Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Star Wars v krizi: Solo brutálně propadl!

příspěvky 81 - 100 Napsat příspěvek
Sola sem neviděl, chystám se na něj a i když fanda, kterému doma visí devatero plakátů a postavenejch stíhaček a postaviček, tak mě úplně nermoutí, že Solo zatim vypadá jako propadák.
Po VII sem byl natěšenej, nebyl to sice nejorigoš film na světě, ale práce s postavami se mi (narozdíl od ostatních, evidentně) líbila, obzvlášť vnitřní konflikty Kyla. A protože mám rád Ozymandias v Breaking Bad, doufal sem, že Johnson SW pozvedne ještě na další level, obzvláště po trailerech, který hypovaly na trochu jiný rozpolcenější SW ("It's time for the Jedi to end").
Jenže absence vize KK pro celé univerzum to celý rozprcala. Nejdřív přišlo pro mě největší zklamání Rogue One, kde jsem to prozíval od začátku do konce. Přistihl jsem se při doufání v to, že všechny hlavní postavy umřou, jak mi přišly hrozně napsaný. Bez emocí, bez konfliktů, bez motivace. Zašpiněný kulisy z toho pro mě nedělaly dobrý a neotřelý SW film, jen snímek, který se zoufale snaží o nějaký zapamatovatelný obraz. 
A znáte tu hru z Partičky, jak jeden řekne větu, druhej navazuje a spolu tvoří příběh, aniž by věděli, co s ním zamýšlel ten předchozí? Zvětšte to o několik stovek milionů dolarů a na světě je TLJ. Tam, kde nedovolila KK Lordovi a Millerovi vlastní tvůrčí vizi u Sola (údajně), nechala Johnsona udělat si, co se mu zlíbí, aniž by navazoval na Abramsovu vizi. Dokonale to ilustruje scéna, kde Luke zahodí meč na Ach-to. Pro mě jedna z nejemotivnějších scén nejen VII, ale i celého SW, kdy se Rey na konci filmu setká s Lukem a kde se střetávají dvě generace fandů i SW světů za Williamsova dokonalého hudebního podkresu, byla totálně devalvována snahou Johnsona o nucený vtip a ukázku toho, že to bude dělat "jinak". Nucené vtipy, absolutní překopání Lukova charakteru (nešlo o žádný vývoj, tohle prostě nebyl Luke), ubohé postavy a celé dějové linky bez jakéhokoliv smyslu či směřování (Canto Bight a Rose, u níž si ani nepamatuju, jestli to nakonec přežila) pro mě pohřbily to, abych si TLJ užil, přestože mě hrozně bavil vztah mezi Kylem a Rey. Jenže Johnson to zase pohnojil - Kylo, jediná alespoň trochu zajímavá postava s motivací, se dál nemá kam vyvíjet a jen doufám, že Abrams z něj v IX neudělá plochýho záporáka.
Celému univerzu podle mě prostě momentálně chybí jakékoliv ucelenější směřování, KK se podle mě snaží prostě jen reagovat na aktuální trendy, doufajíc, že to vynese co nejvíc, viz oznámení možného spinoffu o Landovi na základně prvních reakcí malé množiny publika. Srovnání s Feigem je podle mě nasnadě a přestože Marvoloviny moc nemusím, už od Iron Mana před deseti lety se vědělo, kam to všechno směřuje a co se zhruba bude dít. Kennedy jen střílí do tmy.
685109
Sola sem neviděl, chystám se na něj a i když fanda, kterému doma visí devatero plakátů a postavenejch stíhaček a postaviček, tak mě úplně nermoutí, že Solo zatim vypadá jako propadák. Po VII sem byl natěšenej, nebyl to sice nejorigoš film na světě, ale práce s postavami se mi (narozdíl od ostatních, evidentně) líbila, obzvlášť vnitřní konflikty Kyla. A protože mám rád Ozymandias v Breaking Bad, doufal sem, že Johnson SW pozvedne ještě na další level, obzvláště po trailerech, který hypovaly na trochu jiný rozpolcenější SW ("It's time for the Jedi to end"). Jenže absence vize KK pro celé univerzum to celý rozprcala. Nejdřív přišlo pro mě největší zklamání Rogue One, kde jsem to prozíval od začátku do konce. Přistihl jsem se při doufání v to, že všechny hlavní postavy umřou, jak mi přišly hrozně napsaný. Bez emocí, bez konfliktů, bez motivace. Zašpiněný kulisy z toho pro mě nedělaly dobrý a neotřelý SW film, jen snímek, který se zoufale snaží o nějaký zapamatovatelný obraz.  A znáte tu hru z Partičky, jak jeden řekne větu, druhej navazuje a spolu tvoří příběh, aniž by věděli, co s ním zamýšlel ten předchozí? Zvětšte to o několik stovek milionů dolarů a na světě je TLJ. Tam, kde nedovolila KK Lordovi a Millerovi vlastní tvůrčí vizi u Sola (údajně), nechala Johnsona udělat si, co se mu zlíbí, aniž by navazoval na Abramsovu vizi. Dokonale to ilustruje scéna, kde Luke zahodí meč na Ach-to. Pro mě jedna z nejemotivnějších scén nejen VII, ale i celého SW, kdy se Rey na konci filmu setká s Lukem a kde se střetávají dvě generace fandů i SW světů za Williamsova dokonalého hudebního podkresu, byla totálně devalvována snahou Johnsona o nucený vtip a ukázku toho, že to bude dělat "jinak". Nucené vtipy, absolutní překopání Lukova charakteru (nešlo o žádný vývoj, tohle prostě nebyl Luke), ubohé postavy a celé dějové linky bez jakéhokoliv smyslu či směřování (Canto Bight a Rose, u níž si ani nepamatuju, jestli to nakonec přežila) pro mě pohřbily to, abych si TLJ užil, přestože mě hrozně bavil vztah mezi Kylem a Rey. Jenže Johnson to zase pohnojil - Kylo, jediná alespoň trochu zajímavá postava s motivací, se dál nemá kam vyvíjet a jen doufám, že Abrams z něj v IX neudělá plochýho záporáka. Celému univerzu podle mě prostě momentálně chybí jakékoliv ucelenější směřování, KK se podle mě snaží prostě jen reagovat na aktuální trendy, doufajíc, že to vynese co nejvíc, viz oznámení možného spinoffu o Landovi na základně prvních reakcí malé množiny publika. Srovnání s Feigem je podle mě nasnadě a přestože Marvoloviny moc nemusím, už od Iron Mana před deseti lety se vědělo, kam to všechno směřuje a co se zhruba bude dít. Kennedy jen střílí do tmy.
10 0
reagují: mecano
reagovat
reaguje na: KARLOS
Souhlas. Naopak vysoké předprodeje a silný pátek naznačují, že fanoušci na to normálně šli a o nějakém bojkotu nebo co jsem to tady četl nemůže být řeč. Ten film prostě nepřilákal dost "obyčejných" lidí. Vidím to ve svém okolí. O Ep VII a Ep VIII všichni mluvili, díky vánocům byl událostí i Rogue One. Solo mi přijde, že strašně prošumněl. Nikoho ve svém okolí jsem o něm neslyšel mluvit, žádné příspěvky na FB, nic. Nevýrazné trailery a matná kampaň tomu taky nepomohly. Přijde mi, že Disney silně přecenil sílu nálepky "Star Wars".
685108
Souhlas. Naopak vysoké předprodeje a silný pátek naznačují, že fanoušci na to normálně šli a o nějakém bojkotu nebo co jsem to tady četl nemůže být řeč. Ten film prostě nepřilákal dost "obyčejných" lidí. Vidím to ve svém okolí. O Ep VII a Ep VIII všichni mluvili, díky vánocům byl událostí i Rogue One. Solo mi přijde, že strašně prošumněl. Nikoho ve svém okolí jsem o něm neslyšel mluvit, žádné příspěvky na FB, nic. Nevýrazné trailery a matná kampaň tomu taky nepomohly. Přijde mi, že Disney silně přecenil sílu nálepky "Star Wars".
685104
7 0
reagovat
reaguje na: KARLOS
Amen
685107
Amen
685104
1 -1
reagovat
reaguje na: John
Ty sa netrap. Zbytocne si namahas hlavicku. Ber to len tak ako to je a vsetko bude v poriadku ?)
685106
Ty sa netrap. Zbytocne si namahas hlavicku. Ber to len tak ako to je a vsetko bude v poriadku *?)*
685101
1 -2
reagovat
reaguje na: Snipsley
Co prosím tě osmička vyzdvihla? 
685105
Co prosím tě osmička vyzdvihla? 
685100
3 -1
reagovat
Imo v téhle diskuzi hrozně přeceňujete vliv kvalit a fanouškovských sil. Že fanboyové hýbou tržbama minimálně už tu myslím někdo psal. Zvlášť ti hardcore fanoušci, kteří opravdu v momentě, kdy je něco nakrkne, dokáží "na truc" tvůrce nepodporovat. Hlavní hybnou silou jsou běžní diváci a ti vám na tyhle "detaily" v logičnosti, nebo uspokojivosti postavami budou z vysoka srát - jsou to titéž diváci, co chodí na Marvelovky, Piráty, Transformery atd..
Největší problém toho sešupu skví ve dvou věcech. Ten prvý je dán abnormálním přijetím E7. Studio z toho zvládlo naprosto bezprecedentně udělat událost desetiletí, zvlášť ve Státech. Ale to ne na základě kvalit, nebo nějakého jiného nosného faktoru ala technické revoluce. Tam šlo především po nostalgickém návratu, ta vlna ostatně půl roku před tím do nebes vynesla Juráč.
Díky tomu se z toho stala společenská událost. Chodili na to lidi, co v životě SW ani neviděli, šli jen kvůli tomu, že je dav strhl. Tohle byl naprosto ukázkový příklad, kdy se davy zhypnotizovaly.
Díky tomu, že ta vlna nebyla postavená na zájmu o příběh, nebo postavy (tak, jak se to zatím podařilo jen Marvelu), si davy svůj kousek kouzla okamžiku užila a všechen další zájem byl tentam. Ztráta vyjímečnosti a punc události si to mohlo udržet jedině v případě, kdy by filmaři jasně řekli, že toho zboží bude limitované zboží a jako s limitovaným zbožím by s tím zacházeli - ale to by museli točit pouze trilogii...
Ten druhý důvod tu už taky padl několikrát - že je SW moc často. Ten příměr s A3 a dvojkou Antmanem úplně neplatí. Marvel sice navazuje každé filmy velmi těsně, ale především po formální stránce. A3 byli velkolepé space drama. AM2 bude v rámci možností komornější romcom s akční příměsí. To střídání žánrů, alespoň náznakově, častěji však doslovně, mu hrozně pomáhá v tom, že diváci nechodí na Marvelovky jako na událost roku (OK, A3 jimi je), ale jako na spolehlivou sérii, která si bude držet konzistentní hodnoty (neplést s kvalitami), kde přesně ví, co čekat (nemusí složitě přemýšlet, jestli je to bude bavit), bude to vypadat plus mínus podle očekávání (identická forma je taktéž výhodou), ale nebudou znudění tím, že by dostávali stejný příběh nebo postavy furt dokola.
Tohle SW nemá, respektive tři filmy nemělo. E7, RO, i E8 se koncepčně moc nelišily, řešily se tam plus mínus stejné věci. Ten rok je naprosté minimum, aby si lidi od toho světa stihli "odpočinout". Solo sice s konceptem "nového" a "neokoukaného" žánru přišel, možná se mu to i povedlo, ale naopak až moc pozdě. Být to v zimě rok po E8, nebude to mít takové problémy, ale stejně by to problémy mělo. Protože lidi už nepotřebují na SW chodit. Jednak to ztratilo cejch společenské události, pak neposkytuje dostatečnou diverzitu žánrů (a je jedno, že Solo ji měl, lidi viděli tři prakticky identické filmy) a nakonec - proč by měli chodit na něco, co v vklidu můžou vynechat a počkat ti na ty Vánoce 2019 a plnohodnotné zakončení ságy...
685104
Imo v téhle diskuzi hrozně přeceňujete vliv kvalit a fanouškovských sil. Že fanboyové hýbou tržbama minimálně už tu myslím někdo psal. Zvlášť ti hardcore fanoušci, kteří opravdu v momentě, kdy je něco nakrkne, dokáží "na truc" tvůrce nepodporovat. Hlavní hybnou silou jsou běžní diváci a ti vám na tyhle "detaily" v logičnosti, nebo uspokojivosti postavami budou z vysoka srát - jsou to titéž diváci, co chodí na Marvelovky, Piráty, Transformery atd.. Největší problém toho sešupu skví ve dvou věcech. Ten prvý je dán abnormálním přijetím E7. Studio z toho zvládlo naprosto bezprecedentně udělat událost desetiletí, zvlášť ve Státech. Ale to ne na základě kvalit, nebo nějakého jiného nosného faktoru ala technické revoluce. Tam šlo především po nostalgickém návratu, ta vlna ostatně půl roku před tím do nebes vynesla Juráč. Díky tomu se z toho stala společenská událost. Chodili na to lidi, co v životě SW ani neviděli, šli jen kvůli tomu, že je dav strhl. Tohle byl naprosto ukázkový příklad, kdy se davy zhypnotizovaly. Díky tomu, že ta vlna nebyla postavená na zájmu o příběh, nebo postavy (tak, jak se to zatím podařilo jen Marvelu), si davy svůj kousek kouzla okamžiku užila a všechen další zájem byl tentam. Ztráta vyjímečnosti a punc události si to mohlo udržet jedině v případě, kdy by filmaři jasně řekli, že toho zboží bude limitované zboží a jako s limitovaným zbožím by s tím zacházeli - ale to by museli točit pouze trilogii... Ten druhý důvod tu už taky padl několikrát - že je SW moc často. Ten příměr s A3 a dvojkou Antmanem úplně neplatí. Marvel sice navazuje každé filmy velmi těsně, ale především po formální stránce. A3 byli velkolepé space drama. AM2 bude v rámci možností komornější romcom s akční příměsí. To střídání žánrů, alespoň náznakově, častěji však doslovně, mu hrozně pomáhá v tom, že diváci nechodí na Marvelovky jako na událost roku (OK, A3 jimi je), ale jako na spolehlivou sérii, která si bude držet konzistentní hodnoty (neplést s kvalitami), kde přesně ví, co čekat (nemusí složitě přemýšlet, jestli je to bude bavit), bude to vypadat plus mínus podle očekávání (identická forma je taktéž výhodou), ale nebudou znudění tím, že by dostávali stejný příběh nebo postavy furt dokola. Tohle SW nemá, respektive tři filmy nemělo. E7, RO, i E8 se koncepčně moc nelišily, řešily se tam plus mínus stejné věci. Ten rok je naprosté minimum, aby si lidi od toho světa stihli "odpočinout". Solo sice s konceptem "nového" a "neokoukaného" žánru přišel, možná se mu to i povedlo, ale naopak až moc pozdě. Být to v zimě rok po E8, nebude to mít takové problémy, ale stejně by to problémy mělo. Protože lidi už nepotřebují na SW chodit. Jednak to ztratilo cejch společenské události, pak neposkytuje dostatečnou diverzitu žánrů (a je jedno, že Solo ji měl, lidi viděli tři prakticky identické filmy) a nakonec - proč by měli chodit na něco, co v vklidu můžou vynechat a počkat ti na ty Vánoce 2019 a plnohodnotné zakončení ságy...
16 -1
reagují: Cival, FallenMaia, Svarec, pepo
reagovat
reaguje na: John
počuj ,niesi ty nejaký zahraničný študent erazmu? lebo veľakrát sú tvoje vetné konštrukcie jak z google translatu 8)
685103
počuj ,niesi ty nejaký zahraničný študent erazmu? lebo veľakrát sú tvoje vetné konštrukcie jak z google translatu *8)*
685101
0 -3
reagují: John
reagovat
reaguje na: Snipsley
Ano, pravda .. Rian z toho udělal nepředvídatelnou sračku .. kurna docela mě mrzí, že nedostal na starost i tu 9, protože to by jsme teprve zažili asi věci :D takové dražší Sharknado s horšími herci a min. cameem Dejva Hasselhoffa
685102
Ano, pravda .. Rian z toho udělal nepředvídatelnou sračku .. kurna docela mě mrzí, že nedostal na starost i tu 9, protože to by jsme teprve zažili asi věci *:D* takové dražší Sharknado s horšími herci a min. cameem Dejva Hasselhoffa
685100
5 -5
reagovat
Nevím co máte proti Solovi tak jako proti DC a proti Supermanovi. Musím říct, že tam prostě nebyl prostor se nudit a nebo znuděně koukat někam jinam, jedině naschvál. Solo razí cestu po svém a umí hodně dobře, stejně tak výtečný Chewbacca a nemusím to soudit nebo porovnávat s Posledním Jediem atd. Upřímně Solo má daleko víc charakteru než ten rozprcanej a trapnej i nedotaženej Deadpool 2. Takovou břečku jsem dlouho neviděl.
685101
Nevím co máte proti Solovi tak jako proti DC a proti Supermanovi. Musím říct, že tam prostě nebyl prostor se nudit a nebo znuděně koukat někam jinam, jedině naschvál. Solo razí cestu po svém a umí hodně dobře, stejně tak výtečný Chewbacca a nemusím to soudit nebo porovnávat s Posledním Jediem atd. Upřímně Solo má daleko víc charakteru než ten rozprcanej a trapnej i nedotaženej Deadpool 2. Takovou břečku jsem dlouho neviděl.
3 -7
reagují: SteKi, gaboo
reagovat
reaguje na: JG7
To už je věc názoru. IMHO EpVIII naopak vyzdvihla všechno, co dělalo EpVII zajímavou, a pohřbila všechno, co to dělalo nudné a předvídatelné.
685100
To už je věc názoru. IMHO EpVIII naopak vyzdvihla všechno, co dělalo EpVII zajímavou, a pohřbila všechno, co to dělalo nudné a předvídatelné.
685098
3 -6
reagují: Hairy_Ass, Sigi
reagovat
Já spíš nechápu, co někomu přijde odvážné na E8? Zabití Snokea? To není odvaha, ale volovina. Jedna ze dvou zajímavých nových postav a nedozvíme se o něm absolutně nic. Stejně nechápu, jak mohla republika tak snadno padnout. Palpatine na to potřeboval roky.

Původ Rey je byla odvážná volba? Obi Wan byl někdo, ale díky rokům tréninku se vypracoval v ultimátního noho kata. Nad tím, že je Rey Marry Sue už snad nemůže nikdo pochybovat.

Nemyslím si, že by byla E8 taková travestie, jak někteří tvrdí, ale pohřbila všechno, co dělalo novou trilogii zajímavou. 
685098
Já spíš nechápu, co někomu přijde odvážné na E8? Zabití Snokea? To není odvaha, ale volovina. Jedna ze dvou zajímavých nových postav a nedozvíme se o něm absolutně nic. Stejně nechápu, jak mohla republika tak snadno padnout. Palpatine na to potřeboval roky. Původ Rey je byla odvážná volba? Obi Wan byl někdo, ale díky rokům tréninku se vypracoval v ultimátního noho kata. Nad tím, že je Rey Marry Sue už snad nemůže nikdo pochybovat. Nemyslím si, že by byla E8 taková travestie, jak někteří tvrdí, ale pohřbila všechno, co dělalo novou trilogii zajímavou. 
14 -3
reagují: Snipsley
reagovat
reaguje na: Randal K.
Taky si myslim, ze mizernou praci s postavama, jejich nezajimavost a hrozny dejovy diry vydavas za originalitu... a odvahu ty nosny z nich pozabijet moc neberu, protoze se zborilo, co fungovalo, aniz by vzniklo neco fungujiciho noveho.
685097
Taky si myslim, ze mizernou praci s postavama, jejich nezajimavost a hrozny dejovy diry vydavas za originalitu... a odvahu ty nosny z nich pozabijet moc neberu, protoze se zborilo, co fungovalo, aniz by vzniklo neco fungujiciho noveho.
685078
15 -5
reagují: Randal K.
reagovat
Hlavní chybou ve skutečnosti byla (megaúspěšná) Ep.VII. Už tam se totiž rozdaly karty tak jasně, že se z toho nedalo vyždímat nic moc zajímavého. Johnson to sice následně podělal víc, než musel, ale i když ten film nesnáším ještě podstatně víc, než Ep.VII, tak pro něj mám pořád větší pochopení, než pro nápad postavit novou trilogii na recyklované Ep.IV. To byla ta největší zhovadilost v dějinách kinematografie, za kterou bych odpovědným osobám ustřelil koule a podobné orgány.
Takže ty "nesmyslné prequelové stand alone filmy", jak napsal někdo níže, jsou pro mě už dneska to jediné dobré, co z SW zůstalo.
O tom, že se to Disney pokusí oživit skrze Old Republic nebo něco z "odsunutých" knížek či komiksů, vážně pochybuji. Mohlo by to být super, ale... tahle éra je podle mě už nenávratně pryč.
685096
Hlavní chybou ve skutečnosti byla (megaúspěšná) Ep.VII. Už tam se totiž rozdaly karty tak jasně, že se z toho nedalo vyždímat nic moc zajímavého. Johnson to sice následně podělal víc, než musel, ale i když ten film nesnáším ještě podstatně víc, než Ep.VII, tak pro něj mám pořád větší pochopení, než pro nápad postavit novou trilogii na recyklované Ep.IV. To byla ta největší zhovadilost v dějinách kinematografie, za kterou bych odpovědným osobám ustřelil koule a podobné orgány. Takže ty "nesmyslné prequelové stand alone filmy", jak napsal někdo níže, jsou pro mě už dneska to jediné dobré, co z SW zůstalo. O tom, že se to Disney pokusí oživit skrze Old Republic nebo něco z "odsunutých" knížek či komiksů, vážně pochybuji. Mohlo by to být super, ale... tahle éra je podle mě už nenávratně pryč.
4 -4
reagovat
Když je něco sračka = že je to odvážný film? OK 
685095
Když je něco sračka = že je to odvážný film? OK 
3 -9
reagovat
reaguje na: KarelR
nabusena vykradacka s poloretardovanymi postavami a odvazne dojenie mlieka s uplne retardovanymi postavami a kasinom :D ...super filmy:D 
685094
nabusena vykradacka s poloretardovanymi postavami a odvazne dojenie mlieka s uplne retardovanymi postavami a kasinom :D ...super filmy:D 
685089
5 -8
reagovat
reaguje na: Randal K.
Když automobilka vyrobí auto, co je fajn, ale budou na něm lidi kritizovat design a pak u novýho modelu vyšperkují design, ale auto
neprojde bezpečnostníma testama, bude mít hroznou spotřebu, vysokou
poruchovost a volant na špatný straně, tak se taky nebude pět chvála na
design a ignorovat, že jinak je to auto úplně k ničemu. TLJ napravil
největší chybu TFA, kterou byl nedostatek originality. Bohužel po všech
ostatních stránkách byl ten film hrozná sračka.
685093
Když automobilka vyrobí auto, co je fajn, ale budou na něm lidi kritizovat design a pak u novýho modelu vyšperkují design, ale auto neprojde bezpečnostníma testama, bude mít hroznou spotřebu, vysokou poruchovost a volant na špatný straně, tak se taky nebude pět chvála na design a ignorovat, že jinak je to auto úplně k ničemu. TLJ napravil největší chybu TFA, kterou byl nedostatek originality. Bohužel po všech ostatních stránkách byl ten film hrozná sračka.
685078
7 -4
reagovat
reaguje na: BarryLyndon
souhlasím s každým písmenem, to by byly orgie =) 
685092
souhlasím s každým písmenem, to by byly orgie =) 
685082
3 -1
reagovat
podla mna za prepad moze otrasna ep8 a Battlefront 2, ktora vela ludom znechutila celu znacku SW. Solo to len schytal, lebo je narade a myslim ze ep9 nebude moc lepsie ako ep8 financne.
685091
podla mna za prepad moze otrasna ep8 a Battlefront 2, ktora vela ludom znechutila celu znacku SW. Solo to len schytal, lebo je narade a myslim ze ep9 nebude moc lepsie ako ep8 financne.
6 -3
reagovat
reaguje na: Randal K.
Ja si dovolim napisat, ze okrem kontroverzneho prijatia epizody VIII podla mna Solovi do istej miery uskodil aj Rogue One. Na prvy antalogicky film este ludia sli, pretoze mal vyborne trailery a nevedeli co presne cakat, na druhykrat caro vyplnania dier znamych udalosti trochu vyprchalo. Mozem sa, samozrejme, mylit, ale The Last Jedi podla vsetkeho poburil hlavne skalnych priaznivcov, bezni navstevnici rozhodne neriesili, ako im film znicil detstvo narabanim s postavami.

Inak ako fanusik z toho neuspechu nemam radost a ani neviem preco by som ho mal mat. Na druhej strane, toto pretazovanie ani nemohlo viest k nicomu inemu a raz ten prvy vyraznejsi neuspech musel prist. Fanusikovia si radi precitaju Solov origin v kinach, ale filmovy divak chce nieco uplne ine. Zatial nejde o nic, co by znacke vyrazne uskodilo, ale Disney by sa mal zamysliet nad jej smerovanim. Ta dlhsia pauza pred Epizodou  9 je z tohto pohladu rozhodne dobra vec. No po nej to chce zrusit tieto nezmyselne prequelove stand alone filmy bez rytierov Jedi a sily a po aspon dvojrocnej prestavke vydat novu plnohodnotnu trilogiu odrezanu od hlavnej sagy. Nie som tak naivny, aby som si myslel, ze to tak aj naozaj bude, ale chcem verit tomu, ze si z tohto neuspechu zoberu to hlavne a nieze na to pojdu logikou ala Warneri a DC. No vzhladom k tomu, ze Kevin Feige je iba jeden, mozne je naozaj vsetko.
685090
Ja si dovolim napisat, ze okrem kontroverzneho prijatia epizody VIII podla mna Solovi do istej miery uskodil aj Rogue One. Na prvy antalogicky film este ludia sli, pretoze mal vyborne trailery a nevedeli co presne cakat, na druhykrat caro vyplnania dier znamych udalosti trochu vyprchalo. Mozem sa, samozrejme, mylit, ale The Last Jedi podla vsetkeho poburil hlavne skalnych priaznivcov, bezni navstevnici rozhodne neriesili, ako im film znicil detstvo narabanim s postavami. Inak ako fanusik z toho neuspechu nemam radost a ani neviem preco by som ho mal mat. Na druhej strane, toto pretazovanie ani nemohlo viest k nicomu inemu a raz ten prvy vyraznejsi neuspech musel prist. Fanusikovia si radi precitaju Solov origin v kinach, ale filmovy divak chce nieco uplne ine. Zatial nejde o nic, co by znacke vyrazne uskodilo, ale Disney by sa mal zamysliet nad jej smerovanim. Ta dlhsia pauza pred Epizodou  9 je z tohto pohladu rozhodne dobra vec. No po nej to chce zrusit tieto nezmyselne prequelove stand alone filmy bez rytierov Jedi a sily a po aspon dvojrocnej prestavke vydat novu plnohodnotnu trilogiu odrezanu od hlavnej sagy. Nie som tak naivny, aby som si myslel, ze to tak aj naozaj bude, ale chcem verit tomu, ze si z tohto neuspechu zoberu to hlavne a nieze na to pojdu logikou ala Warneri a DC. No vzhladom k tomu, ze Kevin Feige je iba jeden, mozne je naozaj vsetko.
685078
4 -1
reagovat
reaguje na: Viral
Rogue One zalátává "plot hole", kterou reálně vůbec nebylo vůbec potřeba zalátat, a má nejmarnější postavy z celý ságy, jejichž osud určuje čistě to, že to s nima Lucasfilm může/musí udělat. Prostě solidně nasnímaný zoufalství na všech frontách (dotočenej úvod je strašně meh), na kterým je super akorát závěrečná megabitva a Vader.

Že to někomu přijde lepší než nabušená EVII, odvážná EVIII a šlapající (byť v jádru zcela zbytečnej) Solo, mě doteď fascinuje :)
685089
Rogue One zalátává "plot hole", kterou reálně vůbec nebylo vůbec potřeba zalátat, a má nejmarnější postavy z celý ságy, jejichž osud určuje čistě to, že to s nima Lucasfilm může/musí udělat. Prostě solidně nasnímaný zoufalství na všech frontách (dotočenej úvod je strašně meh), na kterým je super akorát závěrečná megabitva a Vader. Že to někomu přijde lepší než nabušená EVII, odvážná EVIII a šlapající (byť v jádru zcela zbytečnej) Solo, mě doteď fascinuje *:)*
685083
18 -19
reagují: Viral, TheAshenOne
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se