Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Star Wars v krizi: Solo brutálně propadl!

příspěvky 161 - 180 Napsat příspěvek
Ja doufam, ze po skonceni novr trilogie vymysli hlavouni novou strategii jak uchopit SW. Podle me by meli fandy krapet vyhladovet, prestat lpet na stare trilogii a vic čerpat z toho, co uz bylo sepsano v knihach, komiksech. Stejne jako Avengers, tak i SW univerzum je bohate na pribehy, ktere ma smysl zadaptovat. To co udelali s novou trilogii, kdy si vycucali z prstu remake a zacali nenasytne cpat lidem spinoffy je neco, co fakt z dlouhodobeho hlediska smysl nedava.
684981
Ja doufam, ze po skonceni novr trilogie vymysli hlavouni novou strategii jak uchopit SW. Podle me by meli fandy krapet vyhladovet, prestat lpet na stare trilogii a vic čerpat z toho, co uz bylo sepsano v knihach, komiksech. Stejne jako Avengers, tak i SW univerzum je bohate na pribehy, ktere ma smysl zadaptovat. To co udelali s novou trilogii, kdy si vycucali z prstu remake a zacali nenasytne cpat lidem spinoffy je neco, co fakt z dlouhodobeho hlediska smysl nedava.
9 0
reagovat
Až takový pád na ústa jsem nečekal. Vůbec nechápu, proč Sola nedali na obvyklý vánoční slot (Poppins je určena pro jinou cílovku, tam snad kanibalizace tržeb nehrozí). Sekat SW s rozestupem 5 měsíců prostě není dobrý nápad, přičemž (ne)přijetí TLJ tomu jen přidalo. Spousta lidí (bohužel pro D/LF) ještě nezapomněla:D Největší chyba je imho skoro nulový marketing. Solo je sice lehký nadprůměr a čistá jednohubka, ale na SW přece drtivá většina diváků v dnešní době nechodí, kvůli nějakým vypravěčských kvalitám, ale jako na značku a událost (což u Sola nenastalo). Teď nemyslím fanoušky, ale běžnou masu, která sype ony miliardy.

Nakonec ale D stejně koupil LF kvůli dojení SW horem spodem a když nevydělá samotný film, tak tuny merchu k němu několikanásobně ano (osobně mám podezření, že u všech postav do jedné z filmů pod D je hlavním účelem jejich existence být předlohou pro merch a až poté nějaká jejich úloha ve filmu), takže finanční neúspěch Sola asi bude jen takové drobné zaškobrtnutí. Pro někoho bohudík, pro někoho bohužel.
684980
Až takový pád na ústa jsem nečekal. Vůbec nechápu, proč Sola nedali na obvyklý vánoční slot (Poppins je určena pro jinou cílovku, tam snad kanibalizace tržeb nehrozí). Sekat SW s rozestupem 5 měsíců prostě není dobrý nápad, přičemž (ne)přijetí TLJ tomu jen přidalo. Spousta lidí (bohužel pro D/LF) ještě nezapomněla*:D* Největší chyba je imho skoro nulový marketing. Solo je sice lehký nadprůměr a čistá jednohubka, ale na SW přece drtivá většina diváků v dnešní době nechodí, kvůli nějakým vypravěčských kvalitám, ale jako na značku a událost (což u Sola nenastalo). Teď nemyslím fanoušky, ale běžnou masu, která sype ony miliardy. Nakonec ale D stejně koupil LF kvůli dojení SW horem spodem a když nevydělá samotný film, tak tuny merchu k němu několikanásobně ano (osobně mám podezření, že u všech postav do jedné z filmů pod D je hlavním účelem jejich existence být předlohou pro merch a až poté nějaká jejich úloha ve filmu), takže finanční neúspěch Sola asi bude jen takové drobné zaškobrtnutí. Pro někoho bohudík, pro někoho bohužel.
2 -1
reagují: Sydonis
reagovat
Mě se líbí, jak už začínají lítat výmluvy proč vlastně Solo selhal, ale nechce se jim uznat, že diváci jsou nasraní kvůli E8 a obzvlášť kvůli
tomu tragickýmu PR, který po E8 následovalo. Solo vypadal ukrutně
nezajímavě sám o sobě, ale spousta HC fans jako já, kteří by na to šli
prostě jen proto, že je to Star Wars ten film z trucu ignorují a
doufají, že se tak podaří dostat Kennedy od válu. A ideálně aby Filloni
převzal kreativní kontrolu nad SW.

Ale tak hodnotím to kladně. SW v čerených číslech už by třeba moho Igera donutit zajímat se o to jak vedení Lucasfilmu funguje nebo spíš nefunguje.
684979
Mě se líbí, jak už začínají lítat výmluvy proč vlastně Solo selhal, ale nechce se jim uznat, že diváci jsou nasraní kvůli E8 a obzvlášť kvůli tomu tragickýmu PR, který po E8 následovalo. Solo vypadal ukrutně nezajímavě sám o sobě, ale spousta HC fans jako já, kteří by na to šli prostě jen proto, že je to Star Wars ten film z trucu ignorují a doufají, že se tak podaří dostat Kennedy od válu. A ideálně aby Filloni převzal kreativní kontrolu nad SW. Ale tak hodnotím to kladně. SW v čerených číslech už by třeba moho Igera donutit zajímat se o to jak vedení Lucasfilmu funguje nebo spíš nefunguje.
9 0
reagovat
Nechápu, jak se v Americe s trackingem mohli takhle seknout.

Nad číslama Deadpoola taky kroutím hlavou.

Tady to někdo u Disneyho a u Foxů vážně pohnojil. Skoro to vypadá, jako kdyby Black Panther a Infinity War vysály veškerej vzduch.
684976
Nechápu, jak se v Americe s trackingem mohli takhle seknout. Nad číslama Deadpoola taky kroutím hlavou. Tady to někdo u Disneyho a u Foxů vážně pohnojil. Skoro to vypadá, jako kdyby Black Panther a Infinity War vysály veškerej vzduch.
1 0
reagovat
He, he já to říkal že to tak dopadne :D:+:D:+:D. Diváci si prostě nenechají věčně srát na hlavu. Po strašné a neoriginální sedmé epizodě přišla ještě horší osmička a mezi tím se zmateně potácel jalový Roque One (film, kterej vypadá jako kdyby v něm chybělo přes 20 minut a přesto se najdou lidi, kteří vám budou neustále tvrdit, že tam dává všechno smysl :D).
Lucase nijak zvlášť nemiluju, ale za jeho hrůzovlády ty filmy aspoň pořád měli nějakou minimální konzistenci a pořád se jalo podle jisté vize. A i když bych ty zasraný plyšáky v VI epizodě nejraději stáhnul zaživa z kůže, tak pořád budu tvrdit, že by se bez něj ty filmy prostě točit neměli a fakt je mi jedno, že by v nevyhnutelné další revizi starých filmů Han Solo už nestřílel druhý, ale rovnou by zažádal o kapitulaci a kladl by pouze nenásilný odpor. Pořád mi to bude milejší, než když ho zapíchne nějakej dementní transexuál...
684975
He, he já to říkal že to tak dopadne *:D**:+**:D**:+**:D*. Diváci si prostě nenechají věčně srát na hlavu. Po strašné a neoriginální sedmé epizodě přišla ještě horší osmička a mezi tím se zmateně potácel jalový Roque One (film, kterej vypadá jako kdyby v něm chybělo přes 20 minut a přesto se najdou lidi, kteří vám budou neustále tvrdit, že tam dává všechno smysl :D). Lucase nijak zvlášť nemiluju, ale za jeho hrůzovlády ty filmy aspoň pořád měli nějakou minimální konzistenci a pořád se jalo podle jisté vize. A i když bych ty zasraný plyšáky v VI epizodě nejraději stáhnul zaživa z kůže, tak pořád budu tvrdit, že by se bez něj ty filmy prostě točit neměli a fakt je mi jedno, že by v nevyhnutelné další revizi starých filmů Han Solo už nestřílel druhý, ale rovnou by zažádal o kapitulaci a kladl by pouze nenásilný odpor. Pořád mi to bude milejší, než když ho zapíchne nějakej dementní transexuál...
12 -4
reagovat
Za mě ohromná radost. Doufal jsem že po tragikomickém Last Jedi, který u mě i při své řemeslné kvalitě dokázal svým otřesným scénářem SW pohřbít (už TFA bylo dost nahnuté) bude mít ten efekt, že nasraní fanoušci původních SW na další disney filmy nepůjdou. Everything according to plan. Teď se zbavit Kennedy a udělat sequely oficiálně noncanon a budu spokojen :D

samozřejmě vím že se to nestane :p
684973
Za mě ohromná radost. Doufal jsem že po tragikomickém Last Jedi, který u mě i při své řemeslné kvalitě dokázal svým otřesným scénářem SW pohřbít (už TFA bylo dost nahnuté) bude mít ten efekt, že nasraní fanoušci původních SW na další disney filmy nepůjdou. Everything according to plan. Teď se zbavit Kennedy a udělat sequely oficiálně noncanon a budu spokojen *:D* [spoiler]samozřejmě vím že se to nestane :p[/spoiler]
10 -4
reagovat
reaguje na: rush
Ok, uznávám, že to k tomu asi přispělo, ale podle mě to spolu i souvisí. V tyhle pásový výrobě IMHO nejde vytvářet nějaký zásadní díla. Vždyť podle mě ty kvality těch filmu nezaostavaj o tolik třeba za Marvelovkama. Ale evidentně když se Marvelu nepovede jeden Thor tak to neublizi tolik tržbam dalšího Iron Mana. SW tohle podle mě nikdy mít nemuze. Tam lidi jdou proste na SW a je jim jedno jestli to je spinoff, hlavní trilogie nebo Johnsonova trilogie. I v rádiu jsem teď slysel jak moderátor láká do kina na další díl SW :D Marvel model na to proste aplikovat IMHO nelze. Ideální by byl proste jeden film za 2-3 roky, stejně jako bondovky, potterovky atd.
684971
Ok, uznávám, že to k tomu asi přispělo, ale podle mě to spolu i souvisí. V tyhle pásový výrobě IMHO nejde vytvářet nějaký zásadní díla. Vždyť podle mě ty kvality těch filmu nezaostavaj o tolik třeba za Marvelovkama. Ale evidentně když se Marvelu nepovede jeden Thor tak to neublizi tolik tržbam dalšího Iron Mana. SW tohle podle mě nikdy mít nemuze. Tam lidi jdou proste na SW a je jim jedno jestli to je spinoff, hlavní trilogie nebo Johnsonova trilogie. I v rádiu jsem teď slysel jak moderátor láká do kina na další díl SW *:D* Marvel model na to proste aplikovat IMHO nelze. Ideální by byl proste jeden film za 2-3 roky, stejně jako bondovky, potterovky atd.
684961
6 0
reagovat
reaguje na: Cival
Mne obcas staci k nadseniu malo:D a aj ked chapem druhu stranu, tak ten hejt napr. Na ep 8 je imo zbytocne prilis hystericky. Aj ked je to pre mna so solom najslabsi sw film.
684970
Mne obcas staci k nadseniu malo*:D* a aj ked chapem druhu stranu, tak ten hejt napr. Na ep 8 je imo zbytocne prilis hystericky. Aj ked je to pre mna so solom najslabsi sw film.
684966
3 -3
reagovat
reaguje na: Garond
tuto tragediu sem ani netahaj. Staci, ze zachvilku sem pride Gorecki a nepochopitelne huzevnato nam vysvetli, ze tento neuspech je vlastne prezleceny uspech :D
684968
tuto tragediu sem ani netahaj. Staci, ze zachvilku sem pride Gorecki a nepochopitelne huzevnato nam vysvetli, ze tento neuspech je vlastne prezleceny uspech *:D*
684959
7 0
reagovat
Nebude to proste jen tim, ze SW od Disneyho je jen nenazrany hype a dojeni davno mrtvy kravy? 
684967
Nebude to proste jen tim, ze SW od Disneyho je jen nenazrany hype a dojeni davno mrtvy kravy? 
7 -1
reagovat
reaguje na: pepo
Mně tam toho přijde hrozně málo. Že ty spinoffy nejsou samy o sobě chytlavý, maj nudný příběhy, jak psal duro líný dialogy a malej švih. Navíc herci matní, postavy tuctový. Moc to nechápu. Sice je pořád kouzelný vidět ty známý kulisy špinavěji, realističtěji... ale krom toho, že je to místy už trochu parodie (viz stažený barvy v Solovi), dobrej film jen zatemnění a zaprášení neudělá.
684966
Mně tam toho přijde hrozně málo. Že ty spinoffy nejsou samy o sobě chytlavý, maj nudný příběhy, jak psal duro líný dialogy a malej švih. Navíc herci matní, postavy tuctový. Moc to nechápu. Sice je pořád kouzelný vidět ty známý kulisy špinavěji, realističtěji... ale krom toho, že je to místy už trochu parodie (viz stažený barvy v Solovi), dobrej film jen zatemnění a zaprášení neudělá.
684960
5 0
reagují: pepo
reagovat
reaguje na: Bobby6killer
Tak já bych řekl že to kvalitama filmu je, lidí co byli znechucení SW7 už prostě na SW8 nešli a ti co šli, tak byli zklamaní jaký odpad z SW8 Johnson udělal a to zklamaní se ve velkém přeneslo na nudného Sola:+
684961
Tak já bych řekl že to kvalitama filmu je, lidí co byli znechucení SW7 už prostě na SW8 nešli a ti co šli, tak byli zklamaní jaký odpad z SW8 Johnson udělal a to zklamaní se ve velkém přeneslo na nudného Sola*:+*
684958
10 -4
reagují: Bobby6killer
reagovat
reaguje na: Bobby6killer
Mne sa vsetky novodobe sw fakt velmi pacili, ale ta kadencia je rychla aj na mna. Stratilo to exkluzivitu, no
684960
Mne sa vsetky novodobe sw fakt velmi pacili, ale ta kadencia je rychla aj na mna. Stratilo to exkluzivitu, no
684958
4 0
reagují: Cival
reagovat

Lol

A vy jste se smáli WB a jejich DC universu.
684959
A vy jste se smáli WB a jejich DC universu.
Lol
6 -3
reagují: SteKi
reagovat
Nice ;) a to tady dost lidí prorokovalo, že bude chtít Disney sypat 3 SW filmy ročně jako Marvel. IMHO je i tempo jedny SW ročně prostě moc a lidi to přestane zajímat po pár filmech. Troufnu si i říct, že to ani tolik nesouvisí s kvalitama těch filmů. Prostě většina lidí nejsou nerdi a nepotrebujou vidět vesmírný lodě a priserky v imaginárním vesmíru kazdejch par měsíců :D
684958
Nice *;)* a to tady dost lidí prorokovalo, že bude chtít Disney sypat 3 SW filmy ročně jako Marvel. IMHO je i tempo jedny SW ročně prostě moc a lidi to přestane zajímat po pár filmech. Troufnu si i říct, že to ani tolik nesouvisí s kvalitama těch filmů. Prostě většina lidí nejsou nerdi a nepotrebujou vidět vesmírný lodě a priserky v imaginárním vesmíru kazdejch par měsíců *:D*
2 -2
reagují: rush, pepo
reagovat
reaguje na: imf
Pockej na me
684957
Pockej na me
684954
7 -4
reagovat
Jdu si udělat popcorn. 8)
684954
Jdu si udělat popcorn. *8)*
17 0
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Epizoda 7 byla začátkem failu K.K.:+
Jinak mě se z nových SW filmu líbilo jen Rogue one:+Ostani filmy jsou pro mě břečky které se nehodí aby nesly jméno Star wars:-
684950
Epizoda 7 byla začátkem failu K.K.*:+* Jinak mě se z nových SW filmu líbilo jen Rogue one*:+*Ostani filmy jsou pro mě břečky které se nehodí aby nesly jméno Star wars*:-*
684948
7 -5
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Má :) Dík
684949
Má :) Dík
684948
2 0
reagovat
"...a nasupenost mnohých diváků po Epizodě 7"

nemá tam být Epizoda 8?:)
684948
"...a nasupenost mnohých diváků po Epizodě 7" nemá tam být Epizoda 8?*:)*
5 0
reagují: rush, Cival
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se