Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rok v kostce 2019 - 2. část


ikona
Mr. Hlad
avengersbrad pittcaptain americairon manjohn wickonce upon a time in hollywoodquentin tarantinorok v kostcescarlett johansson
Nelepší herečky, WTF momenty, erektivní a coolervoucí scény a spousta dalšího.  

První rok v kostce jsme vydali před pár dny a teď je končeně na čase ohlížení za rokem 2019 dokončit. Hollywood i čeští filmaři nám nabídli dost zajímavých věcí, takže se podíváme na nejlepší herečky, nejvíc WTF momenty, nejerektivnější scény, na scény, které bychom chtěli zažít a spoustu dalších věcí. Tak jdeme na to. 

NEJEREKTIVNĚJŠÍ SCÉNA

Redakční tip – Keira Knightley ve Zraněná srdce

Jak asi víte, Keira Knightley se postelovým scénám moc nevyhýbá. Sama několikrát přiznala, že ji nepřijdou moc náročné a svlékání ji dvakrát netrápí, takže nikoho nepřekvapilo, že jich v romanci Zraněná srdce nemá zrovna málo. Pointa tedy je… pokud se vám líbila třeba její knihovnická anabáze v Pokání, nebudete zklamáni ani tady!

Osobní tip Civala: Muchlovačka ve třinácti v Devadesátkách - Vlhký sen každého chlapce bez občanky si užil hlavní hrdina opojného skejťáckého retra. I když se nedostal na domácí metu, i v pokročilém věku jsem mu nepokrytě záviděl.

Osobní tip Imfa: Jessica Rothe vstává ve Všechno nejhorší 2 - Všechno nejlepší už bylo rozebráno, ale abych se přiznal, když jsem projížděl ty seznamy premiér a nakoukaných filmů, už mi z nich nic moc nevstávalo. Jessica Rothe naštěstí ve Všechno nejhorší 2 vstává často - polorozcuchaná, ale bezchybně nalíčená, ve sportovní mikině a s diblíkovsky naštvaným výrazem někoho, kdo prožívá jeden den znovu a znovu. Teen variace na nekonečné smyčky byla i napodruhé dost roztomilá a je velká škoda, že nebude trojka. Už proto, že bych znovu viděl Jessicu - takový ten prototyp sexy, ale ne nutně top krasavice. Jestli mi rozumíte. Možná proto v téhle roli působí tak přirozeně.

Osobní tip KarlaR: Jennifer Lopez tančí na začátku Zlatokopek - Většina hollywoodských dam se v padesáti převtělí do role matek, občas už i babiček. Jennifer Lopez ale v tomhle věku řádí u tyče takovým způsobem, že byste jí tipovali něco přes třicet a kdybyste stáli pod pódiem, vyhodíte na něj všechny svoje peníze. Lepší otvírák Zlatokopky mít nemohly!

Osobní tip Mr. Hlada: Tanečky Margot Robbie v Tenkrát v Hollywoodu – Když se svět dozvěděl, že v nové Tarantinovce si Margot Robbie zahraje Sharon Tate, zvedla se malá vlna nevole s tím, že není dost krásná a sexy. Když se ale začala roztomile kroutit v minisukni, myslím, že to celý svět přestal okamžitě řešit. 

Osobní tip Rimsyho: Paula Beer jako múza v Nikdy neodvracej zrak - Přiznejme si to, obě osudové ženy hlavního hrdiny dramatu Nikdy neodvracej zrak se podařilo Florianu Henckelu von Donnersmarckovi vybrat bezchybně. Menší úlohu má tragická figura Saskie Rosendahl, tu větší pak získala pětadvacetiletá Němka Paula Beer. A tuto krásku se rozhodně vyplatí sledovat, jelikož už v předloňském Tranzitu se úlohy femme fatale zhostila na výbornou a v ambiciózním historickém opusu důraz na své fyzično posunula ještě o kus dál. Jakožto žena a múza Toma Schillinga sestupovala ze schodů způsobem, který snoubí umění s masivní dávkou sex-appealu. Decentní, přitom tak sexy!

Osobní tip TedGeorge: Sasha Luss svádí (nejenom) Cilliana Murphyho v Anně - Asi nebudu jediný, kdo o ruské krásce Saše slyšel vůbec poprvé minulý rok v souvislosti s bessonovkou Anna. V jeho Brutální Nikitě pro 21. století si vystřihla brutálně atraktivní dvojitou agentku jako lusk a já se těm poblázněným mafiánům vůbec nedivil. Nemluvě o Cillianu Murphym, který jí také podlehne a jejich společné chvilky zakončené záběrem na Sašu rozvalenou na posteli mi udělaly radost. Velká škoda, že Anna v kinech tak škaredě propadla.

Osobní tip Spoonera: Zoey Deutch svede Eisenberga v Zombieland 2 - Možná se nejedná o vyloženě erektivní a sexy pasáž roku, ale minimálně jsem v tenhle moment Jesse Eisenbergovi dost záviděl. Když totiž v post-apokalyptickém světě potkáte sexy blondýnku, která vám řekne, že s vámi chce mít sex, protože byla dlouho schovaná v mrazáku, vlastně to trochu sexy je. A když se vžijete do hlavního hrdiny, tak vlastně i dost erektivní.

Osobní tip do_oda: Mélanie Laurent v posteli v 6 Underground - Jo, žalujte mě, ale já si prostě 6 Underground užil se vší stupiditou i blbostma i cheesy hláškama, který na to Bay nabalil. Hlavně jsem si ale užil blockbusterový návrat Mélanie Laurent, která je tak strašně k zulíbání a sexy, že jsem scénu několikrát pauzoval a screenshotoval kámošům Spoonerovi, Sam.Vimesovi a Axisovi, protože o tohle prostě nemohli přijít. O tohle by neměl nikdo přijít.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace