Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Star Wars v krizi: Solo brutálně propadl!

příspěvky 101 - 120 Napsat příspěvek
reaguje na: Randal K.
"FA bolo kritizované za to, že kopíruje Epizódu IV a Last Jedi je kritizovaný za to, že sa nebál ísť svojou cestou."
Celý problém je v tom že tie postavy sú absolútne nezaujímavé a príbeh je nudná zlátanina ktorá sa nedá brať vážne. Ja som tiež chcel aby po FA išli svojou cestou a aby skúsili niečo nové, to súhlasím, ale nie štýlom akým to robia teraz. Oni z tých hrdinov robia volov, z Kylo Rena spravili behom dvoch filmov úplnú padavku ktorej ďalší vývoj mi je úplne ukradnutý, zatiaľ čo napríklad v Impériu boli všetci zvedaví ako to medzi Vaderom a Lukom dopadne tu ma to už vôbec nezaujíma. Podobne sú na tom aj ďalšie nové postavy, Poe, Fin a číňanka, Rey, atď. Last Jedi nie je kritizovaný za to že sa nebál ísť svojou cestou ale za to akou cestou sa nakoniec vydal. Tam bolo toľko možností ako to urobiť lepšie a zaujímavejšie, ako tie postavy trošku vylepšiť, ale nie, oni namiesto toho tie dobré a zaujímavé postavy ktoré mohli zaujať oveľa viac a tlačiť dej dopredu zahadzujú Snoke, Luke, Han Solo... Viete si predstaviť napríklad taký boj medzi Lukom a Snokeom? Aký náboj to mohlo mať? Alebo ešte lepšie, učiteľ+žiak vs. učiteľ+žiak Snoke a Kylo vs. Luke a Rey, to by bol boj, niečo ako z traileru na Old Republic. A tie nudné a nezaujímavé postavy ešte viac zhoršujú Fin, Poe, Rose? či ako sa volá? :)) O tom to je a Solo je toho jasným dôkazom. Nudné postavy bez náboja tlačia do vlastných filmov, kto už je zvedavý na film o Boba Fettovi? Alebo o Landovi? To bude presne to isté, ja si to neviem vysvetliť, príde mi to ako keby KK ani nevedela čo fanúšikovia vlastne chcú, akoby ten svet ani poriadne nepoznala, nechápem, ona tým SW asi ani nerozumie. Napr. taký Kevin Feige tým Marvelom žije, rozumie tomu, pozná tie príbehy, komiksy, postavy, vie čo ľudia chcú. To tu nejako pri SW chýba, už dávno mal byť oznámený film o Kenobim, už dávno sa mala pripravovať trilógia z čias Old Republic, dávno mal byť oznámený film o Vaderovi medzi ep. III a IV a nie len jedna scénka v Rogue One.
685088
[i]"FA bolo kritizované za to, že kopíruje Epizódu IV a Last Jedi je kritizovaný za to, že sa nebál ísť svojou cestou."[/i] Celý problém je v tom že tie postavy sú absolútne nezaujímavé a príbeh je nudná zlátanina ktorá sa nedá brať vážne. Ja som tiež chcel aby po FA išli svojou cestou a aby skúsili niečo nové, to súhlasím, ale nie štýlom akým to robia teraz. Oni z tých hrdinov robia volov, z Kylo Rena spravili behom dvoch filmov úplnú padavku ktorej ďalší vývoj mi je úplne ukradnutý, zatiaľ čo napríklad v Impériu boli všetci zvedaví ako to medzi Vaderom a Lukom dopadne tu ma to už vôbec nezaujíma. Podobne sú na tom aj ďalšie nové postavy, Poe, Fin a číňanka, Rey, atď. Last Jedi nie je kritizovaný za to že sa nebál ísť svojou cestou ale za to akou cestou sa nakoniec vydal. Tam bolo toľko možností ako to urobiť lepšie a zaujímavejšie, ako tie postavy trošku vylepšiť, ale nie, oni namiesto toho tie dobré a zaujímavé postavy ktoré mohli zaujať oveľa viac a tlačiť dej dopredu zahadzujú Snoke, Luke, Han Solo... Viete si predstaviť napríklad taký boj medzi Lukom a Snokeom? Aký náboj to mohlo mať? Alebo ešte lepšie, učiteľ+žiak vs. učiteľ+žiak Snoke a Kylo vs. Luke a Rey, to by bol boj, niečo ako z [url=https://www.youtube.com/watch?v=mm4JEZudf0c]traileru na Old Republic[/url]. A tie nudné a nezaujímavé postavy ešte viac zhoršujú Fin, Poe, Rose? či ako sa volá? *:))* O tom to je a Solo je toho jasným dôkazom. Nudné postavy bez náboja tlačia do vlastných filmov, kto už je zvedavý na film o Boba Fettovi? Alebo o Landovi? To bude presne to isté, ja si to neviem vysvetliť, príde mi to ako keby KK ani nevedela čo fanúšikovia vlastne chcú, akoby ten svet ani poriadne nepoznala, nechápem, ona tým SW asi ani nerozumie. Napr. taký Kevin Feige tým Marvelom žije, rozumie tomu, pozná tie príbehy, komiksy, postavy, vie čo ľudia chcú. To tu nejako pri SW chýba, už dávno mal byť oznámený film o Kenobim, už dávno sa mala pripravovať trilógia z čias Old Republic, dávno mal byť oznámený film o Vaderovi medzi ep. III a IV a nie len jedna scénka v Rogue One.
685078
13 -4
reagovat
reaguje na: Mr. Smith
Já docela jo :D Ale myslim, že společně se mnou už jenom skupina nerdů a videoherních fanatiků a vydělalo by to ještě míň než Solo :D
685087
Já docela jo *:D* Ale myslim, že společně se mnou už jenom skupina nerdů a videoherních fanatiků a vydělalo by to ještě míň než Solo *:D*
685085
3 0
reagovat
reaguje na: BarryLyndon
Tvoj SW by som urcite nechcel vidiet :D
685085
Tvoj SW by som urcite nechcel vidiet *:D*
685082
6 -3
reagují: Bobby6killer
reagovat
Asi takhle - se Solem nemám v podstatě problém, i když jak zde bylo již řečeno, pokud bychom si odmysleli některé postavy a techniku, tak to vůbec SW být nemusí, ale budiž schopná jednohubka to určitě je. Absolutně nechápu hate části zdejší komunity na Rogue One, dle mého to byl zrovna příklad spin-offu, který měl smysl a dobře "zapadl" do kánonu původní trilogie.
Co se nových epizod týče, tak VI mě trochu znejistila a VII to úplně zabila, tak špatnou práci s postavami a lore jsem snad ještě nikdy neviděl. Opravdu jsem zvědavý, co Abrams vymyslí v devítce, protože stará garda je na plátně/v reálu pod drnem a ty nové postavy většina lidí zdá se upřímně nesnáší....
Zároveň se přidávám k "team KOTOR", tohle kdyby se dostalo na velké plátno, tak budou dvě miliardy v kapse hned!
685083
Asi takhle - se Solem nemám v podstatě problém, i když jak zde bylo již řečeno, pokud bychom si odmysleli některé postavy a techniku, tak to vůbec SW být nemusí, ale budiž schopná jednohubka to určitě je. Absolutně nechápu hate části zdejší komunity na Rogue One, dle mého to byl zrovna příklad spin-offu, který měl smysl a dobře "zapadl" do kánonu původní trilogie. Co se nových epizod týče, tak VI mě trochu znejistila a VII to úplně zabila, tak špatnou práci s postavami a lore jsem snad ještě nikdy neviděl. Opravdu jsem zvědavý, co Abrams vymyslí v devítce, protože stará garda je na plátně/v reálu pod drnem a ty nové postavy většina lidí zdá se upřímně nesnáší.... Zároveň se přidávám k "team KOTOR", tohle kdyby se dostalo na velké plátno, tak budou dvě miliardy v kapse hned!
4 -4
reagují: KarelR
reagovat
Mne na všech 4 filmech strašně štvou 2 věci, komornost a totálně nijaké postavy. Mají neomezené universum, neomezené finance, aby se to pak odehrávalo na pár komorních jevištích jako 7. řada Hvězdné Brány. Nechci tu brečet nad SJW nebo rasismem, ale je prostě vidět že jsou tam postavy co tam mají být a ne postavy co by byly nejlepší. 
Že je Lando jinde než Finn, Leia jinde než Rey. Ale ony jsou jinde i herní postavy, když si vezmu Kyla Katarna, Revana nebo i ten blbý Starkiller měl něco do sebe. 

Solo je podle mne dobrý film, ale to je prostě na tenhle film málo, já čekal nějakou jízdu, kde bude řádit a hláškovat 2 hodiny jak utržený ze řetězu, cestou za nějakým pokladem vyřídí Sitha, oplodní 2 planety a 3x se ožení. Dostal jsem komorní westernovou heistovku, wow pecka o tom jsem jako dítě snil :+

K 7 a 8, když už musí skororemakeovat 4 a 5, tak to mělo být při dnešních možnostech dvakrát až třikrát balšoje. Ne že bude finále o tom, jak hangár brání poloretardní vznášedla. :D Tam mělo být něco ve stylu gigantického 300 metrového mecha, na kterém by svedl souboj 2 sithové proti Lukovi a všechno by to vyřešila macho pilotka, která by navedla já nevím Destroyer atmosférou na zem. :D
685082
Mne na všech 4 filmech strašně štvou 2 věci, komornost a totálně nijaké postavy. Mají neomezené universum, neomezené finance, aby se to pak odehrávalo na pár komorních jevištích jako 7. řada Hvězdné Brány. Nechci tu brečet nad SJW nebo rasismem, ale je prostě vidět že jsou tam postavy co tam mají být a ne postavy co by byly nejlepší.  Že je Lando jinde než Finn, Leia jinde než Rey. Ale ony jsou jinde i herní postavy, když si vezmu Kyla Katarna, Revana nebo i ten blbý Starkiller měl něco do sebe.  Solo je podle mne dobrý film, ale to je prostě na tenhle film málo, já čekal nějakou jízdu, kde bude řádit a hláškovat 2 hodiny jak utržený ze řetězu, cestou za nějakým pokladem vyřídí Sitha, oplodní 2 planety a 3x se ožení. Dostal jsem komorní westernovou heistovku, wow pecka o tom jsem jako dítě snil *:+* K 7 a 8, když už musí skororemakeovat 4 a 5, tak to mělo být při dnešních možnostech dvakrát až třikrát balšoje. Ne že bude finále o tom, jak hangár brání poloretardní vznášedla. *:D* Tam mělo být něco ve stylu gigantického 300 metrového mecha, na kterém by svedl souboj 2 sithové proti Lukovi a všechno by to vyřešila macho pilotka, která by navedla já nevím Destroyer atmosférou na zem. *:D*
6 -2
reagují: Vakojezevec, Mr. Smith
reagovat
Smola Sola nie je v tom, že je v kinách tak skoro po predošlom SW filme, ale v tom, že ide do kín po kontroverzných SW8. Keby to bolo ako v prípade dobre prijatého Black Panthera a vzápätí sú v kinách Avengers 3, tak by zrejme o pár miliónov Solo viac zarobil. (Aj keď najvhodnejší pomer by bol Avengers 3 a Ant-man 2.)
A samozrejme v traileri nedokázali nalákať na nejakú zásadnú udalosť a dychberúcu scénu, čo vlastne ani nemohli, lebo film nič také neobsahuje. Žiadne zimomriavky, ako už viacerí skonštatovali a je im musím dať za pravdu.
685081
Smola Sola nie je v tom, že je v kinách tak skoro po predošlom SW filme, ale v tom, že ide do kín po kontroverzných SW8. Keby to bolo ako v prípade dobre prijatého Black Panthera a vzápätí sú v kinách Avengers 3, tak by zrejme o pár miliónov Solo viac zarobil. (Aj keď najvhodnejší pomer by bol Avengers 3 a Ant-man 2.) A samozrejme v traileri nedokázali nalákať na nejakú zásadnú udalosť a dychberúcu scénu, čo vlastne ani nemohli, lebo film nič také neobsahuje. Žiadne zimomriavky, ako už viacerí skonštatovali a je im musím dať za pravdu.
1 -1
reagovat
reaguje na: Randal K.
Nic proti originalite. Ale ak bysom si chcel poistit uspech a vlozene naklady, asi bysom porozmyslal, ci vybrat rezisera, ktory je znamy vyhlasenim, ze nechce tocit filmy, kde vsetci vyjdu z kina a budu hovorit, aky super film to bol, ale filmy, kde polovica ludi povie toto a druha polovica povie, ze vacsiu sracku v zivote nevideli. Ze vtedy bude spokojny on
685080
Nic proti originalite. Ale ak bysom si chcel poistit uspech a vlozene naklady, asi bysom porozmyslal, ci vybrat rezisera, ktory je znamy vyhlasenim, ze nechce tocit filmy, kde vsetci vyjdu z kina a budu hovorit, aky super film to bol, ale filmy, kde polovica ludi povie toto a druha polovica povie, ze vacsiu sracku v zivote nevideli. Ze vtedy bude spokojny on
685078
4 -5
reagovat
reaguje na: Randal K.
TLJ je totiž příšerný v tolika nonsensech....od drobností typu "otevřeme Leie dveře do vesmíru a vtáhneme ji dovnitř" až po "nemůžeme dostihnout povstalecké křižníky, nemáme v celé galaxii posily, nemůžeme na ně poslat tie fightery, od ep5 a ep6 už nevlastníme Tie bombery atd atp. ALE černoušek s asiatkou mají dost času doletět do kasina aby přitáhli lamače kódů, ve finále stejně neuspějí a film je zbytečně o 40 minute delší"... jo bylo vlastně třeba ukázat malé smrady ze kterých asi budou časem noví povstalci... a mohl bych pokračovat.... jedinej světlej moment a to čistě tehcnicky a vizuálně bylo zničení star destroyeru skokem do hyperprostoru.... a druhej jak luke vyškolil to rozzlobené děcko.... jinak total fail. 
685079
TLJ je totiž příšerný v tolika nonsensech....od drobností typu "otevřeme Leie dveře do vesmíru a vtáhneme ji dovnitř" až po "nemůžeme dostihnout povstalecké křižníky, nemáme v celé galaxii posily, nemůžeme na ně poslat tie fightery, od ep5 a ep6 už nevlastníme Tie bombery atd atp. ALE černoušek s asiatkou mají dost času doletět do kasina aby přitáhli lamače kódů, ve finále stejně neuspějí a film je zbytečně o 40 minute delší"... jo bylo vlastně třeba ukázat malé smrady ze kterých asi budou časem noví povstalci... a mohl bych pokračovat.... jedinej světlej moment a to čistě tehcnicky a vizuálně bylo zničení star destroyeru skokem do hyperprostoru.... a druhej jak luke vyškolil to rozzlobené děcko.... jinak total fail. 
685078
13 -6
reagovat
Je nesporné, že filmu uškodili zlé reakcie na Last Jedi, ktoré ja dodnes popravde nechápem. FA bolo kritizované za to, že kopíruje Epizódu IV a Last Jedi je kritizovaný za to, že sa nebál ísť svojou cestou. 

Ľudia permanentne pindajú na to aké sú blockbustery rovnaké, rutinné,  Hollywood je neoriginálny, točí len remaky a pod. A keď potom niekto má gule ísť svojou cestou, tak všetci chytia hysterický záchvat a rozprávajú ako zabil Star Wars a podobne. 

Netvrdím, že Disney robí všetko perfektne, ale v dnešnej dobe je naozaj akési ťažšie sa ľuďom normálne zavďačiť.  Ako keby si nikto neuvedomoval, že štúdiá sa po tomto cirkuse budú ešte viac báť originality a budú chŕliť ešte viac sterliných, neurážlivých, priemerných McFilmov, kde každý dostane svoj polotovar čo zasýti a hotovo. 
685078
Je nesporné, že filmu uškodili zlé reakcie na Last Jedi, ktoré ja dodnes popravde nechápem. FA bolo kritizované za to, že kopíruje Epizódu IV a Last Jedi je kritizovaný za to, že sa nebál ísť svojou cestou.  Ľudia permanentne pindajú na to aké sú blockbustery rovnaké, rutinné,  Hollywood je neoriginálny, točí len remaky a pod. A keď potom niekto má gule ísť svojou cestou, tak všetci chytia hysterický záchvat a rozprávajú ako zabil Star Wars a podobne.  Netvrdím, že Disney robí všetko perfektne, ale v dnešnej dobe je naozaj akési ťažšie sa ľuďom normálne zavďačiť.  Ako keby si nikto neuvedomoval, že štúdiá sa po tomto cirkuse budú ešte viac báť originality a budú chŕliť ešte viac sterliných, neurážlivých, priemerných McFilmov, kde každý dostane svoj polotovar čo zasýti a hotovo. 
14 -5
reagovat
reaguje na: mecano
Jako ono je tohle hlavně v tý knížce Kenobi. A tu už čtu přes dva roky, protože se to nedá ... :D
Takže doufám, že do filmu dají něco jinýho. 
685076
Jako ono je tohle hlavně v tý knížce Kenobi. A tu už čtu přes dva roky, protože se to nedá ... *:D* Takže doufám, že do filmu dají něco jinýho. 
685050
0 0
reagovat
reaguje na: x_ander_jc
Ano, i mne by se libilo, kdyby se Ben sem tam odlepil od zeme. Jak by jinak vedel, ze v Mos Eisley je kantyna, kam chodej nejlepsi nakladni piloti? Na druhou stranu se dneska na nejakou kontinuitu moc nehraje, takze anything goes
685074
Ano, i mne by se libilo, kdyby se Ben sem tam odlepil od zeme. Jak by jinak vedel, ze v Mos Eisley je kantyna, kam chodej nejlepsi nakladni piloti? Na druhou stranu se dneska na nejakou kontinuitu moc nehraje, takze anything goes
685070
1 -3
reagovat
reaguje na: x_ander_jc
Proti lore to je v tom bodě, že cameo dlouho neví o tom že je na tatooine...takže ano, šlo by to udělat jak říkáš, ale oni dva by se v podstatě nesměli potkat, protože rebels.... a už si tu episodu tolik nepamatuju, ale mám pocit že se k sobě chovají jako že se vidí poprvé od ep konce ep1
685073
Proti lore to je v tom bodě, že [spoiler]cameo dlouho neví o tom že je na tatooine...takže ano, šlo by to udělat jak říkáš, ale oni dva by se v podstatě nesměli potkat, protože rebels.... a už si tu episodu tolik nepamatuju, ale mám pocit že se k sobě chovají jako že se vidí poprvé od ep konce ep1[/spoiler]
685070
0 0
reagovat
Temi udaji o Obi-Wanovi se vytasila TMZ, a docela to kopiruje jeden ObiWanuv komics, takze to info zatim beru jedna baba povidala, bo filmy si dosud vymysleji od podlahy.  Ale pokud je to pravda, cekal jsem trochu vic, nez farmare a tuskeny.
685071
Temi udaji o Obi-Wanovi se vytasila TMZ, a docela to kopiruje jeden ObiWanuv komics, takze to info zatim beru jedna baba povidala, bo filmy si dosud vymysleji od podlahy.  Ale pokud je to pravda, cekal jsem trochu vic, nez farmare a tuskeny.
0 0
reagovat
reaguje na: Hairy_Ass
A z čeho z lore vyplývá, že Obi-wan nikdy neopustil Tatooine? Rebels ani jiné seriály jsem neviděl, tak se ptám. Protože z filmů mi to nikdy nepřišlo. Jasně, starej Obi-wan z ep. IV byl poustevník odříznutý od světa, ale to přece neznamená, že v době, kdy Lukovi bylo třeba 5 nebo 10 let, si nemohl udělat na pár týdnů výlet pryč. A klidně v rámci toho, aby zajistil, že se Impérium o Lukovi nedozví. A ve výsledku by se mi ten nástřel zápletky, co tu psal Mecano, líbil jako prolog filmu - Obi porazí Tuskenského leadera a u něj najde info o tom, že Impérium na Tatooine čmuchá po děcku nadaném silou. Tak začne pátrat po tom, odkud to info přišlo a jeho cílem bude zajistit, aby pozornost Impéria odvedl jinam, na jiné planety. Výlet po galaxii tak bude spočívat v tom, že Luka chrání. To mi nepřipadá proti žádnému lore.
685070
A z čeho z lore vyplývá, že Obi-wan nikdy neopustil Tatooine? Rebels ani jiné seriály jsem neviděl, tak se ptám. Protože z filmů mi to nikdy nepřišlo. Jasně, starej Obi-wan z ep. IV byl poustevník odříznutý od světa, ale to přece neznamená, že v době, kdy Lukovi bylo třeba 5 nebo 10 let, si nemohl udělat na pár týdnů výlet pryč. A klidně v rámci toho, aby zajistil, že se Impérium o Lukovi nedozví. A ve výsledku by se mi ten nástřel zápletky, co tu psal Mecano, líbil jako prolog filmu - Obi porazí Tuskenského leadera a u něj najde info o tom, že Impérium na Tatooine čmuchá po děcku nadaném silou. Tak začne pátrat po tom, odkud to info přišlo a jeho cílem bude zajistit, aby pozornost Impéria odvedl jinam, na jiné planety. Výlet po galaxii tak bude spočívat v tom, že Luka chrání. To mi nepřipadá proti žádnému lore.
685063
1 0
reagují: mecano, Vakojezevec
reagovat
reaguje na: Cival
Myslim, ze pracovne tomu muzeme rikat King Arthur paradox...
685069
Myslim, ze pracovne tomu muzeme rikat King Arthur paradox...
685059
5 -1
reagovat
Mrzí mě, že to Solo odsere, mně se ten film hodně líbil. Ale pokud to má být "boží trest" za to, jak Disney podělal trilogii, která měla být výkladní skříní a branou do nové éry SW, a jak kvůli tomu vlastně zabili celý EU, tak je to asi zasloužené...
685068
Mrzí mě, že to Solo odsere, mně se ten film hodně líbil. Ale pokud to má být "boží trest" za to, jak Disney podělal trilogii, která měla být výkladní skříní a branou do nové éry SW, a jak kvůli tomu vlastně zabili celý EU, tak je to asi zasloužené...
7 -4
reagovat
reaguje na: Marlax
No, v Rebels o tom, že je Obi na Tatooinu to cameo ze Sola poměrně dlouho neví, takže to by asi Obi musel opustit planetu, aby se mohli setkat. A to je zase proti lore. 
685063
No, v Rebels o tom, [spoiler]že je Obi na Tatooinu to cameo ze Sola poměrně dlouho neví, takže to by asi Obi musel opustit planetu, aby se mohli setkat. A to je zase proti lore. [/spoiler]
685060
0 0
reagují: x_ander_jc
reagovat
reaguje na: Sweat55
Hlavne je neuveritelny ze nevi, ze lidi zrali velky bitvy a svetelny mece. Nic z toho vlastne nenabizej, pritom by mohli...
685062
Hlavne je neuveritelny ze nevi, ze lidi zrali velky bitvy a svetelny mece. Nic z toho vlastne nenabizej, pritom by mohli...
685061
12 -1
reagovat
Já nechápu proč se pořád soustředí na filmy a postavy, které moc lidí vidět nepotřebuje. Solovka Boba Fetta? Nebo teď ten Solo, kterej se mezi fanoušky hejti už od oznámení. Tak kur*a Kenedy, máte tam tolik zajimavejch postav co můžete adaptovat. Solovku Yodi chce každej. Na Obiwana se žhaví i sám mfucking Obiwan a fanoušci taky. Vader by se mohl vydat na lov Jediu. A to jsou jenom postavy z časového období filmů, pak tam je spousta dalších století příběhů. S tímhle přístupem Star Wars dopadne jako DC a my tubudeme mít filmy o které nikdo nestojí. 
Jen ať to propadne.
685061
Já nechápu proč se pořád soustředí na filmy a postavy, které moc lidí vidět nepotřebuje. Solovka Boba Fetta? Nebo teď ten Solo, kterej se mezi fanoušky hejti už od oznámení. Tak kur*a Kenedy, máte tam tolik zajimavejch postav co můžete adaptovat. Solovku Yodi chce každej. Na Obiwana se žhaví i sám mfucking Obiwan a fanoušci taky. Vader by se mohl vydat na lov Jediu. A to jsou jenom postavy z časového období filmů, pak tam je spousta dalších století příběhů. S tímhle přístupem Star Wars dopadne jako DC a my tubudeme mít filmy o které nikdo nestojí.  Jen ať to propadne.
5 -3
reagují: Cival
reagovat
reaguje na: mecano
K Ja myslel ze to cameo v Solovi teasuje právě na Obi Wana. Tak nějak by mi to vzhledem k jejich historii davalo smysl. 
685060
K Ja myslel ze to cameo v Solovi teasuje právě na Obi Wana. Tak nějak by mi to vzhledem k jejich historii davalo smysl. 
685050
1 0
reagují: Hairy_Ass
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se