Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Nejlepší filmy roku 2020

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek

Moje Top 2020

Tentokrát pouze 5 protože tolik filmů nevyšlo a spíš jsem doháněl starší seriálové resty

1. Gentlemani
2. Mizerové navždy
3. Šarlatán
4. Tenet
5. Duše


Nevešlo se: Drahokam, Vyproštění, Palm Springs. 1917 (uvedl jsem loni)
Nejzábavnější film: Palm Springs
Nejlepší nové seriály: Dámský Gambit, Last Dance, Ratchedová, Space Force
Největší zklamání:  Tenet, Mulan
Nejhorší film: Asi to ukončím, Ma Rainey - matka blues.. Seriál: Cursed
Oblíbený film: -
Film, který jsem neviděl a štve mě to: Chicágský tribunál, Vlkochodci, David Attenborough: Život na naší planetě
Guilty pleasure: Eurovision song contest: The story of fire saga
778817
Tentokrát pouze 5 protože tolik filmů nevyšlo a spíš jsem doháněl starší seriálové resty 1. Gentlemani 2. Mizerové navždy 3. Šarlatán 4. Tenet 5. Duše Nevešlo se: Drahokam, Vyproštění, Palm Springs. 1917 (uvedl jsem loni) Nejzábavnější film: Palm Springs Nejlepší nové seriály: Dámský Gambit, Last Dance, Ratchedová, Space Force Největší zklamání:  Tenet, Mulan Nejhorší film: Asi to ukončím, Ma Rainey - matka blues.. Seriál: Cursed Oblíbený film: - Film, který jsem neviděl a štve mě to: Chicágský tribunál, Vlkochodci, David Attenborough: Život na naší planetě Guilty pleasure: Eurovision song contest: The story of fire saga
Moje Top 2020
1 0
reagovat
No já nevím, mně se asi letos nic kdo ví jak nelíbilo :- Gentlemani a Chicagský tribunál jsou dobré filmy... Ale Wind river, Le mans, Whiplash... nic takového tu letos není... :- zato se letos urodilo dost těch nejhorších velkofilmů co jsem viděl za hodně dlouho... asi se letos zdržím hlasování.
777882
No já nevím, mně se asi letos nic kdo ví jak nelíbilo *:-* Gentlemani a Chicagský tribunál jsou dobré filmy... Ale Wind river, Le mans, Whiplash... nic takového tu letos není... *:-* zato se letos urodilo dost těch nejhorších velkofilmů co jsem viděl za hodně dlouho... asi se letos zdržím hlasování.
2 -2
reagovat

Trailery?

A budou vyhlášeny i nejlepší trailery? nebo jsem je už přehlédl
776645
A budou vyhlášeny i nejlepší trailery? nebo jsem je už přehlédl
Trailery?
2 0
reagovat
the best films of 2020:
maxiuberfilm: lovers rock
uberfilm: tenet
1. straight up
2. dau. degeneration
3. the wild goose lake
4. on the rocks
5. to the ends of the earth
6. tesla
7. shirley
8. bad education
9. corpus christi
10. the vast of night

the favourites: rogue, bad trip, underwater, the whistlers, da 5 bloods

1. my octopus teacher
2. coronation
3. boys state
4. cesi sou vyborni houbari
5. feels good man

1. normal people 
2. the history of the seattle mariners
3. small axe 
4. zradci
5. how to with john wilson
6. better call saul  s05
7. next in fashion 
8. the mandalorian s02
9. bojack horseman s06
10. the boys s02 

1. strasbourg 1518
2. lux æterna
3. roh gondoru
4. goldman v silverman 
5. new york new york
776559
the best films of 2020: maxiuberfilm: lovers rock uberfilm: tenet 1. straight up 2. dau. degeneration 3. the wild goose lake 4. on the rocks 5. to the ends of the earth 6. tesla 7. shirley 8. bad education 9. corpus christi 10. the vast of night the favourites: rogue, bad trip, underwater, the whistlers, da 5 bloods 1. my octopus teacher 2. coronation 3. boys state 4. cesi sou vyborni houbari 5. feels good man 1. normal people  2. the history of the seattle mariners 3. small axe  4. zradci 5. how to with john wilson 6. better call saul  s05 7. next in fashion  8. the mandalorian s02 9. bojack horseman s06 10. the boys s02  1. strasbourg 1518 2. lux æterna 3. roh gondoru 4. goldman v silverman  5. new york new york
6 0
reagovat

Moje best 2020

letos to nedokážu dost dobře seřadit, hlavně proto, že nevidím jasnou jedničku.. nic mě letos nedostalo tak, že bych tomu byl ochoten dát víc než 8/10. Tímto hodnocením bych ovšem počastoval všechny níže uvedené filmy:

Vlkochodci
Králíček Jojo
Na nože
Gentlemani
Moje učitelka chobotnice
Chicagský tribunál
Tenet
Malé ženy
V Síti
David Attenborough

1917 (7/10)
Palm springs (7/10)

jediné, čemu bych letos dal 10 je Hamilton, ale to není tak úplně film..
776295
letos to nedokážu dost dobře seřadit, hlavně proto, že nevidím jasnou jedničku.. nic mě letos nedostalo tak, že bych tomu byl ochoten dát víc než 8/10. Tímto hodnocením bych ovšem počastoval všechny níže uvedené filmy: Vlkochodci Králíček Jojo Na nože Gentlemani Moje učitelka chobotnice Chicagský tribunál Tenet Malé ženy V Síti David Attenborough 1917 (7/10) Palm springs (7/10) jediné, čemu bych letos dal 10 je Hamilton, ale to není tak úplně film..
Moje best 2020
2 -1
reagovat

Best of 2020

The Best of 2020
1)Chicagský tribunál
2-3)Gentlemani
2-3)Na nože
4)Vlkochodci
5)1917
6)Tenet
7)Králíček Jojo
8)Frčíme
9)V síti
10)Šarlatán
Nevešlo se: Mizerové navždy, Americká elegie, Palm Springs, Chlast, Emma.
Nejzábavnější film: Králiček Jojo
Oblíbený film: Gentlemani, Na nože
Nejlepší filmy mimo distribuci: Maják, Duše
Nejlepší český film: V síti, Šarlatán
Nejlepší animák: Vlkochodci, JusticeLeague Dark: Apokolips War
Překvapení roku: Vlkochodci, Boss Level, Miss Americana
Zklamání roku: Birds of Prey
Neviděl jsem: Králové videa, Žaluji!
776237
The Best of 2020 1)Chicagský tribunál 2-3)Gentlemani 2-3)Na nože 4)Vlkochodci 5)1917 6)Tenet 7)Králíček Jojo 8)Frčíme 9)V síti 10)Šarlatán Nevešlo se: Mizerové navždy, Americká elegie, Palm Springs, Chlast, Emma. Nejzábavnější film: Králiček Jojo Oblíbený film: Gentlemani, Na nože Nejlepší filmy mimo distribuci: Maják, [b]Duše[/b] Nejlepší český film: V síti, Šarlatán Nejlepší animák: Vlkochodci, [url=https://www.csfd.cz/film/846456-justice-league-dark-apokolips-war/]JusticeLeague Dark: Apokolips War[/url] Překvapení roku: Vlkochodci, Boss Level, Miss Americana Zklamání roku: Birds of Prey Neviděl jsem: Králové videa, Žaluji!
Best of 2020
1 0
reagovat
Tentokrát mi filmů k nakoukání chybí až příliš na to, abych sestavoval regulérní žebříček. Z toho, co jsem viděl, by na prvním místě byli Gentlemani. Dál pak (bez pořadí) Králíček Jojo, 1917, Neviditelný, Palm Springs, Na nože, Superman: Red Son. Líbil se mi i Attenboroughův dokument Život na naší planetě nebo divadelní záznam Hamilton, kterému sice paradoxně škodí nekritická pověst a neustálé mávání slovem "génius", ale je to skvěle složené, zrežírované a odzpívané představení. 

Naopak Drahokam mi nesedl. A třetí Mizerové sice byli fajn, ale na žebříček top filmů roku to nevidím. To už bych spíš sáhl po Tenetu, byť jsem od nového Nolana čekal strašně moc a on mě zklamal.

Jako Nejzábavnější i Oblíbený film bych dal Gentlemany, ostatně proto jsou na prvním místě.
Guilty pleasure: Kalifornský sen (ano, je to hodně guilty)
Z loňského českého filmu jsem viděl jen Bábovky, takže tady nic...

Neviděl jsem: Chicagský tribunál, Chlast, Vlkochodci, Mank, First Cow, Sound of Metal, Corpus Christi
776195
Tentokrát mi filmů k nakoukání chybí až příliš na to, abych sestavoval regulérní žebříček. Z toho, co jsem viděl, by na prvním místě byli Gentlemani. Dál pak (bez pořadí) Králíček Jojo, 1917, Neviditelný, Palm Springs, Na nože, Superman: Red Son. Líbil se mi i Attenboroughův dokument Život na naší planetě nebo divadelní záznam Hamilton, kterému sice paradoxně škodí nekritická pověst a neustálé mávání slovem "génius", ale je to skvěle složené, zrežírované a odzpívané představení.  Naopak Drahokam mi nesedl. A třetí Mizerové sice byli fajn, ale na žebříček top filmů roku to nevidím. To už bych spíš sáhl po Tenetu, byť jsem od nového Nolana čekal strašně moc a on mě zklamal. Jako Nejzábavnější i Oblíbený film bych dal Gentlemany, ostatně proto jsou na prvním místě. Guilty pleasure: Kalifornský sen (ano, je to hodně guilty) Z loňského českého filmu jsem viděl jen Bábovky, takže tady nic... Neviděl jsem: Chicagský tribunál, Chlast, Vlkochodci, Mank, First Cow, Sound of Metal, Corpus Christi
1 -1
reagovat
To je dobře, že necháváte čtenářská hlasování na leden, mám totiž spoustu restů, které musím ještě dokoukat...jinak jako vždy dobrá práce a přestože máte občas dost rozdílné názory na filmy oproti mým, nemůžu jinak, než řadit MZ do naprosté špičky filmových webů (on ten jiný názor působí spíš produktivně, pokud nehledám pohlazení ega, ale rozšíření náhledu). Jako filmový fanda tu vždy naleznu spoustu podstatných informací a často také náhled na různé situace trochu detailnější optikou, která poodkrývá zákulisí mnohem, mnohem víc, než povrchní názory viděné jinde.
Už od dětství jsem v bonusech u filmů nesnášel ty "studio kecy" účastníků natáčení o tom, jak je to "doposud nejlepší, největší," jaká to byla sranda natáčet a bůhví co ještě. Mám upřímnou radost, že jdete hlouběji, než jen přepisováním těhle marketingových hesel a dokážete zasadit věci do kontextu. Málokdo to umí a ještě méně lidí to dělá.
Díky za vaši práci a hodně zdaru při letošní mega sklizni. Ať už bude situace s kiny jakákoliv, ty blockbustery dlouho ve skladu nevydrží a letos musí ven. I když si teda nejspíš většinu z nich pustíme na telce místo návštěvy kinosálu.
776194
To je dobře, že necháváte čtenářská hlasování na leden, mám totiž spoustu restů, které musím ještě dokoukat...jinak jako vždy dobrá práce a přestože máte občas dost rozdílné názory na filmy oproti mým, nemůžu jinak, než řadit MZ do naprosté špičky filmových webů (on ten jiný názor působí spíš produktivně, pokud nehledám pohlazení ega, ale rozšíření náhledu). Jako filmový fanda tu vždy naleznu spoustu podstatných informací a často také náhled na různé situace trochu detailnější optikou, která poodkrývá zákulisí mnohem, mnohem víc, než povrchní názory viděné jinde. Už od dětství jsem v bonusech u filmů nesnášel ty "studio kecy" účastníků natáčení o tom, jak je to "doposud nejlepší, největší," jaká to byla sranda natáčet a bůhví co ještě. Mám upřímnou radost, že jdete hlouběji, než jen přepisováním těhle marketingových hesel a dokážete zasadit věci do kontextu. Málokdo to umí a ještě méně lidí to dělá. [b] Díky za vaši práci[/b] a hodně zdaru při letošní mega sklizni. Ať už bude situace s kiny jakákoliv, ty blockbustery dlouho ve skladu nevydrží a letos musí ven. I když si teda nejspíš většinu z nich pustíme na telce místo návštěvy kinosálu.
3 0
reagovat
trikrat sem videl akorat end times fun.
776193
trikrat sem videl akorat end times fun.
1 0
reagovat

Top 2020

Nebylo by realistické očekávat, že covidový rok dorovná poslední dva ročníky, což byly filmové veleroky, ovšem i tak se našlo dostatek mimořádných snímků, aby šlo desítku zaplnit bez ostudy. Udivuje mě všeobecná absence Majáku, který měl českou premiéru v lednu. 

1. Maják
2. 1917
3. Sekerka
4. Chicagský tribunál
5. Mank
6. Chlast
7. Malé ženy
8. Vlkochodci
9. Borat 2
10. First Cow

Nevešlo se: Jojo Rabbit, On the Rocks, The Personal History of David Copperfield

Neviděl: Žaluji!, Emma, Uncut Gems, Neviditelný, Da 5 Bloods, Martin Eden
775867
Nebylo by realistické očekávat, že covidový rok dorovná poslední dva ročníky, což byly filmové veleroky, ovšem i tak se našlo dostatek mimořádných snímků, aby šlo desítku zaplnit bez ostudy. Udivuje mě všeobecná absence Majáku, který měl českou premiéru v lednu.  1. Maják 2. 1917 3. Sekerka 4. Chicagský tribunál 5. Mank 6. Chlast 7. Malé ženy 8. Vlkochodci 9. Borat 2 10. First Cow Nevešlo se: Jojo Rabbit, On the Rocks, The Personal History of David Copperfield Neviděl: Žaluji!, Emma, Uncut Gems, Neviditelný, Da 5 Bloods, Martin Eden
Top 2020
3 0
reagovat
TOP 10
1. 1917
2. Na nože
3. Gentlemani
4. Chicagský tribunál
5. Žaluji!
6. David Attenborough: Život na našej planéte
7. Wolfwalkers
8. Jojo Rabbit
9. Neviditeľný
10. Ďábel
 
Nevošlo sa: Nechajte ho ísť, Tenet, Chľast, V síti, Americká elégia, Richard Jewell
Najzábavnejší film: Palm Springs
Obľúbený film: Nechajte ho ísť
Film, ktorý som nevidel a štve ma to: Králove videa, Príbeh Beastie Boys, The King of Staten Island, Služobníci
Najlepší český film: Šarlatán
Guilty pleasure: Boss level, Lov, Extraction
775849
[b]TOP 10 [/b]1. 1917 2. Na nože 3. Gentlemani 4. Chicagský tribunál 5. Žaluji! 6. David Attenborough: Život na našej planéte 7. Wolfwalkers 8. Jojo Rabbit 9. Neviditeľný 10. Ďábel   [b]Nevošlo sa:[/b] Nechajte ho ísť, Tenet, Chľast, V síti, Americká elégia, Richard Jewell [b]Najzábavnejší film:[/b] Palm Springs [b]Obľúbený film:[/b] Nechajte ho ísť [b]Film, ktorý som nevidel a štve ma to: [/b]Králove videa, Príbeh Beastie Boys, The King of Staten Island, Služobníci [b]Najlepší český film:[/b] Šarlatán [b]Guilty pleasure: [/b]Boss level, Lov, Extraction
1 0
reagovat

Moja topka v roku 2020 v abecednom poradí

1917
Another Round
Corpus Christi
The Gentlemen
Hope
Jojo Rabbit
Knives Out
The Lighthouse
Palm Springs
Tenet

Nezmestilo sa: Come As You Are, Charlatan, The Invisible Man, Little Women, Richard Jewell
775786
1917 Another Round Corpus Christi The Gentlemen Hope Jojo Rabbit Knives Out The Lighthouse Palm Springs Tenet [b]Nezmestilo sa:[/b] Come As You Are, Charlatan, The Invisible Man, Little Women, Richard Jewell
Moja topka v roku 2020 v abecednom poradí
2 0
reagovat

TOP filmy 2020

1.) Chicagský tribunál 
2.) Jojo Rabbit
3.) Gentlemani 
4.) Enola Holmes 
5.) Mosul
6.) 1917
7.) Bad Boys for Life
8.) Boss Level
9.) Extraction 
10.) Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga

Nevešlo se:  Greenland, Underwater, The Hunt, Greyhound
Neviděl jsem: Knives Out, Little Women, Soul, Mank, Invinsible Man 
Guilty Pleasure: Freaky
775784
1.) Chicagský tribunál  2.) Jojo Rabbit 3.) Gentlemani  4.) Enola Holmes  5.) Mosul 6.) 1917 7.) Bad Boys for Life 8.) Boss Level 9.) Extraction  10.) Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga Nevešlo se:  Greenland, Underwater, The Hunt, Greyhound Neviděl jsem: Knives Out, Little Women, Soul, Mank, Invinsible Man  Guilty Pleasure: Freaky
TOP filmy 2020
2 -1
reagovat
Za mně se nejvíc za 2020 povedl Knives Out a Chicagský tribunál. Z českých pak Šarlatán, Modelář a V síti).  Tenet mně lehce zklamal, ale možná po více shlédnutí půjde nahoru (podobně jako Interstellar). 2020 bych viděl silnější spíš v seriálové tvorbě (Dark 3. série, Chalifát, Dámsky Gambit, Mělas to vědět, K jezeru)
775714
Za mně se nejvíc za 2020 povedl Knives Out a Chicagský tribunál. Z českých pak Šarlatán, Modelář a V síti).  Tenet mně lehce zklamal, ale možná po více shlédnutí půjde nahoru (podobně jako Interstellar). 2020 bych viděl silnější spíš v seriálové tvorbě (Dark 3. série, Chalifát, Dámsky Gambit, Mělas to vědět, K jezeru)
4 -1
reagovat
reaguje na: Perun
Skrytý život je A Hidden Life - nový film Terrence Malicka (a je výborný, mezi nejlepší kousky roku rozhodně patří)

A s českými titulky je to k zakoupení na Google Play - Pozn. Ted
775712
Skrytý život je A Hidden Life - nový film Terrence Malicka (a je výborný, mezi nejlepší kousky roku rozhodně patří) [i]A s českými titulky je to k zakoupení na Google Play - Pozn. Ted[/i]
775697
6 -1
reagovat
reaguje na: Perun
Ahoj, Naděje a Psi nenosí kalhoty na Aerovodu.
Bídníci a Vidíš Měsíc, Danieli na Edisonfilmhub (ale s tím nemám vůbec žádné zkušenosti)
775710
Ahoj, Naděje a Psi nenosí kalhoty na Aerovodu. Bídníci a Vidíš Měsíc, Danieli na Edisonfilmhub (ale s tím nemám vůbec žádné zkušenosti)
775697
5 0
reagovat
Nemůžu si pomoci, ale ten člověk úplně napravo na úvodní koláži mi připadá jako běžící Cival:))
775708
Nemůžu si pomoci, ale ten člověk úplně napravo na úvodní koláži mi připadá jako běžící Cival*:))*
1 0
reagovat

Rimsyho výběr

Nevíte někdo, kde se dají vidět filmy Naděje, Bídníci (2019), Psi nenosí kalhoty, Žaluji, Vidíš měsíc, Danieli a Corpus Christi? 

A co je ten Skrytý život, který tam má Rimsy napsaný? Pod tímto názvem jsem v letech 2019-2020 nic takového nenašel. Díky moc
775697
Nevíte někdo, kde se dají vidět filmy Naděje, Bídníci (2019), Psi nenosí kalhoty, Žaluji, Vidíš měsíc, Danieli a Corpus Christi?  A co je ten Skrytý život, který tam má Rimsy napsaný? Pod tímto názvem jsem v letech 2019-2020 nic takového nenašel. Díky moc
Rimsyho výběr
2 0
reagují: HAL, TedGeorge
reagovat
1. Knives Out
2. Tenet
3. The Trial of the Chicago 7
4. Soul
5. 1917
6. Uncut Gems
7. Little Women
8. Gentlemen
9.  Onward
10. Invinsible Man

Nevošlo sa: Jojo Rabbit, Da 5 Bloods, Extraction

Nevidel som: Mank, Midnight Sky, Wolfwalkers, Palm Springs, Chlast
775692
1. Knives Out 2. Tenet 3. The Trial of the Chicago 7 4. Soul 5. 1917 6. Uncut Gems 7. Little Women 8. Gentlemen 9.  Onward 10. Invinsible Man Nevošlo sa: Jojo Rabbit, Da 5 Bloods, Extraction Nevidel som: Mank, Midnight Sky, Wolfwalkers, Palm Springs, Chlast
3 0
reagovat
Filmy, co letos stály za shlédnutí, pořadí neřeším:
Tenet
Králíček Jojo
Volání divočiny
Love and Monsters
David Attenborough: Život na naší planetě
Chicagský tribunál
Wonder Woman 1984
Vlkochodci
Tak už konečně chcípni, táto
V síti
Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge
775673
Filmy, co letos stály za shlédnutí, pořadí neřeším: Tenet Králíček Jojo Volání divočiny Love and Monsters David Attenborough: Život na naší planetě Chicagský tribunál Wonder Woman 1984 Vlkochodci Tak už konečně chcípni, táto V síti Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge
3 -5
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se