Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Spider-Man opouští filmový vesmír s Avengers. Skončí u Venoma?

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
reaguje na: KarelR
Ironia? Pretoze si neviem predstavit Morbiusa ako nieco ine nez prepadak

Kazdopadne, vraj je to taktika Sony aby prinutili Disney podpisat horsiu dohodu, pretoze vyjednavania stale prebiehaju.
729040
Ironia? Pretoze si neviem predstavit Morbiusa ako nieco ine nez prepadak Kazdopadne, vraj je to taktika Sony aby prinutili Disney podpisat horsiu dohodu, pretoze vyjednavania stale prebiehaju.
729037
0 0
reagovat
reaguje na: HellblazerZabud
To se určitě nestane... :D:D:D
729037
To se určitě nestane... *:D**:D**:D*
729035
0 0
reagují: HellblazerZabud
reagovat
Len aby sa im tie obrovske plany stavat vlastne universe nezrutili hned po Morbius, Venom 2 etc.
729035
Len aby sa im tie obrovske plany stavat vlastne universe nezrutili hned po Morbius, Venom 2 etc.
0 0
reagují: KarelR
reagovat
‘For the Moment the Door is Closed’


The Sony boss bullishly expressed his belief that the character will do “just fine” outside of the MCU, pointing to the success of “Spider-Man: Into the Spider-Verse”

Za to můžou Lord s Millerem, ne vy.

“Spiderman was fine before the event movies, did better with the event movies, and now that we have our own universe, he will play off the other characters as well,” Vinciquerra said. “I think we’re pretty capable of doing what we have to do here.”

"Spiderman was fine before the event movies" Ne nebyl, už jste zapomněli, proč ta dohoda vůbec vznikla? Kde je spin-off tety May? Kde je Silver Sable, Black Cat?

"did better with the event movies" No shit, Sherlock. Spidey poprvé překonal miliardu právě díky tomu, že byl v "event movies", jeden z těch "event movies" se stal nejvýdělečnějším filmem všech dob a do kin šel dva měsíce potom právě Spidey.

"and now that we have our own universe" :D:D:D Chcete konkurovat MS, které už má k dispozici celou knihovnu marvelovských postav? Je štěstí, že má Spidey bohatou zásobu padouchů, ale ty nemůžete ždímat donekonečna. Založíme filmový vesmír na jedné postavě, která má spousty padouchů. Tak určitě. 

Líbí se mi, jak říká "We have no ill will towards Disney/Marvel" a hned na to o Feigeim "We have amazing people of our own, Feige didn't do all the work"

Celé to bolí.
729033
[url=https://variety.com/2019/film/news/spiderman-mcu-sony-pictures-chief-1203324907/]‘For the Moment the Door is Closed’[/url] [i]The Sony boss bullishly expressed his belief that the character will do “just fine” outside of the MCU, pointing to the success of “Spider-Man: Into the Spider-Verse” [/i]Za to můžou Lord s Millerem, ne vy. [i]“Spiderman was fine before the event movies, did better with the event movies, and now that we have our own universe, he will play off the other characters as well,” Vinciquerra said. “I think we’re pretty capable of doing what we have to do here.”[/i] [i]"Spiderman was fine before the event movies" [/i]Ne nebyl, už jste zapomněli, proč ta dohoda vůbec vznikla? Kde je spin-off tety May? Kde je Silver Sable, Black Cat? [i]"did better with the event movies"[/i] No shit, Sherlock. Spidey poprvé překonal miliardu právě díky tomu, že byl v "event movies", jeden z těch "event movies" se stal nejvýdělečnějším filmem všech dob a do kin šel dva měsíce potom právě Spidey. [i]"and now that we have our own universe" *:D**:D**:D* [/i]Chcete konkurovat MS, které už má k dispozici celou knihovnu marvelovských postav? Je štěstí, že má Spidey bohatou zásobu padouchů, ale ty nemůžete ždímat donekonečna. Založíme filmový vesmír na jedné postavě, která má spousty padouchů. Tak určitě.  Líbí se mi, jak říká "We have no ill will towards Disney/Marvel" a hned na to o Feigeim "We have amazing people of our own, Feige didn't do all the work" Celé to bolí.
0 0
reagovat
No toto, fakt dlhá a zaujímavá debata. Prvotne som chcel napísať, že ma táto informácia vôbec nezarmútila. Bol som totiž rozčarovaný z posledného Spideyho filmu. Nepáčilo sa mi jeho smerovanie, jeho prílišné sa spoliehanie na Starkove hračky a s tým spojenú veľkú prepojenosť so Starkom a zároveň také nenápadné posúvanie Spidera-Mana na Iron-Manovo miesto. To, že ho Tony takpovediac objavil, vypiplal a tak trochu nasmeroval, bol zaujímavý nápad, no Spider-Man by sa už mal vydať vlastnou cestou, spoliehať sa vo väčšine prípadov na svoje schopnosti.

A to by sa možno aj začalo diať, keby... Je tak trochu nepodstatné, kto za to môže, aj keď na všetko treba dvoch. Faktami ale ostáva, že Sony Spider-Mana (rozumej Amazing) slušne povedané zbabralo a že Venom bez ohľadu na tržby je sračka. A na Disney či Marvel sa môže nadávať koľko chce, no majú zamestnanca menom Kevin Faige a ten dokázal vytvoriť niečo, čo doteraz nikto iný. Naopak Sony má totálneho k...a Toma Rothmana. Preto je vzhľadom na doterajšiu históriu úspechov a neúspechov oboch štúdií, tvorivých schopností, elánu i fandostva Faigeho a charakterových vlastností Rothmana (žiaľ u niektorých ľudí je ego väčšie ako rozum či schopnosti alebo vedomosti) veľmi veľmi pravdepodobné, že Sony skôr ako neskôr proste tvrdo narazia.

A žiaľ, najhoršie na tom budeme my fanúšikovia, ktorí to berieme až veľmi osobne :-) 
727770
No toto, fakt dlhá a zaujímavá debata. Prvotne som chcel napísať, že ma táto informácia vôbec nezarmútila. Bol som totiž rozčarovaný z posledného Spideyho filmu. Nepáčilo sa mi jeho smerovanie, jeho prílišné sa spoliehanie na Starkove hračky a s tým spojenú veľkú prepojenosť so Starkom a zároveň také nenápadné posúvanie Spidera-Mana na Iron-Manovo miesto. To, že ho Tony takpovediac objavil, vypiplal a tak trochu nasmeroval, bol zaujímavý nápad, no Spider-Man by sa už mal vydať vlastnou cestou, spoliehať sa vo väčšine prípadov na svoje schopnosti. A to by sa možno aj začalo diať, keby... Je tak trochu nepodstatné, kto za to môže, aj keď na všetko treba dvoch. Faktami ale ostáva, že Sony Spider-Mana (rozumej Amazing) slušne povedané zbabralo a že Venom bez ohľadu na tržby je sračka. A na Disney či Marvel sa môže nadávať koľko chce, no majú zamestnanca menom Kevin Faige a ten dokázal vytvoriť niečo, čo doteraz nikto iný. Naopak Sony má totálneho k...a Toma Rothmana. Preto je vzhľadom na doterajšiu históriu úspechov a neúspechov oboch štúdií, tvorivých schopností, elánu i fandostva Faigeho a charakterových vlastností Rothmana (žiaľ u niektorých ľudí je ego väčšie ako rozum či schopnosti alebo vedomosti) veľmi veľmi pravdepodobné, že Sony skôr ako neskôr proste tvrdo narazia. A žiaľ, najhoršie na tom budeme my fanúšikovia, ktorí to berieme až veľmi osobne :-) 
3 0
reagovat
Tom Holland: “Basically, we’ve made five great movies. It’s been five amazing years. I’ve had the time of my life. Who knows what the future holds? But all I know is that I’m going to continue playing Spider-Man and having the time of my life. It’s going to be so fun, however we choose to do it. The future for Spider-Man will be different, but it will be equally as awesome and amazing, and we’ll find new ways to make it even cooler.”

Kevin Feige: "We knew there was a finite amount of time that we'd be able to do this, and we told the story we wanted to tell."

Pěkný korporátní kec, když FFH skončilo tak jak skončilo. 
727586
Tom Holland: “Basically, we’ve made five great movies. It’s been five amazing years. I’ve had the time of my life. Who knows what the future holds? But all I know is that I’m going to continue playing Spider-Man and having the time of my life. It’s going to be so fun, however we choose to do it. The future for Spider-Man will be different, but it will be equally as awesome and amazing, and we’ll find new ways to make it even cooler.” Kevin Feige: "We knew there was a finite amount of time that we'd be able to do this, and we told the story we wanted to tell." Pěkný korporátní kec, když FFH skončilo tak jak skončilo. 
4 0
reagovat
reaguje na: Salem
To napadení bych asi hlásil:)
727579
To napadení bych asi hlásil*:)*
727578
1 -1
reagovat
Napadlo mě na co má Sony právo jenom na filmy ne? Co kdyby Marvel udělal hraný seriál?
727578
Napadlo mě na co má Sony právo jenom na filmy ne? Co kdyby Marvel udělal hraný seriál?
1 -1
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: jackb
V debate jsem reagoval na 50% jako na cistou zlodejnu. To, cos tady pred nejakou dobou napsal o nepotvrzene nabidce 25% ze zisku, povazuju za celkem fer. Takze debatujeme o nicem.
A prijde mi podivne, ze by Sony rozjelo zmeny a misto 5% ted nabizi 25%. Padli na hlavu tam evidentne jsou, ale ne az tolik.
727545
V debate jsem reagoval na 50% jako na cistou zlodejnu. To, cos tady pred nejakou dobou napsal o nepotvrzene nabidce 25% ze zisku, povazuju za celkem fer. Takze debatujeme o nicem. A prijde mi podivne, ze by Sony rozjelo zmeny a misto 5% ted nabizi 25%. Padli na hlavu tam evidentne jsou, ale ne az tolik.
727531
0 0
reagovat
reaguje na: Robur
Tomu se říká vyjednávání, začneš na nějaké částce a pak to logicky půjde dolu. A to že chtěli polovinu bylo později změněno, že nadhodili na začátku 30%. Celá poita ale je, že Disney nepřišel za Sony, že ta smlouva už jim nevyhovuje a že chtějí polovinu - Disney na tom nic měnit nechtěl a všechno rozjelo Sony.

Jak by to asi bylo naopak? Sony by nezkoušelo stejnou taktiku? Jestli si tohle někdo myslí, tak naivka.
727531
Tomu se říká vyjednávání, začneš na nějaké částce a pak to logicky půjde dolu. A to že chtěli polovinu bylo později změněno, že nadhodili na začátku 30%. Celá poita ale je, že Disney nepřišel za Sony, že ta smlouva už jim nevyhovuje a že chtějí polovinu - Disney na tom nic měnit nechtěl a všechno rozjelo Sony. Jak by to asi bylo naopak? Sony by nezkoušelo stejnou taktiku? Jestli si tohle někdo myslí, tak naivka.
727530
4 0
reagují: Robur
reagovat
reaguje na: jackb
Ano, zmena smlouvy na vyhodnejsi pro mysaka je logicka, protoze Feige ma svou cenu. Ne, polovina zisku je cisty nesmysl a nenazranost.
727530
Ano, zmena smlouvy na vyhodnejsi pro mysaka je logicka, protoze Feige ma svou cenu. Ne, polovina zisku je cisty nesmysl a nenazranost.
727527
1 -2
reagují: jackb
reagovat
Tak znova - vyšel k tomu článek. Disney chtěl obnovit smlouvu za stejných podmínek už před půl rokem a Sony chtěla, aby za stejných podmínek ještě navíc Feige dohlížel na jejich další filmy (Venom 2 atd.). Je normální, aby nejcenější zaměstnanec konkurenčního studia vyráběh ložený hity a ta smlouva se nijak nezměnila?

Když propadnul Dark Phoenix, tak se Disney zalekl, že by Feige nestíhal hlídat MCU, začlenění X-Menů a F4 a ještě k tomu cizí filmy, tak se rozhodlo přerušit jednání.

A pokud je pravda co se povídá, tak Sony tohle poslalo na veřejnost, aby očernilo Disney a to stejně jako v případě Gunna, ustoupilo a dohodli se. To Sony chce za každou cenu tu dohodu obnovit.

Takže ano Disney jsou chamtivci, ale odstartovalo to Sony
727527
Tak znova - vyšel k tomu článek. Disney chtěl obnovit smlouvu za stejných podmínek už před půl rokem a Sony chtěla, aby za stejných podmínek ještě navíc Feige dohlížel na jejich další filmy (Venom 2 atd.). Je normální, aby nejcenější zaměstnanec konkurenčního studia vyráběh ložený hity a ta smlouva se nijak nezměnila? Když propadnul Dark Phoenix, tak se Disney zalekl, že by Feige nestíhal hlídat MCU, začlenění X-Menů a F4 a ještě k tomu cizí filmy, tak se rozhodlo přerušit jednání. A pokud je pravda co se povídá, tak Sony tohle poslalo na veřejnost, aby očernilo Disney a to stejně jako v případě Gunna, ustoupilo a dohodli se. To Sony chce za každou cenu tu dohodu obnovit. Takže ano Disney jsou chamtivci, ale odstartovalo to Sony
3 -3
reagují: Robur
reagovat
reaguje na: Robur

Marvel auto

Coz je preci holy nesmysl, zvlast kdyz uz si za praci penize vzali. 8)
727523
Coz je preci holy nesmysl, zvlast kdyz uz si za praci penize vzali. *8)*
Marvel auto
727519
0 -1
reagovat
reaguje na: Poor_Boy

Narod Marvelu

To vse jsem samozrejme vedel a uz prvne napsal. Staci cist, ze Disney ma prachy z merche, her a vseho jineho. Bohuzel jsem presne cekal, ze fanaticti Marvel blazni budou rvat, ze za to muze Sony. Podle me byly ale Amazing Spide-man 1 a 2 lepsi filmy nez Homecoming a Far from home. Jenze i kdyby Marvel natocil dvouhodinovy pohled na hovno v kaluzi, tak to vydela miliardu. Za posledni dva roky uz se mu zkracuje dech a je to dost videt na filmech.
727522
To vse jsem samozrejme vedel a uz prvne napsal. Staci cist, ze Disney ma prachy z merche, her a vseho jineho. Bohuzel jsem presne cekal, ze fanaticti Marvel blazni budou rvat, ze za to muze Sony. Podle me byly ale Amazing Spide-man 1 a 2 lepsi filmy nez Homecoming a Far from home. Jenze i kdyby Marvel natocil dvouhodinovy pohled na hovno v kaluzi, tak to vydela miliardu. Za posledni dva roky uz se mu zkracuje dech a je to dost videt na filmech.
Narod Marvelu
727509
1 -8
reagovat
reaguje na: jARYkURY
Je to jinak. Tebou najati lide prestrikaji tvoje auto za tvoje penize a soused na to jen dohlidne a obcas je navede spravnym smerem a za to chce polovinu zisku z prodeje auta ;)
727519
Je to jinak. Tebou najati lide prestrikaji tvoje auto za tvoje penize a soused na to jen dohlidne a obcas je navede spravnym smerem a za to chce polovinu zisku z prodeje auta *;)*
727505
0 -3
reagují: jARYkURY
reagovat
reaguje na: FallenMaia
To byla reakce na výrok "Proc za to muze ale Sony. Vlastni Spidermana spousty let a patri jim, tak si s nim sakra muzou delat co si zamanou." To, že někdo subjektivně vinní Sony přeci neznamená, že to Sony nemohlo udělat; to jsou dvě zcela nesouvisející otázky (takže otázka "proč viníte Sony, když na to mělo právo" je IMHO mimo). Upřímně, asi není možná žádná konstruktivní debata o tom, kdo za to vlastně může (a je docela zbytečné nějak "argumentovat" svůj subjektivní názor). Mně primárně vadí, že Spidey nebude v MCU (minimálně proto, že FfH končí cliffhangerem, a rád bych, aby postava v MCU minimálně svůj příběh uzavřela). Ale kdo za to může? Jednak je to jedno, pokud jde o výsledek. Hlavně to ale bude vždycky subjektivní, a dohadovat se o tom nemá moc smysl. Mně ty podmínky Disney nepřijdou "nenažrané" (podíl na nákladech, pravděpodobně opět zapůjčení postavy z MCU a zároveň patrně žádný požadavek na součinnosti Sony na filmech z MCU, kde se Spiderman objeví). A ano, je to jen můj subjektivní názor.
727511
To byla reakce na výrok [i]"Proc za to muze ale Sony. Vlastni Spidermana spousty let a patri jim, tak si s nim sakra muzou delat co si zamanou."[/i] To, že někdo subjektivně vinní Sony přeci neznamená, že to Sony nemohlo udělat; to jsou dvě zcela nesouvisející otázky (takže otázka "proč viníte Sony, když na to mělo právo" je IMHO mimo). Upřímně, asi není možná žádná konstruktivní debata o tom, kdo za to vlastně může (a je docela zbytečné nějak "argumentovat" svůj subjektivní názor). Mně primárně vadí, že Spidey nebude v MCU (minimálně proto, že FfH končí cliffhangerem, a rád bych, aby postava v MCU minimálně svůj příběh uzavřela). Ale kdo za to může? Jednak je to jedno, pokud jde o[i] [b]výsledek[/b].[/i] Hlavně to ale bude vždycky subjektivní, a dohadovat se o tom nemá moc smysl. Mně ty podmínky Disney nepřijdou "nenažrané" (podíl na nákladech, pravděpodobně opět zapůjčení postavy z MCU a zároveň patrně žádný požadavek na součinnosti Sony na filmech z MCU, kde se Spiderman objeví). A ano, je to jen můj subjektivní názor.
727510
3 -1
reagovat
reaguje na: Poor_Boy
Ty vole to je výrok: Jako fanoušek MCU mám právo si subjektivně myslet, že "je to vina Sony" :D Jasné, každý má právo na čokoľvek, to ale nič nemení na tom že pobláznení marvel fanúšikovia by teraz najradšej zniesli Sony pod čiernu zem a absolútne ich nezaujíma že svoj podiel viny na tom má aj Disney, nie, k tomu sú už slepí, to ich vôbec nezaujíma a to je na tom to zlé. Že to proste vnímajú pokrivene. Česť výnimkám ;)
727510
Ty vole to je výrok: Jako fanoušek MCU mám právo si subjektivně myslet, že "je to vina Sony" *:D* Jasné, každý má právo na čokoľvek, to ale nič nemení na tom že pobláznení marvel fanúšikovia by teraz najradšej zniesli Sony pod čiernu zem a absolútne ich nezaujíma že svoj podiel viny na tom má aj Disney, nie, k tomu sú už slepí, to ich vôbec nezaujíma a to je na tom to zlé. Že to proste vnímajú pokrivene. Česť výnimkám *;)*
727509
1 -6
reagují: Poor_Boy
reagovat
reaguje na: jARYkURY
To je trochu nepochopení situace. Jednak by bylo přesnější napsat, že Sony má licenci na natáčení filmů se Spidermanem. Postava Sony nepatří, a patrně si s ní ani nemohou dělat to, co si zamanou (protože by to teoreticky mohlo narážet na autorská práva). Nicméně ano, Sony má právo rozhodnout se, zda s Disney smlouvu uzavře, nebo ne. To nic nemění na tom, že jako fanoušek postavy i MCU mám právo nebýt s tímto výsledkem spokojen (a stejně tak mám právo si subjektivně myslet, že "je to vina Sony").

P.S. Pokud my soused přestříká auto s mým souhlasem, pak bude mít právo na kompenzaci, kterou si dohodneme. Ostatně o tom celá ta situace mezi Sony a Disney byla. Disney měl nějaké požadavky za "přestříkání na hezčí barvu" a Sony se rozhodlo, že si radši nechá auto tak, jak je. Stejně jako má Sony právo nakládat s licencí, kterou drží, má Disney právo navrhnout "zapůjčení MCU a Feigeho" za podmínek, které považuje za adekvátní (a Ty máš právo považovat to za nenažranost). Btw. součástí ujednání, pokud jsem to dobře pochopil, nebylo jen to, že by studio Disney mělo právo na tržby, ale také to, že by se podílelo (stejným procentem) na nákladech.
727509
To je trochu nepochopení situace. Jednak by bylo přesnější napsat, že Sony má licenci na natáčení filmů se Spidermanem. Postava Sony nepatří, a patrně si s ní ani nemohou dělat to, co si zamanou (protože by to teoreticky mohlo narážet na autorská práva). Nicméně ano, Sony má právo rozhodnout se, zda s Disney smlouvu uzavře, nebo ne. To nic nemění na tom, že jako fanoušek postavy i MCU mám právo nebýt s tímto výsledkem spokojen (a stejně tak mám právo si subjektivně myslet, že "je to vina Sony"). P.S. Pokud my soused přestříká auto s mým souhlasem, pak bude mít právo na kompenzaci, kterou si dohodneme. Ostatně o tom celá ta situace mezi Sony a Disney byla. Disney měl nějaké požadavky za "přestříkání na hezčí barvu" a Sony se rozhodlo, že si radši nechá auto tak, jak je. Stejně jako má Sony právo nakládat s licencí, kterou drží, má Disney právo navrhnout "zapůjčení MCU a Feigeho" za podmínek, které považuje za adekvátní (a Ty máš právo považovat to za nenažranost). Btw. součástí ujednání, pokud jsem to dobře pochopil, nebylo jen to, že by studio Disney mělo právo na tržby, ale také to, že by se podílelo (stejným procentem) na nákladech.
727505
4 0
reagují: jARYkURY, FallenMaia
reagovat
reaguje na: KarelR

Sony vs Disney

Proc za to muze ale Sony. Vlastni Spidermana spousty let a patri jim, tak si s nim sakra muzou delat co si zamanou. Pokud ti soused za tve penize prestrika tve auto na hezci barvy, tak mu hned patri 50% z nej? Sony zaplatilo kompletni naklady za film a Marvel ho pak mohl natocit bez vlozenych penez a ukoristit 5% z prvnich trzeb plus dat Spider-mana do sveho univerza, kde mel urcite podil na tom ohromnem vydelecnem kolaci a bez poplatku. 
727505
Proc za to muze ale Sony. Vlastni Spidermana spousty let a patri jim, tak si s nim sakra muzou delat co si zamanou. Pokud ti soused za tve penize prestrika tve auto na hezci barvy, tak mu hned patri 50% z nej? Sony zaplatilo kompletni naklady za film a Marvel ho pak mohl natocit bez vlozenych penez a ukoristit 5% z prvnich trzeb plus dat Spider-mana do sveho univerza, kde mel urcite podil na tom ohromnem vydelecnem kolaci a bez poplatku. 
Sony vs Disney
727504
0 -5
reagují: Robur, Poor_Boy
reagovat
reaguje na: jARYkURY
Ale pointa je, že ty původní podmínky byly testovací a pasovaly na situaci, kdy měl Spidey na kontě propadák, po kterým se zrušily dvě pokračování a x spin-offů. Nová dohoda po nejvýdělečnějším filmu od Sony všech dob, kterej vymyslel Feige, přece nemohla vypadat stejně, to je nesmysl.

Nikdo nepíše, že chtělo Sony víc. Logicky chtěl víc Disney za to, že doručuje Sony absolutně jistý hity, ale v Sony chtěli stejný podmínky jako v době, kdy byl Spider-Man rozporuplně přijatej Andrew Garfield a ne (hlavně díky Feigemu) milovanej Tom Holland.

Ta dohoda se nutně musela změnit a jde jen o vnímaní toho, o kolik víc peněz si Feige/Disney zaslouží za příkladný kreativní vedení Spider-Mana, na kterým Sony vydělává stamiliony prakticky bez rizika. To je celý :)
727504
Ale pointa je, že ty původní podmínky byly testovací a pasovaly na situaci, kdy měl Spidey na kontě propadák, po kterým se zrušily dvě pokračování a x spin-offů. Nová dohoda po nejvýdělečnějším filmu od Sony všech dob, kterej vymyslel Feige, přece nemohla vypadat stejně, to je nesmysl. Nikdo nepíše, že chtělo Sony víc. Logicky chtěl víc Disney za to, že doručuje Sony absolutně jistý hity, ale v Sony chtěli stejný podmínky jako v době, kdy byl Spider-Man rozporuplně přijatej Andrew Garfield a ne (hlavně díky Feigemu) milovanej Tom Holland. Ta dohoda se nutně musela změnit a jde jen o vnímaní toho, o kolik víc peněz si Feige/Disney zaslouží za příkladný kreativní vedení Spider-Mana, na kterým Sony vydělává stamiliony prakticky bez rizika. To je celý *:)*
727503
6 0
reagují: jARYkURY
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se