A co takhle scéna, kdy se několik superhrdinů snaží zabránit několika jiným superhrdinům nastoupit do letadla, aniž by ho prostě jen někdo poškodil už na zemi *:D**:D**:D*
748930
5 0
reagovat
Ted George je jihlavák?:o
748933
Ted George je jihlavák?*:o*
1 0
reagují: TedGeorge
reagovat
Nikdo ten Arnolduv osud v chatě nedal do WTF?:D
748930
Nikdo ten Arnolduv osud v chatě nedal do WTF?*:D*
4 0
reagují: Robur
reagovat
Rok v kostce 2019 -  2. část podle mě.

1)NEJLEPŠÍ HEREČKA - Scarlett Johansson : Kde se objevila, tak byla skvělá, a toho Oscara si zasloužila.
2)NEJEREKTIVNĚJŠÍ SCÉNA - Margaret Qualley balící Brada Pitta v Tenkrát v Hollywoodu.
3)NEJLEPŠÍ POSTAVA - Ken Miles z Le Mans '66
4)NEJVÍC WTF SCÉNA - pointa filmu MY.
5)NEJLEPŠÍ PLAKÁT - Joker
6)NEJLEPŠÍ HLÁŠKA - I am Iron Man
7)NEJVÍC COOLERVOUCÍ SCÉNA - Kapitán Amerika zvedne Mjolnir
8)SCÉNA, KTEROU BYCHOM CHTĚLI ZAŽÍT - Finále Tenkrát v Hollywoodu/Závod v Le Mans ´66
748922
Rok v kostce 2019 -  2. část podle mě. 1)NEJLEPŠÍ HEREČKA - Scarlett Johansson : Kde se objevila, tak byla skvělá, a toho Oscara si zasloužila. 2)NEJEREKTIVNĚJŠÍ SCÉNA - Margaret Qualley balící Brada Pitta v Tenkrát v Hollywoodu. 3)NEJLEPŠÍ POSTAVA - Ken Miles z Le Mans '66 4)NEJVÍC WTF SCÉNA - pointa filmu MY. 5)NEJLEPŠÍ PLAKÁT - Joker 6)NEJLEPŠÍ HLÁŠKA - I am Iron Man 7)NEJVÍC COOLERVOUCÍ SCÉNA - Kapitán Amerika zvedne Mjolnir 8)SCÉNA, KTEROU BYCHOM CHTĚLI ZAŽÍT - Finále Tenkrát v Hollywoodu/Závod v Le Mans ´66
0 0
reagovat
Já nevím, ale ta role Margot v Tarantinovce je naopak pěkně nevděčná... každá její scéna mi byla vyloženě protivná... Nevím, jestli měla hrát naivní pipinu bez inteligence, ale to je to jediné co jsem si z ubíjejících scén s  ní v jinak úžasném filmu odnesl..
748898
Já nevím, ale ta role Margot v Tarantinovce je naopak pěkně nevděčná... každá její scéna mi byla vyloženě protivná... Nevím, jestli měla hrát naivní pipinu bez inteligence, ale to je to jediné co jsem si z ubíjejících scén s  ní v jinak úžasném filmu odnesl..
3 -3
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se