Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #764: O Vetřelcích, Avengers a Taylor Swift


ikona
Mr. Hlad
aliensana de armasavengersbrad douriftaylor swiftvíkendový výplachzack snyder
Je větší tvrďák Vetřelec, nebo Captain America? Co má Taylor Swift společného se Společností mrtvých básníků? A točil Zack Snyder někdy dobré filmy?  

Just another výplach

Žaloba týdne
Možná si pamatujete, že před nějakou dobou žalovali Peter Michael Rosza a Conor Woulfe studio Universal, protože v traileru na Yesterday Dannyho Boylea byla Ana De Armas, jejíž scény se však nakonec do filmu nedostaly. A oni se cítili podvedeni. Jakkoliv idiotské nám to může připadat. Ale Universal se asi bál chodit k soudu, nebo byli právníci líní, a obě strany se nakonec dohodly na mimosoudním vyrovnání. 

Klip týdne
Taylor Swift je momentálně asi největší  hudební hvězda na světě, a tak si může dělat, co chce. Třeba natočit klip, ve kterém se potkají i hvězdy Společnosti mrtvých básníků Ethan Hawke a Josh Charles. 

Důchod týdne
Brad Dourif nikdy nebyl superhvězda, ale spíš kultovní herec. Jeho Gríma v Pánovi prstenů je nádherně hnusný, nejvíc slávy mu však přinesl dabing Chuckyho z Dětské hry. Teď Dourif potvrdil to, co se šeptalo – odešel do hereckého důchodu. Jenže je tu jedna výjimky, kvůli Chuckymu se vrátí. Za prvé ho miluje jeho dcera a za druhé považuje tvůrce Chuckyho Dona Manciniho za rodinu. Takže Dourifa už nejspíš nikde neuvidíme, ale slyšet bychom ho mohli. 

Park týdne
Tohle není žádná novinka, ale možná jste o tom podobně jako já taky nevěděli. V americkém státě Washington ve městě Tacoma mají takovou sympatickou pláž s parkem nazvanou Dune Peninsula. A je tam i chodník Franka Herberta! 

Komiks týdne
Vetřelci a superhrdinové od Marvelu momentálně patří Disneymu, ale na filmový crossover to asi jen tak nevypadá. 24. července si to však Vetřelci rozdají s Avengers alespoň na stránkách komiksů. Xenomorphové se dostanou na Zemi, takže bude celkem zajímavé sledovat, jak proti ni obstojí Captain America s Iron Manem. 

Hra týdne
Tuhle hru si nezahrajeme, ale možná je to dobře, nedovedu si moc představit, jak by to fungovalo. Na druhou stranu udělat open world hru ze světa Jokera by zajímavé být mohlo. A taky asi hodně šílené. 

Kariéra týdne
Zack Snyder je v hajzlu. Totálně a nejspíš navždycky. Dobrý film nenatočil už přes deset let, zato těm špatným se věnuje s čím dál větší intenzitou a dvojka Rebel Moon nevzbuzuje moc nadějí, že by to někdy mohlo být lepší. Spíš vyvolává otázky, jestli to celé není ze strany režiséra jakési volání o pomoc, protože ho někdo zlý drží ve sklepě a pouští ho jen na tyhle rozhovory. No ale zavzpomínat si na jeho nejslavnější filmy ho necháme. Třeba i jemu po natáčení tohohle interview došlo, že byly časy, kdy nebyl k smíchu. 

Plakáty týdne
Válečné drama Občanská válka je nejdražší projekt studia A24, ale přesto se rozhodlo šetřit na plakátech a vypustilo do světa pár posterů, které tvořila AI. A je to na nich vidět, když se malinko soustředíte. Nadšení nevyvolaly, ale udělejte si na ně názor sami

Duel týdne
V poslední Výplachu se vás do_od ptal, jaký český film má podle vás nejlepší soundtrack. Bylo toho dost. Samotáři, Pelíšky, Limonádový Joe, Šakalí léta, Starci na chmelu… no jen si klikněte, ať víte, co si máte pustit do uší. 

No a my se podíváme na Quentina Tarantina, který zrušil svůj desátý film. Chtěli bychom vědět, jestli vás zrušení The Movie Critic mrzí, nebo jste rádi, že zkusí něco jiného. Ať už to bude cokoliv. Svoje ANO pro radost ze zrušení a NE pro mrzení pište do předmětu a v textu se rozkecejte o důvodech. 

Za týden zdar

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (19)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace