Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Babovřesky 3: Recenze

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek

Jako pecka, zkuste se podívat

Jako pecka, zkuste se podívat na link
312903
Jako pecka, zkuste se podívat na http://www.multybazar.eu
Jako pecka, zkuste se podívat
0 0
reagovat

Jako pecka, zkuste se podívat

Jako pecka, zkuste se podívat na link
312902
Jako pecka, zkuste se podívat na http://www.multybazar.eu
Jako pecka, zkuste se podívat
0 0
reagovat

TonyClifton

V podstatě s tebou ve všem co si napsal, souhlasím a také si myslím, že to odsuzovaní lidí podle toho, že si dovolí jít do kina na film od Trošky a dokonce se jim i líbí je hodně smutné. Například moje matka má střední školu s maturitou a pracuje ve školství a přečetla neuvěřitelné množství knih a to hlavně klasiku jak ze světové tak i z české literatury a nedělá mi problém dostat jí do kina třeba na Interstellar (ten film se jí mimochodem moc líbil) a baví ji seriály jako Homeland nebo Game of Thrones a nejčastěji sleduje pořady na ČT 2, ale na straně druhé nesnáší akční filmy a komiksovky a když nedávno v televizi dávali právě první Babovřesky tak se u toho filmu docela dobře bavila a takových lidí není málo a nemyslím si, že by se jednalo o nějaké ignoranty nebo lidi bez vkusu ale prostě se jen po práci chtějí neškodně odreagovat a nic neřešit a na tom nevidím nic špatného.
Například moje kolegyně s práce přibližně v mém věku na podobné filmy chodí i do kina a hodnotí je jako neškodnou oddechovku a přitom jedna z nich se moc těší na dvojku Avengers nebo na finále Hunger Games. Prostě podobné paušalizování je směšné a nesmyslné. Většinová společnost vyrůstá na českých komediích ať už na těch starých 40 a více let nebo na těch nových a jednoduše je lidé mají stále rádi a na tom se jak je vidět nic nezmění.
Ve mě současné Troškovy filmy příliš velké nadšení nevyvolávají (s jeho názorem na církev ale souhlasím) ale nemám problém chápat ty, kteří je mají naopak rádi a nedají na ně dopustit.

312755
V podstatě s tebou ve všem co si napsal, souhlasím a také si myslím, že to odsuzovaní lidí podle toho, že si dovolí jít do kina na film od Trošky a dokonce se jim i líbí je hodně smutné. Například moje matka má střední školu s maturitou a pracuje ve školství a přečetla neuvěřitelné množství knih a to hlavně klasiku jak ze světové tak i z české literatury a nedělá mi problém dostat jí do kina třeba na Interstellar (ten film se jí mimochodem moc líbil) a baví ji seriály jako Homeland nebo Game of Thrones a nejčastěji sleduje pořady na ČT 2, ale na straně druhé nesnáší akční filmy a komiksovky a když nedávno v televizi dávali právě první Babovřesky tak se u toho filmu docela dobře bavila a takových lidí není málo a nemyslím si, že by se jednalo o nějaké ignoranty nebo lidi bez vkusu ale prostě se jen po práci chtějí neškodně odreagovat a nic neřešit a na tom nevidím nic špatného. Například moje kolegyně s práce přibližně v mém věku na podobné filmy chodí i do kina a hodnotí je jako neškodnou oddechovku a přitom jedna z nich se moc těší na dvojku Avengers nebo na finále Hunger Games. Prostě podobné paušalizování je směšné a nesmyslné. Většinová společnost vyrůstá na českých komediích ať už na těch starých 40 a více let nebo na těch nových a jednoduše je lidé mají stále rádi a na tom se jak je vidět nic nezmění. Ve mě současné Troškovy filmy příliš velké nadšení nevyvolávají (s jeho názorem na církev ale souhlasím) ale nemám problém chápat ty, kteří je mají naopak rádi a nedají na ně dopustit.
TonyClifton
0 0
reagovat
emphis: Hele o trikach se mluvi tri roky... a uz za par dnu budou! :)
312753
emphis: Hele o trikach se mluvi tri roky... a uz za par dnu budou! :)
0 0
reagovat
Nechci Civalovi kazit překvapení, ale o novým designu se tu objevujou zvěsti už asi půl roku... :D

Duro, Tony
Dobře napsáno. :+

KARLOS 25.01.2015 22:31:47
Taky dobrej názor, ale osobě vidim jádro pudla trochu jinde. Když se totiž občas stane, že ztvrdnu s příslušníkama starší generace u TV, dejme tomu u Moulin Rouge, libovolnýho romcomu s McConagheym a tak podobně, pozoruju, že pro ně jsou ty filmy zkrátka příliš zběsile natočený. Hrdinové se v nich chovaj příliš afektovaně, příliš ulítle ve všech možných směrech, a zdejší příslovečnej "obyčejnej" divák na to není zvyklej, nedokáže se s nima absolutně ztotožnit. V tom vidím zásadní problém. Je to bohužel vlastnost společná všem hollywoodským produkcím. Českej divák je zvyklej na úplně jinej styl vyprávění, na úplně obyčejný hrdiny a naprosto všední situace. Všechno ostatní pak spadá mimo jeho komfortní zónu. Takže i když jsou zahraniční filmy řemeslně o několik úrovní jinde oproti domáci tvorbě, nemůžou jí v tomhle ohledu konkurovat.
312752
Nechci Civalovi kazit překvapení, ale o novým designu se tu objevujou zvěsti už asi půl roku... *:D* [b]Duro, Tony[/b] Dobře napsáno. *:+* [b]KARLOS 25.01.2015 22:31:47[/b] Taky dobrej názor, ale osobě vidim jádro pudla trochu jinde. Když se totiž občas stane, že ztvrdnu s příslušníkama starší generace u TV, dejme tomu u Moulin Rouge, libovolnýho romcomu s McConagheym a tak podobně, pozoruju, že pro ně jsou ty filmy zkrátka příliš zběsile natočený. Hrdinové se v nich chovaj příliš afektovaně, příliš ulítle ve všech možných směrech, a zdejší příslovečnej "obyčejnej" divák na to není zvyklej, nedokáže se s nima absolutně ztotožnit. V tom vidím zásadní problém. Je to bohužel vlastnost společná všem hollywoodským produkcím. Českej divák je zvyklej na úplně jinej styl vyprávění, na úplně obyčejný hrdiny a naprosto všední situace. Všechno ostatní pak spadá mimo jeho komfortní zónu. Takže i když jsou zahraniční filmy řemeslně o několik úrovní jinde oproti domáci tvorbě, nemůžou jí v tomhle ohledu konkurovat.
0 0
reagovat
TedGeorge: Ano 8)
312751
TedGeorge: Ano *8)*
0 0
reagovat
Hoši, tohle vám nestačí? Tenhle web je nejlepší, co se týče filmů. Proto jsem teď neváhal a přispěl. A vy byste měli udělat to samý! :)
312747
Hoši, tohle vám nestačí? Tenhle web je nejlepší, co se týče filmů. Proto jsem teď neváhal a přispěl. A vy byste měli udělat to samý! :)
0 0
reagovat

Ted George

Klusák s Remundou točili něco o Troškovi? Nebo to mám chápat tak, že ti "nakupující" v Českém snu budou +- cílovka Babovřesk?
312743
Klusák s Remundou točili něco o Troškovi? Nebo to mám chápat tak, že ti "nakupující" v Českém snu budou +- cílovka Babovřesk?
Ted George
0 0
reagovat

Cival

A plánujete nějakej novej design?
Občas mi imho taky přišlo, že nějaké imfovo téma psané dva dny bylo rychle ubito dvěma nepodstatnejma a rychle naškrábanejma novinkama...
312724
A plánujete nějakej novej design? Občas mi imho taky přišlo, že nějaké imfovo téma psané dva dny bylo rychle ubito dvěma nepodstatnejma a rychle naškrábanejma novinkama...
Cival
0 0
reagovat
Jako sorry, ale jste mimo. Už asi šest let máme tři aktualizace denně plus dva trailery, jen v pátek a v pondělí dvě a o víkendu po jedný. Většinu dnů ale přidáváme, abysme byli víc profi. Podle mě víc toho nemá smysl dávat, páč to lidi neučtou / nestihne se to zpromovat přes Fb, kde nemůžeš dát pět věcí denně.

takže toho píšem tak akorát 8) Rozhodně teď máme výrazně aktivnější období než třeba jindy (víc témat, náročnějších článků, dost pokrytých recenzí). Takže TRoška je proti nám břídil :))
312722
Jako sorry, ale jste mimo. Už asi šest let máme tři aktualizace denně plus dva trailery, jen v pátek a v pondělí dvě a o víkendu po jedný. Většinu dnů ale přidáváme, abysme byli víc profi. Podle mě víc toho nemá smysl dávat, páč to lidi neučtou / nestihne se to zpromovat přes Fb, kde nemůžeš dát pět věcí denně. takže toho píšem tak akorát *8)* Rozhodně teď máme výrazně aktivnější období než třeba jindy (víc témat, náročnějších článků, dost pokrytých recenzí). Takže TRoška je proti nám břídil :))
0 0
reagovat

Petty

Novinek ubylo záměrně, protože dokud máme čas a materiál na témata, recenze, topky atd., fakt je píšeme radši než castingový čudly nebo internetový výmysly, který se za pár dní podle očekávání popřou. Toliko k rýpnutí, ať si blogísky tu pozornost užijou ;)
312719
Novinek ubylo záměrně, protože dokud máme čas a materiál na témata, recenze, topky atd., fakt je píšeme radši než castingový čudly nebo internetový výmysly, který se za pár dní podle očekávání popřou. Toliko k rýpnutí, ať si blogísky tu pozornost užijou ;)
Petty
0 0
reagovat

Petty

Pokud tam fakt nevidíš ten rozdíl, tak se není o čem dál bavit.

Co se novinek týče, tak máš možná pravdu v tom, že jich není tolik, ale není to problém. Je naopak víc témat, dlouhých kvalitních článků (Imf psal z Ameriky - četla si něco?) a v záplavě často zbytečných novinek by ty články zanikly. Jak sem říkával bejvalce: "Je to o kvalitě, ne o kvantitě" 8)
312711
Pokud tam fakt nevidíš ten rozdíl, tak se není o čem dál bavit. Co se novinek týče, tak máš možná pravdu v tom, že jich není tolik, ale není to problém. Je naopak víc témat, dlouhých kvalitních článků (Imf psal z Ameriky - četla si něco?) a v záplavě často zbytečných novinek by ty články zanikly. Jak sem říkával bejvalce: "Je to o kvalitě, ne o kvantitě" *8)*
Petty
0 0
reagovat
Vidím snahu rozpoutat věcnou diskuzi... :D:D:D
312710
Vidím snahu rozpoutat věcnou diskuzi... *:D**:D**:D*
0 0
reagovat

:-)

"Svou cílovkou je zkrátka brán jako záruka kvality, což má pro něj zničující následky. Je neschopný sebereflexe, každou negativní kritiku bere jako osobní útok (naposledy přál Mirce Spáčilové mrtvici) a je si jistý, že jeho fanoušci se za něj vždy postaví. Může jim tak prodat zkrátka cokoliv. Nemusí se už snažit, proč taky, ti troubové mu všechno zbaští. Práci začíná flákat. Divákům si může dovolit předložit nekvalitní šunt, protože si je jistý úspěchem. Čím dál více se podobá šmejdům v kulturácích, kteří nebohým důchodcům prodávají nerezové nádobí za tisíce korun. Jsem zvědavý, jestli někdy překročí i tu pomyslnou mez zjevné nekvality a naštve i své pravověrné."
A to se mluví pořád ještě o Troškovi, nebo o Bayovi, Scottovi, Nolanovi, Cameronovi, Burtonovi či Mannovi? Já to nepoznám, protože u všech jmenovaných funguje tento kult režisérské osobnosti úplně stejně. Jejich zbožtění dosahuje netušených výšin a cokoliv co ve svých filmech poserou, je jejich fanatickými fanoušky, schopnými naflákat jejich filmům desítky rok před premiérou, vnímáno jako neskutečně skvělý osobitý přístup hodný oskara. A kdokoliv kdo to nevidí a nechápe, je jen hater, co na ně i jejich miláčky osobně útočí, závidí a nic nechápe a nemá prakticky cenu s ním diskutovat, protože je to filmový buran nevnímající skutečnou kvalitu. Schválně se nad tím zamyslete...
A jen tak pro úplnost, nejsem fanynkou Trošky, nesrovnávám jeho dílo s díly zmiňovaných režisérů (srovnávám jen přístup diváků) a Babovřesky považuju za skutečně nekoukatelnou věc. Jen si na této děsně vážené a profi stránce, která v poslední době vykazuje v rámci novinek takřka směšnou aktivitu (fakt byste měli zabrat, už i teenageři na filmových blogíscích vás nechávají daleko v prachu), ráda rýpnu a tady to se přímo nabízí :-).
312709
"Svou cílovkou je zkrátka brán jako záruka kvality, což má pro něj zničující následky. Je neschopný sebereflexe, každou negativní kritiku bere jako osobní útok (naposledy přál Mirce Spáčilové mrtvici) a je si jistý, že jeho fanoušci se za něj vždy postaví. Může jim tak prodat zkrátka cokoliv. Nemusí se už snažit, proč taky, ti troubové mu všechno zbaští. Práci začíná flákat. Divákům si může dovolit předložit nekvalitní šunt, protože si je jistý úspěchem. Čím dál více se podobá šmejdům v kulturácích, kteří nebohým důchodcům prodávají nerezové nádobí za tisíce korun. Jsem zvědavý, jestli někdy překročí i tu pomyslnou mez zjevné nekvality a naštve i své pravověrné." A to se mluví pořád ještě o Troškovi, nebo o Bayovi, Scottovi, Nolanovi, Cameronovi, Burtonovi či Mannovi? Já to nepoznám, protože u všech jmenovaných funguje tento kult režisérské osobnosti úplně stejně. Jejich zbožtění dosahuje netušených výšin a cokoliv co ve svých filmech poserou, je jejich fanatickými fanoušky, schopnými naflákat jejich filmům desítky rok před premiérou, vnímáno jako neskutečně skvělý osobitý přístup hodný oskara. A kdokoliv kdo to nevidí a nechápe, je jen hater, co na ně i jejich miláčky osobně útočí, závidí a nic nechápe a nemá prakticky cenu s ním diskutovat, protože je to filmový buran nevnímající skutečnou kvalitu. Schválně se nad tím zamyslete... A jen tak pro úplnost, nejsem fanynkou Trošky, nesrovnávám jeho dílo s díly zmiňovaných režisérů (srovnávám jen přístup diváků) a Babovřesky považuju za skutečně nekoukatelnou věc. Jen si na této děsně vážené a profi stránce, která v poslední době vykazuje v rámci novinek takřka směšnou aktivitu (fakt byste měli zabrat, už i teenageři na filmových blogíscích vás nechávají daleko v prachu), ráda rýpnu a tady to se přímo nabízí :-).
:-)
0 0
reagovat

TonyClifton

Ne, máš mamce pustit dobrej oddychovej/komediální seriál (sám jsem bojoval s úplně stejným problémem), to řešení fakt není složitý. Složitá je akorát jeho aplikace, tudíž někoho přesvědčit, aby zandal flashku do přehrávače a koukal na něco, co ho baví, než na něco, co ho vlastně zas tak nebaví, ale po zapnutí televize to běží samo, tak proč se namáhat?

Ta věc s českým filmem mi přijde, jako kdyby někdo přišel do obchodu s vínem, kde by všechny vína stály stejně a český vína by náhodou měly akorát horší nebo špatný. A ta osoba by nebyla schopná dát si třeba francouzský, protože... ho vyrobili o pár set kilometrů dál?
312695
Ne, máš mamce pustit dobrej oddychovej/komediální seriál (sám jsem bojoval s úplně stejným problémem), to řešení fakt není složitý. Složitá je akorát jeho aplikace, tudíž někoho přesvědčit, aby zandal flashku do přehrávače a koukal na něco, co ho baví, než na něco, co ho vlastně zas tak nebaví, ale po zapnutí televize to běží samo, tak proč se namáhat? Ta věc s českým filmem mi přijde, jako kdyby někdo přišel do obchodu s vínem, kde by všechny vína stály stejně a český vína by náhodou měly akorát horší nebo špatný. A ta osoba by nebyla schopná dát si třeba francouzský, protože... ho vyrobili o pár set kilometrů dál?
TonyClifton
0 0
reagovat
Takhle tohle není o normách a nevím, jestli jsme se v tom pochopili. Šlo mi to, že všichni se tu určitě ve všem nechovají tak jak předhazují tady u filmů. A všichni z nás projdeme životem tak, že v některých ohledech budem koukat na Babovřesky, pít turka, ohřívat si hotovky z Lidlu. A odsuzovat je za to, byť ve spoustě ohledů jsou perfekcionalisti? Fakt ne. Možná i právě proto. Mamka mi myslím kdysi říkala, že po celém dni vypne. Mám jí do toho kecat a místo toho pustit Good Wife, House of Cards, Shameless?
btw teď koukám na české kinopremiéry za 2014 a možná mi něco uniká, ale kde je tam mimo tak Tří bratrů a Pojedeme k moři. Místa, My 2, Krásno, Díra u Hanušovic, to je drtivá většina filmů naprosto šílených tady pro nás a jak to musí působit na lidi, co filmům neholdují a chtějí jít na něco českýho? To je hroznej průser, že tam pak pro ně zbývá jenom ten Troška a neni to ani tak průser jejich jako spíš Trošky a těch ostatních, že nejsou schopný vyprodukovat do kin kvalitní a většinově stravitelnej film.
312683
Takhle tohle není o normách a nevím, jestli jsme se v tom pochopili. Šlo mi to, že všichni se tu určitě ve všem nechovají tak jak předhazují tady u filmů. A všichni z nás projdeme životem tak, že v některých ohledech budem koukat na Babovřesky, pít turka, ohřívat si hotovky z Lidlu. A odsuzovat je za to, byť ve spoustě ohledů jsou perfekcionalisti? Fakt ne. Možná i právě proto. Mamka mi myslím kdysi říkala, že po celém dni vypne. Mám jí do toho kecat a místo toho pustit Good Wife, House of Cards, Shameless? btw teď koukám na české kinopremiéry za 2014 a možná mi něco uniká, ale kde je tam mimo tak Tří bratrů a Pojedeme k moři. Místa, My 2, Krásno, Díra u Hanušovic, to je drtivá většina filmů naprosto šílených tady pro nás a jak to musí působit na lidi, co filmům neholdují a chtějí jít na něco českýho? To je hroznej průser, že tam pak pro ně zbývá jenom ten Troška a neni to ani tak průser jejich jako spíš Trošky a těch ostatních, že nejsou schopný vyprodukovat do kin kvalitní a většinově stravitelnej film.
0 0
reagovat
Slepě přijímat společností daný "normy" a neinvestovat byť minimum času a úsilí do toho, aby člověk v nějakým směru zlepšil svůj život, mi rozhodně přijde jako zavržení hodnej přístup. Jedna věc je řešit, jestli je lepší výborná divadelní hra nebo výbornej film, druhá vzít do nejkratší cestou k Babovřeskám a vsugerovat si, že když je to český, je to automaticky zábavný a dobrý.
312679
Slepě přijímat společností daný "normy" a neinvestovat byť minimum času a úsilí do toho, aby člověk v nějakým směru zlepšil svůj život, mi rozhodně přijde jako zavržení hodnej přístup. Jedna věc je řešit, jestli je lepší výborná divadelní hra nebo výbornej film, druhá vzít do nejkratší cestou k Babovřeskám a vsugerovat si, že když je to český, je to automaticky zábavný a dobrý.
0 0
reagovat
Asi jsem čekal, že se tu ocitám trošku ve slušnější polečnosti. Ale tenhle normativní pohled na filmový vkus a z toho celkový hodnocení člověka mi přijde dost nechutný a smutný. Upřímně je mi smutno, když si přečtu příspěvky od naigota a spol. A trochu to navazuje na tu diskuzi "Jak si můžou někteří kreténi dovolit vybírat film až v kině a nezajímat se o to?!" Do jisté míry mne to uráží. Ne jako syna, vnuka, kamaráda a kolegu lidí, co koukají čas od času na Babovřesky, Růžovku a Hrušku, spíš jako člověka, který si myslel, že žije v trochu vyspělejší a tolerantnější společnosti. Myslel jsem, že se to dá vyjádřit obecně, idealisticky, ale asi je pro pochopení uvést příklady z praxe.
Pamatujete, jak jsem tu psal, že se mi v práci vysmáli do dvanáctelitého, protože jdu do kina na LEGO a Kapitána Ameriku? Vysmál se mi tak kolega, co několikrát do měsíce chodí do divadla, naprosto fantasticky tomu rozumí, neskutečně kulurní a vzdělaný člověk. Jenže doma s manželkou kouká na český seriály, Růžovku a pod. Myslím, že byl v kině na Babovřeskách, jinak filmy tolik nesleduje. Kdo je kulturní barbar, já nebo on? Rodiče, oba vysokoškolsky vzdělaní lidé maximálně úspěšní ve svých oborech s mega rozhledem ve výtvarném umění, tanci, hudbě, maminka má dokonce konzervatoř, pravda, nic co by souviselo s filmem. Podle vás ale mají velkou chybu, že neřeší filmy a byli v kině na Babovřeskách a koukají na Růžovku, maminka dokonce párkrát něco uvařila něco podle Hrušky. Určitě hrozní sráči a lůzři.
Snažil jsem se svoje ideály protlačit přes oblečení, nefungovalo, dobrá. Docela si zakládám na tom, že mám v práci i doma skvělý kávovar. Umím udělat z čerstvě umleté kávy parádní espresso apod. Mám odsuzovat lidi, co na tohle nemají čas nebo to neumí a jsou takoví lůzři, že pijí turka nebo kávu z automatu? Umím udělat parádní burgery, sám si na ně melu maso, sám si peču briošky, mám odsuzvat lidi, co to neumí nebo na to nemají čas a jdou k mekáči?
Prakticky několik let jsem kvůli hudbě neposlouchal rádio, radši si vždycky sám vytvořím playlist, mám odsuzovat ty lidi, hloupé konzumenty, ty kretény, co hudbě nevěnují víc času, než zapnutí rádia v autě?
Nekoukám na televizní zprávy, nečtu noviny, radši si všchno hledám na netu sám na x zpravodajských stránkách, mám odsuzovat ty socky, co na tohle nemají čas a radši si zapnou novu nebo otevřou hospodářky?
A takhle bych mohl pokračovat do nekonečna, samozřejmě ne u sebe, já jsem ve většině věcí lůzr, co se jim věnuje konzumentsky a povrchně. Svět opravdu nekončí hned za plátnem, televizí nebo monitorem a nejde se na to koukat očima jednoho koníčka.

312677
Asi jsem čekal, že se tu ocitám trošku ve slušnější polečnosti. Ale tenhle normativní pohled na filmový vkus a z toho celkový hodnocení člověka mi přijde dost nechutný a smutný. Upřímně je mi smutno, když si přečtu příspěvky od naigota a spol. A trochu to navazuje na tu diskuzi "Jak si můžou někteří kreténi dovolit vybírat film až v kině a nezajímat se o to?!" Do jisté míry mne to uráží. Ne jako syna, vnuka, kamaráda a kolegu lidí, co koukají čas od času na Babovřesky, Růžovku a Hrušku, spíš jako člověka, který si myslel, že žije v trochu vyspělejší a tolerantnější společnosti. Myslel jsem, že se to dá vyjádřit obecně, idealisticky, ale asi je pro pochopení uvést příklady z praxe. Pamatujete, jak jsem tu psal, že se mi v práci vysmáli do dvanáctelitého, protože jdu do kina na LEGO a Kapitána Ameriku? Vysmál se mi tak kolega, co několikrát do měsíce chodí do divadla, naprosto fantasticky tomu rozumí, neskutečně kulurní a vzdělaný člověk. Jenže doma s manželkou kouká na český seriály, Růžovku a pod. Myslím, že byl v kině na Babovřeskách, jinak filmy tolik nesleduje. Kdo je kulturní barbar, já nebo on? Rodiče, oba vysokoškolsky vzdělaní lidé maximálně úspěšní ve svých oborech s mega rozhledem ve výtvarném umění, tanci, hudbě, maminka má dokonce konzervatoř, pravda, nic co by souviselo s filmem. Podle vás ale mají velkou chybu, že neřeší filmy a byli v kině na Babovřeskách a koukají na Růžovku, maminka dokonce párkrát něco uvařila něco podle Hrušky. Určitě hrozní sráči a lůzři. Snažil jsem se svoje ideály protlačit přes oblečení, nefungovalo, dobrá. Docela si zakládám na tom, že mám v práci i doma skvělý kávovar. Umím udělat z čerstvě umleté kávy parádní espresso apod. Mám odsuzovat lidi, co na tohle nemají čas nebo to neumí a jsou takoví lůzři, že pijí turka nebo kávu z automatu? Umím udělat parádní burgery, sám si na ně melu maso, sám si peču briošky, mám odsuzvat lidi, co to neumí nebo na to nemají čas a jdou k mekáči? Prakticky několik let jsem kvůli hudbě neposlouchal rádio, radši si vždycky sám vytvořím playlist, mám odsuzovat ty lidi, hloupé konzumenty, ty kretény, co hudbě nevěnují víc času, než zapnutí rádia v autě? Nekoukám na televizní zprávy, nečtu noviny, radši si všchno hledám na netu sám na x zpravodajských stránkách, mám odsuzovat ty socky, co na tohle nemají čas a radši si zapnou novu nebo otevřou hospodářky? A takhle bych mohl pokračovat do nekonečna, samozřejmě ne u sebe, já jsem ve většině věcí lůzr, co se jim věnuje konzumentsky a povrchně. Svět opravdu nekončí hned za plátnem, televizí nebo monitorem a nejde se na to koukat očima jednoho koníčka.
0 0
reagovat

KARLOS

Takže žádný zlepšení, ale pekelná štafetka. Super... :D
312674
Takže žádný zlepšení, ale pekelná štafetka. Super... *:D*
KARLOS
0 0
reagovat

???

"Nemusí se už snažit, proč taky, ti troubové mu všechno zbaští." ???

"žehlils někdy".
312673
"Nemusí se už snažit, proč taky, ti troubové mu všechno zbaští." ??? "žehlils někdy".
???
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se