Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Ve dvojce Doctora Strange bude i Loki?

příspěvky 1 - 14 Napsat příspěvek

technická

Spíš než o naší realitě bych mluvil o hlavní realitě MCU nebo tak nějak.
734930
Spíš než o naší realitě bych mluvil o hlavní realitě MCU nebo tak nějak.
technická
0 0
reagovat
reaguje na: KarelR
Jak to píšeš ty. Gamora je už v naší realitě. To už je jasně daný a ta postava je zakotvená v hlavní storyline, plus její příchod byl poměrně zásadní část příběhu Infinity war a Endgame a ne jen berlička, jak nám dát novou Gamoru. Quill ji teď může nahánět, ona se na to může vyprdnout obětovat, aby mu sehnala původní Gamoru atd. atd.

Loki z alternativní reality je v alternativní realitě.  Jak píšeš v článku, musí se k sobě nějak dostat, může to být klidně i štěk, může ho navštívit v té jeho realitě atd. Nepředstavili ho jako novou postavu v hlavním universu. S tou postavou si fakt hrají a dělají cokoliv (koneckonců ta jeho smrt v Infinity war nebyla pro samotný příběh podstatná, jen potřebovali, aby jich Thanos na začátku zlikvidoval co nejvíc)

Chápu tu tvoji poznámku, že by si to takhle mohlo MCU usnadnit a vracet postavy jak na běžícím pásu, jen mi zrovna osud těhle dvou nepřijde jako ten případ. Loki, berlička jak vrátit postavu vsunutá do Endgame-ano. Gamora-ne. Aspoň za mě.
734888
Jak to píšeš ty. Gamora je už v naší realitě. To už je jasně daný a ta postava je zakotvená v hlavní storyline, plus její příchod byl poměrně zásadní část příběhu Infinity war a Endgame a ne jen berlička, jak nám dát novou Gamoru. Quill ji teď může nahánět, ona se na to může vyprdnout obětovat, aby mu sehnala původní Gamoru atd. atd. Loki z alternativní reality je v alternativní realitě.  Jak píšeš v článku, musí se k sobě nějak dostat, může to být klidně i štěk, může ho navštívit v té jeho realitě atd. Nepředstavili ho jako novou postavu v hlavním universu. S tou postavou si fakt hrají a dělají cokoliv (koneckonců ta jeho smrt v Infinity war nebyla pro samotný příběh podstatná, jen potřebovali, aby jich Thanos na začátku zlikvidoval co nejvíc) Chápu tu tvoji poznámku, že by si to takhle mohlo MCU usnadnit a vracet postavy jak na běžícím pásu, jen mi zrovna osud těhle dvou nepřijde jako ten případ. Loki, berlička jak vrátit postavu vsunutá do Endgame-ano. Gamora-ne. Aspoň za mě.
734768
0 0
reagovat
reaguje na: Mack.
V naší realitě je teď Gamora z paralelní reality z roku 2014, která neprožila Strážce Galaxie 1 a 2 a Infinity War. Kdyby byl ve dvojce Strange Loki, je to Loki z tý samý paralelní reality z roku 2012, co prožil jinej konec Avengers a neprožil Thora 2 a 3 a Infinity War.

Jaktože by to nebyla podobná věc? :)
734768
V naší realitě je teď Gamora z paralelní reality z roku 2014, která neprožila Strážce Galaxie 1 a 2 a Infinity War. Kdyby byl ve dvojce Strange Loki, je to Loki z tý samý paralelní reality z roku 2012, co prožil jinej konec Avengers a neprožil Thora 2 a 3 a Infinity War. Jaktože by to nebyla podobná věc? *:)*
734759
1 0
reagují: Mack.
reagovat
Vrácení Gamory a Lokiho jsou dvě zcela rozdílné věci Karle. V článku to dáváš na stejnou úroveň zbytečně.
734759
Vrácení Gamory a Lokiho jsou dvě zcela rozdílné věci Karle. V článku to dáváš na stejnou úroveň zbytečně.
0 -1
reagují: KarelR
reagovat
Tak toto jsem myslel..
734678
Tak [url=https://comicbook.com/marvel/2019/11/02/marvel-studios-casting-director-krista-husar-ms-marvel-agents-of-shield/]toto[/url] jsem myslel..
0 0
reagovat
reaguje na: KarelR
Samozřejmě, že ne. Narazil jsem předtím na jeden článek, který teď nemůžu najít. :// asi něco starého
734674
Samozřejmě, že ne. Narazil jsem předtím na jeden článek, který teď nemůžu najít. :// asi něco starého
734660
0 0
reagovat
reaguje na: Spiker
Je tam šance na flashback, no, ale jinak po Civil War :)

A co se týče Feigeho a Marvel Entertainment, jsi propásnul tohle, ne? :D link
734660
Je tam šance na flashback, no, ale jinak po Civil War *:)* A co se týče Feigeho a Marvel Entertainment, jsi propásnul tohle, ne? *:D* https://www.moviezone.cz/clanek/39122-kevin-feige-povysil-na-kreativniho-sefa-celeho-marvelu
734656
0 -1
reagují: Spiker
reagovat
reaguje na: FallenMaia
Je celkem jasné, že tam budou flashbacky. A natáčelo se v Budapešti, to by v tom byl čert, aby tam tohle nebylo. 8)
734656
Je celkem jasné, že tam budou flashbacky. A natáčelo se v Budapešti, to by v tom byl čert, aby tam tohle nebylo. *8)*
734654
0 0
reagují: KarelR
reagovat
reaguje na: Spiker
Počkať, ale tak ono by to nemalo s Budapešťom mať nič spoločné nie? Ten film by sa mal odohrávať po Civil War nie? Teda v tom období medzi Civil War a Infinity War, keď boli Natasha, Steve a Sam na úteku.
Alebo dokonca medzi Infinity War a Endgame, tých 5 rokov? Teraz si niesom celkom istý.

Ale Budapešť spomínali už v Age of Ultron ako nejakú spomienku z minulých čias teda z doby pred Avengers. Čiže by tam mohol byť len formou nejakého flashbacku inak asi nie.
734654
Počkať, ale tak ono by to nemalo s Budapešťom mať nič spoločné nie? Ten film by sa mal odohrávať po Civil War nie? Teda v tom období medzi Civil War a Infinity War, keď boli Natasha, Steve a Sam na úteku. Alebo dokonca medzi Infinity War a Endgame, tých 5 rokov? Teraz si niesom celkom istý. Ale Budapešť spomínali už v Age of Ultron ako nejakú spomienku z minulých čias teda z doby pred Avengers. Čiže by tam mohol byť len formou nejakého flashbacku inak asi nie.
734653
0 0
reagují: Spiker
reagovat
Nejvíc se těšim na Hawkeye a jsem rád, že u toho bude i Renner. To zas byly zkazky..
a určitě bude i v BW. Bez něj by Budapešť nedával smysl. Jsem zvědavej jak ty seriály ukočírujou, prý už lidi z Marvel Entertainment pracujou s Feigem. Museli Marvel Studios hodně rozšířit..8)
734653
Nejvíc se těšim na Hawkeye a jsem rád, že u toho bude i Renner. To zas byly zkazky.. a určitě bude i v BW. Bez něj by Budapešť nedával smysl. Jsem zvědavej jak ty seriály ukočírujou, prý už lidi z Marvel Entertainment pracujou s Feigem. Museli Marvel Studios hodně rozšířit..*8)*
0 -1
reagují: FallenMaia
reagovat

Capitán KarelR strikes back!

"...je ale víceméně jasné, že se mnohovesmír z názvu filmu využije na maximum..." No tak to nevím komu teda, ale už z podstaty je to oxymorón. Cokoli děleno nekonečnem se limitně blíží k nule, takže by bylo slušné dodat, že mnohovesmír budou jen škrábat na povrchu...ale ono to jde dost tězko, s tím neskrývaným fanboyovstvím. Já k tomu jen dodám, že nevím o jediném případu, kdy by MCU jakýkoli komix, postavu, schopnost...cokoli, vyždímali na maximum. Zatím se jen brzdili a všechny zajímavé linky vykleštili (třeba alkoholismus Tonyho, násilnický Hank Pym, Hulk - ten asi nejvíc, Civil war - vždyť i X-meni si dávaj v tréningový místnosti víc přes držku než Avengeři na tom letišti, no a mnohem, mnohem víc...dokonce i ten Dr. Strange byl až trapně naivní, přízemní a "málo LSD" - jestli to někomu stačí, tak je mi líto jeho představivosti :D ).
Neříkám, že to nebude sranda, ale zas dobrý jo? Nejedná se o filmařinu, to bychom neměli zapomínat. 8)
734650
[i]"...je ale víceméně jasné, že se mnohovesmír z názvu filmu využije na maximum..." [/i]No tak to nevím komu teda, ale už z podstaty je to oxymorón. Cokoli děleno nekonečnem se limitně blíží k nule, takže by bylo slušné dodat, že mnohovesmír budou jen škrábat na povrchu...ale ono to jde dost tězko, s tím neskrývaným fanboyovstvím. Já k tomu jen dodám, že nevím o jediném případu, kdy by MCU jakýkoli komix, postavu, schopnost...cokoli, vyždímali na maximum. Zatím se jen brzdili a všechny zajímavé linky vykleštili (třeba alkoholismus Tonyho, násilnický Hank Pym, Hulk - ten asi nejvíc, Civil war - vždyť i X-meni si dávaj v tréningový místnosti víc přes držku než Avengeři na tom letišti, no a mnohem, mnohem víc...dokonce i ten Dr. Strange byl až trapně naivní, přízemní a "málo LSD" - jestli to někomu stačí, tak je mi líto jeho představivosti *:D* ). Neříkám, že to nebude sranda, ale zas dobrý jo? [b]Nejedná se o filmařinu, [/b]to bychom neměli zapomínat. *8)*
Capitán KarelR strikes back!
7 -8
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
To je borec! :D
734646
To je borec! *:D*
734643
1 -2
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Mendelsohn u mě byl dost vysoko už před tímhle, ale teď. Absolute motherf***ing pornstar! :D
734645
Mendelsohn u mě byl dost vysoko už před tímhle, ale teď. [i]Absolute motherf***ing pornstar! *:D*[/i]
734643
4 -3
reagovat

Vytáhni v hospodě v2

Jsem čekal Karle, že do Vytáhni přidáš tu brzo legendární část rozhovoru s Mendelsohnem o Spider-Manovi:D

“It would have been a disaster,” Mendelsohn stated bluntly. When asked why, he delivered this screed which I would like to replace the text of the United States Constitution:

S*** man. You can’t lose Spider-Man from the Marvel universe. He’s one of their absolute motherf***ing pornstars. Boy, I could name 30 that you could quite comfortably lose before you start thinking about losing Spider-Man. In fact, I cannot think of a single character who’s more important to Marvel than Spider-Man. You’ve got Hulk, you’ve got Thor…none of them are as important as Spider-Man. None of them.
734643
Jsem čekal Karle, že do [i]Vytáhni[/i] přidáš tu brzo legendární část rozhovoru s Mendelsohnem o Spider-Manovi*:D* [i]“It would have been a disaster,”[/i] Mendelsohn stated bluntly. When asked why, he delivered this screed which I would like to replace the text of the United States Constitution: [i]S*** man. You can’t lose Spider-Man from the Marvel universe. He’s one of their absolute motherf***ing pornstars. Boy, I could name 30 that you could quite comfortably lose before you start thinking about losing Spider-Man. In fact, I cannot think of a single character who’s more important to Marvel than Spider-Man. You’ve got Hulk, you’ve got Thor…none of them are as important as Spider-Man. None of them.[/i]
Vytáhni v hospodě v2
8 -2
reagují: verbst, do_Od
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se