Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Spider-Man opouští filmový vesmír s Avengers. Skončí u Venoma?

příspěvky 81 - 100 Napsat příspěvek
reaguje na: Ex-SOLDIER
To přesně potvrzuje mojí teorii, že jim o procenta vůbec nešlo. Že chtějí Spidyho prostě pro sebe do svýho vesmíru za každou cenu. 

Podle mě by Disneymu kývli jen na to, kdyby do sebe zařadili všechny jejich postavy a nebrali za to ani floka a všechny prachy by šly za Sony. :D

Jinak díky za všechno to info o Rothmanovi. To musí být slušnej koko*. :-
727287
To přesně potvrzuje mojí teorii, že jim o procenta vůbec nešlo. Že chtějí Spidyho prostě pro sebe do svýho vesmíru za každou cenu.  Podle mě by Disneymu kývli jen na to, kdyby do sebe zařadili všechny jejich postavy a nebrali za to ani floka a všechny prachy by šly za Sony. *:D* Jinak díky za všechno to info o Rothmanovi. To musí být slušnej koko*. *:-*
727281
3 -1
reagovat
A tohle je zajímavé.

Disney potom chtělo místo 50% 30, ale Sony odešlo od vyjednávacího stolu. 30 procent je pořád hodně, ale lepší než 50.

A ještě tohle.

Sony’s slate is less diverse and while it is moving ahead with spinoffs and a sequel to Venom, the future of Spider-Man is unclear. Holland is said to have an option for one more movie while director Jon Watts is done with his two-picture deal and is free to pursue other projects. "The big test will be two years or so from now, when an eventual Spider-Man movie is made," says the Sony insider.

Holland se na to může vykašlat a Watts taky. Imho nejhorší možný scénář: Sony udělá další reboot ať už s Parkerem nebo Moralesem. Ale to už by je všichni fandové sežrali zaživa. Propadne to a půjdou za Disneym, který bude mít lepší pozici při vyjednávání. 

"Nedokázali jste žít s vlastním selháním a kam vás to přivedlo? Zpátky ke mně."
- Kevin Feige, 2022

Nebo se doufám všichni domluví (25% Disneymu) a show pojede dál. Disney je v každém případě vítěz. House of Mouse always wins.

A chudák Tom má o víkendu nějaké cony a asi bude s Prattem na D23 kvůli Onward.
727281
A tohle je zajímavé. Disney potom chtělo místo 50% 30, ale Sony odešlo od vyjednávacího stolu. 30 procent je pořád hodně, ale lepší než 50. A ještě tohle. Sony’s slate is less diverse and while it is moving ahead with spinoffs and a sequel to Venom, the future of Spider-Man is unclear. [i]Holland is said to have an option for one more movie[/i] while director Jon Watts is done with his two-picture deal and is free to pursue other projects. "The big test will be two years or so from now, when an eventual Spider-Man movie is made," says the Sony insider. Holland se na to může vykašlat a Watts taky. Imho nejhorší možný scénář: Sony udělá [b]další [/b]reboot ať už s Parkerem nebo Moralesem. Ale to už by je všichni fandové sežrali zaživa. Propadne to a půjdou za Disneym, který bude mít lepší pozici při vyjednávání.  [i]"Nedokázali jste žít s vlastním selháním a kam vás to přivedlo? Zpátky ke mně." [/i]- Kevin Feige, 2022 Nebo se doufám všichni domluví (25% Disneymu) a show pojede dál. Disney je v každém případě vítěz. House of Mouse always wins. A chudák Tom má o víkendu nějaké cony a asi bude s Prattem na D23 kvůli Onward.
13 0
reagují: Dm683
reagovat
reaguje na: Marlax
8) za 5% z 1,1 miliardy? Ja kludne :D  (ale chápem, ako to myslíš).
727280
*8)* za 5% z 1,1 miliardy? Ja kludne *:D*  (ale chápem, ako to myslíš).
727272
2 0
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Sony ma svyho Perlmuttera
727275
Sony ma svyho Perlmuttera
727274
5 0
reagovat
On Sony's part, it's said that studio chief Tom Rothman believes the success of Venom and Into The Spider-Verse means they've "learned everything we need to from Kevin’s playbook" and are ready to forge ahead with Marvel-less Spider-Man projects.

Ty vole,  Rothman je anti-Feige komiksových filmů. 

Venom byl tržební anomálie a za bomba Spider-Verse můžou Lord s Millerem.

Ten chlap musí mít v sejfu sextapes všech mocných v Hollywoodu, že má ještě práci. 

Jinak Tom Holland už nesleduje účty Sony na sociálních sítích a táta Holland se trochu rozepsal.
727274
On Sony's part, it's said that studio chief Tom Rothman believes the success of [i][b]Venom[/b][/i] and [i][b]Into The Spider-Verse[/b][/i] means they've "learned everything we need to from Kevin’s playbook" and are ready to forge ahead with Marvel-less [i][b]Spider-Ma[/b][/i]n projects. Ty vole,  Rothman je anti-Feige komiksových filmů.  Venom byl tržební anomálie a za bomba Spider-Verse můžou Lord s Millerem. Ten chlap musí mít v sejfu sextapes všech mocných v Hollywoodu, že má ještě práci.  Jinak Tom Holland už nesleduje účty Sony na sociálních sítích a táta Holland se trochu [url=https://www.dominicholland.co.uk/stormy-waters/]rozepsal[/url].
9 0
reagují: TedGeorge
reagovat
No tak místo Spider-Mana zůstane v MCU jeho zástupce Night Monkey a prostě se jen chvilku počká než si Sony zase nabije čelist a opět kývne na návrat Spider-Mana. Ten jen nahodí barevnější kostým a pojede se dál. 8)
727273
No tak místo Spider-Mana zůstane v MCU jeho zástupce Night Monkey a prostě se jen chvilku počká než si Sony zase nabije čelist a opět kývne na návrat Spider-Mana. Ten jen nahodí barevnější kostým a pojede se dál. *8)*
0 0
reagují: Salem
reagovat
K tomu poslednímu odstavci - nepřijde vám, že si tím trochu v Sony naběhli? Pokud jim vadí, že by se Feige (Disney) o jejich značku tolik nestaral, tak půlení nákladů a výdělků mi naopak přijde jako argument, proč by Disney mělo mít motivaci dát Spider-Manovi tu nejlepší péči. (za 5% bych taky nevstal z postele ;))
727272
K tomu poslednímu odstavci - nepřijde vám, že si tím trochu v Sony naběhli? Pokud jim vadí, že by se Feige (Disney) o jejich značku tolik nestaral, tak půlení nákladů a výdělků mi naopak přijde jako argument, proč by Disney mělo mít motivaci dát Spider-Manovi tu nejlepší péči. (za 5% bych taky nevstal z postele *;)*)
1 0
reagují: Mr.FREAKE
reagovat
Sony musí vést asi pěkná banda idiotů. Však oni na to doplatí stejně jako u Amazing Spider-Man 1 a 2, protože bez Marvelu a hlavně bez tvůrčího dohledu Kevina Feigeho se jim to celé snadno rozsype pod rukama. Jenže nejvíce to uškodí nám divákům, protože bez Spider-Mana bude MCU o dost chudší. Taky opravdu nezávidím Tomu Hollandovi, který bude v dost složité pozici. 
PS: Možná by v Disney udělali nejlépe, kdyby začali uvažovat nad tím, že koupí i Sony. :D
727270
Sony musí vést asi pěkná banda idiotů. Však oni na to doplatí stejně jako u Amazing Spider-Man 1 a 2, protože bez Marvelu a hlavně bez tvůrčího dohledu Kevina Feigeho se jim to celé snadno rozsype pod rukama. Jenže nejvíce to uškodí nám divákům, protože bez Spider-Mana bude MCU o dost chudší. Taky opravdu nezávidím Tomu Hollandovi, který bude v dost složité pozici.  PS: Možná by v Disney udělali nejlépe, kdyby začali uvažovat nad tím, že koupí i Sony. *:D*
5 -1
reagovat

Nazor a finance

Mrzi me to, protoze se mi spidey v MCU libil, ale jeho pribeh povazuju navazanej na tonyho a jako takovej za uzavrenej a max mi vado vsechen ten nevyuzitej potencial. Ale Happy a dalsi postavy prevzaty do spideyho muzou taky postupne zmizet uz.
Spis mi prijde, ze konec posledni dilu to sony dost zkomplikuje (i kdyz muzou vyuzit treba Kravena) a bojim se, co s tim udelaj. Stejne jako se bojim rebootu. Ale MCU to uskodi spis tim, ze se zpetne nechtene provazou s venomem a budoucimi filmy :-:D

Jakoze nema nekdo pristup k ty nabidce od disneyho? Vzdyt jestli v puvodni smlouve bylo 5 % first dollar gross a ted pujde o 50 % profit pri pokryti 50 % nakladu, tak to neni navyseni 10x a zaroven ta financni paka pro sony taky neni k zahozeni. I kdyz v absolutnich cislech to samozrejme vyjde furt hur.

PS: kdyby mel nekdo nekde zdroj, ze se profitem mysli trzby bez casti pro kina, rad bych odkaz, dekuju.
727265
Mrzi me to, protoze se mi spidey v MCU libil, ale jeho pribeh povazuju navazanej na tonyho a jako takovej za uzavrenej a max mi vado vsechen ten nevyuzitej potencial. Ale Happy a dalsi postavy prevzaty do spideyho muzou taky postupne zmizet uz. Spis mi prijde, ze konec posledni dilu to sony dost zkomplikuje (i kdyz muzou vyuzit treba Kravena) a bojim se, co s tim udelaj. Stejne jako se bojim rebootu. Ale MCU to uskodi spis tim, ze se zpetne nechtene provazou s venomem a budoucimi filmy *:-**:D* Jakoze nema nekdo pristup k ty nabidce od disneyho? Vzdyt jestli v puvodni smlouve bylo 5 % first dollar gross a ted pujde o 50 % profit pri pokryti 50 % nakladu, tak to neni navyseni 10x a zaroven ta financni paka pro sony taky neni k zahozeni. I kdyz v absolutnich cislech to samozrejme vyjde furt hur. PS: kdyby mel nekdo nekde zdroj, ze se profitem mysli trzby bez casti pro kina, rad bych odkaz, dekuju.
Nazor a finance
3 0
reagovat
Úprimne, mne to trhnutie pavúka od zvyšku marvelu žily príliš netrhá. Zatiaľ čo homecoming ešte pôsobil sviežo faktom ostáva že nad vodou ho držal hlavne Keaton s Downeym.  Far from home však naplno ukázal že Holandov spiderman nemá hĺbku Raimiho trilógie (alebo aspoň prvých dvoch filmov)  a ani pridrzlú charizmu amazing spidermana od Webba. 
Čo ma už vyložene štvalo bola  samotná myšlienka že spiderman má nahradiť iron mana.
Tá postava bola vždy o niečom inom, a pokiaľ to Feige nepochopil, som rád že sony sa s myšákem nedohodli a berú si spidermana naspäť k sebe. 
Aj keď na druhú stranu, ten jeden film s Holandom, ktorý by adaptoval smrť Parkera v ultimate univerze pričom by štavetu predal Moralesovi  by mohol byť fajn. 
 
727261
Úprimne, mne to trhnutie pavúka od zvyšku marvelu žily príliš netrhá. Zatiaľ čo homecoming ešte pôsobil sviežo faktom ostáva že nad vodou ho držal hlavne Keaton s Downeym.  Far from home však naplno ukázal že Holandov spiderman nemá hĺbku Raimiho trilógie (alebo aspoň prvých dvoch filmov)  a ani pridrzlú charizmu amazing spidermana od Webba.  Čo ma už vyložene štvalo bola  samotná myšlienka že spiderman má nahradiť iron mana. Tá postava bola vždy o niečom inom, a pokiaľ to Feige nepochopil, som rád že sony sa s myšákem nedohodli a berú si spidermana naspäť k sebe.  Aj keď na druhú stranu, ten jeden film s Holandom, ktorý by adaptoval smrť Parkera v ultimate univerze pričom by štavetu predal Moralesovi  by mohol byť fajn.   
4 -6
reagovat
PS.: Zpropadenej Venom...
727257
PS.: Zpropadenej Venom...
2 -1
reagovat
link pro odlehceni...
JInak v Sony to vedou, jak ve vlade. Vyhled dopredu na par let a po nas potopa.
727255
[url=https://www.youtube.com/watch?v=twA9mV9R0hY&t=0s]https://www.youtube.com/watch?v=twA9mV9R0hY&t=0s[/url], pro odlehceni... JInak v Sony to vedou, jak ve vlade. Vyhled dopredu na par let a po nas potopa.
3 0
reagovat
No tak tam bude v tom cirkuse o jednu pláštěnku míň. Jak kdyby marvel neměl na skladě ještě hromadu dalších, jen bude mít jinou barvu...

link
727253
No tak tam bude v tom cirkuse o jednu pláštěnku míň. Jak kdyby marvel neměl na skladě ještě hromadu dalších, jen bude mít jinou barvu... https://www.youtube.com/watch?v=3aWORx-eFB4
1 -6
reagovat

Hmm?

Nemá náhodou Sony v zmluve, že musia každých 4-5 rokov urobiť solo Spiderman film? A kdeže so spidermanom sa vo faze 4 nepočíta. Nie je to len tah na to aby im ho predali naspäť?, kedze vieme ako solo filmy posledné dopadli pod Sony.
727247
Nemá náhodou Sony v zmluve, že musia každých 4-5 rokov urobiť solo Spiderman film? A kdeže so spidermanom sa vo faze 4 nepočíta. Nie je to len tah na to aby im ho predali naspäť?, kedze vieme ako solo filmy posledné dopadli pod Sony.
Hmm?
0 0
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Třeba je Rothman placenej Disneyem, aby Sony dovedl k úpadku.. :D
727237
Třeba je Rothman placenej Disneyem, aby Sony dovedl k úpadku.. *:D*
727214
5 0
reagovat
Za mě žádná škoda. Těším se, jak to (ne)budou zohledňovat v MCU.
727235
Za mě žádná škoda. Těším se, jak to (ne)budou zohledňovat v MCU.
2 -8
reagovat
Tak tohle je fakt rána na solar. Dnes v noci určitě neusnu.
727231
Tak tohle je fakt rána na solar. Dnes v noci určitě neusnu.
3 -5
reagovat
727225
[url=https://img.ifunny.co/images/2f24b711524d63027e4b6dfd48e6293bfa424d8f6f180831bf1ab283c1881cf9_1.jpg]Gonna cry?[/url]
2 -3
reagovat
Tak si říkám, zdali má ta obnovená premiéra FFF smysl, když teď budou fanoušci MCU, kteří jediní by na to znovu šli, bojkotovat Sony. Aby z té premiéry nebyl propadák. Znovu uvedení taky něco stojí. :D
727222
Tak si říkám, zdali má ta obnovená premiéra FFF smysl, když teď budou fanoušci MCU, kteří jediní by na to znovu šli, bojkotovat Sony. Aby z té premiéry nebyl propadák. Znovu uvedení taky něco stojí. *:D*
3 -1
reagovat
reaguje na: HAL
Jj, ta značka vždycky do velký míry táhla sama o sobě, zabilo je těch 258 mega za Spider-Mana 3 a prej až 293 mega za Amazing Spider-Mana 2. Kvůli tomuhle potřebovali miliardu a 708 mega byl tím pádem hroznej průšvih.

Marvel vedle toho dal Homecoming za 175 mega (protože Downey) a Daleko od domova dokonce za 160 mega (protože no Downey), což je prostě úplně jinde :)
727215
Jj, ta značka vždycky do velký míry táhla sama o sobě, zabilo je těch 258 mega za Spider-Mana 3 a prej až 293 mega za Amazing Spider-Mana 2. Kvůli tomuhle potřebovali miliardu a 708 mega byl tím pádem hroznej průšvih. Marvel vedle toho dal Homecoming za 175 mega (protože Downey) a Daleko od domova dokonce za 160 mega (protože no Downey), což je prostě úplně jinde *:)*
727213
4 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se