Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Babovřesky 3: Recenze

příspěvky 41 - 60 Napsat příspěvek
No a Babovřesky jsou takové ponožky v sandálech.
312631
No a Babovřesky jsou takové ponožky v sandálech.
0 0
reagovat
Na facebooku je taková "krásná" skupina, kde hodnotí "špatně" oblečené lidi z ulic, kterým evidentně móda nic neříká a nezajímají se o ní.
Nebuďme tu prosím takoví...
312630
Na facebooku je taková "krásná" skupina, kde hodnotí "špatně" oblečené lidi z ulic, kterým evidentně móda nic neříká a nezajímají se o ní. Nebuďme tu prosím takoví...
0 0
reagovat
Jerec: Vrať se na mimibazar, pusť si tv Noha, otevři si lahváče a osmaž kuřecí kůžičky, tohle je ten tvuj fenomén. Stačí takovejhle rozbor?
312624
Jerec: Vrať se na mimibazar, pusť si tv Noha, otevři si lahváče a osmaž kuřecí kůžičky, tohle je ten tvuj fenomén. Stačí takovejhle rozbor?
0 0
reagovat
V prvom odstavci to porovnanie so Slunce, seno... je trochu odveci, ved tie filmy su uplne niekde inde
312620
V prvom odstavci to porovnanie so Slunce, seno... je trochu odveci, ved tie filmy su uplne niekde inde
0 0
reagovat

Jerec

Remunda, Klusák, Český Poser?
312615
Remunda, Klusák, Český Poser?
Jerec
0 0
reagovat
Nádherná recenze :-)

Každopádně je odvaha na to jít do kina a ještě to platit!Já viděl bohužel (bohudík) jen jedničku,protože na dvojku jsem už neměl sílu a trojku vidět už nechci vidět vůbec.Si myslím,že jsem se víc nasmál u té reneze než bych se nasmál u toho filmu.Každopádně Cival říkal MZ, že to Hladovi za trest napsat rec. :-)
312609
Nádherná recenze :-) Každopádně je odvaha na to jít do kina a ještě to platit!Já viděl bohužel (bohudík) jen jedničku,protože na dvojku jsem už neměl sílu a trojku vidět už nechci vidět vůbec.Si myslím,že jsem se víc nasmál u té reneze než bych se nasmál u toho filmu.Každopádně Cival říkal MZ, že to Hladovi za trest napsat rec. :-)
0 0
reagovat
Srovnání se Šmejdy je úplně mimo. Ti přece vyvíjejí na svoje zákazníky propracovaně brutální nátlak ve snaze prodat jim předražené rádobyzázračné výrobky, které jsou úplně obyčejné.
Troška nic takového nedělá, nevydává svoje filmy za velké umění, u něj každý dopředu ví, co může +- očekávat a odhaduji, že jeho diváci neodejdou z Babovřesk s pocitem, že byli podvedeni/nasráni/poníženi. (A příště si přesto zajdou znovu.)
Pro mě by bylo zajímavý, kdyby někdo doopravdy dokázal rozkrýt ten Troškovský fenomén, tj.bavit se s lidmi, kteří na jeho filmy chodí (jichž jsou statisíce), proč, co přesně se jim na tom líbí, jaké jiné filmy mají rádi atd. Napsat, že to jsou idioti, umí každý idiot.
312593
Srovnání se Šmejdy je úplně mimo. Ti přece vyvíjejí na svoje zákazníky propracovaně brutální nátlak ve snaze prodat jim předražené rádobyzázračné výrobky, které jsou úplně obyčejné. Troška nic takového nedělá, nevydává svoje filmy za velké umění, u něj každý dopředu ví, co může +- očekávat a odhaduji, že jeho diváci neodejdou z Babovřesk s pocitem, že byli podvedeni/nasráni/poníženi. (A příště si přesto zajdou znovu.) Pro mě by bylo zajímavý, kdyby někdo doopravdy dokázal rozkrýt ten Troškovský fenomén, tj.bavit se s lidmi, kteří na jeho filmy chodí (jichž jsou statisíce), proč, co přesně se jim na tom líbí, jaké jiné filmy mají rádi atd. Napsat, že to jsou idioti, umí každý idiot.
0 0
reagovat
V kontextu předražených hrnců, jsou Troškovy a Magnuskovy a spol filmy fakt v kategorii Šmejdi. To je hodně trefné a správné pojmenování. Předraženě (nutno si uvědomit, do kterých všech médií se pak protagonisti těchhle s***** cpou) prodávají šunt a při poukázání na tento fakt se chovají jako ti prodejci. Pěkná recenze :+ Nikoho neomlouvá přítomnost na těchto pitomostech. Ani paní z lékárny. Otázkou je, proč ani ten Troška neudělá pro tuto cílovou skupinu něco, co se dá aspoň pozřít bez následného zvracení... Protože ti lidi na něco do kina chtějí a v nouzi jdou i na shnilé maso... fuj
312583
V kontextu předražených hrnců, jsou Troškovy a Magnuskovy a spol filmy fakt v kategorii Šmejdi. To je hodně trefné a správné pojmenování. Předraženě (nutno si uvědomit, do kterých všech médií se pak protagonisti těchhle s***** cpou) prodávají šunt a při poukázání na tento fakt se chovají jako ti prodejci. Pěkná recenze *:+* Nikoho neomlouvá přítomnost na těchto pitomostech. Ani paní z lékárny. Otázkou je, proč ani ten Troška neudělá pro tuto cílovou skupinu něco, co se dá aspoň pozřít bez následného zvracení... Protože ti lidi na něco do kina chtějí a v nouzi jdou i na shnilé maso... fuj
0 0
reagovat

TonyClifton

Z pětihvězdičkové "recenze" na ČSFD: "Všichni kdo dali známku odpad, film zřejmě neviděli, a pokud ano, nechápu proč na něj chodili když každému musí být jasné co se dá od pana Trošky očekávat po dvou předchozích dílech. Ze stejného důvodu já nechodím na filmy typu Matrix, protože to, je zase totální odpad a nesmysl pro mě."

Do takovýho člověka se klidně navezu, nazvu ho dementem a ubohé mě to vůbec nepřijde :D :+
312578
Z pětihvězdičkové "recenze" na ČSFD: "Všichni kdo dali známku odpad, film zřejmě neviděli, a pokud ano, nechápu proč na něj chodili když každému musí být jasné co se dá od pana Trošky očekávat po dvou předchozích dílech. Ze stejného důvodu já nechodím na filmy typu Matrix, protože to, je zase totální odpad a nesmysl pro mě." Do takovýho člověka se klidně navezu, nazvu ho dementem a ubohé mě to vůbec nepřijde *:D* *:+*
TonyClifton
0 0
reagovat

Tony

Taky bych se nenavážel do té skupiny lidí jako je třeba moje babička a její kolegyně z lékárny, které jsou vyloženě cílovka. Jasně, zajdou do kina i na Gone Girl, protože "známá knížka + Ben Affleck" ale ve finále si víc užijí tohle, protože jak říká Joker, jim to stačí. (ať je to sebesmutnější, prostě je u nás ten vkus všeobecně horší, co se dá dělat)

Nicméně pak je taky skupina lidí, která žije v nějaké šílené představě, že se opravdu jedná o "kvalitní" film, brání ho argumenty jako "česká klasika", "film u kterého se člověk zasměje" atd. a když jsou obzvlášť pomatení, tak ještě stihnou urazit něco ze zahraniční produkce. U takových lidí to je pak naprosto zasloužené se do nich pouštět, protože zkrátka některá demence ignorovat nejde.

Bokem od toho všeho zjevně vzniká ještě jedna, zatím zdá se pouze jednočlenná skupina, která staví Trošku a Magnuska na úroveň Baye, vytváří si anglické nicky (pro jistotu do nich cpe ještě čísla) a hejtuje na filmovém webu používání slov jako "cool". Ta je na tom imho duševně asi nejhůř.

312577
Taky bych se nenavážel do té skupiny lidí jako je třeba moje babička a její kolegyně z lékárny, které jsou vyloženě cílovka. Jasně, zajdou do kina i na Gone Girl, protože "známá knížka + Ben Affleck" ale ve finále si víc užijí tohle, protože jak říká Joker, jim to stačí. (ať je to sebesmutnější, prostě je u nás ten vkus všeobecně horší, co se dá dělat) Nicméně pak je taky skupina lidí, která žije v nějaké šílené představě, že se opravdu jedná o "kvalitní" film, brání ho argumenty jako "česká klasika", "film u kterého se člověk zasměje" atd. a když jsou obzvlášť pomatení, tak ještě stihnou urazit něco ze zahraniční produkce. U takových lidí to je pak naprosto zasloužené se do nich pouštět, protože zkrátka některá demence ignorovat nejde. Bokem od toho všeho zjevně vzniká ještě jedna, zatím zdá se pouze jednočlenná skupina, která staví Trošku a Magnuska na úroveň Baye, vytváří si anglické nicky (pro jistotu do nich cpe ještě čísla) a hejtuje na filmovém webu používání slov jako "cool". Ta je na tom imho duševně asi nejhůř.
Tony
0 0
reagovat
Jako aspoň kina nezejí prázdnotou, ale je moc smutné, že tohle někomu stačí.
312576
Jako aspoň kina nezejí prázdnotou, ale je moc smutné, že tohle někomu stačí.
0 0
reagovat
by mě zajímalo, co bude přát Troška woodymu za tuhle recenzi :)
312574
by mě zajímalo, co bude přát Troška woodymu za tuhle recenzi :)
0 0
reagovat
V životě bych na Babovřesky do kina nešel a nic od Trošky po roce 1994. Beru navážení se od tvůrců, to se tak nějak očekává od "černých" recenzí. Ale navážení se do lidí, co na byť sebehorší filmy chodí? To mi přijde tak nějak ubohé. :-
312573
V životě bych na Babovřesky do kina nešel a nic od Trošky po roce 1994. Beru navážení se od tvůrců, to se tak nějak očekává od "černých" recenzí. Ale navážení se do lidí, co na byť sebehorší filmy chodí? To mi přijde tak nějak ubohé. *:-*
0 0
reagovat

dalibor

kazdy, komu se ty hnusy libi, je hovado
312571
kazdy, komu se ty hnusy libi, je hovado
dalibor
0 0
reagovat
Rozhodně bych nesrovnával Babovřesky se Slunce seno.
Slunce seno perfektně odráží dobu, kdy vznikly a chtě nechtě, je to prostě sranda (nebo aspoň byla před někoůika tisíci reprízami).
Kameňák je šílenost, ale pokud člověk třeba večer pracuje na pc dá se to jako kulisa snést.
Ale Babovřesky to je naprostá šílenost. I ochotníci by natočili kvalitnější film...
312566
Rozhodně bych nesrovnával Babovřesky se Slunce seno. Slunce seno perfektně odráží dobu, kdy vznikly a chtě nechtě, je to prostě sranda (nebo aspoň byla před někoůika tisíci reprízami). Kameňák je šílenost, ale pokud člověk třeba večer pracuje na pc dá se to jako kulisa snést. Ale Babovřesky to je naprostá šílenost. I ochotníci by natočili kvalitnější film...
0 0
reagovat
Na nočním stolku mi leží knížka od Gándhího, ale přesto bych si v skrytu duše přál, aby Troška s Magnuskem jeli spolu autem někam na výlet, a zrovna v serpentinách by selhaly brzdy. ?)
312565
Na nočním stolku mi leží knížka od Gándhího, ale přesto bych si v skrytu duše přál, aby Troška s Magnuskem jeli spolu autem někam na výlet, a zrovna v serpentinách by selhaly brzdy. *?)*
0 0
reagovat

fr3ak

+1. Jen cekam, kdy tu nekdo napise oblibene 'meh'.
312563
+1. Jen cekam, kdy tu nekdo napise oblibene 'meh'.
fr3ak
0 0
reagovat

dalibor

Máš pravdu, měl napsat: ti debilové mu všechno zbaští.

Jinak tyhle 1/10 recenze tady nesmí chybět, jsou přece solí filmových webů. :)
312561
Máš pravdu, měl napsat: ti debilové mu všechno zbaští. Jinak tyhle 1/10 recenze tady nesmí chybět, jsou přece solí filmových webů. :)
dalibor
0 0
reagovat

"ti troubové mu všechno zbaští"

Bacha na tohle! Od recenzenta nečekám, že budu urážet ty, kteří na Babovřesky chodí. Převážně tedy starší lidi!
312558
Bacha na tohle! Od recenzenta nečekám, že budu urážet ty, kteří na Babovřesky chodí. Převážně tedy starší lidi!
"ti troubové mu všechno zbaští"
0 0
reagovat

fr3ak

Tak to je už moc.:o
312557
Tak to je už moc.*:o*
fr3ak
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se