Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ve dvojce Doctora Strange bude i Loki?


ikona
KarelR
doctor strangedoctor strange in the multiverse of madnesslokimarvelscarlet witchwandavision
Marvel zřejmě povolá do zbraně všechny svoje kouzelníky. 

Marvelácká budoucnost zatím vypadá dost neorganizovaně. MCU se po Endgame rozběhne na dvě stěžejní platformy (kino a Disney+), a jak jsme zjistili minulý týden, další obří crossover může klidně přijít až za deset let. Ať už půjde o Avengers vs. X-Men nebo o něco úplně jiného, Marvel do té doby představí spoustu hrdinů, kteří hranou podobu ještě nemají. Po boku Shang-Chiho, The Eternals, Ms. Marvel, Moon Knighta nebo She-Hulk nicméně nebudou chybět ani staří známí, kteří se můžou různě potkávat.

Bude Hawkeye v sólovce Black Widow? Jak moc se čtyřka Thora překryje s trojkou Strážců Galaxie? A kdo bude tentokrát přihrávat Spider-Manovi? Na tyhle otázky zatím odpovědi neznáme. Kevin Feige však odhalil další střípek z nové skládačky, jímž je provázání dvojky Doctora Strange a seriálového Lokiho.

Nejspíš si pamatujete, že bude v Multiverse of Madness Strangeovi sekundovat Scarlet Witch, která na jaře 2021 dostane svůj seriál WandaVision. Zhruba ve stejnou dobu pak dorazí i seriál s Lokim z paralelního vesmíru z Endgame, jenž utekl s teseraktem a podle první fotky se zastaví třeba v 70. letech (ano, ten "náš" zemřel v Infinity War).

Jak přesně se paralelní Loki dostane ke Strangeovi? To Feige samozřejmě neprozradil - a vlastně ani přímo nepotvrdil, že na to dojde. Z jeho kryptických slov je ale víceméně jasné, že se mnohovesmír z názvu filmu využije na maximum a výsledkem by v květnu 2021 mohla být našlápnutá kouzelnická týmovka.

Snad se jí povede slepit nějak rozumně, marvelácké vracení zesnulých postav je totiž často na pováženou. A i když vlastně dostaneme jiného Lokiho (tenhle si po Avengers neprožil události Thora 2 a 3), po stejném tahu s Gamorou se tahle berlička nemůže používat donekonečna.

---

Vytáhni v hospodě: Hawkeye měl ve Fázi 4 původně dostat sólový film. Feige si to ale na poslední chvíli rozmyslel a nadělil mu seriál.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (14)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace